Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPeripetii la munte
Autor : Maddoc35 - 2023-12-23
Citita de 12261 ori - Nota 8.75 (307 voturi)
Era o zi torida de vara si nu mai suportam asfaltul incins sau cladirile gri care pareau ca fierb sub soarele de iulie.Tocmai de aceea impreuna cu iubita mea Cerasela am hotarat sa mergem undeva in natura sa ne relaxam si ce loc mai bun decat la munte.Am ales ca destinatie muntii Macinului si am hotarat sa urcam la vf Piatra Raioasa apoi de acolo spre creasta Pricopanului.Alesesem traseul asta pentru ca sincer nu era chiar atat de vizitat pentru o zi normala din mijlocul saptamanii si nu aveam chef de aglomeratia pe care o gasim de obicei prin alte locuri.
Dupa o calatorie de cateva ore parcăm maşina la intersecţia de drumuri forestiere, în apropierea indicatorului care ne arată Culmea Pricopanului - 30 de minute. Noi am ales să facem circuitul în sensul invers acelor de ceasornic, astfel că vom porni spre dreapta, spre Valea Şerparu.
Trecem pe lângă o căsuţă părăsită, absolut superbă, deşi într-un grad de degradare accelerat, şi urmăm poteca spre pădure. Este o pădure rară, luminoasă, iar poteca este lată, evidentă şi urcăm foarte uşor. Suntem deja în altă lume. Şi facem pauză imediat ce găsim nişte mure.
Racoarea padurii ne relaxeaza si suntem foarte zambitori amandoi.Cerasela e imbracata lejer cu o pereche de colanti,adidasi si cu un tricou alb cam mulat pe pieptul ei generos si fara sutien
Pe drum mergand si tot vorbind nici nu am observat cum a trecut timpul.La un moment dat la iesirea din padure am dat de un tip inalt si bine facut care ne saluta si ne intreba incotro mergem.Dupa ce I-am spus am mai schimbat cateva vorbe si am aflat ca si el se indreapta inspre aceleasi locuri.Parea ca stie foarte bine zona asa ca am acceptat sa ni se alature.
Trecem printr-o porţiune de unde vedem creasta Pricopanului, acoperită de un nor negru. Dar urcarea a fost ok, n-a fost grea deloc, iar panoramele cuprinzătoare ne fac să credem că a meritat să venim până aici.
In timp ce urcam Cerasela sprintena mergea inainte unduindu-si bucile mari si rotunde trezindu-mi fiori prin trup.Colegul de drum pare ca admira si el in tacere formele ei.Zambesc si imi dau seama ca sta cu ochii numai pe curul ei.Poate altii ar fi gelosi sau suparati insa eu nu sunt asa,ma amuza relativ situatia si ma mandresc cu faptul ca am o asa iubita sexoasa care intoarce capetele tuturor.
Exista o problema totusi,in timp ce noi urcam se inorase serios si parea ca o sa ploua.Mai mergem încă 5 minute în urcare uşoară şi găsim indicatorul de pe vârf.
Vârful Suluku Mare este lipsit complet de vegetaţie arborescentă, este stâncos şi arid şi ne oferă o privelişte splendidă într-un tur de orizont complet. Păcat că pe noi ne-a prins ploaia, iar vârful nu e un loc prea bun de stat la poze, în acest caz.Coborâm repede în şaua dintre Suluku Mare şi Suluku Mic, gândindu-ne unde să ne adăpostim în caz de nevoie. Pe de altă parte, concluzionăm că ne convine mai mult vremea asta, decât să fi fost soare fără pic de nor.
Aşa că ochim două trei stânci sub care ne-am putea adăposti în caz că va veni potopul peste noi.
Deocamdată picură puţin şi bate vântul, aşa că ne hotărâm să ne continuăm drumul.Trecem printre blocuri de stâncă şi ajungem destul de repede pe vârf, în circa 15 minute de la Vârful Suluku Mare,E putin racoare si Ceraselei I s-au intarit sfarcurile.Ma uit atent si la colegul nostru de drum care nu mai are ochi decat pentru ea si mi se pare ca bietul baiat are o erectie de zile mari care se zareste prin pantalonii de trening.Zambesc din nou amuzat de situatie
Ploaia pare că ne ocoleşte, aşa că decidem să facem pauza scurta pe o stâncă, lângă vârf. Găsim o îngrămădire de stânci rotunjite de vreme, care ne oferă adăpost pentru a ne odihni.
După pauza asta, ploaia s-a oprit de tot, aşa că ne continuăm traseul. Urmează o coborâre pe pantele din partea de nord a Vârfului Piatra Râioasă, îndreptându-ne spre pădure.
La un moment dat, găsim nişte săgeţi care ne indică să mergem spre stânga, intrăm într-o pădurice rară, ieşind mai apoi la un mic gol al pădurii. Acolo găsim din nou o săgeată spre dreapta, urmând poteca îngustă din nou prin pădure.
În aproximativ 15 minute de la plecarea de pe vârf ajungem într-o altă şa, unde găsim niste bancute de lemn si decidem sa luam o pauza mai lunga de data asta
Ma asez pe bancuta si Cerasela se aseaza langa mine.In fata noastra sta colegul de drum si se uita fix la ea.Eu ma uit atent la ce naiba se holbeaza si abia atunci observ ca Cerasela are tricoul cam ud si ca prin el se vad perfect sanii ei perfect rotunzi cu areole mici si sfarcuri semete.Tipul inghite in sec si erectia lui se vede acum de la apropiere imensa.
