Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPetrecerea de Craciun - Capitolul 1
Autor : OliviaSin - 2020-05-25
Citita de 22785 ori - Nota 7.79 (690 voturi)
Bună ziua, dragi cititori! Această scriere este doar o fantezie sexuală și nimic mai mult. Drept urmare, trebuie tratată ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare. Pentru a evita jignirea sau ofensarea cititorilor, voi enumera câteva cuvinte cheie referitoare la conținutul fanteziei, astfel încât fiecare dintre voi să decidă dacă lectura se încadrează în spectrul plăcerilor și înclinațiilor personale.

Cuvinte cheie: sex vaginal, sex violent, lesbianism, footjob, dominare, limbaj explicit, fantezie de lungă întindere, povestire la timpul trecut și persoana I.

Petrecerea de Crăciun - Capitolul 1

O rafală bruscă de vânt rece, venită parcă de nicăieri mă trezise din starea de contemplare în care alunecasem de câteva minute. Mă aflam pe balconul de la etajul 7 al unei clădiri în care funcționa o multinațională specializată în analiza și managementul riscurilor financiare. Lucram de aproximativ 2 ani la acel loc de muncă, iar volumul ridicat al activităților și dificultatea acestora mă determinau deseori să ies la o gură de aer proaspăt pe balconul unde se strângeau fumătorii, chiar dacă eu nu eram subjugată acestui viciu. Nu mă prea adaptasem colectivului de când mă angajasem la firma respectivă, negăsind nicio persoană cu care să pot interacționa sau să leg o relație de prietenie mai serioasă. Faptul că soțul meu, Vlad, lucra la aceeași companie, nu încălzea cu nimic situația. Biroul său se afla la etajul 13, unde era situat departamentul de management al companiei, iar pe parcursul zilei de lucru, interacțiunile dintre noi erau practic inexistente. Treceau și zile întregi fără să ne vedem la locul de muncă. Singurele momente în care ne reîntâlneam erau cele de acasă, deși Vlad venea deseori mult mai târziu decât mine. Drept urmare, deseori, plecam separat de la serviciu. Această distanțare începuse să mă afecteze destul de mult atât în plan profesional, cât și personal.

Jumătatea lunii decembrie trecuse și sărbătorile de iarnă se apropiau cu repeziciune, iar eu și soțul meu, nu plănuisem încă nimic pentru Crăciun și Revelion. Motivul principal pentru lipsa unor planuri era determinat de programul infernal de la serviciu care se aglomerase într-un mod incredibil odată cu apropierea sfârșitului de an. Astfel, spre dezamăgirea mea, probabilitatea ca perioada sărbătorilor să o petrecem acasă, sau mai rău, la serviciu, devenea din ce în ce mai ridicată. Totuși, „salvarea” noastră s-a ivit într-o seară geroasă, când Vlad s-a întors acasă de la locul de muncă și mi-a povestit că 3 colegi de serviciu au închiriat alături de partenerele lor o vilă izolată în Munții Apuseni pentru perioada 22 decembrie – 3 ianuarie, iar unul dintre cuplurile care ar fi trebuit să îi însoțească nu mai putea să vină. Având în vedere că părea o ocazie ce nu trebuia ratată, eu și Vlad am decis imediat să umplem locurile vacante, deși mi-a zis că nu vom putea să petrecem toată perioada acolo fiindcă va trebui să revină la serviciu mai repede decât colegii săi. Chiar speram ca această escapadă să îmbunătățească căsnicia dintre mine și Vlad care se lovise de niște obstacole mai serioase în ultimele luni de zile. În relația noastră se instalase o apatie și monotonie enervantă, chiar frustrantă uneori, iar diferența de vârstă semnificativă dintre noi nu părea să ajute deloc la soluționarea stării de tensiune și conflictualitate care plana în mariajul nostru. Frustrările și programul lung de la serviciu diminuaseră drastic momentele de tandrețe dintre noi, iar dragostea noastră părea că scade în intensitate pe zi ce trece.

Eu mă numesc Valeria, iar la vremea când se întâmplau evenimentele descrise aveam 27 ani, aproximativ 1.80 metri, o pereche de picioare lungi, subțiri și atractive, păr castaniu, drept și lung care se întindea până deasupra feselor ferme și ușor bombate. Corpul meu atletic, în formă de clepsidră, cu o greutate de aproximativ 65 kilograme, era augmentat de o pereche de sâni mari și de o față cu trăsături care, conform prietenelor mele, trădau o anume perversitate – potrivit acestora, aveam o privire ageră, accentuată de ochii mei verzi și nasul drept și subțire care scotea în evidență buzele cărnoase și roz. Sprâncenele subțiri și arcuite, împreună cu genele lungi îmi creau o expresie misterioasă care întotdeauna părea că ascunde adevăratele intenții și dorințe. Deși majoritatea persoanelor care mă vedeau pentru prima dată mă descriau astfel, ajungeau ulterior să își schimbe părerea la 180 de grade, realizând că sunt o persoană destul de timidă, pudică și căreia nu îi place să se afirme sau să iasă în evidență cu ceva anume.

