Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pensiunea Mimoza - placeri cu mamica si fiica
Autor : toni-iasi - 2021-03-01
Citita de 18189 ori - Nota 1.59 (492 voturi)
De fiecare dată cand mergea la Sinaia și trecea pe lângă pensiunea Mimoza, domnul Aurelian se oprea țn loc, privind clădirea, cu mari fiori prin corp, amintindu-și de acea dimineață de iarnă din 1998. Oare chiar fusese adevărat?



Avea 40 ani, era bine, scund dar atletic, si semăna cu Kevin Spacey. Era pe vremea aia director adjunct la Liceul „Sincai” și era la Sinaia, cu familia, la ski, cînd, în pensiune, se întîlni cu Doamna Nușa, o casieră de la liceu, de 35 de ani, divorțată. O femeie cam plinuță... dar încă sexy. Îi fusese colegă de liceu. Doamna Nușa era însoțită de o domnișoară de 19 ani, roșcată și ochi verzi. Cam urîțică la chip, cu o față ciudată de pekinez, cu ochi exoftalmici, dar înaltă, și cu un corp minunat. Ca de fotomodel. Craci lungi si sîni potriviți.

Volubilă, Doamna Nușa îl oprise.

- Aurelian, ce faci? Phii, ce întîlnire. Uite, ea e fata mea, Isabella. Vitregă. Are 19 ani și e la Litere... boboacă. Dumneata ce faci?

Doamna Nușa era remăritată cu un tip divortat care avea deja o fiică.

El, cu ochii la minunata fată, de-abia vorbea. Fata întinse o mînă și Aurelian i-o strînse, înfiorat de frumusețea fetei care îl privea direct în ochi, cu ochii ei mari, parcă cu curiozitate, îndrăzneață și oarecum tupeistă. Ea îi strînse mîna întîrziind cam mult atingerea. Mari fiori îl străbătură. Apoi instant o recunoscu: fata îi fusese elevă. Premiantă.

Apoi Aurelian zise că soția lui și fata lui plecau la București a doua zi, dar el mai rămînea încă trei zile.

Doamna Nușa se bucură.

- Uau. Păi poate ne vedem, nu? Mergem puțin pe la ski.

Aurelian se despărți de ele, năucit încă de ireala apariție feminină. În palmă încă mai simțea atingerea degetelor fierbinți de fată. Doamne, ce ființe fetele astea de nouăsprezece ani, din noua generație...

Două zile profesorul merse cu ele pe la Cotă, la ski. Fata skia ca o profesionistă, unduind pe skiuri corpul ei de sportivă. Se uita la ea de pe margine, întrebîndu-se, vinovat, cum o fi arătat corpul ei nud? Remarca și cum fata continuu își mișca șoldurile pe lîngă el, aruncîndu-i priviri lungi, parcă curioase, și răvășindu-și coama aia de păr castaniu buclat. Ciudat era că părea mereu îmbufnată. Nu zîmbea deloc. Ce era cu fătuca aia?

Apoi joi venise viscolul. Nu aveau cum să mai skieze, și în plus Isabella avea și o febră musculară.

În dimineața cu viscolul Aurelian fu invitat de cele două la ele în apartament la ele. Să bea un ness. Amîndouă ocupau o cameră la etajul doi al pensiunii.

Intră și văzu că Isabella citea în pat. În cameră era sufocant de cald. Apoi tresări: fetișcana era acoperită cu plapuma, pînă la sîni, dar avea umerii goi și Aurelian realiză că probabil fata e goală sub cearșaf. Sau în chiloți? Un picior al fetei, gol, alb și lung ieșea ademenitor de sub cearșaf. O gambă perfectă ce se prelungea cu o gleznă ireal de subțire, și un călcîi rozuliu, așa de mic. Isabella citea și mișca ușor degetele piciorului ăla gol și Aurelian simți că moare.

Se așeză încordat ca un arc pe fotoliu și conversă jenat cu Nușa de una, de alta. Privind crispat spre fata din pat. Nușa purta o rochie mov, și vedea și picioarele ei goale pe mochetă.

