Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPloaia...
Autor : intrebator - 2008-09-23
Citita de 15010 ori - Nota 8.02 (56 voturi)
Era dimineatza cea mai umeda de la prima cadere a frunzelor,
aerul mirosind a putregai si ceata. Trotuarul era una cu strada
covorul de frunze moarte intinzandu-se peste tot. Oamenii nu aveau chip glugile, umbrelele, acoperindu-le privirea si gandurile.
Incercam sa-mi ascult pasii dar, zgomotul facut de tocurile inalte semana mai mult cu un sasait in frunzisul strazii. Ma grabeam sa ajung cat mai curand la sediul firmei unde am echipamentul de "scandal" cu care merg pe teren in
fiecare vineri. Tampita idee a avut seful meu sa stabileasca ziua de vineri pentru controlul pe teren. Este foarte "placut" sa intri prin noroaie cu o zi inainte de week-end pentru simpla verificare a pontajelor facute de maistri. Probabil ar fi
trebuit sa am si eu un cuvant de spus in alegerea zilei de mers pe teren. As fi fost foarte incantata sa fie ziua de luni. In fine, asta e!
In sfarsit, nuanta galbuie care reflecta din asfaltul ud, imi confirma ca ma apropii de sediul firmei, o cladire moderna, impunatoare foarte bine incadrata in arhitectura strazii(culoarea galbena o face si vesela mai ales in zilele mohorate ca cea de astazi).
- 'Neatza! - ma intampina cu zambetul larg baiatul de la paza. Azi nu prea va vedem pe-aici! Pe teren, nu?
- Buna Vladut! Da, azi e ziua cea mai lunga pentru mine, desi termin cu 2 ore mai devreme. Da-ti seama ce senzatie de catifea o sa am in cizmele de cauciuc care se blocheaza in noroi! Eh, bine ca e doar o zi pe saptamana! Si daca mai razi de mine data viitoare ii spun sefului ca trebuie sa ma insotesti! - si scot limba obraznic catre mutrita lui ce seamana cu un smiley.
Ajung in birou si ma reped direct la dulapul in care am o haina de ploaie si cizme cauciucate, ma grabesc sa-mi iau registrele si cobor la garaj.
- Nea Vasileee! Azi iau masina de teren ca vezi si matale ce-i afara si eu trebuie sa inot prin noroaie!
- Da, draguta! Doar asa a spus sefu'! Dar azi la care din santiere te duci? La cartieru' nou sau la baraj?
- La baraj nea Vasile, la mama dracului! Sper sa aiba domn'maistru un ceai cu rom ca imi intra umezeala asta pana in maduva oaselor!
- Ehee draguta, la Marin, maistru', intotdeauna se gaseste un incalzitor si-o aspirina! Parca el e cu pontajul acolo!
- Da nene, el e! nici nu stiu cum de sta de o viata pe santiere, prin baraci! Acusi il pensionam, vrea-nu vrea ca a trecut cu aproape 8 anisori de varsta! Dar el i-a zis sefului mare ca vrea apoi contract de colaborare.
Viata lui e santierul si ar muri uitandu-se pe geam. Mare om!
- Sa fii atenta draguta ca ploaia asta nu mai conteneste si sigur e si aglomerat la ora asta.
- Stai linistit ca nici nu am chef sa calc pedala! Sunt obosita si nu ma aventurez! Week-end placut, nea Vasile!
- Sa traiesti si sa te intorci sanatoasa!
Ii zambesc larg si urc in masina aruncand pe bancheta din spate bagajul. Nu-mi vine sa cred ca pe vremea asta pacatoasa
trebuie sa bat santierele.
Drumul pana la baraj e destul de anevoios. Toate utilajele grele care il strabat zilnic, au sapat gropi adanci in asfalt.
Ma gandesc cu placere la faptul ca peste vreo 6 ore pot sa fiu sub dusul meu, grabita sa ies cu fetele la vreun club.
E ceva timp de cand ies doar cu fetele din gasca veche si ne plangem una-alteia de mila. Parca a fost scris in stele.
Toate am avut relatii de doi bani si acum singure toate. Nu-i bai, iesim, ne distram, radem de masculi care se da cocosi pe langa noi, mai rau este cand ajungem fiecare la casele noastre si incep gandurile, tristetile...
Nici nu imi dau seama cand trece timpul si realizez ca sunt deja in incinta santierului. Sinistra atmosfera. Totul ud,
totul gri si pustiu. Din cauza vremii potrivnice nu se lucreaza.