Vlad, soțul meu, avea 36 de ani, dar arată mult mai tânăr. Nu avea niciun fir de păr alb în cap și fără riduri adânci pe față care să îi trădeze vârsta. Avea o constituție astenică, la 1.83 metri cântărind aproximativ 70 de kilograme, iar musculatura sa nu era foarte dezvoltată. Nu era genul de bărbat care să aibă timp să se concentreze pe sculptarea și antrenarea propriului corp. Era o persoană axată pe muncă, extrem de inteligentă și profesionistă. Deși îl iubeam foarte mult, motiv pentru care m-am și căsătorit cu el la vârsta de 22 de ani, viața noastră sexuală devenise monotonă și chiar plictisitoare în anumite momente. Partidele de amor se răriseră destul de mult, iar atunci când aveau loc durau puțin și păreau să se concentreze doar spre atingerea satisfacției sexuale a soțului meu, fără să îi mai pese de dorințele mele. Astfel, începusem să resimt anumite frustrări de natură sexuală și îngrijorări că Vlad nu se mai simte la fel de atras de mine ca la începutul relației.

În cele din urmă a venit și mult așteptata zi a plecării la cabana din Munții Apuseni. Fiind în total 8 persoane, 4 bărbați și 4 femei, am decis să ne strângem toți la mine și Vlad acasă, de unde să ne grupăm în 2 mașini și să pornim spre destinație. Planul a fost agreat de către toată lumea, iar în după-amiaza zilei de 22 decembrie, livingul din casa mea era ocupat de 8 persoane aflate în frenezia sărbătorilor de iarnă, pregătite pentru distracție și voie bună. Pe cei trei colegi de serviciu ai lui Vlad îi mai văzusem foarte rar la sediul companiei și nu intrasem niciodată în conversații cu aceștia, ei lucrând în cadrul altui departament situat la un etaj diferit față de al meu. Îi chema Alex, Bogdan și Cristian. Erau 3 bărbați atletici cu fețe drăguțe, păr șaten, foarte înalți, după aproximările mele aceștia aveau în jur de 1.95 m înălțime, cu o musculatură sculptată și proeminentă, chiar și prin straturile consistente de haine. Mai mult, m-a surprins faptul că aceștia erau mai tineri decât soțul meu, având în jur de 28-32 de ani. În cadrul prezentărilor și a discuțiilor ulterioare am aflat că aceștia făcuseră baschet de performanță, dar ulterior au renunțat la acest sport. Totodată, spre surprinderea mea, am mai aflat că, începând cu luna ianuarie, aceștia urmau să lucreze în cadrul departamentului condus de soțul meu. Atunci mi-am dat seama că invitația lor la cabană putea să fie și un plan al celor 3 bărbați prin care să intre în grațiile viitorului lor șef.

Alex era însoțit de iubita sa Ana, o doamnă mai în vârstă decât el, care purta o pereche de ochelari de vedere cu rame negre, ce îi confereau un aspect din acela puțin clișeic, de secretară sexy. Cred că avea în jur de 45-47 de ani, lucru ce m-a surprins destul de mult. Deși era clar mai bătrână decât Alex, Ana arăta încă foarte bine. Aceasta avea 1.75, 60 de kilograme și un corp extrem de sexy, chiar obraznic, pe care îl punea în evidență cu o ținută cam deocheată și provocatoare după părerea mea. Avea părul blond auriu-roze ce părea recent vopsit, machiată poate puțin prea ostentativ. Purta o rochie de culoare mov cu spatele gol, destul de strâmtă, foarte decoltată, care îi scotea în evidență formele. Avea niște sâni enormi, vizibil siliconați, despărțiți de un clivaj adânc. Avea spatele arcuit ca o felină, acesta culminând cu o pereche de fese bombate și mari, scoase în evidență și de postura pe care o adopta ca urmare a tocurilor înalte pe care le purta. Pantofii de culoare mov se asortau perfect cu rochia de aceeași nuanță, iar dresurile maro îi evidențiau picioarele lungi și tonifiate. Privind-o cu atenție, începeam să văd de ce i-ar plăcea unui bărbat ca Alex de ea. Mai mult, părea că și lui Vlad îi trezise un interes sporit, surprinzându-l pe soțul meu de mai multe ori cu ochii ațintiți către sânii sexy și fesele bombate ale „doamnei” Ana.

În antiteză, Bogdan venise alături de prietena sa Bianca, o fată care părea că nu împlinise nici 18 ani încă. Aceasta avea un corp firav, subțirel, de aproximativ 50 de kilograme, dar destul de înalt și trăsături fizionomice copilăroase. Era tunsă bob, părul acesteia fiind de un negru intens la fel ca ochii săi. Era îmbrăcată într-o bluză neagră semitransparentă care era băgată într-o pereche de jeans skinny albastru decolorat cu multiple decupări prin care se vedeau dresurile plasă pe care le purta pe dedesubt. În picioare avea o pereche de botine negre cu toc înalt și pătrat. Întregul ei look emana imaginea unei adolescente rebele.

