Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Placeri penale - nepoata Nuta
Autor : toni-iasi - 2020-10-29
Citita de 15734 ori - Nota 1.66 (541 voturi)
Eu sunt medic psihiatru la Socola Iași. Și am o soră la Vaslui. Foarte rar mă văd cu ea, și pe fata ei o știam de cand era mică doar. Apoi mi-a zis că să o lăsăm pe fată să stea la noi, că se mutase la un liceu în Iași să termine clasa a doișpea. Și eu cu nevasta aveam patru camere. Să stea măcar pînă găsea o gazdă acilea în Iași. Nu-mi convenea, dar trebuia să le ajutăm.

Deci eu pe această fată de 17 ani nu o mai văzusem de la varsta de 12 ani.
A ajuns la noi seara. A sunat la ușă, și cand am deschis, să cad jos, nu alta: în ușă stătea o mîndrețe de fată brunetă, cu piele foarte albă, ochi verzi și un corp de fotomodel. Să-mi fut una, mi-am zis. Unde era puștoaica de demult???
Cred că avea 1m78, era deci cît mine.
Imediat în pîntec mi s-a aprins o excitație monstruoasă, o erecție de animal, cum nu mai avusesem de la 18 ani.
M-am și speriat, să nu remarce nevastă-mea.
O chema Nuța.

Cum aveam eu să stau în casă cu așa o femelă? Doamne.
Apoi, cînd am facut cunoștință, mi-a întins mîna – avea o palmă îngustă, fierbinte, cu degete luni, care mi-a dat fiori în vintre. Palmă pe care fata a întîrziat-o cam mult în mîna mea.
Nici nu mai puteam respira. Am studiat-o.
Fata purta o rochie de panza topită, de sub care ieșeau două gambe goale perfecte, și niște picioare băgate în sandale plate. Cu glezne la fel de perfecte.
Cu greu mă abțineam să nu mă uit la acele picioare. Dar nevasta era acolo. Nevasta mea cea geloasă. Ooof.
Nuța era foarte volubilă, deși rîdea rar, și părea mereu tristă.

Din cand în cand se uita cam lung în ochii mei, și mereu îmi era o frică mare de gelozia soției mele.
Apoi după trei zile soția s-a dus la serviciu și dimineața m-am trezit că trebuie să stau cu nepoata în casă. Doar noi doi. (Eu mai aveam concediu zece zile și școala fetei începea doar peste 12 zile, că era de-abia 3 septembrie).
Chiar din prima dimineață Nuța a venit la bucătărie să fumeze la cafea în pijamaua ei roz, dar cu nasturii de sus desfacuti, că puteam să-i văd aproape complet sînii goi.
Sînii goi sus și jos picioarele alea goale de fată de 17 ani cu talpă îngustă, degete lungi și călcîie roz-gălbui mici.
Simțeam că leșin. Mai ales că, în bucătăria micuța, ea făcea ce făcea și tot se atingea cu șoldul de al meu, cînd făceam cafeaua.
Era foarte chinuitor, că nu știam ce e în capul ei. Fetele de azi sunt așa ciudate. Virgine care fac e curvele si curve care fac pe virginele, cum zicea un scriitor.
Îi plăcea să vorbească cu mine, și mă sorbea din ochi (după-masa cand nevasta era acasă, nu se uita la mine deloc).
Apoi în a treia dimineața, lucrurile au explodat.

Fumam în bucătărie, eu cu ochii ficși la picioarele ei goale, cînd deodat o aud:
”Unchiule, dumneata ești psihiatru. Spune-mi de ce unor tipi nu le place sexul anal?”
Am înghitit saliva, greu. Ce subiect era asta?
Apoi Nuța mi-a vorbit, fumînd calmă.
”Unchiule, uite cum e. Eu am fost deflorată acum un an de un băiat de 22 ani. Ne iubim... dar nu vrea anal. Iar eu de cand eram virgină... mă penetram anal cu un dildău pe care mi l-a adus o colegă. Dar vreau și cu carne de bărbat. M-am săturat de plasticu ăla... Și el nu vrea. De ce unchiule?”
Am intrat în erecție mare, și capul a început să mi vuiască. Brusc mi-am inaginat-o pe Nuța în patru labe, cu un penis în ea. Am vorbit cu greu.

”Draga mea, e chimie sexuală, ce să-i faci. Așa cum multe femei urăsc sexul anal. Ca de exemplu nevastă-mea.”

