Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Petrecerea de Craciun - Capitolul 2
Autor : OliviaSin - 2020-12-20
Citita de 15678 ori - Nota 7.49 (496 voturi)
Bună ziua, dragi cititori! Această scriere este doar o fantezie sexuală și nimic mai mult. Drept urmare, vă rog să o tratați ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare și neintenționată. Pentru a evita o eventuală jignire sau ofensare a cititorilor, voi enumera câteva cuvinte cheie referitoare la conținutul fanteziei, astfel încât fiecare dintre voi să decidă dacă lectura se încadrează în spectrul plăcerilor și înclinațiilor personale. Mulțumesc!

Cuvinte cheie: sex oral, sex vaginal, sex anal, dublă penetrare, sex violent, footjob, dominare, limbaj explicit / vulgar, anilingus, cum kiss, fantezie de lungă întindere, povestire la timpul trecut și persoana I.

Petrecerea de Crăciun - Capitolul 2

Mă prăbușisem în genunchi, secătuită de plăcerea unui orgasm devastator care îmi făcuse tot corpul să tremure în mod incontrolabil de plăcere și extaz. Lipsită de orice urmă de energie, rămăsesem în genunchi, cu obrazul drept lipit de perete, în timp ce respiram sacadat pe măsură ce pulsul îmi revenea încet la valori normale.
Totuși, pauza de „respiro” nu a durat foarte mult pentru că în nici un minut, i-am auzit vocea lui Alex ordonându-mi pe un ton autoritar:
– Întoarce-te și suge-mi pula! Vreau să cureți „dezastrul” pe care l-ai provocat.

Încă captivă în „vraja” plăcerilor și dorințelor carnale care îmi descătușase toate inhibițiile, m-am conformat fără să schițez vreun gest de protest. M-am întors încet cu fața spre Alex, fără să mă ridic în picioare. Rămăsesem tot în genunchi, total răvășită de sexul animalic pe care tocmai îl primisem. Cu părul deranjat, hainele șifonate și lipite de pielea umedă de la stropii de transpirație reci care încercau să stingă flacăra din corpul meu, machiajul întins de lacrimile care mi se curseseră șiroaie pe fața mea schimonosită de plăcere amestecată cu durere, fusta ridicată deasupra feselor, chiloții căzuți la nivelul gleznelor, sutienul desfăcut și sânii la vedere, priveam pula lui Alex din vârful căreia se scurgea un fir de spermă. Era o ipostază în care nu mă mai aflasem vreodată, dar îmi provoca o plăcere nemăsurabilă. Alex stătea în fața mea, cu pula încă în erecție totală, cu urme evidente de ruj roșu, pulsând în așteptarea gurii mele flămânde. Din mica găurică situată în centrul capului acela mov și umflat se scurgeau mici picături de spermă care cădeau pe podea, între genunchii mei. Din poziția în care mă aflam puteam să văd foarte bine capul mare, de un mov intens, în formă de ciupercă care zvâcnea cu fiecare pulsație a penisului. Mi-am apropiat timid mâna dreaptă de pula lui Alex. Cred că avea peste 20 de centimetri și groasă încât nu puteam să o cuprind cu o singură mână. Am început să îi frec încet pula cu mâna dreaptă, iar cu cea stângă îi masam coaiele. Mădularul său încă era plin de spermă și de lichidul meu vaginal astfel încât mâna mea aluneca cu ușurință pe întreaga lungime. Deși abia mă terminasem într-un orgasm incredibil, eram din nou cuprinsă de un val de excitație incontrolabilă. În mintea mea începea să se instaleze un singur gând, și anume că vreau să gust pula aceea care pulsa în mâna mea. Faptul că Alex mă dorea atât de mult îmi provoca și mai multă excitație.
Nu am apucat să preiau inițiativa pentru că imediat am simțit mâinile lui Alex care mi-au apucat capul și am văzut cum își ghidează pula către gura mea, îndemnându-mă din priviri să o deschid larg. Mirosul masculin de spermă și transpirație acționa asupra mea ca un ser cu feromoni ce îmi încețoșa mintea. M-am conformat și imediat am simțit cum gura mea este invadată de pula lui Alex. Era atât de groasă încât obrajii și maxilarul erau tensionați la maximum. A împins-o de până când capul pulii sale mi-a atins gâtul și am simțit că mă înec, apoi și-a retras-o pentru a-mi acorda puțin timp să respir și să îmi reglez reflexul de a regurgita. A făcut asta de câteva ori, după care a întrerupt asaltul asupra gurii mele. Uimită și puțin dezamăgită de faptul că s-a oprit, mi-am deschis ochii și am văzut cum pula lui pulsa în fața mea, iar de pe întreaga sa lungime se prelingeau firișoare de salivă amestecată cu lichid de pre-ejaculare. M-am rușinat când mi-am imaginat cum aș fi arătat cu pula lui în gură, dar în același timp am simțit din nou cum „flacăra” dintre picioarele mele se intensifică și fiori de excitație îmi străbat întregul corp.