În ceea ce îl privește pe Cristian, acesta era însoțit de logodnica sa Corina, o roșcată în vârstă de 29 de ani, cu o atitudine destul de arogantă și perversă, îmbrăcată în stil gotic. Purta un corset de culoare vișiniu intens, care îi scotea în evidență umerii complet dezveliți și care etalau pielea albă ca laptele. De asemenea, corsetul evidenția talia de viespe și îi amplifica mărimea sânilor și clivajul care se formase între aceștia. Corsetul era acompaniat de o pereche de pantaloni negri de piele care se mulaseră în totalitate pe picioarele ei lungi și fundul mare. În picioare purta o pereche de pantofi vișinii cu tocuri cui, foarte înalți și sexy.

Mă surprinseseră foarte mult ținutele vestimentare pe care le adoptaseră cele trei femei care îi însoțeau pe colegii de muncă ai soțului meu. Păreau indecente, provocatoare și chiar vulgare. Prin comparație, eu eram îmbrăcată ca o plictisită, într-o pereche de pantaloni de trening și un hanorac gros, larg, dar foarte confortabil și lejer. Văzând că soțul meu aproape saliva la „doamnele” cu care veniseră colegii săi, m-am scuzat și le-am zis celorlalți că mă duc în dormitorul de la etaj să mă schimb. Surprinzător, Ana a zis că vine cu mine să mă ajute. Nu m-am opus și astfel ne-am îndreptat amândouă către dormitorul meu și al lui Vlad. Ținutele provocatoare și indecente ale celor 3 femei cu care urma să plecăm în vacanță, mă ambiționaseră și mai mult în eforturile mele de a-l face pe Vlad să resimtă energia și pasiunea din relația noastră. Nefiind convinsă cu ce să mă îmbrac, am început să ezit și să caut tot felul de haine pe care le aveam în dulapuri. Observând nedumerirea mea, Ana s-a oferit să îmi ușureze deciziile și m-a rugat să o las pe ea să îmi aleagă ținuta vestimentară. După 15 minute, mă aflam în fața oglinzii îmbrăcată în cea mai provocatoare ținută pe care o avusesem vreodată. Mi se părea că mă aflu la limita decenței. Ana îmi alesese o vestimentație office sexy - o cămașă albă la care Ana lăsase nasturi din partea superioară descheiați pentru a permite să se vadă un decolteu cât mai generos, acompaniată de o fustă neagră mini și strâmtă cu un crepeu provocator în față prin care se putea observa puțin din banda de susținere a dresurilor mele negre cu portjartier. Pentru a culmina întreaga ținută, Ana alesese să port în picioare o pereche de pantofi negri cu tocuri cui de 12 centimetri. Simțeam o oarecare jenă să cobor în ținuta aceasta, motiv pentru care m-am uitat încă odată în oglindă și am început să am rezerve din ce în ce mai mari. Mi se părea că ținuta este prea indecentă și sunt prea ostentativă. Deși prin cap îmi treceau tot felul de îndoieli și sentimente de rușine, mi-am adus aminte de privirile pe care le arunca soțul meu, Vlad, către decolteurile Anei și al Corinei, așa că m-am decis că nici eu nu îmi permiteam să arăt mai prejos. Voiam ca soțul meu să mă dorească ca la începutul relației. Cu gândurile acestea în minte, m-am dus la masa de machiaj unde mi-am aplicat un ruj roșu aprins pe buze, mi-am pudrat nasul și obrajii, iar nu în ultimul rând mi-am evidențiat cât am putut de bine ochii verzi cu un machiaj smokey pronunțat. După finalizarea întregului make-over, Ana m-a complimentat pentru modul în care arătam, iar eu i-am răspuns în aceeași manieră.

Uitându-mă încă odată în oglindă pentru a analiza întreaga mea ținută, mi-am făcut curaj și am coborât încet spre livingul unde îi lăsasem pe ceilalți în urmă cu aproximativ 30 de minute. Spre surprinderea mea, Vlad și aproape toată lumea se mutase din camera de zi în bucătărie pentru a desface o sticlă cu vin. Astfel, în living mai rămăsese doar Alex, care stătea pe canapea și citea captivat o revistă, acesta neridicând privirea când ne-a comunicat mie și Anei locația celorlalți. Imediat după ce Ana a auzit că ceilalți se află în bucătărie și vor să desfacă o sticlă cu vin, aceasta s-a dus să se alăture lor, lăsându-mă singură cu Alex. M-am fâstâcit puțin și în cele din urmă m-am așezat pe un fotoliu, picior peste picior, încercând să îmi trag fusta scurtă puțin mai jos. Cum fotoliul era orientat față în față cu canapeaua, Alex m-a observat și și-a îndreptat privirea către mine, imediat exclamând uimit:
– Dar ce transformare? a exclamat Alex, vizibil surprins de ținuta mea. Se vedea pe fața sa că mă sorbea din priviri și mă analiza din cap până în picioare. Nu știam cum să gestionez situația respectivă așa că am decis să sparg tăcerea aceea apăsătoare cu o replică nu prea inspirată.
– Îți place? m-am trezit eu întrebând fără să îmi dau seama exact de ce am zis asta.
– Dacă îmi place? Mi se pare incredibilă! Arăți fabulos! a răspuns Alex la întrebarea mea pe care o consideram proastă și total nepotrivită momentului.
– Mulțumesc pentru compliment! am răspuns eu timidă, în timp ce am evitat contactul vizual cu Alex.
Rușinată de moment, am încercat să îmi găsesc o poziție mai confortabilă, schimbându-mi astfel poziția picioarelor. În fâstâceala mea stângace, pentru câteva secunde am lăsat un culoar liber prin care Alex a putut privi direct printre coapsele mele și să îmi vadă lenjeria intimă neagră. Acesta nu a pierdut momentul și imediat i-am observat privirea neobrăzată cum s-a fixat exact asupra zonei mele intime. Între noi doi se instalase o tăcere inconfortabilă, eu și Alex nemaiștiind ce să zicem sau cum să reacționăm în momentul respectiv. Mai mult decât atât, mi se părea că Alex începea să aibă o erecție pe care nu încerca să o mascheze, umflătura din pantalonii săi părând că mărea din ce în ce mai mult. Pentru a ieși din momentul acela stânjenitor, am decis să mă duc în bucătărie alături de ceilalți, unde am primit o reacție asemănătoare cu cea a lui Alex în ceea ce privește ținuta mea. A fost apreciată chiar și de celelalte 2 fete cu care veniseră invitații. Spre dezamăgirea mea, cel mai puțin entuziasmat părea chiar soțul meu, Vlad, care a exprimat o mirare și apreciere care mie mi s-au părut a fi de curtoazie. Mintea lui părea în continuare ancorată în problemele profesionale sau poate chiar mai rău, la celelalte doamne care se aflau în casa noastră. Acest lucru nu făcea decât să îmi crească nivelul de frustrare și nervozitate.

