Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Petrecerea Anei (continuare la "Prima zi de munca")
Autor : Whorely - 2020-10-24
Citita de 428565 ori - Nota 5.13 (946 voturi)
Vedeam spatele Anei cum se inalta si cobora ritmat deasupra mea. Il atingeam usor cu o mana, apoi cu cealalta, ii simteam pielea catifelata, usor umeda de la sudoare. Statea in pozitia mea preferata: "reverse cowgirl". O simteam atat de intens, ii simteam greutatea, eram conectat la fiecare miscare a ei. Nu stiu daca poti sa compari un spate cu altul. Nu stiu daca exista un top al celor mai frumosi omoplati, sau un standard cum ar trebui sa fie umerii, cat de lung ar trebui sa fie gatul, cat de dreapta coloana, sau cat de rotunde sa fie fesele care preseaza pe abdomenul tau in acele momente intime, dar un lucru stiu sigur: imi placea la nebunie cum arata Ana de la spate. Acea imagine putea sa te faca sa ejaculezi prematur daca o admirai prea mult sau doar daca o analizai prea intens. Te simteai in acelasi timp si in iad dar si in paradis, te simteai pacatos dar si om bun. Cum puteati sa nu fiti oameni buni cand tot ce ofereati era placere? Mai perfect de atat nu puteau fi conectate doua fiinte. Nu vorbeati dar stiati exact ce gandeati fiecare. Daca unul avea o durere, celalat o simtea in acelasi timp. Daca unul simtea placere, celalalt o simtea la fel de intens. Ritmul incepuse sa creasca, Ana gemea din ce in ce mai tare, eu suflam din ce in ce mai greu si telefonul incepuse sa sune. Si suna. Si suna. Si nu suna cum suna el de obicei..., practic cum suna el de obicei caci il am mereu pe vibratii !?! Bip bip bip.... bip bip bip.... bip bip bip.... Deschid ochii si ma trezesc. Visam. A fost doar un vis frumos, la naiba cu alarmele astea. De ce mereu suna alarma cand e momentul cel mai frumos in orice vis?
Ritualul de dimineata decurge rapid. Ma spal, ma imbrac, mananc ceva si ies pe usa.
Ies din bloc si trag in plamani aerul rece de inceput de Octombrie. Nu stiu de ce dar toamna am fost mereu melancolic. Imi amintesc brusc de perioada liceului. Toamna reprezenta inceputul in tot. Incepeam un nou an scolar, invatam lucruri noi, cunosteam oameni noi. Toamna era cel mai placut moment sa iesi cu o tipa de mana la plimbare. Puteati sa va tineti de mana fara sa va transpire palmele. Va amintiti momentele acelea cand va transpirau palmele de la emotie? Va amintiti parcurile ruginii in care va plimbati atat de mult de ajungeati sa iesiti pe partea cealalta? De obicei intr-un loc sinistru unde nu era nimeni si va era putin frica? Mai tineti minte dialogurile pe care le aveati? Felul in care bravati pe teme puerile pentru a parea interesanti? Toamna puteai sa porti o geaca de piele, pantaloni lungi, hanorac cu gluga. Parca erai mai frumos toamna, erai mai bine imbracat, erai mai cool.
Pe metrou lume multa, ca de obicei nu aveai loc sa stai drept de cati oameni erau. Ies cu puhoiul la Aurel Vlaicu si ma grabesc spre trecere. Era deja 9 fara cinci si la fix trebuia sa fiu la birou. Intru pe usa rotativa a cladirii de sticla de 20 de etaje, salut paznicul care deja ma stia acum si urc la 9. Nu m-am intalnit cu nimeni cunoscut. Deja incepusem sa ma obisnuiesc cu noul stil de viata. Simteam ca ma integrez deja. Insa nu stiam inca cat de bine urma sa ma integrez in colectiv pana la finalul zilei. Nu stiam ce final glorios va avea aceasta zi aparent banala de vineri.

Alin era deja la birou.

"- Salut colegu." zic eu serios si ma indrept spre el sa dau noroc.
"- Salut Robert. Bine ca ai venit, avem mult de munca azi. Nu stiu de ce dar au venit multe tickete."