Afară vuia viscolul. Și el era în camera ce mirosea a femeie. Camera cu picioare goale de femeie, în toiul iernii. Aurelian simți un val mare de căldură. Cum nu mai simțise. Era CEVA în aer.

Nușa, bînd cafeaua, turuia incontinuu, și el văzu cum fata de pe pat îl privește acum tot mai fix și fără reținere. În mod straniu și Doamna Nușa îl privea cam la fel. Aerul de lîngă cele două deveni fierbinte parcă și Aurelian simți clar cum în el îi bufnește o erecție enormă. Oare... era ceva acolo?

Apoi Doamna Nușa, amuzată, începu o bîrfă, despre zvonul ce spunea că nu știu ce colegă face sex cu un mare boss de la Inspectorat. Pentru a fi promovată. De fapt ea vorbea tot mai ciudat, în timp ce fata ei se uita lung la el, nonstop, cu ochii în ai lui. Apoi casiera deraie.

- Of, dragă, dar voi bărbații sunteți așa de ușor de manevrat de o femeie mai sexuală... Hai, recunoaște dragă, ca bărbat... Cu anumite mîngîieri, ăăă, în acea zonă, hm, hm... voi faceți orice vă comandă o femeie nu? Uitați și de nevastă și de copii și de tot nu? Este?...

Aurelian rîse nervos, jenat de prezența fetei. Se blocase. Simțea că asudă. Doamna Nușa chicoti, oarecum incitată de jena lui. Se foia, agitată.

- Dar ce, te jenezi de Isabella mea? Păi are ea 19 ani, e domnișoară mare și... cam știe despre ce vorbim nu? Isabella ia zi tu domnului ce visează domnii nonstop?

Fata cu ochi exoftalmici de pekinez, se uită fix la el, fără jenă, pufni, și zise încet:

- Vai mama, se poate? Păi... o femeie să le desfacă șlițul... să le alinte...aia... și ei să se golească. Bleah. Nu doar asta visează ei tot timpul? Porcii. Numai asta, numai asta...

Ce cuvinte erau astea în gura unei fete de 19 ani? Aurelian se înecă cu cafeaua, privind uluit la cele două, neștiind ce să spună. Doamna Nușa îl privea și ea acum fix, fără să mai chicoteasca. Ochii amîndurora, mamă și fiică, aveau niște sticliri ciudate. Și îl fixau cu aviditate. În camera mică de pensiune ieftină aerul chiar devenise irespirabil.

Apoi se petrecu lucrul ăla inimaginabil: casiera făcu deodată ceva ireal. Nușa veni încet lîngă fotoliul lui, se așeză în genunchi pe mochetă, îl privi cîteva secunde încordată, cu ochii dilatați, apoi femeia îi puse deodată o mînă caldă la penis, peste pantalon. Surprins, Aurelian sări, ca electrocutat. Nușa, apoi, cu mîna lipită de prohabul lui, zise apoi încet, cu voce tremurată:

- Aurelian, iartă-mă... Dar e o problemă... Ăăăă, cum să-ți spun?... Apropo de șlițuri de bărbat... Ăăăă, Isabella mi-a zis zilele astea că îi place mult-mult de tine.... Că ești special... Și că ar vrea... să o lași într- zi... să-ți desfacă șlițul, ea. Știi, afară plouă, e plictiseală, și are și ea un vis: un bărbat însurat, mai matur și simpatic... ca tine. Ai vrea să facem așa ceva?... Ocazia e... minunată. La hotel, soția ta e departe, soțul meu la fel... și noi aici. Apropo, fata e majoră...

Brusc Aurelian avu senzația că intră într-o apă fierbinte. Se zbîrli tot. Fata de pe part se uita indiferentă la mama ei care spunea așa ceva și alinta cu mîna penisul lui Aurelian peste pantaloni. Nușa știa să frămînte pensiul, se vede, și de plăcerea enormă, neașteătată, scăpă un geamăt. Femeia își trecu apoi limba peste buze și oftă. Aurelian icnea acum sub degetele casierei care-i frămîntau acum mădularul din chiloți. Nușa cea casnică știa meserie... Atins la penis așa de femeie, fix sub ochii fetei din pat, bărbatul simți că face stop cardiac. Încercă să zică ceva, roșu ca un rac încercă s-o dea departe pe casieră, dar se bîlbîia penibil, ca un elev la tablă. Se uita cînd la mamă, cînd la fiică.