În cele din urmă ne-am grupat în mașini și am pornit spre cabană. Eu conduceau mașina fetelor, fiind singura care nu consumasem alcool, iar Alex pe cea a băieților. După circa 15 minute, mașina condusă de Alex se distanțase semnificativ, iar eu nu prea puteam să țin pasul. Având o mașină cu un motor mai mic, nici nu am mai încercat să fac asta, ci doar să mă bucur de drum și să mă relaxez puțin cu un condus lent și plăcut. Evenimentele din ziua respectivă mă obosiseră puțin.

Pentru a face timpul să treacă mai ușor și pentru a ne cunoaște o idee mai bine, Corina a propus să jucăm ceva. În cele din urmă s-a ales jocul „Adevăr sau provocare”. Cum Ana era pe locul din față, în dreapta mea, iar Bianca și Corina pe bancheta din spate, eu am fost desemnată să încep. Din cauza faptului că mă concentram la condus, alegeam întotdeauna „Adevăr”, iar întrebările și răspunsurile mele au fost considerate banale și fără picanterii. Drept urmare, fetele m-au îndemnat să mă concentrez pe condus și m-au exclus din joc, lucru care nu m-a deranjat deloc, chiar mi-a făcut plăcere. Fiind o persoană destul de timidă, căreia nu-i place să fie pusă în situații jenante sau să se destăinuie în fața unor persoane pe care nu le cunoaște foarte bine, nu mi-a plăcut niciodată să joc „Adevăr sau provocare” sau alte jocuri de societate similare.

Jocul a continuat câteva runde cu întrebări și provocări relativ mărunte, apoi atmosfera și tema jocului au devenit din ce în ce mai încinse. Întrebările care surveneau la alegerea „Adevărului” deveneau din ce în ce mai indecente, uneori chiar perverse și porcoase. La un moment dat, Corina a întrebat-o pe Ana dacă este adevărat că a făcut sex anal cu Alex, la care aceasta a răspuns cu un nonșalant „Da”. Mai mult, aceasta a povestit puțin despre partidele de amor cu Alex, care îi plăcea să i-o tragă agresiv, să o facă să geamă cât mai tare. Răspunsul a stârnit multe râsete și chicoteli. Ulterior, Ana a întrebat-o pe Bianca dacă este adevărat că a făcut sex cu mai mulți bărbați în același timp. Răspunsul a fost și de data asta afirmativ. La fel, Bianca a povestit că lui Bogdan îi plăcea foarte mult să experimenteze cuckoldingul, iar în urmă cu 2 săptămâni a făcut sex în același timp cu trei prieteni ai lui Bogdan, în timp ce acesta privea toată scena și se masturba. Nu îmi venea să cred ce auzeam. Eu, care nu avusesem niciodată experiențe sexuale mai deosebite, consideram aventurile acestor femei ceva de neimaginat pentru mine. Simțeam cum mă roșesc și valuri de căldură îmi străbat tot corpul. Jocul a continuat în același registru timp de aproximativ 45-50 de minute.

După multiple runde de întrebări și provocări, a venit rândul Biancăi să o întrebe pe Corina. Cea din urmă a ales „Provocare”, iar Bianca a îndemnat-o să se sărute pasional cu Ana. Într-o primă fază, am crezut că Ana și Corina nu vor fi de acord și vor respinge provocarea, dar imediat am fost contrazisă. Spre surprinderea mea, Corina mi-a zis să trag mașina pe dreapta ca Ana să facă schimb de locuri cu Bianca care se afla pe bancheta din spate. M-am conformat, iar după cele două au făcut schimb de locuri, m-am pregătit să pornesc din nou la drum, dar Bianca, care se așezase pe scaunul din față, mi-a zis să nu mă grăbesc, ca să putem să admirăm spectacolul care urma.