Nu a durat mult această pauză contemplativă, tăcerea din hol fiind întreruptă de vocea autoritară a lui Alex care mi-a ordonat:
– Linge-i capul și freac-o în același timp! a zis Alex în timp ce și-a apropiat penisul la nici un centimetru de buzele mele.

Am scos limba timid și i-am lins încet capul umflat, în mod repetat. Mai făcusem sex oral cu Vlad, dar niciodată nu mă simțisem atât de excitată. Drept urmare, am început să-i ling capul din ce în ce mai apăsat, să fac mișcări concentrice cu limba în jurul capului. În timp ce îi lingeam pula și i-o frecam cât puteam de tare, am început să simt cum se scurg câteva picături de lichid de pre-ejaculare pe limba mea. Gustul m-a surprins, dar într-un mod plăcut, era o combinație de dulce și sărat în același timp, cu o consistență vâscoasă și alunecoasă. După câteva minute în care m-am concentrat doar pe linsul vârfului, m-am oprit puțin, mi-am umezit buzele cu limba și am sărutat capul mov și umflat, după care l-am cuprins între buze și am început sa-l sug cât mai apăsat. În timp ce îi sugeam pula și i-o frecam cu mâna dreaptă, mi-am dus cealaltă mână între picioare pentru a-mi stimula clitorisul pe care îl simțeam în flăcări.
Fiind cuprinsă din ce în ce mai mult de plăcere și excitație, m-am lăsat dusă de valul poftelor trupești și am încercat să iau în gură cât mai mult din pula lui Alex. Am început să fac mișcări rapide de înainte și înapoi, lăsând-mi gura să devină un tunel de-a lungul pulii tari ca piatra care îmi răvășea cavitatea bucală și gâtul.
– Îți place să o iei la muie? m-a întrebat Alex în timp ce mi-a cuprins din nou capul cu ambele sale mâini.

Nu mi-a dat nicio șansă să răspund pentru că imediat a preluat controlul și a început să mă fută în gură cât putea de tare. De fiecare dată, pula lui lungă și groasă traversa toată gura mea, de la buze până în gât. Mă futea atât de violent, încât simțeam cum își împinge efectiv pula adânc în gâtul meu.
– Ahh! Ohhh! Ahh! Vai ce bine se simte pula mea la tine în gură! Ahhh! Incredibil! Ia-o pe toată curvă ce ești! Toată viața ai râvnit pulă dar nu știai! erau cuvintele pe care mi le adresa Alex, printre gemetele sale, în timp ce mă futea în gură. Deși erau șocante pentru urechile mele astfel de afirmații vulgare și obscene, vorbele respective nu făceau altceva decât să îmi accentueze senzația de excitabilitate și mă determinau să mă întreb dacă Alex nu avea cumva dreptate.

În scurt timp gura mea s-a umplut cu salivă de la efortul la care era supusă, iar mișcările lui de du-te-vino provocau un plescăit atât de lasciv și rușinos încât excitația mea devenea insuportabilă. Rațiunea și decența mea dispăruseră cu totul. Voiam să mă fută cât poate de tare în gât și gură. Simțeam o plăcere cum nu mai trăisem niciodată.
În coridorul cabanei se auzea doar zgomotul hipnotizat și ritmic al gemetelor înfundate ale lui Alex, acompaniat de plescăitul făcut de pula sa care îmi viola cât putea de repede gura inundată de salivă. Eram supusă unui asalt continuu, întrerupt doar de scurtele pauze în care Alex mă lăsa să îmi recapăt respirația și să scuip pe penisul său surplusul de lichide din gura mea care era plină cu salivă, amestecată cu lichidul de pre-ejaculare care se scurgea din vârful pulii lui sale.
Simțeam că Alex se apropie de climax și mă pregăteam să primesc încă o doză de spermă, de data aceasta în gură, dar Alex s-a oprit brusc cu câteva momente înainte de punctul culminant. Mai exista încă o prezență pe holul unde se desfășurau aceste acte indecente și imorale.