- Nușa... Vaaai... Aoleu... dar ce faceți??... Vai dar nu-nu-nu se poate... Su-su-sunt însurat... Cu-cu-cum să fac așa ceva cu domnișoara? Și scuze, a zis că suntem porci....

Atunci fata din pat vorbi iar.

- Dom profesor, eu nu sunt fata biologică a doamnei. Și-s majoră. Fiți pe pace. Și mama nu glumește – îmi place de dumneavoastră. Și chiar vreau... aia. Noi puștoaicele de azi suntem, altfel, față de femeile din generația dumneavoastră crescute în bezna comunistă. Apropo, și porcii sunt excitanți, uneori. Și văd că vă place ce vă face mama cu mîna nu?... Văd că gemeți...

Mama ei – tot strîngînd în palmă cu drag mădularul lui Aurelian, care se făcuse tare ca lemnul dedesubt – îi zîmbea parșiv, cu capul înclinat șăgalnic. Cu vîrful limbii scos afară. Gîfîia ușor de-acuma. Era clar excitată.

- Hai frate, auzi ce zice pisicuța mea? Fă plăcere unei domnișoare drăguțe nu vrei? Du-te lîngă pat și... desfă șlițul. Îi place foarte mult cînd băieții își dau jos chiloții dinaintea ei... dar asta, cu unul de 40 e visul ei cel mai mare. Și mie mi-ar plăcea să... văd. O să fie cea mai frumoasă dimineață din viața dumitale... Și de fapt nu dimineața vă place vouă să ejaculați? Cînd testosteronul vă e la maxim?

Apoi dimineața de munte deveni un iureș insuportabil de ireal și voluptuos de plăceri sexuale, cu Aurelian luat în dezmățul celor două. Doamna Nușa aduse repejor un prosop. Afară ieșise soarele. Totul era color și însorit. Aurelian gîfîia icnit de o excitare neomenească.

Isabella, se ridică apoi, sprijinită în pat pe perne, și rămase cu sînii goi. Se uita la el, tot așa, îmbufnată și parcă dezgustată. Dar exhibînd sînii e superbi, cu sfîrcuri erecte, roz. Era total blocat de ciudata aia. Sîngele îi vuia în cap. Oare ciudatele alea, mamă și fiică, își băteau joc de el???

Doamna Nușa îi simțea ezitarea. Femeia îl sărută moale pe gură, și îi șopti tandru, cu aceeași mînă pusă indiscret la penisul lui, pisicindu-se.

- Aureliaaaan, da ce te-ai blocat așa?... Te rog să faci cu ea ce am zis, da? Da?... Și nu te mai gîndi la nevastă, că nu va ști. Și da, nu te mai uita așa, că voi participa și eu. Fata nu mi-e rudă... Și e majoră... Hai, curaj, mergi lîngă drăgălașa de pe pat și fă ce vrea ea, adică dă-ți jos chiloții. Hai, hai... Isabella nu e de la pension, să știi. Și știe meserie...

Amețit de ceea ce se petrece, Aurelian gîfîia greu. Ceva îl rodea:dacă totul era o înscenare în care el pica de fazan?

Pe pat Isabella, cu mișcări de felină, împinse jos cearșaful cu picioarele... și rămase goală pușcă sub ochii lui. În lumina gri a dimineții ploioase părea mai lungă, așa nudă. Între picioarele lungi Aurelian îi văzu sexul, epilat, și cu labii roz și foarte groase.

Deși acum gîfîia, ceva îl rodea: dacă totul era o înscenare în care el pica de fazan?