Sub privirile fascinate și curioase ale mele și Biancăi, care ne uitam printre scaunele din față, Corina a cuprins-o pe Ana cu mâna stângă de mijloc, a tras-o brusc mai aproape de ea până când sânii celor două s-au ciocnit într-o apăsare puternică. Imediat, buzele Corinei și ale Anei s-au unit într-un sărut timid la început, dar care imediat s-a transformat într-un dans sălbatic al limbilor care se uneau și unduiau când în gura uneia, când în gura celeilalte. În tot acest timp, mâinile Corinei se plimbau pe tot corpul Anei. Porneau de pe coapsă, urcau pe șolduri, apoi spre sâni, iar în final îi masau gâtul și umerii. Ana nu rămăsese inertă, ci răspundea în aceeași manieră. Aveam impresia că cele două mai experimentaseră sărutul cu alte femei și erau relativ obișnuite. Priveam cu stupefacție și, totodată, cu admirație cum limbile celor două trec de granițele buzelor și își explorează gura una alteia. Sărutul pasional a durat aproximativ un minut, dar mie mi s-a părut o eternitate. Eram mută de fascinație, uimire și excitație.
Cum era rândul Corinei să o întrebe pe Bianca, aceasta și-a întors privirea în față, către mine și Bianca. Cum o privire sugestivă și o voce cu subînțeles, aceasta a zis:
– Acum că mașina este oprită, o putem prinde și pe Valeria în jocul nostru! a spus Corina cu o sclipire perversă în ochi și un zâmbet care trăda intenții indecente. Imediat urma să aflu de ce.
Bianca a intrat în jocul Corinei și a zis că vrea să fie provocată. Spre stupefacția mea, aceasta a fost provocată să mă sărute pasional pe mine. Nu am apucat să zic nimic pentru că în câteva secunde, Bianca s-a apropiat încet de mine, oprindu-se cam la 2 centimetri de fața mea. Îi simțeam respirația caldă și sacadată cum se lovește de buzele mele. Nu a durat mult și m-a cuprins cu mâna stângă de gât, sugrumându-mă foarte încet, apoi m-a sărutat cu sălbăticie. Îi simțeam limba cum încearcă să treacă de buzele mele și să îmi exploreze gura. Limba ei umedă și caldă o căuta energic pe a mea. Eram bombardată de o sumedenie de simțuri și trăiri noi. Eram pentru prima dată sărutată de o femeie, care mă săruta într-un mod cum nu mai experimentasem niciodată. Cuprinsă de adrenalina momentului, starea incipientă de excitare și curiozitate, i-am răspuns la sărut. Am simțit cum un val de căldură se propagă prin corpul meu, sursa emanând dintre picioarele mele. Am cuprins-o pe Bianca cu mâna dreaptă de mijloc și cu mâna stângă de gât, iar limba mea a început să îi dea contre la a ei. Limbile noastre erau asemenea unor șerpi care se încolăceau când la mine în gură, când la ea. Ne savuram și înghițeam una alteia saliva într-un sărut nebun și pasional, fără să respirăm. În momentele de pauză, pentru a ne recupera răsuflarea, ne jucam una cu buzele celeilalte pe care le mușcam și lingeam. În timp ce continuam sărutul nebun, Bianca începuse să îmi atingă și maseze fesele la început peste fustă, apoi pe sub materialul acesteia. Imediat am început să simt cum degetele Biancăi își fac loc printre coapsele mele și se îndreaptă spre sursa căldurii și tremurului care mă controla. Temătoare de ce ar putea să se întâmple în continuare, m-am retras din sărut în timp ce am scăpat un mic și înfundat geamăt. Rușinată de ceea ce se întâmplase, mi-am șters în grabă bărbia și buzele de saliva care se scursese în timpul sărutului și am repornit mașina pentru a ne continua drumul. Bianca a rămas pe scaunul din față cât timp a mai durat drumul până la cabană.

După încă vreo 2 de ore de condus, în care jocul „Adevăr sau provocare” fusese întrerupt de discuții colocviale, am ajuns și la cabana unde băieții ne așteptau deja. Încă rușinată și timorată de experiența pe care o avusesem cu Bianca, nu prea puteam să le privesc pe fete în ochi, iar cu Vlad nu voiam să vorbesc deloc. Acesta deja se apucase de băut, iar efectele alcoolului începeau să se facă simțite, motiv în plus pentru are voiam să evit orice fel de contact cu cineva. Drept urmare, până la masa de seară nu voiam să socializez cu nimeni. Chiar mai mult, voiam să îmi eliberez mintea de toate stresurile și îngrijorările care nu îmi dădeau pace, motiv pentru care mi s-a părut o idee bună să mă plimb prin împrejurimile cabanei pe care o închiriasem, ca să îmi limpezesc gândurile.