Erau Daniel și Marius, cei doi fii ai proprietarului cabanei, care se perindau prin vilă, cel mai probabil din cauza plictiselii. Cei doi priveau fascinați, dar și puțin terifiați, spectacolul care se derula în fața lor. Aceștia erau la câțiva metri de mine și Alex, în capătul holului, aproape de scări, semn că aceștia abia urcaseră la etaj și nu văzuseră foarte mult din ceea ce se întâmplase. Totuși, imaginea din fața lor era destul de elocventă, o femeie căsătorită era dominată și futută în gură de un bărbat care nu era soțul său, așa că orice explicații sau scuze ar fi fost de prisos.
În timp ce în capul meu se înfiripau tot felul de scenarii cu privire la ce urma să se întâmple și idei referitoare la cum să gestionez situația astfel încât să previn ca lucrurile să degenereze, l-am auzit pe Alex strigând pe un ton hotărât:
– Hei! Voi doi! Ia veniți încoace! Hai mai repede, ce vă mișcați așa încet!
Conștientizând că rămăsesem tot în genunchi, m-am ridicat repede în picioare, mi-am ridicat rapid chiloții, am tras fusta în jos ca să îmi acopăr părțile intime. Mi-am închis sutienul și cămașa astfel încât să îmi ascund sânii și să recapăt o ținută relativ decentă. Totuși, eforturile mele erau doar o tentativă slabă de a masca faptul că fusesem futută ca o curvă cu doar câteva minute în urmă. Părul meu încă era deranjat, machiajul întins pe toată fața, corpul transpirat, hainele șifonate și poate cel mai rușinos, pe coapsele mele se scurgeau șiroaie de spermă albă care contrastau puternic cu dress-urile mele negre. Fusta era prea scurtă pentru a masca firele albe de lichid seminal care alunecau rapid spre genunchi și deveneau din ce în ce mai vizibile pe materialul negru al dress-urilor.
Daniel și Marius ajunseseră chiar lângă mine și Alex, motiv pentru care, evitând contactul vizual cu cei doi, mi-am direcționat privirea către Alex, pe care l-am întrebat pe un ton nesigur și ușor tremurat:
– Alex!? Ce faci? De ce i-ai chemat aici? am zis eu încă rușinată de toată situația respectivă.
– Trebuie să vorbim puțin cu băieții de față, să rezolvăm situația asta puțin complicată, a răspuns Alex în timp ce îi direcționase pe Daniel și Marius către camera în care mă cazasem eu și Vlad.
– Ce faci? Ai înnebunit? De ce vrei să intrăm aici? am început eu să îl chestionez pe Alex alarmată de faptul că nu știam ce intenționa să facă.
– Stai liniștită! Am eu un plan, a răspuns Alex pe un ton ușor amuzat în timp ce zâmbea pervers.
– Nnnnno... Noi nu o să zicem la nimeni nimic, s-a bâlbâit Daniel în timp ce încerca să se scape pe el și fratele său din situația respectivă.
– Gata cu vorbăria! Hai odată! Intrați în cameră! ne-a ordonat Alex tuturor.

