Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

pofta si placere
Autor : yasmin - 2020-10-27
Citita de 4385 ori - Nota 4.43 (14 voturi)
Eeee, de ceva timp nu am mai scris, pt ca nu am mai facut mare lucru. Si cu izolarile astea, munca, ma rog, toate cele care ne fac viata grea.
Dar, printre picaturi, inainte de izolari, am facut-o.Am cunoscut un tip pe matrimonialegay, educat, serios, discret, am intrat noi in vorba, ne-am povestit cate ceva din experiente, pana la urma am schimbat si nr de telefon. Si, incet incet, a venit si momentul intalniri. Am discutat amandoi, sa ne vedem la o cafea in oras, si daca e sa ne vina, sa mergem mai departe la un motel din zona unde am zis sa ne intalnim. Il stia tipul, mai fusese acolo.
Despre placeri, fantezii mai vorbisem, ne cam stiam unul pe altul, asa ca dupa vreo jumate de ora face to face, am hotarat sa mergem mai departe. A intrat, a luat camera si mi-a dat telefon unde sa intru.
Camera frumoasa, curata, televizor, totul ok. Aveam o tarie mica la noi, un suc, na cate ceva. Am ciocnit in cinstea noastra si a ceea ce va urma si usor incalziti de acum, ne-am dus pe rand la baie. Eu am stat nitel mai mult pt ca am facut si clisma. L-am privit cum se spala, apoi el m-a asistat la spalare. La clisma m-a ajutat chiar. Se juca cu furtunul de la dus la curul meu, ma umplea cu apa, apoi eu m-am asezat de cateva ori pe wc sa ma golesc. Ultimele clatiri le-am facut direct la dus, ceea ce l-a excitat f mult pt ca arata ca squirtul cand scoteam apa din gaoz.Eu fiind ras, avea toate motivele sa se excite. Nu l-am supt in baie, doar l-am mangaiat pe coaie si pula.
Cand a apreciat ca sunt curat, m-am sters si ne-am mutat in camera.Eu sunt pasiv, am uitat sa spun la inceput, dar poate stiti din celelalte povestiri.
Eu aveam la mine, de rezerva asa, un dres plasa, din acela cu gaura in zona pula-cur, un lubrifiant anal si un dop anal. Cand am iesit de la dus, am pus dopul anal, el stiind ca imi place sa mai stau cateodata acasa cu dopul infipt in cur. Eram deja uns de el cu lubrifiant in zona gauricii si a coaielor. El s-a asezat pe pat cu o tarie in paharel iar eu mi-am pus incet, cu miscari de tarfa dresul pe mine.
M-am asezat in mijlocul camerei, in genunchi iar el a venit, m-a uns nitel cu gel pe obraji, a intins bine sa fiu ud, apoi a inceput sa imi vorbeasca vulgar, sa ma scuipe si sa imi dea palme.mi-a spus ca o sa fiu tarfa lui, ca sunt o curva ordinara, ca imi da muie pana se satura, ca o sa bage pula pana in gat, pana in stomac, ca merit sa fiu scuipat si plesnit pt ca sunt un muist, ca o sa ma umple de sperma, o sa intinda sperma pe fata mea si o sa ma plesneasca sa se lipeasca si sa ma usture obrajii si multe injuraturi. Eram fleasca la cur de excitatie, chiar daca ma cam usturau obrajii si bucile de atatea palme.
Normal ca in timpul asta sugeam pula, ma futea in gura, o scotea, o baga, ma tragea de cap pana ajungea in gat, salivam, luam scuipati la greu peste ochi, dar si eu scuipam pula cand o scotea nitel afara.
uitandu-se la bucile mele cu dres pe ele, cand impingea pula in gat mai ducea mana si la cur si rasucea nitel dopul, incet-incet a ajuns la ejaculare. In gura, pe fata, apoi a inceput sa dea cu pula pe fata si sa impinga sperma spre gura. O lua din ochi pe varful pulii si imi dadea sa ling glandul mmmmmm.... sperma o iubesc....
Nu m-am dus sa ma spal, am ramas cu restul de sperma pe fata pana s-a uscat. AM stat noi asa vreo juma de ora la un suc si el privindu-ma asa cu sperma pe fata, m-am mai si ridicat sa merg prin fata lui in ciorapi plasa, s-a excitat iar.
De data asta, m-am asezat pe marginea patului, cu genunchii pe covor, sa fiu cam imobilizat stiti voi. A venit la curul meu, a frecat nitel dopul si l-a scos incet. A pus gel din belsug si l-a impins in cur cu dopul sa fiu bine umezit. Eu am curul stramt si trebuie sa fiu bine lubrifiat.
A lasat deoparte dopul si a inceput sa miste pula in jurul gaurii mele. Ah ce atingere fina,eu fiind ras, se simtea pielea pulii foarte excitanta.Cu curul pregatit, a inceput sa intre pana la coaie, Toata a intrat din prima. La-m rugat sa stea nitel asa impins pana la capat, ca ma simt plin, ma simt f bine, me excita senzatia aia de plin. nu se compara pula naturala cu nicio jucarie, indiferent de material.El impingea constant, iar eu ma miscam foarte putin, cat sa o simt pe peretii curului cautand prostata. Fiind cu dresul pe buci, negru, plasa el era foarte excitat si imi vorbea foarte vulgar. A mai pus nitel gel pe buci si ma plesnea aproape continuu. Potrivit de tare sau incet, aveam intelegere sa fie fara semne de durata, amandoi fiind casatoriti. Am facut fara prezervativ. Si asa plesnit peste buci cu palmele, cu coaiele lui batand pe mine, el miscandu-se inainte inapoi excitat rau, m-a tinut in pula binisor mai ales ca era la a doua excitatie. Cam cand incepea sa ma doar gaoaza de la miscarile lui innebunite, a ejaculat puternic direct in adancimea curului. Am simtit o senzatie de plin, parca m-a lovit in stomac pe interior. A impins de cateva ori mai puternic ca pana atunci, in timpul ejacularii de simteam ca ajunge in gat prin interior.
eu inca eram excitat dar nu imi dadusem drumul.
Am mai stat nitel la un pahar de vorba, fara sa spal sperma din cur. Ma excita ca era acolo, o simteam siroind cate putin pe picior. Ca sa nu o pierd pe cearceaf, ma miscam prin camera, mai puneam un picior pe pat sa vada curul, sau ma aplecam in mijlocul camerei cu spatele la el ca sa vada cum musteste sperma la gaura.
Stand el asa in pat, cu perna nitel ridicata sa vada le tv si pe mine, m-am dus deasupra lui si i-am bagat pula in gura. I-am spus sa ma suga bine ca alta data nu mai vede curul meu stramt in pula ...



    Login