Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPetrecerea
Autor : swapf - 2009-09-09
Citita de 26852 ori - Nota 8.39 (74 voturi)
Petrecerea

E incredibil!!! Si acum cand ma gandesc la ceea ce sa-ntamplat simt o dulce fierbinteala intre coapse...dar sa-ncep povestirea lucrurilor care mi-au schimbat viata. Sunt o femeie inalta,1.80m am 34 ani si uneori surprind privirile barbatilor pe strada cum intorc capul dupa mine. Imi place sa port fuste scurte care sa-mi puna picioarele in valoare iar datorita jobului de protocol pe care il am merg la sala regulat.
Eu si sotul meu am fost invitati la petrecerea data de Nely si sotul ei Sorin ,la vila lor de la Snagov. Mai demult ne spusesera ca sunt swingeri, dar erau prieteni cu noi de o caruta de ani si nu ne-a pasat si nici nu am dat importanta acestui lucru. Oricum ne-au asigurat ca este o petrecere normala.
Am ajuns pe inserat, cam printre ultimii, ba chiar unii din invitati deja plecasera si sotul s-a pus pe baut zdravan cu Sorin, stiam ca de obicei ramaneam peste noapte intr-una din camerele de oaspeti. M-am pupat cu Nely care era radioasa si exuberanta ca deobicei (e o tipa la vreo 40 de ani,plinuta si sloboda la gura ,care tot timpul imi spunea cand ma vedea ca ce bine arat si ar trebui sa mai incerc si alta pula decat a sotului , ceea ce ma facea sa rad cu pofta).
-Vai draga ce bine arati, Alex (sotul meu) nu-ti da sa mananci de ai silueta asta? ganguri Nely contemplandu-ma cu o privire perversa.
-Nu fata dar stii ca ma duc la sala ,decand trag de tine sa vii si tu, am zis bucurandu-ma sincer ca o revad.
-Ei na, stii ca pentru mine cel mai bun antrenament e futaiul, zise Nely si toti cei prezenti izbucnira in ras.
Mai erau acolo inca o pereche tanara, el avea cam 24 ani, brunetel si bine facut iar ea cam tot atat, bruneta si cu niste sani impresionanti care razbateau prin decolteul generos.Dupa ce am facut prezentarile am aflat ca-i cheama Doru si Oana, iar Nely mi-a soptit la ureche ca ei lucreaza cu o firma de turism , sunt ghizi pentru oameni de afaceri straini.
Mai erau intr-un colt si doi barbati cam la vreo 45-50 de ani, unul cu parul putin grizonat si cu un inceput de burtica, iar celalalt genul care face fitness, cu parul tuns perie. Ceea ce am sesizat imediat este ca aveau trasaturi orientale, cu tenul masliniu si mustata.
Nely m-a luat de mana si m-a tras catre ei facand prezentarile: -Ahmed, Melet, va prezint pe Aura, buna prietena de-a mea pe care ma chinui de mult sa o conving sa faca sex in grup,nu-i asa draga?
Am simtit cum cade ceru pe mine ,m-am inrosit toata si instinctiv am intors privirea catre Alex, cautandu-i sprijinul. Dar el deja incepuse intr-un colt depanarea amintirilor cu Sorin, si nu auzise nimic din cauza muzicii a carui volum depasea glasul puternic al lui Nely.
Am revenit cu privirea catre cei doi iar cel cu parul grizonat ( Ahmed am inteles ca-l chema) spuse cu glas serios :
-Draga Aura sper ca nu iei in seama vorbele lui Nely, noi ne-am invatat demult la serviciu cu stilul ei mai deocheat. Si zimbi la mine intr-un mod care ma facu sa-mi revin din socul initial.
-Mda Aura , sunt sefii mei si stiu despre mine si Sorin ca suntem swingeri , dar se pare ca turcilor nu le place sexul in grup, dar ii dau eu pana la urma pe brazda, rase Nely cu pofta.
Introducerea fiind facuta, am inceput sa bem si sa povestim vrute si nevrute, stransi toti in living pe o canapea coltar imensa, doar Sorin si barbata-meu iesisera in curte in chiosc sa bea si sa palavrageasca in voie.
