Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPetrecerea-continuare( sau inceputurile transformarii unei neveste curve)
Autor : swapf - 2009-09-11
Citita de 22688 ori - Nota 8.29 (65 voturi)

Dupa evenimentele de pomina petrecute in casa lui Nely si Sorin de la Snagov unde am fost sodomizata de Ahmed in schimbul unor bijuterii de aur, nu mai vroiam sa stiu de nimeni, aveam impresia ca toata lumea care se uita la mine stie ce am facut, sentimentul de vinovatie coplesindu-ma incetul cu incetul. Eram suparata pe mine ca am cedat asa usor si in sinea mea dadeam vina pe afrodisiacul turnat de Ahmed in bautura<aveam sa aflu mai tarziu de la Nely ca se numea Spanish Fly,continea cantarida> .Nely suna intr-una dar nu vroiam sa-i raspund.
Totusi cand ramaneam singura in casa imi placea sa fiu in pielea goala, cu lantisorul si mameloanele pe mine , apoi dupa ce ma ungeam cu crema imi bagam in fund dildoul admirandu-ma in oglinda.
Dupa vreo 2 saptamani Nely suna din nou si m-am decis sa raspund:
-Vai draga Aura ce sa-ntamplat cu tine, sa nu dai tu nici un semn de viata....hai sa bem o cafea la mine si sa vorbim pe indelete despre ceea ce s-a petrecut, imi dau seama ca inca esti socata.
-Bine vin, chiar vreau sa vorbesc cu tine...Zis si facut, ma aranjez si apar dupa-amiaza la ea.
Nely ma invita in living unde surpriza, era prezenta si Oana, tipa care fusese la petrecere cu prietenul ei Doru. Dupa ce aduse cafelele Nely se aseza langa mine si incepu:
- Sa stii ca-mi dau perfect seama de ce esti suparata, dar tu de fapt deabia acum incepi sa-ti dai seama de aceasta latura a sexualitatii tale , esti perversa draga si eu nu am facut nimic altceva decat sa scot la iveala curva din tine....cum de fapt sunt si eu si Oana.
-Mda, adevarul e ca Nely m-a ajutat si pe mine sa ma descopar, mi l-a dat pe sotul ei Sorin sa-l fut, completa surazand si Oana.
- Sunteti nebune, cum naiba ati reusit sa-l cooptati si pe Sorin in vartejul asta sexual? Intrebai eu ametita de franchetea cu care cele doua femei puneau problema.
- Aura, sexul in grup nu l-am inventat noi, doar l-am descoperit , ne place si stii ceva: si tie iti place draga, dupa cum gemeai in pula lui Ahmed, concluziona Nely. A te simtii din cand in cand curva si sa pui in practica fanteziile cele mai perverse ascunse adanc in mintea ta nu-i o crima, de ce barbatii ar avea dreptul si noi nu?
-Bine , dar ma simt vinovata fata de Alex….
- Cel mai bine ar fi sa-l bagi si pe el in lumea asta, sunt sigura ca i-ar place, interveni Oana.
- Pai si cum ar trebui sa fac, intrebai nehotarata?
Oana imi raspunse uitandu-se fix in ochii mei de ma infiora:
- Am sa-l fut eu, am vazut la petrecere cum se uita la mine , dar trebuie sa faci si tu ceva pentru mine….
- Orice, vreau sa scap de povara asta….si daca se poate sa mai fac fara sa ma mai doara capul, cred ca Alex ar vrea, el a deschis discutia candva despre implicarea in sexul in grup dar nu am fost eu de acord.
- OK, vreau sa vii cu mine la un party pe care-l dau pentru niste oameni de afaceri romani si turci, si una din fetele care trebuiau sa vina a racit…. Nu trebuie sa faci mare lucru, te imbraci sexy , faci conversatie, dansezi cu ei….lucruri simple. Hainele ti le dau eu.
- Mda, suna bine, sunt de acord ,si asa Alex e plecat la Viena si vine peste o saptamana…dar te tii si tu de cuvant?