Incerc sa ma orientez dupa baraca maistrului Marin. Nici nu e greu. Vad un firicel de fum inaltandu-e prin ploaie si
inteleg ca e baraca cu pricina. Trag masina cat mai aproape posibil ca poate n-o fi nevoie sa inot mult prin noroaie.
Eh, acum vine partea frumoasa. Constat ca nu o sa ma ajute prea mult cizmele - curg adevarate parauri pe sub masina.
Oftez adanc si aleg cea mai proasta varianta. De pe scara masinii sar sa ajung dincolo de o balta, moment in care ma impiedic cu cizmele alea nenorocite si plonjez fix in noroi. Dar nu oricum, ci cu fata in jos. Simt deodata cum apa imi intra pe sub pelerina impermeabila si imi vine sa urlu de necaz.
- Domnul Mariiiin! Domn' maistruuuu! strig disperata. Cred ca din cauza ploii nu se aude, ca nu vad nici o miscare.
Ma ridic cu greu injurand de toate ce imi vin la gura si ajung in sfarsit la baraca. Nici nu mai bat si ma infing cu mainile
in usa. Un val de aer cald imi inunda fata si inchid repede dupa mine sa scap de ploaie. Baraca este o adevarata camera dichisita si curata. Nici nu avea cum sa-mi raspunda cineva pentru ca nu e nimeni pe-aici. Observ ca in celalalt capat mai e o usa si o deschid in speranta ca mai e cineva pe-acolo. Pustiu.
- Unde pizda masii sunteti, ma trezesc vorbind cu voce tare! Incep sa simt umezeala aceea lipicioasa de sub haine.
Asta e, s-a intamplat si gata, nu am ce face. Trag yala de la baraca si incep sa scot de pe mine hainele ude si murdare.
Constat cu mare greata ca totul e naclait sub pelerina - noroi lutos si moale. Asta e! Scot totul de pe mine si raman in bikini si maiou dar, renunt imediat si la ultimul simtind ca e ud pe spate. Un fior usor ma trece fataindu-ma cu tatele goale pe-acolo si sfarcurile reactioneaza instant intarindu-se obraznic si sfidator. Indes hainele intr-un lighean si privesc in jur dupa un sapun sau ceva, sa le pot clati un pic.
Pana una-alta ma invelesc intr-o paturica sa nu cumva sa apara maitrul sa ma gaseasca despuiata. Nu apuc bine a ma cuibaresc linga foc cu o tigara intre buze ca vad clanta usii miscandu-se energic si aud vocea lui Marin-maistrul : "Baga-mi-as pula in mata de usa ca iar te-ai blocat!"
Ma pufneste rasul si sar de langa soba deschizand yala. Maistrul ramane blocat cand ma vede descult si invelita in paturita si figura lui imi spune ca nu ma recunoaste.
- Ziua buna maistre! il intampin si vad cum i se lumineaza fata cand imi aude vocea.
- Ohooo, mai fato'! Ce-i cu tine in halul asta, draguto!
- Uite maistre am venit dupa pontaje si am patit-o cu noroiul asta din santier! Da matale, pe unde umbli ca am strigat disperata sa ma scoti din mocirla!
- Pai fato, uite am fost la Grigore la baraca sa facem o septica ca e acolo si badita Petre de la ferma - paznicu' de-acolo!
- Si cum de-ai venit acasa asa degraba maistre? Gata cu cartile?, oare cine-o fi Grigore? Da, Grigore asta, cine-i ?
- Pai cin'sa fie draguta, si el ca si mine, hodorog indragostit de santier! E electrician si mai mult pe-aici isi face veacul, ca si mine - daca iesim odata la pensie, cred ca ne mutam impreuna la azil sa ne ducem batranetile. Am jucat noi ce-am jucat da' am zis ca ne vedem mai pe seara sa continuam cu un rummy a treaca timpul, ca ploaia asta ne tine inchisi cel putin 2 zile!
- Adica ploua pana luni maistre? Pai eu cum mai ies de-aici? Ce dracu, stau aici pana luni?
- Pai ce sa faci fato'? Nu trebuia sa mai vii pe vremea asta! Nu vezi ca parca s-a rupt ceru'? Unde sa te duci, ca de intrat ai intrat tu, da de iesit doar cu buldozerul sa te traga, luni!
-Offff! Si unde dorm maistre? Ca n-ai nici matale loc ca lumea!
- Ehee fato'! Stai tu linistita ca ma duc la Grigore si dorm! Daaa, scoate patura aia de pe tine ca tare aspra mai e! Uite puneti halatul asta albastru!