Nu, nu era înscenare. Era pe bune. Domnișoara Isabella așa complet goală, ridică un picior gol, perfect și începu, dinaintea lui, să-și alinte clitorisul cu degetele. Privind către el, fata nudă se masturba acum, da mereu cu acea expresie îmbufnată. Doar respirația îi devenise mai puternică. Icnea ușor:

- Vezi ce fac?... vezi ce fac?... Deci vii sau nu?

Îl tutuia, fătuca. Tulburată Doamna Nușa îl sărută iar pe gură (degetele ei nu conteneau alintul de la penisul profesorului) și iar vorbi:

- Ei, domnule, cum arată fata mea goală? E bună bebelușa? Hai, acuma du-te și dă-i-o sus, în timp ce ea se freacă la lindic. Chiar vreau să văd asta...

Aurelian simți că moare auzind așa îndemn porcos al unei mame de fată. O mamă codoașă... Isabella, goală pe pat se alinta fără pauză la clitoris, și gîfîia ușor, ridicînd din fund, cu ochii fixați la Aurelian. Fata aștepta.

Aurelian credea că visează. Dar mirosul celor două deodorante îi spuseră că nu visează. Dar tot paralizat era. Doamna Nușa pufni, se ridică, îl luă de mînă și-l trase lîngă patul unde Isabella cea nudă și udă aștepta.

Apoi îl certă.

-Ce faci domnule? Faci o domnișoară dornică de bărbat să aștepte? Păi nu e elegant.

Uită de nevastă. Și se aruncă în vîrtejul de plăceri anormale.

Din doi pași fu lîngă minunata ființă de sex feminin de pe pat. Și iute Aurelian își coborî pantalonii laolaltă cu chiloții, exhibînd sub nasul fetei, cu un icnet, marele lui penis cu care o fericea pe Cecilia, soția, dar și pe nesătula de Roxi, vecina de la parter. Penisul lui erect și mare, și parcă nedumerit de prezența a două femei, era afară acum, bălăngănindu-se la pîntec. Penis cafeniu, vînos, arcuit, epilat și parfumat cu Beckham.

Deodată, cu mădularul erect destins sub ochii ei, Isabella nu mai avu expresia aia îmbufnată, care deveni brusc o expresie de infinită fericire. Fata suspină.

- Ooooaaauuu... daaaa... daaaa... e mare... vreau... vreaaaau...

Apoi - fără ezitare și curioasă – fata casierei apucă în mînă penisul ăla cafeniu, mare și gros. Sub ochii mamei ei. Atins acolo de mîna străină, de fată tînără, Aurelian simți valuri voluptuoase pînă în tălpi și icni de plăcere: Isabella, știa treaba, pentru că fără rușine, decalotase mădularul , și deja masturba tandru falusul. Mîna fetei de pe pat trăda experiență. O apucă de umerii goi și icni iar și iar, arcuit tot, cu ochii la corpul nud, parfumat.

- Isabellaaa... Isabellaaa... Uaaah... Doamneeee... Visez???...

Alături, Doamna Nușa privea avidă, suspinînd, așezată pe fotoliul de alături. Cu ochii la fata ei care acum deja începuse să pupe cu drag penisul lui Aurelian. Fără a opri cu mîna alintul pe care și-l dădea la clitorisul umflat.

- Vaaai, Anielooo... Dar te știi fato... Scrofiță mai ești, Doamneee...

Fata mîrîi ceva aprobator. Doamna Nușa, privind continuu activitatea fiicei sale, se ridică apoi și veni excitată în spatele lui Aurelian, șopti tandru ”lasă-mă să te ajut...”, apoi cu o mînă femeia începu să-i alinte fesele și cu degetele de la cealaltă mînă doamna Nușa îi apucă la rădăcină penisul care deja era mozolit de gura cărnoasă și lacomă a fetei.

Luat așa, între cele două femei, alintat de o gură și patru mîini catifelate, Aurelian icni gros, cutremurat de o plăcere neomenească. Isabella îi molfăia acum penisul, pe care și-l băgase pe două treimi în gură. Glandul mare era de-acum în amigdalele fetei. Aurelian simțea că ejacularea vine în el, enormă...



    Login