La un moment dat Nely decise ca e timpul sa dansam, tocmai se derulau niste ritmuri latine care pur si simplu te saltau de pe canapea. Am inceput sa dansam cu totii in cerc, si nebuna de Nely a stins lumina in tot livingul, doar o lumina slaba din hol mai razbatea : -Sa nu mi se vada chilotii cand ridic piciorele sa dansez, zise Nely si iar izbucni in ras, si noi odata cu ea. Lichiorul si semiintunericul ma facea sa ma simt mai libera si imi place mult sa dansez ,asa ca am inceput sa ma unduiesc in aplauzele ritmate ale lui Ahmed si Melet care ma incadrasera si nu pierdeau nici o ocazie sa-mi zambeasca si sa ma dirijeze verbal: -Asa Aura, ce bine dansezi.... auzeam in jurul meu si atmosfera creata ma indemna sa ma unduiesc si mai tare.
Un slow incepu si Ahmed aparu dintr-odata in fata mea invitandu-ma galant la dans. Sotul este destul de cerebral si nu mi-a reprosat niciodata ca dansez cu altcineva pe la petreceri, ba chiar de multe ori mi-a dat senzatia ca-i place sa ma vada in bratele altuia. In fine, mi s-a parut perfect normal sa-l cuprind pe Ahmed cu bratele dupa gat, iar el ma inlantui de solduri , pastrand totusi o mica distanta intre noi.
- Ce carne tare ai, sopti el la ureche, poate n-ar fi rau sa urmezi sfaturile lui Nely si sa lasi si pe altii sa guste din trupul asta atat de bine facut.
- In primul rand ar trebui ca barbatul ala sa stie sa ma aprecieze si sa-mi trezeasca un interes aparte, m-am trezit eu spunand…( ce naiba o fi in capul meu de vorbesc asa cu cineva pe care abea l-am cunoscut…..si unde o fi Alex ca am un chef nebun sa ma patrunda chiar acum, gandi eu tocmai cand melodia se sfarsi). M-am scuzat rapid si m-am dus pana la baie unde cu usa deschisa se pudrau in oglinda Oana si Nely.
- Hai draga sa te aranjam si pe tine nitel, poate ai si tu parte de ceva pula serioasa in seara asta, am fost afara sa vad ce fac sotii nostri si dorm dusi in patul din cabana de vara, au turnat in ei ca spartii, chicoti Nely.
- Daca nu era Doru cu mine il sugeam pe Melet de n-avea aer, dar oricum l-am invitat la o petrecere pe care o organizez pentru niste clienti, poate vii si tu Aura, spuse Oana cu un ton serios care ma facu sa o intreb mirata: -Tu si cu Doru sunteti swingeri?
- Nu inca draga, tot incerc sa-l conving dar nu refuz o ocazie atunci cand mi se ofera, asta am invatat de la Nely.
- Oana organizeaza petreceri mai nonconformiste, cu programe de streaptease , gen pijama-party, nimic obscen si nimic fortat draga. Auzi Aura, Ahmed mi-a soptit ca l-ai excitat tare, i se sculase rau saracu, poate n-ar fi rau sa ai si tu putina grija de el, interveni Nely.
- Esti nebuna, cum de-ti poate spune asa ceva? E doar seful tau… am raspuns eu ametita de dezinhibarea evidenta a celor doua femei. La care Nely zambind malitios isi desfacu nasturii de la bluza aratandu-mi sanii grei. Surpriza mea a fost foarte mare sa vad insa ca in jurul sfarcurilor negre si mari erau prinse cu clipsuri niste mameloane din aur cu filigran, care dadeau pielii o stralucire aparte.
- Da Aura, e seful meu, dar uite ce se poate obtine cand faci o muie cum trebuie, doar e patron de firma de bijuterii, zise Nely, dar mai bine hai sa-ti arate ce minunatii din aur are, stiu ca are la el diplomatul cu mostre, vine direct de la o clienta. Nemaiasteptand raspunsul meu ma ia de mana si revenim in living, unde Melet si Doru stateau de vorba intr-un colt iar Ahmed fuma relaxat pe canapea.