Cabana era amplasată într-o zonă izolată, dar înconjurată de un peisaj feeric, care te făcea să te simți ca un personaj dintr-o poveste de Crăciun. Întreaga locație era înconjurată de brazi seculari, acoperiți de zăpadă care păreau că străpung bolta cerească și se întind până spre stelele care începeau să răsară timid pe cerul din ce în ce mai întunecat. Noaptea începuse să înghită peisajul, iar frigul se făcea resimțit din ce în ce mai tare. Recunosc că nici vestimentația mea nu mă ajuta foarte mult să țin piept temperaturii care scădea de la minut la minut. Deși îmi luasem un palton de lână pe mine, picioarele încă erau neacoperite, iar pantofii cu toc nu țineau cald deloc. Cu toate acestea am decis să mă mai plimb puțin pe lângă cabană, sperând ca frigul să stingă din căldura care încă ardea între picioarele mele. Din exterior cabanei, auzeam râsete și chicoteli, acest lucru amintindu-mi că nu eram într-o stare potrivită pentru o seară de socializare.
Cu privirea concentrată spre pădurea care se pierdea încet în obscuritatea întunericului, am sesizat deodată trei siluete bărbătești care se apropiau de mine. M-am speriat puțin, dar imediat aveam să aflu că erau de fapt proprietarul cabanei, în vârstă de 55 de ani (Paul), și cei doi fii ai săi, unul de 20 ani (Daniel), iar celălalt de 15 ani (Marius). Aceștia se ocupau cu întreținerea locației și asigurarea confortului pentru oaspeți. Am intrat puțin în vorbă, făcând cunoștință unii cu ceilalți și vorbind tot felul de fleacuri referitoare la locul de muncă, orașul în care locuiesc etc. Conform spuselor lui Paul, cei trei locuiau singuri într-o cabană mai mică, aflată la câteva sute de metri de cea în care stătea grupul meu. Scopul vizitei lor era să se asigure că totul era bine și nu duceam lipsă de nimic. Deși am discutat doar câteva minute, puteam observa cu lejeritate că fiul cel mic al proprietarului, îmi privea insistent picioarele, fiind vizibil atras de ceea ce vedea. Tocurile cui, dresurile negre pe picioarele mele lungi și senzuale și fusta neagră și strâmtă erau o stimulare prea mare pentru Marius care deja începuse să își maseze discret penisul, crezând că nimeni nu este atent la mișcările sale. Pe de altă parte, băiatul cel mare nu manifesta același interes ca fratele său. Totuși, plăcerea mezinului a fost întreruptă brusc de tatăl său care a încheiat discuția abrupt și m-a invitat pe mine și fiii săi înăuntru pentru că se apropia momentul cinei și voia să verifice că sistemul de încălzire din cabană funcționează corespunzător.

Într-un final m-am despărțit de Paul și cei doi fii ai săi, spre dezamăgirea lui Marius care efectiv se distanța de mine fără să își întoarcă capul în direcția în care mergea. Mi s-a părut drăguț să văd ce influență puternică avusesem asupra unui băiat în corpul căruia hormonii îl făceau să se gândească probabil doar la sex. Totuși, înainte de a pleca, Paul mi-a zis că atât el, cât și fiii săi vor dormi în noaptea respectivă într-o cameră de la subsol, special amenajată pentru persoanele care întrețin cabana. Acesta m-a asigurat că nu ne vom întâlni cu ei și nu ne vor deranja deloc pe timpul șederii. Deși mi s-a părut neobișnuită situația, nu am stat prea mult să mă gândesc la spusele lui Paul.

Se făcuse ora 20:00, moment în care eu și ceilalți 7 invitați ne-am deplasat în sufrageria cabanei. În camera respectivă domnea o atmosferă romantică, în care doar lumânările dintr-un sfeșnic așezat în centrul mesei iluminau încăperea. Imediat după ce am intrat în cameră, cu toții ne-am așezat pe marginile unei mese dreptunghiulare din lemn, situată în centrul sufrageriei și am început să mâncăm cina deja servită de două menajere numite Elena și Felicia. Întreaga cameră destinată servirii mesei era scufundată în semiobscuritate, animată de umbrele noastre care dansau pe pereții plini cu trofee de vânătoare și de vocile înalte ale persoanelor care deja se angajaseră în discuții care mai de care mai neinteresante din punctul meu de vedere. Deși masa la care ne aflam nu era foarte lată, motiv pentru care nu puteam să ne întindem picioarele fără să ne lovim persoana din fața noastră, aceasta era destul de lungă încât să poată sta 10 persoane pe cele două laturi ale sale, plus încă 2 în capetele acesteia. Masa respectivă era acoperită cu o față de masă lungă, până la podea, ce părea să fie dintr-o catifea de calitate sau alt material neted la atingere.
La masă ne așezasem 4 persoane pe fiecare parte a acesteia. Astfel, eu stăteam lângă unul dintre capetele acesteia, iar în dreapta mea era așezat soțul meu, Vlad, urmat de Cristian și Corina. În fața mea se afla Alex, iar lângă el era așezată prietena sa, Ana. Aceasta stătea față în față cu soțul meu deja puternic afectat de alcool, cei doi fiind prinși într-o discuție despre niște filme vechi. Pe aceeași parte cu Ana și Alex se mai aflau Bogdan și Bianca. Toată lumea de la masă era ocupată cu mâncarea din fața lor sau angajați în vreo discuție despre teme mondene, excepție făcând eu care stăteam și mă holbau la farfuria încă plină. Nu prea aveam poftă să mănânc sau să socializez în seara respectivă. Deși era o escapadă în care ar fi trebuit să mă simt bine, nu se întâmpla de loc acest lucru. Drept urmare, se anunța a fi o seară total plictisitoare și anostă, fără să fiu conștientă că lucrurile urmau să ia o întorsătură care avea să îmi schimbe viața.

