Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Placeri cu Pisica
Autor : toni-iasi - 2023-01-28
Citita de 5074 ori - Nota 0.53 (455 voturi)
Dimineţile Pisicii

Avea 30 de ani, şi era o roşcată foarte interesantă, înaltă, solidă şi cu o piele albă ca laptele. Părul de culoarea aramei îl avea destul de lung, lăsat pe umei, des şi foarte aspru. Avea ochi mari, verzi şi puţin oblici, şi un nas şi o gură foarte mici, care îi dădeau aspectul unei pisici. Chiar şi mişcările le avea molatece şi leneşe, aşa cum au pisicile.

De aceea toţi îi spuneau Pisica. Deși o chema Gabriela. Pisica era contabilă. O contabilă foarte conştiincioasă, care nu greşea niciodată. Iar în pauze era tot foarte conştiincioasă în alt domeniu: mângâiatul sexului bărbaţilor. Marele ei secret. Mîngîieri cu gura, foarte nerușinate, mîngîierile ale visate de bărbați și mereu refuzate de soțiile lor.

Of Doamne, ce-i plăcea Pisicii să facă felații în birou, biroul ei de la etajul 2. Biroul ei mic și primitor.
Se trezea la cinci, răscolită de visele alea în care penisuri mari se frecau de sînii și fundul ei și chirăiau și imediat începeau să o stropească spasmodic cu o spermă multă ce mirosea a deodorant de bărbat... Și deja în ea zvîcnea tensiunea aia sexuală, pe care nu putea să o ostoiască decît dacă dădea jos chiloții unui bărbat real pentru a-i adulmeca și pupa penisul...

La șase deja Pisica era în birou, cu inima zvîcnind. Deja vreo patru colegi îi știau pasiunea sexuală. Toți însurați, și toți penetrîndu-și nevestele cu găndul la gura și limba ei.

Dacă portarul îi spunea că vreunul din ăia e deja la birou, Pisica îl suna. Ăla răspundea a telefonul din birou și ea îi șoptea în receptor ”Bună dimineața... Vii la o cafea?”. Cel sunat, Matei, sau Lucian, sau Adi, deja începea să gîfîie. Pentru că ”la o cafea” însemna un sfert de oră de felație salivoasă oferită moca de frumoasa Gabi zisă Pisica. Pînă la o ejaculare cataclismică drept peste nasul ei drăguț... Ejaculare chinuită, fără sens și tocmai de aia așa de voluptuoasă pentru el. Ea știa astea.

Apoi urmau clipele alea de așteptare a colegului cel norocos, ce venea la ea în birou pentru a-și scoate mădularul dinaintea ei, chestia aia fără sens care o înnebunea de senzații stranii.
Auzea pașii colegului pe hol și inima îi zvîcnea. În ea se amestecau emoții stranii și ceva parcă striga în ea, ”nu, nebuno, oprește-te…” dar nu se putea opri, gîndul că atinge penisul unor bărbați însurați o omora, o scotea din minți… Apoi colegul intra, apoi o vedea acolo, pe fotoliu... și ezita... ea zîmbea... apoi venea lîngă ea... și apoi momentul ăla cînd ea, Pisica, îi desfăcea grăbită șlițul și îi cobora chiloții, după care, cu foame mare, își vîra în gura ei rujată penisul lui nedumerit... Pe care-l molfăia cu poftă și salivă, cu ochii larg deschiși, fixați în ai lui, fără pauză, pînă cînd el simțea acele înroșite ca de foc ale ejaculării, și imediat zvîc-zvîc-zvîc, se ușura peste nasul și obrajii ei, și Pisica recepționa cu mare plăcere toată sperma, privind lacomă jeturile groase, dar știa să stea astfel încît șiroaiele de spermă să nu i păteze rochia ei corporate...
Apoi ea se mai juca puțin cu penisul blegit, pupîndu-l, adulmecînd mirosul de spermă... apoi se ștergeau amîndoi și el pleca năuc...

Cel mai ciudat era Adi, scundacul. Cu ăla Pisica chiar se futea.

Avea doar un metru șaizecișișapte, dar o mătărîngă cît o banană din Ecuador. Avea o claie de păr creț, arăta ca Maradona. Ăla îi aducea flori și bomboane. Ba chiar îi compunea poeme. Dar penisul lui era ceva de speriat, avea peste douăzeciși doi de centimetri, și eu îl pupa lacomă apoi nu mai putea, vaginul ei ud cerea și penetrare și repejor se ridica în picioare și pe la spate Adi cel scund îi ridica iute rochia și îi dădea chiloțelul deoparte și cu un icnet omul îi vîra în sex drugul ăla de carne, pînă la cotor și plăcerea era grea și Pisica scotea mici strigăte cu senzatia că pula aia îi intră în stomac și uluitor de repede îi veneau și spasmele. Ciudat era că el nu ejacula și continua să o pompeze, cu mîinile înfipte în șoldurile ei largi, și ea trecea peste golul lăsat de orgasm, apoi reintra în plăceri si tensiune, și apoi iar avea orgasm, ceva greu de descris, scormonită de acel falus monstruos. La final, epuizată, Pisica se punea iar pe scaun și-l finalize cu gura pe Adi, care în final icnea ca un animal și își golea coaiele peste fața și nasul ei… Mult, mult, mult, ca un cal, ca un vier, ca un taur.

