Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPoftele erotice ale lui Sergiu (3)
Autor : cezarsex - 2020-06-26
Citita de 6981 ori - Nota 8.61 (61 voturi)
Citiți și primele două părți ale povestirii erotice, aștept părerile voastre, vă mulțumesc pentru aprecieri și critici. Povestirea erotică continuă atât timp cât vreți să citiți mai multe despre cei doi prieteni și soțiile lor.

M-am îmbrăcat și am plecat repede, se făcuse destul de târziu, speram că Denisa să doarmă și să nu observe nimic. Ajuns acasă am văzut că era trează:

-Cam lung meciul acesta, Iulian! Iar te-ai întins cu Sergiu?

-Da, ca băieții, mulțumiți de rezultat.

S-a apropiat să mă sărute, am atins-o ușor pe buze, scuzându-mă că am băut cam mult și am mai și transpirat în taxi la întoarcere. Am văzut-o arcuindu-și puțin sprâncenele și încrețind buzele într-un semn de întrebare. Eram conștient că miroseam a sex, a spermă și a pizdă și am intrat repede la duș, sperând că alcoolul acoperise totul.

Schimbările în atitudinea ei din zilele următoare erau mici, dar o simțeam ușor mai distantă, iar uneori îmi căuta privirea insistent, făcându-mă să mă cufund în ochii ei, ca în așteptarea unei mărturisiri.

Eram un cuplu destul de lipsit de inhibiții, ne-am futut pe plajă, noaptea, crezând că suntem singuri și văzând între timp că lumina lunii ne expunea privirilor unei alte perechi. Am încercat și în public, sexul oral făcut de ea în parcarea unui mall excitându-mă atât de tare încât am coborât din mașină și am penetrat-o în picioare, pe la spate. Am fugit ca doi adolescenți, râzând, atunci când o femeie care parcase în același colț îndepărtat ca și noi venise să își ia mașina.

Sexul cu alte persoane apărea mereu în discuție, dar fie nu găsisem pe nimeni, fie ezitam să o facem, niciunul nu ne dădeam seama exact.

Mă simțeam vinovat să îi ascund aventura cu Sergiu și Irina, până atunci oferindu-ne unul altuia tot ce ne doream sexual și neascunzând vreodată ceva. Încrederea și pofta de sex și de noi descoperiri erau cele mai importante lucruri din relația noastră. Nu doream o relație deschisă, doream să ne futem și să futem împreună.

Trecuseră ceva zile când se eschivase de la sex, îmi simțeam testiculele pline de spermă, o senzație ciudată, căci ea avea grijă de asta, măcar cu mâna și gura, îi plăcea să mă vadă cum gem de plăcere și arunc jeturile de spermă pe sânii ei sau pe față.

Am venit într-o seară de la birou, iar când am deschis ușa am auzit țipetele unor femei și voci groase de bărbați. Am mers, încercând să mă stăpânesc către living, dar era acolo doar Irina. Dezbrăcată, cu picioarele larg desfăcute, penetrându-se cu vibratorul și uitându-se la un film porno. Voiam să o fut, ne plăcea jocul acesta, dar m-a respins și m-a obligat să mă uit cum jucăria erotică groasă dispărea adânc între labiile groase, în timp ce o mână dănțuia nebun șl rapid peste clitorisul umflat.

Mă ignora, se uita fascinată la tipele care își dădeau limbi pe ecran, oferindu-se apoi bărbaților cu pule mari care le priveau. A tremurat la orgasm, atunci când în film jeturile de spermă acopereau sânii și pizdele femeilor și am ejaculat odată cu ea, rămas un simplu spectator al acestui show erotic.

S-a ridicat nonșalantă, și-a trecut mâna peste penisul meu, flasc și zbârcit și m-a privit în ochi:

-Ce-ți trebuie ție Iuliane pizdă? Nu ai destulă de la mine?

Știam că trebuie să îi spun și am făcut-o târziu în seară, prinzând curaj de la câteva pahare de vin.

Nu părea surprinsă:

-Am bănuit, miroseai a sex cum ai intrat, nu știam dacă e vorba de Irina și Sergiu, sau te-a vrăjit vreo târfuliță. Spune-mi cum a fost, m-ai făcut curioasă.

O priveam cum asculta zâmbind, îmbujorată, cum buzele i se întredeschid de surprindere atunci când i-am spus că le-am dat muie la amândoi și că Sergiu părea să aibă o pasiune să îmi lingă pula când îi futeam soția.

Sfârcurile ei erecte împingeau neglijeul din mătase, era la fel de amețită ca mine de băutură și foarte excitată.

S-a ridicat de pe scaunul ei și s-a apropiat de mine, aplecându-se cu fața la nivelul feței mele:

-Egoistule, la mine nu te-ai gândit? Trebuia să știi că aș fi venit.

Și-a lipit buzele de ale mele, mi le-a prins pe rând, le-a mușcat ușor, și-a trecut limba peste ele. Penisul se întărise și îmi împingea șortul. L-a scos și mi l-a cuprins în palmă, frecându-l pe toată lungimea și continuând să îmi răspundă pasional săruturilor.

A gemut și s-a dezbrăcat de neglijeu. M-a împins la loc pe scaun și s-a urcat peste mine. Își ținea sânii în palme și mi-i dădea pe rând să îi ling. Îi plăcea să îi prind sfârcurile tar în gură și să îmi trec limba peste ele în ti...



    Login