O sa fie cam larg ca e de-al meu, de lucru, da' altceva n-am ce sa-ti dau! Hai schimba-te ca eu ma duc inapoi la Grigore sa iau sticla de palinca sa-ti dau un intaritor ca racesti de nu te vezi!
Il vad cum se intoarce greoi si ofteaza. E batran dar, arata binisor - brate puternice, muncite si spate lat(chiar daca putin garbovit), fata lasata si flasca dar, cu o dantura de invidiat. Ma apuca disperarea! Ce naiba fac eu 3 zile in mocirla aia in loc sa stau cu fetele in club la un Martini?
Asta e, trebuie sa strang din dinti. Ce, oamenii astia cum stau de ani si ani aici! N-am sa mor! Arunc paturita de pe mine si imbrac halatul curat, de muncitor ordonat, intradevar, larg si ce e si mai trist, are nasturii rari si e destul de decoltat! Si ce! Doar nu ma studiaza nimeni!
Vazandu-ma cu halatul pe mine, indraznesc si imi dau jos si bikini sa-i pun alaturi de celelalte haine! Ma simt foarte bine, asa lejer, in halatul ala si imi vin in minte, pentru o clipa, fantezii cu un exacavatorist musculos! Mare nebuna mai sunt! Am ajuns sa ma gandesc la pula fara sa-mi dau seama! Ei na, asa-i cand duci lipsa acut!
Se aude vorba pe-afara si in cadrul usii apare un personaj zbarcit.
- Buna ziua domnisoara! Eu sunt badia Petre de la ferma! Am adus si niste branza de oaie sa facem si o mamaliga sa mancam ceva fierbinte ca e pranzul de-acum! Vine si Grigore acusi ca a ramas sa deretice putin pe la el!
- Buna ziua nea Petre! Mi-a povestit maistrul de matale, ca esti om destoinic si muncitor! Cin'se-aseamana se'aduna!
- Uite draga mosului, ia o palincuta de-aici sa nu racesti ca pacatoasa mai este vremea asta! Si imi intinde un pahar butucanos in care a scapat ceva mai multa palinca decat stiu eu ca inseamna 100ml. Miroase bine, a pruna coapta si dulce! Trag o dusca si simt cum o caldura moale ma invaluie
pana in varful degetelor de la picioare. Imi vine sa tusesc dar ma abtin sa nu dau dovada de cucoana fina de oras ca nu-mi sta bine! Sunt o tipa nonconformista si nu mi-au palcut niciodata fitele de pension invechit! Simt cum ma relaxez si brusc nu mai sunt stresata de faptul ca sunt blocata 3 zile
in cocina aia de santier.
- Hai noroc badie Petre! Matale nu iei un snaps cu noi, maistre?
- Da cum sa nu draguta! si il vad si pe maistru Marin cum arunca tot paharul peste cap! Aaaahhh! Buna mai e - medicament fato'!
- Vai de mine maistre! Nu te arde? Ca eu o simt pana in varful piciorelor!
- Nu arde copila, ca e tocit gatul la varsta mea. Da' ce face Grigore de nu mai ajunge? Bai fratioare, da' nu mai sta ploaia asta! S-a inchis cerul si cred ca nici pana joia viitoare nu sta!
Badia Petre se apuca si tranteste o mamaliga vartoasa si rumena, ridica ceaunul deasupra capului si cu o miscare energica il rastoarna pe un fund de lemn.
Mai mare dragu' cum ies aburii si ne umplu narile de mirosul de porumb. Il vad cum ia repede o ata si taie mamaliga, cu indemanare, in felii mari care se revarsa. Mai iau o gura de palinca si simt ca mi se face o gaura in stomac si mi se moaie genunchii. Ploaia bate in geam cu violenta si nici nu ai zice ca
e abia ora 12 la cat de intuneric e afara - parca stam in nori.
Apare si nea' Grigore ud pana la piele cu toate ca tinuse deasupra capului o prelata. Saluta politicos si se uita mirat si insistent la mine. Nu inteleg de ce pana imi cobor ochii si descopar ca stand de vorba m-am relaxat si printre nasturii rari ai halatului imi iesea obraznic un sfarc si mi se dezvelea
si o coapsa pana aproape de sold. Rosesc si incerc sa ma acopar incet ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
Ne asezam cu totii la masa si badia Petre umple iar paharele cu palinca galbuie. Ciocnim si mancam in liniste - probabil ca foamea se facea simtita la toti.
- Ia draguta acum o gura de palinca, sa vezi ce merge cu branza de oaie! Ca doar esti musafir de cinste pentru noi! spune maistru' Marin razand sanatos.