Aoleu - ce spusesem??? Imediat mari remușcări m-au cuprins.
Nuța a pufnit, cu ochii ei mari șăgalnici privind la mine curioasă.
”Vaaai, serios? Tanti nu o face anal?”
Am făcut un gest de refuz.
”Ooof, nu vreau să vorbim de soția mea, da?”
Mă apucase o frică animalică, aveam senzația că Daria, soția, e acolo și aude ce vorbesc eu cu liceana asta nerușinată.

Dar ochii Nuței, după ce spusesem că Daria nu face anal, căpătaseră brusc o strălucire maladivă, de parcă fetei îi venise o idee în cap. Respirînd greu, Nuța a zis:
”Unchiule... Știu că e aiurea... Dar eu nu-s așa mică. Fac 18 ani peste trei luni... Eu sunt dornică de un anal cu un bărbat și dumneata la pat nu ai ce vrei nu?... Înțelegi unde bat eu?... Nu e cumva... o potrivire aici?... O potrivire... între noi doi??”

Și nerușinata mă privi fix în ochi, tot cu capul pe o parte, de data asta roșind pînă la urechi, și respirînd accelerat. Apoi și-a trecut încet limba peste buze.

În secundele următoare dimineața de septembrie a devenit o învălmășeala de senzații sexuale. Ca la un semn ne-am luat în brațe și am început să ne mozolim pe gură, porniți și incestuos, unchiul cu nepoata.

I-am alintat apoi sînii cu gura, a gemut, apoi am vrut să renunț, apoi ea a scîncit mereu că vrea, apoi chiar mi-a suflat în ureche ”Unchiule nu mă lăsa te rog... Chiar vreau o pulă adevărată în fund, te rooog, acum, că sunt spălată acolo...” și după așa vorbe deșucheate nu am mai știut ce e cu mine. Am uitat instant că e nepoata mea, că e minoră și că am o soție.

I-am smuls pijamaua de pe ea, a rămas goală-goluță, albă și înaltă, cu corpul ei de manechin expus in lumina diminetii de toamnă, și avea o vulvă roz și bărbierită și așa desculță Nuța cît mine era de înaltă, ca un vis erotic. Aș fi stat toată ziua să admir estetica acelui corp de zeiță dar cerințele ei sexuale mă dăduseră gata si trebuia musai să trec la fapte.

Am tras-o în sufragerie și – pînă să se dumirească – am împins-o pe Nuța pe masa noastră de oaspeți. A strigat, uluită, dar apoi a priceput și s-a pus ghemuită fetal și cu fundul ei mare la marginea mesei, ca in Pornhub. Și ca un animal am început să sărut pizda ei de fată de 17 ani, prin spate, și i-am descoperit si anusul care părea destul de lărguț și asta m-a scos din minți și din sex îi curgeau efecti secrețiile, fix pe fața de masă din olandă, și am luat cu degetele acele secreții și cu ele i-a uns gaura șezutului ei de fată și iar și iar, am continuată să o alint la pizdulice și fund. Gemea atinsă, apoi a scîncit:

”Unchiuleee... Te rooog... Bag-o, bag-o, bag-o...”

Doamne ce putorișcă. În secundele următoare mi-am scos mătărînga, i-am potrivit capul umflat la gaura aia maronie și cu un chirăit mare de plăcere nemaisimțit vreodată am împins-o în șezutul liceenei Nuța, nepoata mea de 17 ani. Pînă la rădăcină. Nu mai intrasem total vreodată în anus de femeie. Senzația era înfiorătoare. Penetrată în rect Nuța a chirăit și ea arcuită de plăcere.

Apoi am făcut sodomie cu Nuța, privind la toate: la mădularul meu gros care intra și ieșea din gaura aia nefăcută pentru iubire... la spinarea ei goala prelungă... la talia îngustă arcuită, la picioarele ei de lungană, îndoite... la gleznele și tălpile înguste... la degetele de la picioare pe care Nuța le răsucea de plăcere.

Am strigat tare de plăcerea neașteptată, și nu mi păsa că se aude la vecini. Și, cît timp am fost în fundul ei, am dezmierdat-o la clitorisul ei mare și dur. Nu știam dacă fac bine...dar probabil făcusem bine.

Că suspinele ei au crescut, au devenit apoi un fel de scheunături, apoi Nuța - privindu-mă disperată oeste u...



    Login