Pentru a evita o posibilă întrevedere și cu alte persoane din cabană pe coridorul respectiv, ne-am conformat cu toții la îndemnurile lui Alex și în câteva secunde eram toți patru în camera unde mă cazasem eu și soțul meu, Vlad.
Imediat după ce am intrat în cameră, Alex a închis ușa cu cheia și a început să transmită ordine tuturor, cu o nonșalanță dezarmantă:
– Voi doi, luați un loc pe pat sau fotolii, unde vreți, iar tu treci în genunchi și termină ce ai început! a zis Alex în timp ce mâna lui dreaptă deja mă apăsa pe umărul stâng, îndemnându-mă să cobor din nou în genunchi.
– Alex!? Ai înnebunit de tot? Nu putem să facem asta acum, în fața lor! am încercat eu să contracarez inițiativa nebunească a lui Alex, deși deja mă lăsasem parțial în genunchi, în fața sa și constatasem că în tot acest timp pula sa rămăsese sculată și nici măcar nu încercase să o ascundă înapoi în pantaloni.
Alex nu a ținut cont deloc de împotrivirile mele pentru că imediat m-a apucat de păr cu mâna stângă, mi-a înclinat puțin capul, iar cu cealaltă și-a cuprins penisul erect și a început să îl lovească de obrazul meu zicând:
– Deschide gura târfo și suge-mi pula cu aceeași poftă ca adineauri! Crezi că nu știu cât de mult îți place gustul pulii mele și cât de mult râvnești să te fut în gură? Aaa, apropo, după ce mă termini pe mine, o să îi sugi și o să îi lași pe băieții ăștia să îți facă ce vor, astfel încât această aventură să rămână micul nostru secret.
– Ceeeeee? Ți-ai pierdut minț...? Ahhh! Ohhh! am încercat eu în zadar să articulez pentru că dintr-o mișcare rapidă, Alex își băgase din nou pula în gura mea și începuse să mă fută parcă și mai agresiv decât înainte.
Recunosc faptul că nici eu nu am opus mare rezistență, de fapt deschisesem gura din proprie inițiativă, în așteptarea acelui penis tare ca piatra, pregătit să îmi penetreze gura și gâtul. Relaxasem gura și gâtul cât puteam de mult, astfel încât să pot primi cât mai mult din pula aceea. Alex îmi cuprinsese părul cu ambele mâini și pompa frenetic în gura mea din care se scurgea o cantitate considerabilă de salivă de fiecare dată când acesta se retrăgea pentru a mă lăsa să îmi recapăt suflul.
În timp ce eram concentrată pe suptul pulii lui Alex, mi-am adus aminte de cei doi spectatori care se așezaseră pe două fotolii aflate în părți diferite ale camerei și asistau perplecși la partida de sex oral care se derula în fața lor. Drept urmare, mi-am îndreptat privirea către ei și fără intenție, le-am „aruncat” o expresie perversă care parcă îi întreba „Vă place ce vedeți, băieți?”
Cred că Alex m-a futut în gură timp de 5-6 minute, după care l-am auzit zicând printre gemetele înfundate cum se pregătește să își dea drumul:
– Ahhhh! Ohhh! O, Doamne! Îmi vine să îmi dau drumul! Ce bine e! Ahhh! Pregătește-te să înghiți tot!! Fii o fată bună și nu irosi niciun strop!
Jeturi după jeturi de spermă fierbinte și vâscoasă zburau din pula lui Alex care pulsa și zvâcnea în gura mea. Acesta mă presa cu ambele mâini între picioarele sale, forțându-mă să înghit toată sperma care era ejaculată din penisul său. După trei jeturi enorme care au explodat în gura mea, Alex și-a retras pula și a mai ejaculat de încă două ori pe fața mea, trasând două linii albe de spermă care se întindeau de la bărbie până pe frunte.
– Ah, ce bună ai fost! Îți place sperma mea? Ai înghițit tot ca o fată bună? m-a întrebat Alex în timp ce se închidea la pantaloni și se pregătea să părăsească camera. Nu uita, de tine depinde cât de secretoși vor rămâne băieții, a continuat Alex.
– Alex, nu pot să fac ast..., am încercat eu să mă opun, fără ca acesta să mă lase măcar să termin ceea ce aveam de spus.
– Shhhhh! Băieți, distracție plăcută, le-a urat Alex celor doi spectatori care rămăseseră muți de uimire de la ceea ce tocmai văzuseră.