- Sefu, Aura e interesata de bijuterii, crezi ca ai putea sa i le arati putin?
- Bineinteles , sosi promp raspunsul, doar ca ar fi bine sa mergem intr-un loc mai retras.
- Mergem la mine in dormitor ca Sorin e beat turta, sforaie in cabana de vara.
Nely o lua inainte pe scari, eu dupa ea si Ahmed se duse sa ia diplomatul si intra dupa noi in camera. Ne-am asezat pe pat nu inainte ca Ahmed sa ne mai toarne o portie zdravana de lichior.
-O nu, e destul pentru mine, protestai eu mai mult de forma lichiorul fiind una din bauturile mele favorite.
-Dar lichiorul asta e special, spuse Ahmed zimbind si scoase o sticluta din buzunarul hainei si turna cateva picaturi in paharul meu si al lui.
-Ce ai pus ?intrebai eu mirata.
-E un elixir care te relaxeaza, gusta , nu ti se intampla nimic rau. Il aduc din Turcia ori de cate ori am ocazia. Si Ahmed lua o gura zdravana din pahar.
Gustai si eu si intr-adevar, era formidabil.
Cu un gest plin de gratie deschise diplomatul si scoase un lantisor cu mici clopotei atarnati de el, o minunatie.
-Te rog sa ma lasi sa ti-l pun vreau sa vad cum iti sta, zise Ahmed si se puse in genunchi in fata mea, prinzandu-mi glezna stanga.
-Nu asa Aura, trebuie sa-ti dai jos ciorapii, sa se vada contrastul pe piele, sopti Nely si stinse lumina lasand sa lumineze chior doar o veioza intr-un colt.
-Te rog, lasa-ma sa te ajut, ridica-te in picioare, spuse Ahmed si galanton ma tinu de maini in timp ce ma ridicai dreapta. Apoi pana sa-mi dau seama bine ce se petrece el imi cuprinse coapsa stanga si incepu sa ruleze repede ciorapul plasa in jos. Incercai sa baigui ceva dar Nely mi-o taie repede:
- Stai linistita, Ahmed e obisnuit sa dezbrace femei si sa le imbrace in aur, nu-i asa Ahmed?
-Da, dar picioare asa ca ale Aurei rar mai gasesti, ma complimenta el risipindu-mi orice ingrijorare. Dupa imi scoase ciorapii si imi prinse lantisorul de glezna, Nely zise sa fac cativa pasi de dans, sa vada cum arat. Clopoteii declansara un sunet melodios si izbucniram toti in ras.
Apoi Ahmed scoase o pereche de mameloane de aur alb filigranat, si zambind mi le intinse:
-Te rog sa le pui putin, as vrea sa te ajut dar crede-ma ca m-ai tulburat destul de mult.
Femeile in haremurile de demult purtau aceste bijuterii cu multa mandrie mai zise el.
-Aaaa, pai nu stiu daca e bine…..daca vine Alex…NU stiam ce sa fac dar ma simteam ciudat de bine , o caldura placuta imi invalui pantecul si simteam cum chilotul incepe sa se umezeasca, probabil ca ineditul situatie ma starnea peste masura dar cred ca si licoarea pusa in bautura avea un cuvant de spus.
- Te ajut eu, iar barbata-tau stii bine ca poti taia lemne pe el pana dimineata, uite imi scot si eu bluza sa nu te mai rusinezi atat, zise Nely si cu un gest brusc isi scoase bluza, apoi cu gesturi febrile imi descheie jerseul .
- Ia sa-ti vedem sanii draguta mai zise ea.
Curaj Aura, imi zisei in gand si inchizand ochii lasai sutienul sa cada.
- Ce sani micuti si fermi, si ce sfarcuri lungi ai turui Ahmed si imediat se puse langa mine prinzandu-mi un san cu o mana iar cu cealalta imi prinse mamelonul direct de sfarc. Proceda la fel si cu celalalt san si satisfacut zise:
-Vreau sa ti ofer cadou, iti sta asa de bine cu ei……dar te implor scoate-ti fusta si danseaza putin, vreau doar sa-ti admir formele…. Nely, dansati impreuna asa nu se mai simte poate stanjenita.