Ma asez la laptop si incep munca. Pe la 11 si ceva vine o tipa de la "maintenance and cleaning" sa ne verifice pubelele. Nu era doama de serviciu pe care o stiam. Acum era o tipa noua si tanara chiar. Cum nu sunt obisnuit sa vad fete tinere pe post de femeie de serviciu incep sa o studiez. De o saptamana de cand am lins-o pe Ana in biroul ei am stat pe uscat. Nu sunt intr-o relatie cu nimeni si nici ideea sa ma ating singur nu m-a atras prea mult. Tot ma gandeam ca poate poate mai am parte de vreo experienta cu cineva sa ma eliberez si eu intr-un mod care nu ar fi trist. Domnisoara care tocmai ce intrase in biroul nostru parea la un 20 si ceva de ani. Era imbracata in echipamentul specific celor de la mentenanta care culmea, in cladire la noi, era compus dintr-o pereche de colanti mulati negri si un tricou alb mulat si el. Pana acum nu am dat atentie acestor detalii insa tipa cu pricina era chiar buna. Avea niste sani super imensi. Nu stiu daca purta bustiera sau ceva ca sutien nu parea sa aibe. Probabil ar fi parut mult mai porno cu sutienul si a preferat sa ii mai ascunda cumva. Cand s-a dus spre geam in zona unde statea Alin am putut sa vad mai bine in lumina forma picioarelor ei. Avea picioare frumos conturate ca de gimnasta si cand statea cu ele apropiate puteai sa vezi o raza de lumina iesind discret de sub bucile ei maricele. Mi-a placut mereu acest lucru la o femeie. Vazusem cand eram mic un poster cu asfiintitul si o tipa superba care acoperea perfect discul rosiatic cu fundul ei iar din soare ramanea doar un triunghi luminos ce reusea sa strabata printre coapsele si pasarica ei. Si ma marcase acest lucru, suficient cat sa fiu curios la orice fata care sta pe scarile rulante inainte mea cand iesim de la metrou. Bine, cand iesim doar doi ca daca iesim toti odata nu mai vad nici pe dracu. Si cum ramasesem eu uitat asa, aveam si coaiele umflate de dorinta si de la faptul ca Ana nu ma terminase atunci, incepuse sa mi se scoale usor da sigur. Ea parca a simtit ca ma uit si s-a intors brusc cu privirea spre mine. Au femeile acest dar. Nu stiu cum naiba se prind ele ca unu le priveste, dar am patit-o de multe ori. Se intorc brusc si se uita direct la tine, de parca au al saselea simt sau ceva. Ma blochez ca tampitu si tot ce am putut sa fac a fost sa ii zic "Buna ziua" in timp ce m-am indreptat repede pe scaun ca deja atarnam intr-o rana. Se uita si ea la mine si zambeste apoi isi continua treaba. Atunci am observat si cum arata la fata. Realizasem instant ca pana in acel moment o tratasem doar ca pe un obiect, atat de nesimtit am fost, nici nu ma uitasem la fata ei. Avea ochii negri cu un contur usor asiatic, nasul micut si carn, parul castaniu, putin mai mare, prins intr-o codita discreta. Era super simpatica.

Alin ma intrerupe din visare brusc:

"- Ai planuri diseara?"
"- Nu cred ..." rapsund eu mirat.
"- Acum ai! Ana ne invita pe noi doi la ea diseara la o mica petrecere. Cica a luat permisul si vrea sa sarbatoreasca."
"- Ok... Cine mai vine?" am intrebat eu sperand ca nu suntem doar atat de putini.
"- Vine Ioana si Madalina, tipele alea doua pe care le-ai mai vazut ca umbla cu ea pe aici. Sunt cu ea in departament, subalterne ceva... Zi vii?"
"- Vin!" am rapsuns eu mai sigur pe mine acum. Ma gandeam deja ca diseara poate fi seara mea norocoasa.
"- Bine, hai ca ii zic Anei ca ai acceptat!" raspunde Alin tastand de zor pe chat.

Nici nu stiu cand a trecut restul zilei. Nu am mai avut chef de munca, m-am gandit numai la petrecerea la care urma sa ma duc.
Ajung acasa, fac un dus, ma imbrac cu haienle alea bune, ma dau cu parfum peste tot. Adica asa cum te dai cu parfum cand stii ca cineva poate umbla la tine peste tot. Nu ca atunci can te duci la piata. Ci ca atunci cand te duci la futai.
Chem un uber si pornesc spre locatie. Ajung la destinatie si vad ca Ana locuia intr-un complex rezidential micut, cochet, ingradit cu un gard negru metalic. Il sun pe Alin sa imi spuna codul de acces si alte detalii. Intru, iau liftul si ajung la etajul 5. Bat la usa si astept. Imi deschide chiar Ana.