Nu puteam să mai articulez niciun cuvânt. Eram încă în genunchi, cu fața plină de spermă și într-o stare de transă. Cu relativă greutate, m-am ridicat și m-am îndreptat spre ușa camerei, gata să ies și să mă detașez de toată situația respectivă. Pusesem mâna pe clanță, gata să o acționez și să ies, când aproape ca într-o stare de reverie, mâna mea a coborât spre cheia din yală și am încuiat ușa.
Inima cred că îmi bătea cu peste 100 de bătăi pe minut, iar dintre picioarele mele emana o căldură care pur și simplu îmi încețoșa gândurile și mă făcea să fiu controlată de o singură idee insidioasă și perversă – „Vreau să fiu futută! Vreau pulă!”. În mintea mea se instalase o idee radicală, implantată de Alex ce-i drept, dar pe care o acceptasem imediat și care mă controla în totalitate – „Vreau să fac sex cu cei doi băieți din fața mea!”.
Imediat după ce am încuiat ușa, m-am întors cu fața spre cei doi băieți care mă priveau cu ochii larg deschiși. M-am rezemat cu spatele de ușa de la intrare, mi-am despărțit picioarele și mi-am ridicat fusta astfel încât să eliberez calea către chiloțeii mei îmbibați cu spermă, lichid vaginal și transpirație. Cu mâna dreaptă am început să îmi masez clitorisul prin materialul chiloțeilor, iar cu cealaltă mână mi-am desfăcut încet nasturii cămășii mele expunându-mi clivajul și sutienul.
Marius, fiul cel mic al proprietarului, era fascinat în totalitate de spectacolul pe care îl afișam în fața lor. Atenția acestuia era concentrată pe pantofii mei cu toc înalt, privirea lui urcând încet de-a lungul picioarelor mele acoperite de dress-urile negre murdare de spermă, stagnând puțin în zona în care îmi masam clitorisul prin materialul chiloțeilor și în final urcând spre sânii și fața mea perversă plină de spermă. Totuși, atenția sa cobora rapid din nou în zona pantofilor, fiindu-mi foarte ușor să descopăr fetish-ul pentru picioare și tocuri înalte de care „suferea” Marius. Pe de altă parte, Daniel părea în continuare foarte rușinat și timorat, privirea sa fiind ațintită mai mult în podea.
Între timp, îmi desfăcusem toți nasturii de la cămașa pe care o aruncasem pe podea, lăsându-mi sânii să fie acoperiți doar de sutien. Următorul pas a fost să îmi duc mâinile la spate, să îmi trag fermoarul fustei și să o las să alunece pe picioarele mele până a lovit podeaua. Am făcut câțiva pași înainte, lăsând fusta în urmă, simțindu-mă astfel complet expusă, dar și sexy în același timp, ținuta mea rămânând compusă din tocurile înalte negre, dress-urile și lenjeria intimă de aceeași culoare.
Îmbătată de plăcere și excitație, dar și simțind lipsa de experiență a băieților în tainele sexului, m-am motivat să adopt o atitudine dominatoare și am încercat să îi atrag pe băieți într-un joc pervers și senzual, spunându-le:
– Băieți, restul o să „cadă” după ce văd cu ce sunteți dotați! Ce ziceți? am încercat eu să îi provoc pentru a-și da hainele jos.

Răspunsul nu a întârziat să apară, Marius ridicându-se imediat de pe fotoliu și eliberând penisul său deja erect din strânsoarea pantalonilor. În mai puțin de 20 de secunde, acesta și-a dat jos toate hainele. Nu îmi venea să cred cât eram de excitată și dornică de sex. M-am apropiat lent de el și când am ajuns în fața sa, mi-am descheiat sutienul pe care l-am lăsat să cadă pe podea. Diferența de vârstă, dar și de înălțime între mine și Marius mă excitau și mai mult. Simțeam cât de imoral și taboo era ceea ce făceam, lucru care nu mă făcea decât să mă umezească și mai rău. Din cauza tocurilor pe care le purtam, Marius îmi ajungea doar până în dreptul sânilor pe care îi admira cu nesaț. Puteam să observ cu ușurință că eram prima femeie din viața lui, iar felul în care mă expusesem în fața sa și jocul murdar în care îl atrăsesem, nu făcea altceva decât să îl excite într-un mod în care sunt sigură că nu mai simțise niciodată.
Preluând inițiativa, l-am apucat pe Marius cu mâna de după cap și l-am invitat să îmi sugă și maseze sânii. Nu a fost nevoie de mai multe invitații, pentru că imediat Marius mi-a apucat ambii sâni cu mâinile sale într-o strânsoare fermă, iar gura sa a lipit-o instantaneu ca o ventuză de sfârcul meu drept pe care îl sugea și lingea cu o poftă nebună, care mi-a provocat câteva gemete.
Între timp, mâna mea dreaptă a alunecat între corpurile noastre transpirate și excitate, i-am apucat pula încă nedecalotată complet, dar care părea dureros de erectă și am început să îi fac laba încet. Am obținut un geamăt înfundat, dar Marius a continuat să îmi lingă și sugă sânii cu aceeași poftă insațiabilă. Drept urmare, am întețit ritmul în care îi frecam pula cu mâna dreaptă, context în care acesta a început să fie din ce în ce mai dur cu sfârcurile mele deja extraordinar de sensibile. La un moment dat, acesta m-a mușcat de sfârcul drept și mi-a smuls un geamăt puternic. Deși mi-a plăcut la nebunie senzația, mi-am dezlipit corpul meu de al său și l-am împins cu mâna dreaptă până s-a prăbușit în fotoliul din spatele său. Nu puteam să îl las să scape așa ieftin pentru gestul impertinent. Acesta avea o privire mirată și contrariată, vrând să se ridice, dar l-am împiedicat să facă asta cu piciorul meu drept pe care l-am presat pe pieptul său gol. Observând fascinația sa pentru pantoful meu cu toc înalt pe care îl privea hipnotizat în timp ce îi presam destul de tare sternul, mi-a venit o idee în cap.
Am început să cobor încet piciorul dinspre pieptul său către bazin, având grijă ca tocul meu să lase o urmă roșie pe pielea lui albă și sensibilă. Grimasa de plăcere și geamătul său înfundat mi-au confirmat că jocul și senzația de puțină durere îl excitau și mai mult. În scurt timp am ajuns la nivelul pelvisului și imediat am început să îi masez pula la fel cum o făcusem mai devreme pentru Alex, sub masa din sufragerie. Îi decalotam pula cu mișcări încete în care îmi mișcam talpa pantofului pe întreaga lungime a pulii sale. Alternam între apăsări gentile și unele mai puternice, pentru a vedea răspunsul lui Marius și pentru a realiza ce îi place cel mai mult. La fiecare apăsare mai puternică, acesta gemea înfundat și îi simțeam bazinul cum se ridică din fotoliu și își împinge pula și mai tare în pantoful meu. Începusem să suspectez că lui Marius îi plăcea sexul mai agresiv, având puține înclinații spre masochism, context în care am început să nu mă mai abțin și am început să îi masez pula și coaiele din ce în ce mai apăsat.
– Ahhhh! Ahhh!! Ohhh!! erau singurele sunete pe care Marius le scotea pe gură în timp ce îi masam pula erectă.

