Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Placeri cu dentista Agnes - anii 90
Autor : toni-iasi - 2024-01-20
Citita de 5506 ori - Nota 1.69 (294 voturi)


Uneori mă gîndesc – chiar a fost dimineața aia nebună de la cabinetul stomatologic Belladent? Chiar mi-am dat jos chiloții dinaintea a două femei măritate care, împreună, mi-au sărutat și lins penisul pe care și l-au băgat în sex pînă la marile zvîcnituri de plăcere? Așa, de curiozitate?
Da, fraților, a fost. Credeți sau nu dar din astea făceau femeile măritate plictisite în anii 90. Una-două, sugeau pula și se futeau. Moca. De kiki. Jos chiloții și sus picioarele...
Pe dentista mea o chema Agnes. O urîtă șatenă de 38 de ani, dar cu picioare super. Bună prietenă cu soția. Asistenta ei era Cecilia, o slăbănoagă lungană, de 21 ani, fără sîni, cu o coamă blondă și ochi frumoși. Deși avea nas coroiat și coșuri pe față.
Deci două urîte cu picioare faine, categoria aia de femei cu față ciudată dar totuși excitante.
Eu cu Agnes mai flirtam așa, ba chiar odată i-am pus mîna pe gambă, și ea, după ce m-a lăsat să-mi plimb palma pe pielea ei catifelată, a rîs amabil și mi-a dat mîna deoparte zicînd că-s tralala. Dar fără mare supărare. Apoi a zis că i place de mine, dar cică nu, că suntem căsătoriți....
Ei, în dimineața aia Agnes mă operase pe canal, și duruse. Vorbeam greu de la anestezie, și eram lungit pe unit, iar ele stăteau de o parte și de alta, pe taburetele alea medicale, bînd cafea și făcînd conversatie. Mirosul deodorantelor lor se amesteca incitant cu mirosul ăla de cabinet dentar. Amîndouă aveau sandale și le vedeam degetele de la picioare. Ceva foarte excitant. Miroseau a femei curate.
Nu mă grăbeam, fusesem ultimul pacient, că era sîmbătă. Am tot vorbit noi banalități poi deodată mă trezesc că Agnes se uită deodată la mine, ciudat, și mă întreabă ”Auzi, de ce vă place vouă bărbaților așa mult să vi se facă felație?”.
Ups. Am înghițit saliva și în secunda 2 la pîntec m-a bufnit o erecție enormă, cum nu mai simțisem, și care, drăcia naibii, se și vedea tare prin pantalonul meu ușor de vară.
”Păi... E unica noastră zonă erogenă...”
Cele două s-au uitat apoi una la alta, de parcă plănuiseră ceva.
Apoi acel ceva ireal s- întîmplat. Agnes, cu mișcări încete, s-a aplecat și... m-a sărutat umed pe gură! Cred că am făcut o mutră super-uluită, că a chicotit. Dar după care a zis încet:
”Știi, eu cu Cecilia de o lună vorbim despre anumite porcărioare sexuale... Și amîndouă, aici, deodată, am descoperit plăcerea între femeii, adică ne-am scos chiloții una alteia... și ne-am provocat orgasme cu gura, eu ei, și ea mie... Da dragule ne-am descoperit lesbienele ascunse în noi... Dar am descoperit și că avem amîndouă o fantasmă, una mare. Să luăm și un bărbat între noi... Să facem bum-bum... Și să ne privim una pe alta. Ca pe Brazzers. Și am decis ca tu să fii tipul. Te deranjează? Ești însurat, drăguț, cult și curat. Soția ta nu o să afle. Sper că nu te deranjează acneea lui Cecilia...”
Asistenta se uita cuminte la noi, zîmbind. De uluire am scos niște sunete ciudate.
Nu a așteptat acordul meu. Imediat am simțit cum degetele ei calde mă apucă de pulă, peste pantalon. După care a zis încet:
-O lași pe Cecilia să-ți scoată cucul afară?
Ce, cucul???
Știu că am icnit de uluire și am ridicat din șolduri și am strigat ușor cînd am simțit cum asistenta slăbănoagă și cu coșuri, fără să aștepte un OK de la mine, deja începuse excitată să-mi desfacă centura și șlițul!
Pe scaunul unitului m-am arcuit tot de plăcere, că mă mozoleam cu o femeie străină, dar simțind în același timp cum o alta îmi dă jos ginșii și chiloții!! Oaaah.
Două femei normale, măritate. Văleu. Știu că am început să gem și să rostesc icnit tot felul de tîmpenii, pînă cînd Agnes, cam iritată, a zis ”Auzi? Ia mai taci și savurează ce-ți facem ok?...”.
A fost ceva înfiorător. În timp ce Agnes mă mușca moale de gură cu buzele ei rujate, Cecilia, blonda urîțică cu acnee, gata, îmi dăduse jos ginși și chiloții mi-i coborîse pe coapse și acum stăteam cu pulanul erect între ele, în lumina soarelui de vară ce inundase cabinetul. Pe coapse simțea palmele lui Lor. Ambele se uitau acum cu drag la pula mea bărbierită. Care zvîcnea spre tavan, enormă, arcuită, și parcă mirată că dă de două necunoscute, și nu de soția mea.
Coșuroasa apoi și-a apropiat nasul de pula mea și amușinat-o, și a chicotit.
-Mmm, doamna doctor, dar ce maare e!!! Și uau, miroase a Axe... Aoleu și deja din ea iese zeamă.
Pre-ejaculatul ieșea din mine, gărlă... Păi da, că nu mai variasem de o lună!
Amîndouă gîfîiau, uitîndu-se la mine. Iar penisul meu erect, parcă se uita mirat la ele, uluit că în loc de soția mea, să dea de două necunoscute.