În timp ce eu mă simțeam complet detașată, toată lumea fiind preocupată să socializeze sau să mănânce, Alex a observat plictiseala și dezinteresul meu. Astfel, profitând și de faptul că prietena sa era destul de băută și se afla într-o discuție aprinsă cu soțul meu, acesta m-a abordat pe un ton care transmitea o oarecare îngrijorare, dar și curiozitate în același timp:
– S-a întâmplat ceva, Valeria? Ești în regulă?
– Da! Sigur! Probabil sunt doar puțin obosită de la drum, atâta tot, am răspuns eu cu o voce timidă și puțin surprinsă de întrebarea lui Alex.
– Pari puțin distrasă, chiar îngrijorată, a continuat Alex.
– Mulțumesc de întrebare, dar sunt bine, am replicat eu. Nu trebuie să îți faci griji.
– Dacă pot să te ajut cu ceva, să îmi spui, te rog! a replicat Alex.
– Mulțumesc, dar nu e nevoie! Apreciez gestul! am conchis și eu.
Au mai trecut câteva minute în care nu am avut niciun schimb de replici cu Alex sau cu altcineva de la masă. Mă așteptam ca soțul meu, care era fix lângă mine, să fi auzit întrebările lui Alex și să fi manifestat puțin interes pentru starea mea. Dar mă înșelasem. Vlad era mult prea preocupat de discuția cu Ana, acesta neezitând să mai arunce o privire lungă și indiscretă în decolteul ei. Deși soțul meu era evident, Ana nu părea deranjată, iar Alex părea să observe sau să îi pese prea mult. Eram disperată de comportamentul soțului meu. Din nou gândurile mele se duseseră departe, fără o direcție clară, când am fost trezită din reverie de o atingere discretă pe care o simțisem pe genunchiul meu stâng. Credeam că a fost doar o mică scăpare accidentală în care Alex își întinsese piciorul prea mult pe sub masă, dar imediat mi-am dat seama că nu era cazul.
Alex îmi pipăia intenționat piciorul pe sub masă. Pentru că aceasta nu era foarte lată, Alex putea să facă acest lucru fără a fi prea evident. Eram perplexă, nu știam cum să reacționez. Pe de-o parte nu voiam să provoc o scenă jenantă care să ne strice seara și poate întreaga vacanță, dar pe de altă parte nici nu voiam să pară că sunt de acord cu un astfel de comportament. Imediat am încercat să îmi retrag piciorul mai aproape de scaunul meu, dar nu am reușit să o fac în timp util, pentru că între timp, mâna lui Alex coborâse de la nivelul genunchiului și îmi cuprinsese gamba pe care o masa într-un mod tandru. Nu voiam să atrag atenția asupra mea prin mișcări bruște sau printr-o remarcă care să dea de gol ce se petrecea sub masă, așa că m-am rezumat la aruncarea în direcția lui Alex a unei priviri străfulgerătoare prin care îi ordonam efectiv să îmi lase piciorul în pace. Totuși, acesta nu s-a lăsat intimidat de privirea mea furioasă. Mai mult, mi-a cuprins piciorul stâng și l-a ridicat astfel încât partea inferioară a gleznei mele se afla între coapsele sale. Imediat, l-am văzut pe Alex cum s-a reașezat pe scaun și și-a mutat bazinul astfel încât să intre mai mult sub masă. Nu a durat mult până să înțeleg care fusese scopul acelei schimbări de poziție. Deși încă aveam pantoful în picior, am simțit o umflătură care pulsa între picioarele lui Alex. Efectiv, acesta îmi ținea piciorul stâng de gleznă și îl mișca de sus în jos, astfel încât să își frece penisul cu pantoful meu. Pentru a nu atrage atenția și a menține o aparență că lucrurile sunt normale, cu mâna stângă, care era liberă, Alex mai sorbea câte o înghițitură mică din paharul cu vin roșu.