Era evident că renunțase la inhibiții și se lăsase pradă plăcerii. Se rezemase în fotoliu cu privirea ațintită la corpul meu, acceptând tot ce îi făceam. Îi masam pula cu tocul meu încontinuu, în timp ce îl priveam în ochi și îmi lingeam buzele lasciv pentru a-l excita și mai mult. Îmi apucasem ambii sâni cu mâinile și îi fremătam în fața lui Marius. Din când în când îmi deschideam gura și lăsam un firicel de salivă să se prelingă pe sânii mei și îmi ciupeam sfârcurile întărite pentru a-i excita pe băieți și mai rău.
– Îți place ce vezi și ce îți fac? îl tachinam pe Marius în timp ce îmi înfigeam tocul cui în scrotul său, stimulându-i coaiele.
– Daa!! Nu te opri te rog! mi-a răspuns Marius printre gemete și gâfâieli.

Confirmarea faptul că îi plăcea la nebunie ce făceam m-a impulsionat să măresc și mai mult intensitatea cu care îi masam pula. Apăsam mai tare și îmi mișcam tocul mai rapid de-a lungul pulii sale întărite la maximum și care începea să dea semne că este gata de final. Marius începuse să respire din ce în ce mai sacadat, iar pula lui pulsa sub apăsarea tocului meu, semn că era aproape de ejaculare, motiv pentru care, într-un asalt final, m-am concentrat asupra capului învinețit, pe care îl presam și masam intens. Nu a mai durat mult și imediat am văzut două jeturi de spermă țâșnind de sub tocul meu și aterizând pe pieptul lui Marius care se prăbușise efectiv în fotoliu după câteva spasme musculare care mi-au confirmat că avusese un orgasm intens.
Mi-am ridicat tocul de pe pula lui și m-am apropiat încet de fotoliu, moment în care m-am lăsat în genunchi, i-am cuprins pula cu mâna mea dreaptă și am început să o frec ușor în timp ce buzele mele îi cuprinseseră capul din care se mai scurgeau timid câțiva stropi de spermă. Cred că pentru vârsta lui avea o pulă relativ normală, de aproximativ 12-13 centimetri și o grosime nu prea mare, astfel încât puteam să o cuprind cu mâna mea. După ce i-am supt ultimele picături de spermă, le-am ținut în gură și nu le-am înghițit. Ușor, m-am dus cu limba spre abdomenul său și am început să ling lasciv cele două linii de spermă care se întindeau pe stomac. După ce am strâns toată sperma în gură, fără să înghit, am urcat cu limba ușor spre gâtul lui Marius care încă gemea sub mișcările mele deasupra corpului său.
În acele momente mă gândeam cât de departe să merg în acest joc pervers și taboo. Nivelul meu de excitare era ireal. Nu îmi mai păsa de nimic altceva. Voiam mai mult. Voiam să fiu cât mai perversă posibil. Așa că, cu gura încă plină de spermă, mi-am apropiat buzele de cele ale lui Marius. Imediat după, mi-am folosit degetele de la mâna stângă să apăs ușor pe bărbia lui Marius și să îl fac să își deschidă gura. Acesta s-a conformat aproape instantaneu și imediat buzele noastre s-au unit într-un sărut apăsat. Sperma din gura mea a alunecat în gura lui Marius și o parte din ea s-a scurs ușor pe bărbiile noastre. Mă întrebam dacă Marius va aprecia gestul inițiativei mele perverse, dar răspunsul său a venit imediat. I-am simțit mâinile cum se încolăcesc în jurul taliei mele și mă trage și mai aproape de corpul său. Limbile noastre se încolăceau ca doi șerpi într-un dans sălbatic, jucându-ne cu sperma sa când la mine în gură, când la el. Gestul pervers m-a făcut să mă umezesc și mai tare. Nivelul acela de excitare sexuală era nemaiîntâlnit pentru mine. În timp ce mă sărutam cu Marius, mi-am întors privirea către fratele său mai timid, Daniel, care nu zisese nimic în tot acel interval de timp. Îl priveam pătrunzător în ochi, în timp ce limba mea și a fratelui său se ondulau una în jurul celeilalte. Daniel privea cu nesaț spectacolul din fața sa, vizibil curios și excitat. În timp ce privirile noastre erau conectate, mi-am întins mâna stângă spre el și i-am făcut încet semn cu degetul arătător să vină mai aproape. Ezitant pentru câteva secunde, în cele din urmă acesta și-a făcut curaj și s-a apropiat de fotoliul în care eram eu și fratele său.
