Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPoftele erotice ale lui Sergiu (2)
Autor : cezarsex - 2020-06-25
Citita de 6740 ori - Nota 8.07 (69 voturi)
Am stat ceva vreme așa, satisfăcuți, dar odată ce ne trezeam din beția orgasmelor atmosfera devenise puțin stânjenitoare.

Sergiu s-a ridicat, s-a întins și a spus sigur pe el, ca de obicei:

- Nu știu voi cum sunteți, dar parcă mi s-a făcut foame.

Irina s-a ridicat și ea, a ieșit din cameră și a reapărut îmbrăcată într-un kimono frumos, care abia îi acoperea coapsele și era legat lejer în talie, lăsându-i descoperite curbele provocatoare ale sânilor. Era o transformare la ea, nici urmă de jenă sau de reținere, doar multă familiaritate.

-Băieți, ne ocupăm și de asta. dar aș fuma întâi o țigară.

Mi-am tras tricoul pe mine, ca și Sergiu, rămânând goi de la mijloc în jos, mirosind a sex. Ne-am așezat comozi pe fotoliile de pe terasa apartamentului și am fumat, puțin gânditori la început, alungând ușor tăcerea cu o glumă, cu discuții care căutau un numitor comun și care evitau să verbalizeze plăcerea pe care o trăiserăm cu toții.

- Mi s-a făcut și mie foame de la futaiul ăsta. A spus Irina simplu, zâmbind și a revenit cu câteva gustări rămase de mai devreme.

Ne făceam un fel de siestă târzie pe terasă, noaptea adâncă fiind brăzdată doar de lumina unei luni mici și depărtate, pitită printre nori împreună cu stelele. Gândurile îmi năvăleau, simțeam că mă excit din nou, iar membrul meu mă trăda. Irina își întinsese picioarele pe masă, kimonoul descheiat lăând la vedere puțin din labiile ei obraznice.

Sergiu stătea pe un fotoliu lipit de al meu. A observat cum pula mea se întărea, pofticioasă și a zâmbit. Și-a așezat mâna pe a mea:

- De mult voiam să facem asta, ești singurul tip în care putem avea încredere.

Am încuviințat tăcut din cap.

- Văd că și ție ți-a plăcut. Și-a subliniat afirmația prinzându-mi pula în palmă și frecând-o ușor. Erecția a venit din nou, nestăvilită. Se juca cu degetele pe glandul meu, îl decalota și îl privea curios, iar eu nu l-am respins. Mă incita.

Irina ne privea atentă, își strecurase mâna între picioare și își mângâia încet labiile.

-Crezi că e pregătit? A întrebat-o Sergiu.

-Să vedem, i-a răspuns, ridicându-se leneș și lăsând kimonoul să îi alunece pe fotoliu.

Femeia s-a așezat în genunchi, privind cum soțul ei îmi freca pula. S-a aplecat, dându-și părul peste umăr, să pot să o văd cum îi lingea vărful. Sergiu îmi plimba pula pe buzele ei, o lăsa să îi cuprindă capul și o scotea, tachinând-o.

A lăsat-o apoi să mă cuprindă tot și să mă ia adânc între buzele ei frumoase. O apăsa ușor pe cap, simțeam cum intru tot, până la coaie. A tușit și m-a luat înapoi, încet, până am intrat tot.

El era în genunchi lângă ea, privind fascinat. Am simțit cum presiunea obrajilor ei pe membru era dublată de o altă plăcere, o limbă care îmi mângâia testiculele și cobora spre anus. Am vrut să îl împing încet, dar el a insistat. Am închis ochii și am savurat. Țepii bărbii lui îmi lăsau o senzație de plăcere ciudată pe testicule, mai jos de ele, pe penis, se mișcau apăsat în ritm cu limba lui. Limba lui îmi penetra anusul și se retrăgea rapid, urcând din nou apăsat spre coaie.

-Vrei să îi sugi pula? Vrei să vezi cum e? Am auzit-o întrebându-l. S-au sărutat pasional și de data asta ea l-a ghidat, ținându-mi membrul între degetele ei lungi și băgându-l în gura bărbatului. Se sărutau pe el și îmi prindeau glandul între buzele și limbile lor, îl lua pe rând, ea cu mișcări mai largi ale capului de sus-jos, el se mula mai tare pe capul pulii mele, îl mângâia apăsat cu limba și mi-o prindea foarte strâns între obrajii lui.

Era o plăcere ciudată, pe care nu o mai experimentasem, prima muie dată unui bărbat, unul cuplu. Mă excita modul lor atât de diferit în care mă sugeau, imaginea lor cum mă împărțeau și își produceau plăcere.

S-au ridicat, iar ea s-a urcat pe mine, cu spatele....



    Login