Acum eram ametita bine de tot si simteam intre picioare o fierbinteala puternica ce pulsa trimitandu-mi valuri de caldura direct in creier. Nely ma ridica in picioare si cu miscari sigure imi facu fusta sa cada. Facui o pirueta si l-am auzit pe Ahmed zicand cu un ton ragusit de excitare:
-Ce cur bombat ai, cred ca sotul te fute mult pe la spate . Atunci am realizat ca purtam chiloteii tanga pe care Alex ii cumparase de la sexshop, care erau de fapt doar o ata subtire si cateva noduri. Cuvintele lui insa in loc sa ma umple de indignare ma starnira si mai mult, trimitandu-mi sageti fierbinti direct in pasarica.
-Da , ne futem mult asa, Alex spune ca-i place sa-mi desfaca bucile cu mainile in timp ce ma fute. Ce naiba imi face omul asta de vorbesc asa, si cum de Nely nu-l pune la punct, te pomenesti ca nebuna a pus toate astea la cale…gandi eu dar de fapt incepeam sa realizez inevitabilul: niciodata nu mai fusesem asa de excitata si imi placea de Ahmed.
-Eii, spune draga ce mi-ai zis si mie mai demult, ca din cand in cand Alex ti-o mai baga si in fundulet…..se trezi spunand Nely . Am ingaimat un “Da” cu noduri in gat si apoi il vad pe Ahmed cum isi scoate haina , camasa si pantalonii, spunind:
- Mor de cald , lichiorul ala si vederea voastra m-a incins tare. Nely crezi ca Aura se supara daca ma calmezi putin?
- Nu cred, i-am spus mai devreme cum am obtinut mameloanele mele din aur, si razand nazal Nely se aseza pe marginea patului, il trase pe Ahmed spre ea, ii trase in jos boxerii cu miscari incete si incepu sa suga cu plescaituri zgomotoase membrul care era perfect drept,lung, nu foarte gros si cu vene pline de seva care-l strabateau pe toata lungimea.
Totusi, era prea mult pentru mine, nu vroiam sa-l insel pe Alex, asa ca le-am soptit ca ii las putin si am intrat in baie, bataile inimii amenintand sa-mi sparga pieptul. Dupa nici 2 minute ma trezesc cu Nely in baie complet goala, care vine si-mi sopteste la ureche:
-Nu fi proasta draga, tipul e plin de bani , ii place sa vada femeile goale cum danseaza pe langa el, deja ti-a dat aur cu gramada, hai dincolo cu mine. Nu vrea decat sa te vada cu bijuteriile lui pe tine, mai zise ea iar gura ii mirosea puternic a sex de barbat, fapt ce ma innebunea si mai mult.
-Bine, doar o sa dansez putin pe langa el , daca vrea sex il ajuti tu, am mai zis eu cu voce stinsa incercand sa-mi impac constiinta vinovata.
-Bineinteles, dar acum lasa-ma sa te pregatesc, si dintr-o miscare trecu in spatele meu,imi trase chiloteii in jos si ma apasa cu o mana pe spate silindu-ma sa ma aplec.
-Ce faci nebuno? Mai apucai sa zic si am simtit cum imi intra in fund o tija subtire si lunga care imi trimise un fior pe sira spinarii: stiam ce este , aveam si eu acasa, de fapt de la Nely aflasem pontul, era un tub cu gel lubrefiant prevazut cu o canula subtire cu gauri minuscule, lubrefia anusul instantaneu. Dupa ce stoarse o cantitate generoasa in anusul meu, Nely ma lua de mana si-mi zise:
-Hai dincolo ca am o surpriza pentru tine, si am urmat-o tacuta si bulversata total .
Ahmed statea pe pat frecandu-si incet membrul rigid cu mana dreapta , iar in stanga tinea un obiect stralucitor ce din cauza semiintunericului nu am realizat ce era. Fara sa-mi dea drumul la mana Nely se urca in pat , eu nimerind lungita pe spate intre ea si Ahmed.
- Frumoasa pizda ai , poti sa o desfaci ...



    Login