*******************************8
De fapt la 16 ani făcuse felație prima oară, cu un vecin de 28 de ani, din bloc. Era o puştoaică cu picioare lungi, crescuse lungă, avea deja 1m77, şi era foarte agitată de nişte dorinţe sexuale stranii, nelămurite.
Tocmai dispăruse Ceauşescu şi toţi înnebuniseră parcă. Ăla o chemase la o cafea, în garsoniera pe care o închiriase. Era mai, avea pe ea un tricou roz pus direct pe sânii goi şi o fustă albă scurtă. Se ştia excitantă şi îi plăcea de vecinul ăla.
Era un medic rezident scund, atletic și însurat... care semăna leit cu Tom Cruise. Îl chema Radu şi era singurul bărbat care nu-i făcea greaţă. Soția lui era mai mereu prin delegații, și el era foarte des singur.
De două ori îi dăduse nişte casete video cu filme vechi, frumoase. Uneori îi citea poeziile scrise el. Şi nu încerca să o pipăie cum atâţia îi făcuseră.
Doar din cînd în cînd îi șoptea că e frumoasă. După o lună știa că va face ceva sexual cu el. Dar nu penetrare – de aia îi era frică.

Era o dimineaţă cu soare mult, cu miros de frunză crudă, cu vacarm de vrăbii în teii de lângă bloc. Ai ei erau plecaţi la ţară. A mers la Radu. Care era singur, și era în pijama, și mirosea tare a gel de duș, că tocmai făcuse duș.
Pisica a tresărit imediat, pentru că Radu nu mai era Radu cel cuminte.
Radu de data asta îi arăta o mare erecție.
La pântecul lui pijamaua lui subţire de vară era ridicată şi zvâcnitoare, adică trăda în mod neruşinat o erecţie animalică. Deşi aşa erect Radu era foarte calm, doar ochii aveau nişte sticliri stranii. Se aşezase pe fotoliu fumând, şi privind la picioarele ei, între coapse având expusă fără jenă umflătura aia care pulsa şi a cărei formă dezvăluia acum oribil de clar conturul un penis erect deosebit de lung şi gros. Niciodată Radu cel finuţ şi poet nu stătuse aşa dinaintea ei şi atunci Pisica fu răscolită de plăcerea gândului că bărbatul este aşa erect din cauza ei, şi ştiu că se va petrece ceva foarte special.

Gîndul că el e însurat o excita puternic.
Apoi Radu murmurase „Pisico, tu vezi cum stau dinaintea ta?” iar ea, zîmbind curajoasă, zise că da, vede. Apoi el iar zise „Şi de ce nu pleci? Ştii ce am aici?”. Ea zâmbise moale, jucând papucul pe vârful piciorului gol. „De ce să plec? Mi-ai făcut ceva rău? Şi nu, nu ştiu ce ai acolo. Eu sunt mică, după cum știi. Dar vrei cumva să-mi arăţi, să mă înveți unele?”.
Cuvintele îndrăzneţe îi ieşiseră deodată din gură. Simțise cum obrajii îi iau foc dar nu pleca, stătea acolo, curajoasă, și se uita la Radu care își exhiba erecția aia animalică.
Îl văzu cum înghite saliva, încordat. De-abia vorbea. La pântec umflătura aia zvîcnea ritmic de parcă sub mătasea pijamelaei se zbătea un mic animal... și Pisica nu putea să-și ia ochii de acolo, roasă de o curiozitate bolnavă. Simțea cum asudă. Apoi el iar vorbi.
”Pisi, nu te deranjează că eu tip însurat stau așa dinaintea ta?”.
Ea pufni.
”Păi nu știu… Dar tu nu ai o problemă de conștiință că eu am doar șaisprezece ani și s minoră?...Dar, de fapt, cine va ști?... Eu nu-s pîrîcioasă... Și nu cred că vrei să mă violezi... Eu sunt doar o elevă curioasă...”

El oftă. Apoi scoase un geamăt mic şi, pornit, se ridicase, apoi venise dinaintea ei, foarte-foarte aproape, aşa aproape că în nările Pisicii veni mirosul lui de Mennen amestecat cu un miros secret, intim, pe care nu-l mai simţise. De fapt nasul Pisicii era acum la zece centimetri de animalica umflătură a pijamalei bleu. Aşa în picioare Radu începuse să gâfâie puternic. Apoi îi auzi vocea rugătoare
„Pisicuţă frumoasă... Și curioasă... Pot să-mi dau jos pijamaua?”.

Ea drept răspuns doar tăcuse cu ochii ficşi în ochii lui şi în clipele ce urmară, Radu, încetişor, gemând foarte sonor, îşi coborî pantalonul de pijama şi organul lui enorm ieşi la iveală nedumerit în lumina puternică de mai. Sub nasul Pisicii. Care tresări, fără voie. Pe undeva șocată de gestul lui. În străfunduri, Pisica nu crezuse că el va face asta. Un bărbat să i arate așa penisul, așa deoddată…

Deci penisul eliberat al lui Radu sărise af...



    Login