Il ascult tacuta si execut miscarea care o vazusem la el mai inainte. Dau paharul peste cap si simt ca baraca incepe sa se invarta cu mine. Incep sa mananc grabita sa nu mi se faca rau. Au dreptate mosnegutii care imi tin companie, branza parca absoarbe tarie palincii si imi lasa o stare de bine si moliciune
Ma intind usor si ii privesc cu admiratie. Toti sunt in jurul a 70 de ani dar nu ai spune dupa vivacitatea miscarilor. Anii de munca grea au lasat urme adanci pe trupul lor dar, forma excelenta in care sunt compenseaza aspectul usor garbovit.
ma ridic sa string blidele in care am mancat cu totii si Grigore ma opreste:
- Stai domnisoara linistita ca noi suntem obisnuiti sa ne gospodarim singuri!
- Da nea Grigore dar, sa fac si eu ceva ca de cand am venit tot sunt servita ca o printesa!
- Asa si esti. O printesa care a aparut sa ne inveseleasca zilele astea mohorate. Uite, daca vrei sa faci ceva, scoate de sub pat, ca esti mai sprintena, jocul de rummy si aseaza piesele sa face o partida ca de mult n-am mai jucat in patru. Stii sa joci?
- Stiu nea Grigore! Si chiar mi-ar face placere ca nici nu mai stiu de cand nu am mai jucat. Jucam cu bunicu cand eram mica ca ai mei nu aveau timp.
- Eh, acu ai sa joci cu 3 bunici ca ai putea sa ne fii si
stranepoata. Cati anisori ai draguta?
- Implinesc anul asta 24 de ani nea Grigore!
- Sa fii sanatoasa! Si cum de nu te-ai maritat ca esti frumusica foc, serviciu bun ai, isteata esti ?
- Nea Grigore, stii matale cum sunt barbatii, daca te vad frumusica nu vor decat sa te bage in patul lor! Nu am gasit nici un baiat serios, toti au fluturi in cap si nu le e gandul decat la "altceva", stii matale!
- Ehee, nu prea mai stim noi ce-i "altceva" la varsta noastra, intervine badea Petre. Ca suntem batrani si urati si nu vezi, am ajuns la zilele astea singuri ca ne-a fost drag sa muncim si nu am avut timp de femei. Eu am avut odata nevasta dar s-a dus saraca ca era firava si cu munca pe-aici a fost greu si s-a
imbolnavit. Da uite, Marin si Grigore toata ziulica pe santiere si cu mutatul prin toata tara. Nu zic, or fi avut ei dragute dar nu s-a prins de ei, ca femeia te mai vrea si ea pe-acasa, sa simta ca are barbat.
Nu mai zic nimic si ma aplec sa scot de sub pat jocul de rummy. Efectul palincii imi suprima total concentrarea si nu imi dau seama ca aplecata le ofer celor trei bunicuti o imagine provocatoare. Halatul se trage pe spate si exact in fata lor mi se afiseaza fundul bombat si crapatura rasa dintre picioare.
Imi dau seama de ce se intampla cand simt ca ma arde o privire si intorcand capul il vad pe nea Grigore uitandu-se cu gura cascata la fundul meu. Raman blocata uitandu-ma la el si nu stiu cum sa reactionez ca aud deja si respiratia sacadata a lui Marin. Pur si simplu stau nemiscata, le ofer acel spectacol si
nu pot sa ma acopar, de parca mi-au paralizat mainile.
- Mai fato' da frumoasa mai esti, sparge gheata badia Petre. Si intinde mana sa imi traga halatul inapoi dar, ma sperii si dau sa ma ridic, mana lui badia Petre nimerind din greseala chiar intre picioarele mele. Icnesc adanc si ma las in patru labe simtind un fior care ma zguduie. Intorc capul, le zambesc provocator si ma las moale pe podea. Grigore ma ia in brate si ma aseaza pe pat trecand degetele usor peste coapsele mele. Tremur de emotie si nu imi dau seama ce se intampla ca instinctiv imi las mana pe slitul lui de la pantaloni apasand usor.
- Mai fato', da de cand nu ai mai vazut tu pula, intreaba Marin? Fratilor, ati mai vazut asa bucatica vreodata? Uite ca s-a udat toata! Si incepe sa se descheie la pantaloni cu graba.
Simt ca plutesc si trag de halat rupand nasturii. Raman goala-goluta in fata batraneilor care sunt rosii la fata si se grabesc sa se dezbrace.
Imi scapa un zambet si ma ridic usor mangaindu-mi sanii lasciv. Ma duc spre Marin si il sarut usor pe obraz sanii impingand in pieptul lui deja dezgolit.
- Usor fato' ca nu am...



    Login