Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

placeri anale cu domnisoara Aurica
Autor : toni-iasi - 2019-08-23
Citita de 12240 ori - Nota 1.57 (415 voturi)

SCRIERE CU PERSONAJE CLASICE
(PENTRU CEI CULȚI)

Straniile plăceri ale Domnişoarei Aurica

Verişoara Otiliei era o fată stranie, nemăritată.
Domnişoara Aurica avea vreo 35 de ani. Era īnaltă, cu o figură de bufniţă, şi niste ochi mari in care luceau luminitele stranii ale unei crize erotice intense. Se imbraca auster. Vesnic purta rochii negre, inchise pina sub barbie. De cind se instalase la ei, Domnişoara Aurica privea pe Felix cu un interes erotic nedisimulat. Tinarul de 20 de ani o ocolea, mai ales ca toata lumea ii confirma faptul ca nu era tocmai normala.
Apoi de mai multe ori o vazuse in Cismigiu stind pe banca si studiind incordata toti barbatii. Mama ei fusese frantuzoaica sadea. Se spuneau zeci de lucruri despre ea, dar un lucru era sigur: fusese maritata si cica innebunise cind isi prinsese sotul cu o fata in pat.
Intr-o dimineata Felix avu o experienta infioratoare cu ciudata domnişoara Aurica. Daduse peste ea in gradina. Citea un roman erotic frantuzesc. Era deprimat. Otilia era cu Pascalopol, la mosie. Georgeta nu era de gasit. Asa ca nu fugi de ea.
Domnişoara Aurica ii zimbise. Avea o gura mare, dinti lungi si isi arata gingiile cind zimbea. In ochi ii luceau sticliri de stenahorie.
- Domnule Felix, nu vii la mine? Am phăjituri cu caise, phoaspete.
Vorbea groaznic de graseiat.
Domnisoara ocupa, in casa Aglaiei, o odaie plina de mobile grele si cu peretii acoperiti cu icoane si crucifixuri. Felix fu instalat pe o sofa foarte joasa, orientala, deasupra careia ardeau doua candele grecesti. Draperiile erau trase, era semi-intuneric, ardea si o veioza, si ceva mirosea ciudat, dulceag si putin gretos, a camfor si a parfum Chanel, totul in mixtura cu un miros de urina de pisica.
Atunci realiza ca in camera sunt pisici, multe, probabil vreo 10. Care umblaupe jos, pe mobile, tacute si misterioase.
Domnişoara Aurica aduse repede o tava cu prajituri si se aseza si ea linga el si il privi fix cum maninca. Dupa ce termina, ea ii spuse.
- Domnule Felix am un sechhet. Eu, stii, desenez. Pot sa iti ahăt ? Dumneata, deh, esti un ahtist.
Domnişoara Aurica nu mai astepta aprobarea lui. Reveni cu un bloc mare de desen pe care i-l trinti in brate si Felix incepu sa rasfoiasca plansele. Tinarul simti ca se sufoca: toate desenele, facute in penita, reprezentau femei despletite copulind salbatic cu tot felul de fauni hidosi dotati cu niste falusuri enorme.
Inghiti saliva si continua sa intoarca paginile. Domnişoara Aurica se lipise de el si privea si ea si Felix ii simti respiratia usor gifiita si corpul care vibra.
-Dumneata chezi ca am talent ?
-Domnisoara, stiti...
Si aproape imediat Felix dete un mic strigat deoarece domnişoara Aurica isi strecurase o mina suplă intre picioarele lui si incepuse să-i strīngă atentă și febril penisul intre degete privindu-l fix in ochi. Felix gemu, se arcui si domnişoara Aurica continua drăgăstoasă nerușinatul masaj, cu gura bagata in urechea lui. Mirosea ciudat.
- Ah, domnule Felix... Sper ca nu te dehanjeaza ca fac asta... De fapt nu fac asta la toti bahbatii... Mi-ai placut din prima zi, domnule Felix... Vheau sa-ti ahăt luchuri noi, domnule Felix... Stiu ca nu mai am 20 de ani ca Otilia, pe care o adohi, dah pe noi femeile mai coapte ne apuca uneohi pasiuni penthu baieti ca dumneata, tinehi si chuzi... Și așa de fhumulei... Si acuma mi-e asa de foame...
Foame, gīndi el, ce foame?
Imediat domnişoara Aurica incepu apoi sa-i desfaca tremurind nasturii de la pantaloni. Rosu si respirind greu, Felix se abandona nebuniei ei sexuale si incepu sa geama puternic.
Dupa un minut ea trase jos pantalonii si lenjeria lui Felix pe coapse si dupa alt minut domnişoara Aurica se incovoie peste pintecul lui și incepu sa-i mestece conștiincioasă penisul. Plescăind și mozolind.
Arcuit tot, Felix se abandona in placerea enorma a mingiierii cu gura de femeie.
Si, in clipele urmatoare, simti cu groaza ca se va goli in gura ei și o apucă de păr.
Numai ca Domnişoara Aurica stia multe si Felix, in clipa cind fu convins ca ejaculeaza domnisoara ii prinse cu forta radacina madularului intre degete si senzatia de orgasm disparuse ca prin minune.
-Sa nu te golesti da? Acuma ramii asa da? Pe spate si cu penisul in sus da? Ca eu... Thebuie sa fac ceva... Thebuie...
O pisica se aprope de ei si Aurica o alunga cu o palmuta. Se ridica grabita si cu ochii la penisul enorm care zvicnea spre candelabrul oriental din tavan, in lumina slaba si galbena a veiozei Aurica isi desfacu rochia ei de calugarita, raminind perfect goala. Felix casca ochii, ca domnisoara Aurica, “fata batrina” din casa Aglaiei, avea un corp sidefiu, aproape perfect, de statueta antica. De jos un motan galben o privea.
-Ce zici domnule Felix? Sunt dhaguta?
Apoi domnișoara Aurica veni linga el, si, cu spatele la el, domnisoara il incaleca, dupa care cu degete fine ii apuca falusul, pe care-l mai stimula de citeva ori parca vrind sa se asigure ca este erect si dur. Penisul lui Felix atinsese niste dimensiuni incredibile.
-Vai ce mahe este !
Apoi Aurica se lasa pe vine in jos peste Felix, asa, cu spatele la el, si el icni cind o vazu cum isi potriveste virful madularului nu la vulvă, ci exact la anus. Ii auzea gifiielile.
Glandul era acum lipit de un anus zvicnitor si dilatat, care trăda experința sodomiei.
Ca in vis auzi un mieunat de pisica.
Incet incet domnișoara Aurica se cobori peste Felix, inca si inca, si Felix isi vazu cu infiorare penisul disparind in acel orificiu femeiesc nefăcut pentru amor. Aurica icni și incepu deindata sa se dezmierde la pīntec la clitoris si intoarse capul spre el. Avea ochii dilatati ca la mitele din odaie.
-Domnule Felix... Oaaaaah... Ce mahe e sulanul dumitale !... Īl simt pina in intestine stiti? Va simtiti bine cu pulanul īn fundulețul meu? Cum ahata fundul meu cu un madulah in el? Pohcos nu? Puteti sa ma mingiiati pe spate acuma... Ca imi vine foahte hepede...
Felix striga tare de placere. Incordat sa nu ejaculeze de placerea imensa si anormala, in...



    Login