Cecilia a chicotit.
-Doamna doctor, începeți dumneavoastră?
Prima mi-a pupat-o Agnes. S-a aplecat, apoi, așa, timid, la gland, a început să mă sărute acolo, în timp ce degetele ei îmi alintau cu drag coaiele. Cu ochii ei mari spre mine.
-Cum e dragule, e bine între două? Să știi că eu nu fac asta la toți tipii. Tu ești..special.
Plăcerea felației neașteptate, ziua, între două femei, depășea orice imaginație. M-am scuturat, am apucat-o de păr și și scaunul a trosnit.
-Agneees, muooor...
Agnes a continuat deci să mi pupe așa pulanul așa, cu buze moi. Sub gura ei moale penisul meu devenise enorm, nu-l recunoșteam... Așa cum mi-era greu să cred că Agnes cea casnică, care vorbea numai de copil și și de cornulețe cu gem, își freca acum boticul de pulanul meu erect! Pula mi-o umpluse de ruj.
Printre pupici, Agnes șoptea ”Hei, cu pula asta tu o fericești pe Mona?”. Uitîndu-se fix în ochii mei cu ochii frumoși. Mona era soția mea. Am gemut gros și m-am zguduit de plăcerea enormă dată de gura ei. Apoi pupicii Aidei au devenit o mozolire de gland insuportabilă, dar repede oprită de Agnes care m-a privit severă ”Hei, te rog să nu vii. Vreau să prelungim. Da?”.
Agnes mi-a dat limbi cam cinci minute, în timp ce Cecilia își plimba palmele ei calde pe coapsele mele, uitîndu-se cu ochi tulburi la șefa ei ce mă limbuia fără jenă.
-Vaaai, doamna doctor, ce ciudat să vă văd pupînd o pulă...
Agnes lingea tot mai apăsat și de plăcere am apucat-o de păr.
Cele două miroseau a parfum și foliculină stîrnită. Sudoarea curgea pe mine și după termopane se auzea vuietul străzii.
Apoi Agnes a înclinat penisul spre Cecilia.
”Hai Cecilia e rîndul tău...”
Slăbănoaga coșuroasă a aplecat și ea capul și, zbîc, aia mi-a înghițit repejor două treimi de pulă... așa, pînă la amigdale. Oaaah, ce nebună. Gura ei rujată era clocotită și plăcerea m-a făcut să strig. Deci acolo, în lumina dimineții de vară, Cecilia mi-a mestecat harnică mătărînga, ridicînd și coborînd gura, în timp ce saliva ei îmi șiroia între coapse și Agnes se uita avidă la ea și chicotea - ”Vai, vai, Cecilia, dar nu ți e rușine?”
Cu ochii închiși asistenta își băga pula în gură așa tare că ajunsesem la amigdalele ei și de la mișcarea gurii ejacularea urca în mine tare de tot. Noroc cu Agnes care a oprit-o.
-Ho nebuno, că variază! Hai acuma la treaba cealaltă... Că nu mai poooot...!
Repejor, Agnes s-a ridicat, și-a scos iute chiloțeii, apoi s-a pus pe taburet cu halatul ridicat, crăcită la maximum, arătîndu-și fără jenă vulva bărbierită cu labii mari și umflate. Apoi Cecilia, repejor, s-a pus în genunchi, cuminte, și cu două degete a depărtat labiile lui Agnes și am văzut cum de acolo s-a prelins un firicel de lichid, secrețiile de femeie supraexcitată. Le auzeam cum gîfîie amîndouă, stîrnite. Cecilia a rămas așa, jucîndu-se cu detele la pizda doctoriței, cu ochii ficși pe labiile groase și zemoase.
Agnes a gemut.
-Hai domnișoarooo, pup-o...
Apoi asistenta și-a băgat capul între picioarele doctoriței, și fața ei a dispărut între coapsele alea albe și imediat am auzit sunetele moi ale gurii care mozolea sexul lui Agnes.
Sub ochii mei o femei lingea sexul alteia!!! Oare visam????
Agnes, linsă adînc de gura lui Cecilia, a scîncit și a început să dea din fund, și îi vedeam cum picioarele subțiri i se încordează de plăcere, apoi mi-a aruncat o privire disperată și a gemut spre mine ”Văăleeeu, mooor... Îți place să vezi o femeie ce dă limbi la pizda unei femei?... Acuum, hai, fute-o pe Cecilia... Fute-o, fute-o...”.
Cecilia lingea cuminte acolo, plescăind șu gemînd, și se pusese deja capră, pe cimentul cabinetului, clar că aștepta pulă, și cu respirația tăiată, m-am pus în genunchi între gambele ei apoi, i-am ridicat halatul și, după ce i-am alintat cu palmele fundul mic și catifelat, am penetrat-o pe coșuroasă pe lîngă dunga bikineilor ei rozulii, fără condom, adînc, pînă la cotor, privind cum capul ei blond se agită între coapsele celeilalte. Fata ce dădea limbi lui Agnes s-a oprit o secundă din lins, a scîncit scurt, apoi m-a primit, icnind, și reîncepînd linsul pizdei si începînd deîndată să dea și ea din fund, pătrunsă de mădularul meu enorm.
Cu șiroaie de sudoare curgîndu-mi sub cămașă, icnind ca un vier la montă, m-am pus pe pompat voinicește la pizda lui Cecilia, care era udă și primitoare, bum-bum-bum, privind la Agnes care se uita ca în transă la mine, respirînd icnit de plăcere pe gură și zicînd incontinuu ”Oah,oah... Daaa, daaa, daaa, daaa... Vai ce îmi place să fiu linsă și să vad cum îi dai pulă lui asta, oah, ce-mi placeeee... Aaah Doamne îmi vineeee...”. Era așa ciud...



    Login