"- Bunaaa!" imi spune ea vesela. "- Te rog intra dragule".

Salut si eu si dau sa intru. Nu ma asteptam la o asa priveliste. Ana era pe tocuri in casa. Avea niste ciorapi de tip plasa si o fusta scurta de piele neagra lucioasa. Sus purta o camasa alba cu un decolteu mai generos decat eram obisnuit de la munca. Un sutien asortat cu fusta lucea discret prin decolteu. Buzele le avea date cu un ruj rosu intens. Genele extra lungi si uniform distantate ii completau genial ochii ei verzi. Parul rosiatic il tinea prins intr-o singura coada impletita ce-i ajungea pana in zona lombara. Eu incercam sa ma descalt, obisnuit ca romanu se descalta la intrare, dar imi face semn ca nu este nevoie si ma pofteste sa intru.
Ajung in living room. Acolo ne asteptau deja Alin, Ioana si Madalina. Serveau ceva tarie in pahare, la culoare parea whisky sau coniac.

"- Bunaaa Robert!" zisera fetele in cor. "- Bine ca ai ajuns, te asteptam!" continua Ioana. "- Ana ne-a povestit multe despre tine!" a intervenit Madalina.

Salut si eu fetele, il salut pe Alin si ma asez pe canapea. Ma gandeam oare ce le-o fi zis Ana despre mine? Adica eu nu zisesem nimanui cele intamplate in biroul ei si ea deja le-a povestit prietenelor? Sincer nu ma deranja prea tare. Oricum venisem aici cu un scop destul de clar pentru mine si reactia lor pozitiva nu imi sugera decat faptul ca le-a placut si lor ce au auzit.
Fetele erau imbracate si ele dragut. Ioana, o fata usor voluptoasa de vreo 25-26 de primaveri dar cu forme apetisante, ochi albastri si nu prea inalta, purta o pereche de blugi super scurti, din aceia de se vede putin partea de jos a feselor cand mergi. Avea niste adidasi simpli albi in picioare si un tricou slim tot alb cu un model ceva pe piept. Sfarcurile unor sani carnosi pe care ii avea in dotare intepau tricoul permanent, semn ca nu purta sutien. La fata era naturala, fara artificii, dar simpatica. Un par cu nuante de mov si blond platinat ii acoperea usor umerii. Madalina era in schimb o tipa matura, putin mai inalta, genul MILF. I-as fi dat undeva la peste 35 de ani dar nu eram prea sigur sa fiu sincer. Incalta o pereche de pantofi rosii cu tocuri medii, cu glezna acoperita si decupati in fata ce scoteau in evidenta o pedichiura atent realizata. Niste ciorapi abia sesizabili ii imbracau piciorul atletic. O rochie visinie pana la genunchi ii scotea in evidenta o talie si un fund de sirena. Sanii pareau mari in ciuda faptului ca rochia cu manecute scurte era la baza gatului si probabil mai ascundea din marimea lor. Avea ochii caprui conturati frumos cu creion pe stilul Cleopatra. Era tunsa scurt dar ii statea bine cu fata ei micuta si rotunda.

Pret de aproximativ o ora povestim diverse incercand sa ne cunoastem mai bine. Colegele Anei erau de gasca. Pareau fun, erau zambarete si radeau la glumele mele. Ana a stat mai mult cu Alin. La un moment dat se distantasera putin de noi si nu prea mai auzeam ce vorbeau. In schimb Ioana si Madalina erau super atente la mine si discutia decurgea bine.

Ana se ridica in picioare impreuna cu Alin:

"- Dragilor, noi va lasa singuri. Mergem in dormitorul meu." spuse Ana. "- Vedeti ca mai e o camera libera langa a noastra!" si zambind amandoi iesira din linving.

Sincer nu ma asteptam la asta. Nu stiu de ce dar eu credeam ca voi fi cu Ana in seara asta. Aparent planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ.
Fetele se uita una la cealalata si incep sa rada.

"- Ce zici Mada, mergem si noi?" intreba Ioana.
"- Daaaa!" raspunse cealalta pe un ton vesel.

M-au luat fiecare de cate o mana si m-au purtat razand spre dormitor. Era frumos in casa la Ana, totul parea nou si facut la comanda. Cand am intrat cu fetele in dormitor am gasit un pat imens, gen 2 metri pe 2 metri. Ele au inceput aproape imediat sa se dezbrace. Vazand asta am crezut ca asa trebuie sa fac si eu si am vrut sa-mi scot camasa.