- Bineinteles draga. Atunci sa nu o mai lungim, ne vedem vineri seara la mine la birou, am salonul de protocol la etaj. Acum trebuie sa plec ca mai am si treburi de facut, te pup draga…si cu asta Oana ma pupa pe obraz pe mine si pe Nely si pleca in graba.
- Sa stii ca Oana e fata de treaba…nu o regreti. Mai bine hai sa-ti spun ca Ahmed ma intreaba intr-una de tine, l-ai innebunit, zise Nely.
- Sincer, si mie mi-a placut de el, probabil o fi fost efectul de la picaturile alea.
- Aura, afrodisiacele nu sunt un lucru rau, te relaxeaza si devii mai dezinhibata. Uite de exemplu barbata-meu Sorin ia niste pastille, Yummy Cum se numesc, care dubleaza cantitatea de sperma si ii da gust bun . Deabia astept sa vina sa-l sug…
- Esti nebuna, Alex niciodata nu si-a dat drumul la mine in gura sau pe fata.
- Si nu esti curioasa?
- Poate….un pic…nu stiu ce sa zic, daca Alex ma crede depravata dup-aia?
- Uite ce-ti propun, zise Nely cu glas linistitor. Sorin trebuie sa pice din clipa in clipa, tu stii ca suntem swingeri, eu am sa-l sug si tu ai sa te uiti, vorbesc eu cu el sa nu-i spuna nimic lui Alex….o sa fie bine ai sa vezi.
- Bine, dar daca am sa ma simt nelalocul meu am sa plec rapid….mai zisei eu sperand ca totusi am sa-mi pastrez o portita de scapare in caz ca iese ca ultima oara.
Nici nu terminaram bine discutia ca Sorin aparu jovial ca deobicei, ma pupa pe obraz si ii dete o palma sonora lui Nely pe fund:
- Ce mai puneti fetelor la cale? Nely iar o ametesti cu aiurelile tale pe Aura?
- Nu iubitule, dar e curioasa un pic cum e stilul nostru de viata.. si i-am promis ca-i arat si ei un pic din lumea asta….zimbi Nely facandu-i complice cu ochiul lui Sorin.
- Mmmm, chiar esti curioasa, ma intreba Sorin privind la mine cum se uita tigrul la prada incoltita.
- Poate, dar sper ca asta sa nu afecteze relatia dintre familiile noastre, zisei eu plecand privirea.
- Vai de mine , nu poate decat sa o imbunatateasca, crede-ma, mai zise Sorin si brusc ma prinse de talie pe mine sip e Nely si decise scurt: haideti in dormitor sa ne facem comozi.
Ajunseram in dormitor unde Sorin intra repede in baie cu Nely si eu ma asezai pe marginea patului cu inima batand de ziceai ca sunt in pragul infarctului…
Dupa putin timp Sorin aparu doar cu un prosop in jurul taliei si cu evidente urme de erectie, se vede treaba ca Nely il zgandarise putin. Il urma Nely goala complet , doar pantofii cu tocuri cui si-i pastrase. Pur si simplu amutisem cand i-am vazut.
Nely se puse pe marginea patului chiar langa mine, spunandu-mi:
- Macar scoateti camasa aia de pe tine ca ne simtim prost, fi si tu in ton cu atmosfera…si nemaiasteptand raspuns smulse prosopul de pe Sorin devaluind un membru erect, cu trunchiul gros si capul subtire si violaceu.
- Vin’ la mama sa-i arat femeii asteia cum se ia la muie… mormai Nely schimbata dintr-o data la fata. Sorin se apropie , ii baga membrul in gura, o lua de cap si incepu sa-si roteasca bazinul suspinand:
- Aaah, ce gura fierbinte ai, cum stii sa ma freci pe pula cu limba, vezi Aura cat de mult o inghite? Eu incercai sa ingaim ceva dar nu iesi pe gat decat un geamat innabusit si ince imi desfacui nasturii de la camasa lasand-o sa cada de pe umeri.