Se pare ca si Cerasela a observat lucrul asta pentru ca sta si ea cu ochii atintiti pe pula strainului care efectiv pare hipnotizat.E o atmosfera apasatoare ciudata incarcata de erotism.
La un moment dat baiatul isi da seama ca Cerasela se uita la scula lui.Se uita la mine intrebator si nu vede nici un semn ca as fi suparat sau ingrijorat.Ea se uita la el parca pofticioasa.
La un moment dat el inainteaza spre bancuta pana cand ajunge la mai putin de jumatate de metru.
Acum erectia I se distinge clar prin pantalonii de trening dezvaluind o pula serioasa de cel putin 19 cm dupa aproximarea mea.Tipul pare exasperat de situatie.Se uita intrebator cand la mine cand la Cerasela care parca a intrat si ea in transa.
In mod surprinzator am si eu o erectie sanatoasa care ma surprinde.Cerasela isi intoarce ochii spre mine si apoi iar spre scula tipului.Isi musca buza de jos usor si pare pierduta.
Atmosfera e si mai apasatoare si la un moment dat se intampla ceva ce ne lasa pe amandoi cu gura cascata.Tipul risca,se apropie la cativa cm de Cerasela si isi lasa usor talia treningului in jos iar de sub ea tasneste in sus o pula imensa cu un cap lucios.Sta asa cu pula sculata in fata Ceraselei care respira sacadat si nu ii vine sa creada.
Nu am avut niciodata fantezii de genul asta si in mod normal alt ins poate ca s-ar fi enervat groaznic si ar fi facut urat insa parca si eu sunt hipnotizat de momentul asta.Exasperata si ea Cerasela intoarce privirea spre mine intrebator.Imi vede erectia si face ochii mari.Strainul imi vede si el erectia si face si el ochii mari.Amandoi inghit in sec.Eu simt un val de excitare care ma cuprinde si imi trimite impulsuri in burta si in pula.Cerasela nu mai stie ce sa faca si nici strainul.Vazand ca nu reactionez pluseaza.
Isi indreapta cu o mana pula in jos si atinge cu ea buzele Cearselei care tremura de excitare probabil si ma priveste in continuare intrebator.Imi vede erectia tresaltand in pantaloni.Acum si eu respir sacadat privind ca la un film porno.
Si in momentul ala individul impinge usor.Cerasela cu ochii la mine are acum jumatate din capul pulei aleia enorme intre buze.Nu reactioneaza nici ea nici eu asa ca strainul mai impinge putin.Capul pulii aluneca in intregime in gura Ceraselei careia acum sfarcurile ii sunt si mai intarite.
O socheaza probabil ca nu zic nimic,la naiba!ma socheaza si pe mine ca in loc sa ma scoata din minti ma excita groaznic ce vad.
Inca putin strainul impinge pula in gura ei.Apoi inca putin si inca putin.Simt ca si cand am miliarde de furnici in coaie si in pula care vin pulsand din zona vezicii.
Cerasela are acum jumatate de pula in gura si nu zice nimic.Doar ma priveste.Ii zambesc si imi pun mana pe a ei.In momentul ala intelege ca poate sa faca ce vrea.Se intoarce cu ochii spre insul hiperexcitat care intelegand ca totul e in regula incepe sa se miste si efectiv o fute in gura lent pe iubita-mea.Sunt la fel de excitat ca ei si nu inteleg…..am pula bat in timp ce la cativa cm de mine un necunoscut ii da muie
Se misca lent,un du-te vino ametitor.Din cand in cand Cerasela isi indreapta privirile spre mine parca de teama de a nu ma razgandi.Geme infundat In timp ce pula aia o fute in gura si imi dau seama dupa gafaielile tipului ca limba ei nu sta degeaba.La un moment dat se opreste.
Cerasela arata asa sexy cu pula aia imensa in gura incat nu ma abtin si scot telefonul ca sa ii fac o poza,lucru ce ii lasa pe amandoi masca.Usor usor incepe ea sa isi miste boticul cu buzele alea senzuale si incepe sa ii faca o muie lenta.Inghit in sec si sunt super excitat si eu,am senzatii ultra dubioase parca stau sa ejaculez desi nici nu m-am atins
Deodata Cerasela se opreste brusc si il priveste in ochi pervers.In momentul ala el ii scoate pula din gura si realizez cu stupoare ca ma simt usor dezamagit ca parca as fi vrut sa continue
Se ridica pentru cateva secunde apoi se aseaza din nou pe bancuta in pozitia capra sprijinita cu mainile de spatar…
Ma uit cu un nod in gat si cu pula pulsand cum insul usor usor ii da colantii in jos chinuitor de lent
De sub colanti apar tanga ei negri care la fel se duc usor in jos expunand in toata frumusetea ei pizda dolofana si putin paroasa a Ceraselei care acum e uda leoarca.Ne intelegem toti parca telepatic.
Strainul se uita la mine asteptand parca o aprobare.Vede ca nu zic nimic si isi propteste pula aia imensa intre buzele pizdei.O pli...



    Login