Daniel rămăsese în picioare, lângă fotoliu și admira spectacolul sărutului pasional dintre mine și Marius. Dorind să diversific spectacolul, m-am desprins din sărut și am început să îl ling pe Marius pe gât. Ulterior am coborât până la sfârcurile sale întărite pe care le-am supt și lins puțin. Corpul lui Marius tremura sub mine, iar gemetele sale îmi confirmau că se bucura de moment cel puțin la fel de mult ca mine.
După ce m-am jucat puțin cu sfârcurile lui, am coborât cu limba din nou până am ajuns în dreptul pulii sale. Eram din nou în genunchi în fața fotoliului unde stătea Marius. Totuși, pula lui nu era erectă în totalitate așa că am început să o sug apăsat, insistând la nivelul capului. Am insistat cu limba pe vârful decalotat în timp ce mă jucam cu coaiele sale. După ce i-am supt pula câteva minute, am început să îi fac un deepthroat în care îi înghițeam penisul încă semi erect și mă jucam cu limba pe toată lungimea ei. Nefiind foarte mare, o puteam lua pe toată în gură așa că am început să îi sug pula cât puteam de tare, dorind să îl fac să i se scoale cât mai repede. Din nou mi-au venit în gând ideea de a fi și mai perversă așa că m-am oprit din supt și mi-am îndreptat limba spre coaiele sale. Le-am lins și supt pe fiecare în parte în timp ce îi făceam laba cu mâna dreaptă. Din când în când mai aruncam o privire perversă lui Daniel, care în continuare se rezerva doar să privească spectacolul în timp ce stătea în picioare lângă fotoliu. După ce i-am stimulat coaiele lui Marius câteva minute, m-am hotărât să merg cu perversitatea până la cote extreme. Voiam să îi înnebunesc pe cei doi, dar cel mai mult voiam să îmi satisfac propria mea dorință extremă de a face cele mai mari perversiuni.
M-am retras puțin, i-am apucat picioarele lui Marius și le-am despărțit astfel încât să atârne pe marginile fotoliului.
– Ce faci? Stai! a încercat Marius să mă oprească neștiind la ce să se aștepte.
– Ceva ce cred că o să adori! i-am răspuns eu în timp ce mi-am adus aminte de primul moment în care am descoperit că și soțul meu, Vlad, este un mare fan al ideii pe care urma să o pun în practică pe neexperimentatul Marius.
Nu m-am sinchisit să îi mai răspund și cu alte detalii, ci am ales să îi arăt direct ce intenții aveam. Fără ezitare, m-am aplecat cu fața între picioarele sale despărțite și am început să îi ling anusul expus în poziția în care se afla. Obiecțiile lui au încetat imediat, acestea fiind înlocuite de mici gemete înfundate în timp ce făceam mișcări circulare cu limba în jurul găurii sale. Îmi mișcam limba în sus și în jos până ajungeam la coaie și după coboram iar în dreptul anusului. Îl lingeam apăsat, iar surplusul de salivă îl scuipam direct pe găurica aceea care pulsa în fața mea.
– Hmmm? Ce părere ai? Îți place, nu-i așa? am întrebat eu în timpul scurtelor pauze pe care le luam pentru a-mi recăpăta respirația.
– Ahhh!! Daaa!! Ohhh! Nu te opri te rog! a răspuns Marius printre gemete.