- Asa iubito, ce bine faci , sarut-o un pic si pe Aura, arata-i ce limba zglobie ai… si usor o intoarse cu mainile de cap catre mine si Nely imi baga brusc limba in gura unde imi raspandi aroma membrului ce l-a avut in gura:
- Vezi ce tare-mi miroase gura a pula, spuse Nely si scoase si mai mult limba din gura in intampinarea gurii mele.
- Da, suspinai eu cu ochii inchisi si am deschis gura iar limbile noastre se unira dandu-mi un soc electric din creier pana-n talpi. Trecura o secunda sau doua care mi se parusera o vesnicie si ca prin vis sesizai o miscare in fata mea si deschizand ochii am zarit capul membrului lui Sorin la nici un centimetru de gurile noastre.
- Hai incearca putin, vreau sa simt limba ta pe pula, nimic mai mult, spuse Sorin ramanand nemiscat.
- Hai Aura, adu-ti aminte ca ti-a placut si cu Ahmed, deschide gurita…ma indemna si Nely impingandu-ma usor de ceafa spre capul care incepulse sa pulseze de excitare. Si vrand-nevrand , impinsa fatidic de mana lui Nely care-mi presa ceafa , atinsei cu varful nasului capul umed. Intr-adevar un miros puternic si greu imi patrunse narile umezindu-mi instant pasarica. Si ca intr-un gest firesc am deschis gura lasand membrul sa alunece linistit de-a lungul limbii mele infierbantate de sarutul cu o femeie.
- Asa Aura, deci l-ai supt si pe Ahmed, de ce nu recunosti ca-ti place , hai cuprinde-o cu mana si freaco in gura…mormai satisfacut Sorin . M-am conformat imediat si incepui sa ma bucur de pula care o aveam in fata, frecand-o cu repeziciune si tinand capul in gura, sugand cu putere si scotand-o cu zgomot, acompaniata de laudele lui Nely care intre timp imi scoase sutienul si fusta:
Asa draga, ai vazut Sorine ca nu m-am inselat si are muia in sange, hai sa-i arati acum cum stii tu sa innebunesti femeile...si Sorin imi scoase pula din gura si se culca pe spate pe pat.
- Vino intre picioarele mele si suge din nou zise el uitandu-se fix in ochii mei ,iar eu ma conformai imediat si reincepui felatia care deja ma facuse sa ma ud toata, parca pula lui Sorin imi transmitea caldura direct in pasarica .
- Asa Aura, linge-l pe toata lungimea pulii, si pe coaie draga, nu te sfii. Sorine prinde-o de cap si dirijeaz-o draga, comanda de zor Nely. Am simtit cum palmele mari ale lui Sorin ma prind de par si imi baga un deget in fiecare ureche, ceea ma intarata si mai mult, amestecul de umilinta si senzatia de cedare totala in fata lui Sorin si Nely imi aprinsese parca o valvataie in pantec.
- Asa Sorin , dai coaiele sa le linga, ajuto dragule, ridica picioarele asa, suiera Nely vizibil din ce in ce mai excitata. Stateam deja acum lungita pe burta si lingeam si sugeam coaiele lui Sorin ce se stransesera ca doua pietre de incarcate ce erau. Sorin se prinse de coapse si ridica fundul usor , pana ajunse cu anusul in dreptul gurii mele. La inceput nu i-am sesizat intentia dar cand am realizat ce vrea sa-i fac am incercat sa ma ridic intr-un gest de refuz.
- Hai Aura linge-l in cur, ai sa vezi cat se excita si o sa-ti placa, ma imbie Nely si-mi baga un deget in pasarica, ceea ce ma facu sa tresar si sa ma apropii si mai mult cu gura de anusul lui. Deja ii simteam mirosul tare de barbat si scotand limba incepui sa-l ling in jurul sfincterului maroniu.
- Nu asa, baga-mi limba-n cur, ...



    Login