Nu îmi venea să cred ce se întâmpla. Deși îl imploram din priviri să îmi lase piciorul în pace și să înceteze cu acest joc pervers, Alex nu renunța la ceea ce începuse. Simțeam prin talpa pantofului meu cum penisul său erect pulsa în pantaloni vrând parcă să iasă afară. Deși toate gândurile mele se concentrau pe identificarea unei modalități discrete de a ieși din situația respectivă, nu am putut să nu remarc cât de mare și tare se simțea penisul lui Alex. Chiar dacă între piciorul meu și organul său genital se afla talpa pantofului, puteam să simt fără prea mare dificultate fiecare pulsație care părea că îi mărește și mai mult umflătura din pantaloni. Fără să vreau, am simțit cum valuri de căldură îmi traversează corpul și un sentiment de excitație punea stăpânire pe mine, la fel cum simțisem și în mașină, în urmă cu câteva ore. Instinctiv mi-am încleștat coapsele ca într-o menghină parcă într-o tentativă fără izbândă de a închide sursa căldurii care emana dintre picioarele mele și simțeam cum îmi încețoșează gândurile și rațiunea. Deși Alex slăbise în totalitate strânsoarea cu care îmi prinsese piciorul, în mod inconștient, am rămas cu piciorul meu în același loc – între coapsele lui Alex, masând și apăsând pula aceea enormă pe care o simțeam cum se zbate în pantalonii săi. Fără a fiu capabilă să înțeleg de ce, am rămas captivă în jocul acesta al seducției inițiat de Alex. Îmi plimbam pantoful într-o mișcare de du-te vino pe toată lungimea penisului său. Efectiv făceam un footjob unui bărbat pe care abia îl cunoscusem, în timp ce soțul meu se afla lângă mine fără să aibă habar de ce se întâmplă. Totul părerea atât de taboo, încât simțeam o senzație de excitare unică, care efectiv nu permitea rațiunii mele să reia controlul și să mă opresc. Frisoane de plăcere izbucneau dintre picioarele mele, se propagau pe șira spinării către extremități și îmi făceau pielea de găină. Clitorisul și sfârcurile mele erau tari, inflamate și extrem de sensibile, cerșind să fie atinse, mângâiate și sărutate. Simțeam o plăcere latentă, gata să fie descătușată și să îmi provoace un orgasm năucitor, convulsiv. Nu îmi venea să cred ce îmi trecea prin minte în acele momente - voiam să fiu futută. Voiam să simt în mine pula unui bărbat care nu era soțul meu. Deși eram rușinată cumplit de aceste pofte trupești, plăcerea și excitarea pe care le resimțeam, erau mai puternice decât rațiunea.

Văzând că am căzut pradă jocului său, Alex și-a băgat din nou mâna dreaptă sub masă și a început ușor să o miște de-a lungul piciorului meu, masându-mi ușor gamba cu vârfurile degetelor pe care le trecea suav pe deasupra dresului meu. Periodic, îl simțeam cum își trecea degetele peste pantoful meu, din când în când apucând tocul cui și îndemnându-mă să îi apăs pula și mai tare. Îmi mișcam piciorul de-a lungul pulii lui întărite la maximum și când simțeam că ajung aproape de vârful ei, apăsam cu mai multă forță pentru a intensifica senzația aceea de durere amestecată cu plăcere după care bănuiam că tânjea. Totodată, voiam să îi provoc puțină durere ca o formă de pedeapsă, să îl fac să regrete că începuse jocul acesta prostesc. Cel puțin astfel mă mințeam singură, pentru că eram conștientă că masajul meu nu provoca altceva decât plăcere și excitație ambelor părți. De asemenea, din când în când împingeam încet tocul pantofului acolo unde bănuiam că se află coaiele sale, iar schimbările evidente de la nivelul feței lui Alex îmi confirmau că ținta vizată fusese atinsă. Grimasele de durere, amestecată cu plăcere, care apăreau pe chipul lui Alex cu fiecare împingere pe care o aplicam asupra scrotului său, mă făceau să îl masez cu și mai multă putere. Aproape nu îmi mai păsa de discreție și de soțul meu. Eram prinsă în totalitate în mrejele acestui joc, lucru pe care l-a observat și Alex. Drept urmare, am văzut cum mâna lui dreaptă a ieșit de sub masă și a apucat furculița pentru a lua o bucată din friptura suculentă care se afla pe farfuria sa. Îmi predase în totalitate frâiele acestui joc pervers al seducției la care picasem precum o muscă naivă în pânza de păianjen.

Simțindu-mi din nou piciorul liber, l-am readus în poziția normală de lângă scaunul meu, spre dezamăgirea vizibilă a lui Alex, dar care nu a durat mult. Imediat, aproape în mod involuntar, mi-am tras scaunul mai aproape de masă, m-am așezat cu fundul pe marginea scaunului și mi-a direcționat piciorul din nou către Alex. De data aceasta ajungeam și mai bine la pula lui tare ca piatra. Nu îmi venea să cred cât de tare și lungă o simțeam prin pantalonii săi. Tensiunea și excitarea sexuală acumulată de-a lungul zilei, amplificată de ceea ce se întâmpla sub masă, puseseră stăpânire în totalitate pe mine. Cu piciorul stâng îi apăsam cu putere pula lui Alex, iar cu celălalt mă frecam de gamba sa. Totuși, voiam să îi simt pula tare și mai bine, astfel că într-o mișcare foarte discretă, mi-am scos pantoful din piciorul stâng și imediat am revenit la masajul acela agresiv de-a lungul pulii sale întărite. Fără obstacolul pantofului, îi simțeam pula erectă mult mai bine și eram capabilă să mă concentrez pe vârful ei.
Apropiindu-se cel mai probabil de climax și vrând să evite acest lucru, Alex s-a scuzat și s-a ridicat brusc de la masă. Deși era semiîntuneric, puteam să observ foarte clar erecția lui care punea mare presiune pe pantaloni, formând un cort de dimensiuni considerabile în regiunea pelviană. Toți ceilalți fiind preocupați de altceva, Alex nici nu a fost observat când a ieșit pe ușa camerei. Aceștia erau la fel de ignoranți și în ceea ce privește jocul pervers care avusese loc între mine și Alex. Rușinată de ceea ce făcusem, dar în special deranjată de senzația de umezeală pe care o simțeam cum se prelinge pe lenjeria mea și excitarea sexuală care nu mă lăsa să gândesc limpede, am decis să mă...



    Login