Eram într-o ipostază atât de perversă încât simțeam efectiv că plutesc datorită plăcerii și excitării pe care le resimțeam. Eram în genunchi și făceam laba unui băiat de 15 ani în timp ce îi stimulam anusul cu limba. Lângă noi era fratele său care privea tot spectacolul, iar eu îmi dădusem chiloțeii într-o parte și îmi foloseam mâna liberă să îmi masturbez pizda pe care o simțeam ca și cum ar fi în gata să explodeze. Mă futeam frenetic în pizdă cu două degete, simțind cum lichidul vaginal mi se scurge pe acestea.
Pentru că simțeam că sunt aproape de orgasm, m-am oprit puțin și mi-am îndreptat privirea spre Daniel, cauzând astfel nemulțumirea lui Marius care spera să continui să îl ling în cur și să îl masturbez. În timp ce îl priveam pe Daniel, mi-am dus cele două degete pe care le avusesem în pizdă și le-am lins într-un mod cât mai pervers și lasciv. În timp ce mă jucam cu degetele pe care le sugeam și lingeam, i-am spus lui Daniel să se dezbrace de toate hainele. Îi văzusem de ceva timp o umflătură destul de mare în pantaloni așa că voiam neapărat să îi văd pula. Părea încă inhibat și rușinat de ce se întâmplă, așa că i-am ordonat pe un ton foarte autoritar să se întindă pe podea cu capul între picioarele mele.
– Te vreau pe podea, cu capul între picioarele mele! Vreau să mă lingi în pizdă cât poți de bine! Acum! i-am ordonat lui Daniel cu cea mai autoritară voce de care eram posibilă în situația respectivă.
Surprins puțin de tonul meu, Daniel a acceptat. Imediat s-a întins pe podea cu capul între picioarele mele, iar eu nu am așteptat mult până mi-am tras chiloții într-o parte fără să îi dau jos, și m-am așezat cu pizda pe fața lui. Părea că, ușor-ușor, renunța și el la inhibiții pentru că în scurt timp i-am simțit limba cum mi-a despărțit labiile deja umezite și a început să mă lingă apăsat. Fiori de excitație îmi străbăteau corpul de fiecare dată când limba lui Daniel îmi atingea clitorisul. Gemete mele, care deveneau din ce în ce mai zgomotoase și umpleau camera, îl impulsionau să accelereze ritmul cu care mă lingea în pizdă. Instinctiv, am început să îmi mișc șoldurile și să mă frec cu pizda de fața lui. Totodată, nu uitasem de Marius care stătea în continuare cu picioarele despărțite în fața mea. Am reînceput să îl ling în cur și mai apăsat, motivată de starea mea de excitare care creștea vertiginos. Văzând anusul acela roz care pulsa în fața mea, mi-a venit o idee atât de perversă încât am avut anumite îndoieli dacă să o pun în practică sau nu. Totuși, mi-am adus aminte că Vlad adora să îi fac asta, așa că mi-am luat inima în dinți și am zis că nu am ce să pierd. M-am oprit din stimulatul anusului lui Marius cu limba și am început să îmi ling degetul mijlociu. După ce l-am umezit bine, am lăsat și un fir de salivă să se scurgă lângă mica găurică a lui Marius pentru a o lubrifia cât mai bine. Ușor, am început să împing degetul meu mijlociu în fundul strâmt al lui Marius. Deși am întâmpinat o mică re...



    Login