"- Nu inca" mi-a facut semn Madalina sa ma opresc. "- Lasa-ne pe noi!"

Ele erau acum doar in bikini si sanii goi. Madalina avea sanii mai mari si usor sub forma de para dar nu foarte mult. Niste aureole mari incercuiau sfarcurile-i proemimente si tari. Ioana fiind mai tanara avea sanii rotunzi si umflati, nu foarte mari, cu niste sfarcuri micute. Madalina vine la mine si incepe sa ma sarute cu limba. Avea un gust placut de cirese si o limba moale si umeda. In acel moment isi introduce mana dreapta usor in pantalonii mei si incepe sa ma maseze pe penis. Eram deja in erectie pana sa inceapa ea doar de la privelistea de care avusesem parte pana acum. Chiar daca avea ea mana finuta, eu aveam pula cam mare si in blugii slim fit pe care ii purtam nu prea mai era loc.

"- Te rog Ioana ajuta-ne!" ii spuse Madalina.

Ioana vine catre mine si incepe usor sa ma sarute pe gat. Folosindu-se de maini imi descheia cate un nasture de sus in jos, incet, sarutandu-ma pe piept dupa fiecare nasture deschis. Mai descheia un nasture, mai saruta putin, mai deschidea un nasture, mai saruta putin. Coaiele deja ma dureau, aveam nevoie de eliberare ca de aer. Cand a deschis si ultimul nasture de la camasa a inceput sa ma sarute pe abdomen si s-a prins cu mainile de cureaua de la blugi. A inceput sa ma frece usor prin blugi pe pula sculata. Nu purtam chiloti. Se simtea fantastic. Ma privea in ochi si ma freca prin blugi. Se uita la forma penisului, isi musca buza si il freca iar.

"- Spune-mi ce vrei sa fac acum!" ma intrebat Ioana stand in genunchi in fata mea "- Vrei sa ti-o sug?"

Am dat din cap aprobator si ea a inceput sa ma descheie la blugi. Cand a tras de ei in jos, neavand chiloti pe mine si pula fiind foarte incordata a lovit-o usor pe obraz. Au inceput sa rada amandoua.

Madalina statea in spatele meu, imi daduse camasa jos si ma mangaia pe piept si pe abdomen in tot acest timp. A coborat mana dreapta si mi-a apucat penisul de sub gland. A tras usor de piele in spate ca sa decaloteze glandul. Ioana se uita cu pofta la capul rosu si umed. Mi-a cuprins cu mainile ei genunchi si a inceput sa mi-o suga fara sa se foloseasca de ele. In acel moment am dat capul pe spate si eram in delir. Cobora usor la baza penisului si il lingea spre varf apoi iar il tragea in gura folosindu-se doar de vidul creat de obrajii ei. Mi-a supt-o pret de cateva minute fara sa ejaculez, apoi s-a ridicat si a inceput sa ma sarute. Mi s-a parut extrem de incitant acest gest. In timp ce Ioana ma saruta, Madalina se juca cu penisul meu fracandul usor.
La un moment dat s-au privit una pe cealalta, si-au zambit si m-au impins amandoua in pat cu fata in sus.

"- Stai acolo, baby!" mi-a zis Ioana.

Cum stateam pe spate Ioana s-a asezat in genunchi deasupra fetei mele tinandu-se cu ambele maini de tablia patului. Avea o pasarica carnoasa, "gogosica" cum imi place mie sa ii spun. Era umeda toata si efectiv mi-a pus pizda pe gura. Am apucat-o cu ambele maini de fundul ei mare si am inceput sa o trag spre mine.

"- Linge aici! Am auzit ca iti place!" imi zise Ioana "- Vreau sa ejaculez in gura ta, baby!".

Am simtit-o cum tresare cand limba mea i-a atins clitorisul pentru prima data. Am trecut mai departe sarutand-o apasat, rontaindu-i încet labiile. Gemea si ma privea in ochi. Mi-am intins o mana spre sanul ei stang si am inceput sa il strang usor. Ii placea la nebunie.
In tot acest timp Madalina se urcase si ea in pat, imi belea iar penisul si incepuse sa il suga cu pofta.
Nu mai stiam de mine. Eram extrem de ametit de euforia momentului. Totul parea ireal, ...



    Login