Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pe plaja in Grecia, cu sotia 3
Autor : Dragonescu - 2023-04-01
Citita de 14619 ori - Nota 6.75 (989 voturi)
Ne-am adunat hainele, ne-am imbracat, apoi, dupa o imbratisare lunga cu Ruxandra, ne-am luat la revedere. Am ramas pe loc privind formele voluptoase ale Ruxandrei cum se indepartau la bratul gigantului de culoare.
M-am intors singur la hotel pe 4 carari, parca eram beat, am tot zabovit pe stradutele laturalnice doar cu gandul la Ruxandra si la faptul ca o lasasem in compania lui Solomon.
Ajuns aproape de asfintit acasa, am intrat sub dus unde la fel am zabovit, doar sa remarc erectia puternica ce mi-o provoca starea actuala. M-am trantit dezbracat in mijlocul patului si am inceput sa-mi frec pula frenetic.
La un moment dat telefonul a inceput sa sune, la celalalt capat era Ruxandra, cu o voce soptita ma intreba ce fac. I-am raspus sincer ca ma masturbam cu gandul la pizda ei penetrata de pula uriasa a lui Solomon. Cu o voce sexy imi spune ca are o surpriza pentru mine, apoi imediat deschide apel video. Disting silueta goala a sotiei mele intr-o camera semi-intunecata, in fundal un pat mare ravasit, nu foarte imbietor. Imi spune sa nu fac niciun zgomot apoi plaseaza telefonul undeva pe o comoda sau ceva ca vedeam aproape in intregime camera, destul de mare, in care se afla. Imi trimite un sarut apoi dispare. Pula imi zvacnea in mana, mai tare ca niciodata incercand sa aud zgomotele venite dinspre telefon.
Nu dupa mult timp am inceput sa aud voci, m-a surprins faptul ca distingeam 2 voci barbatesti, una cu siguranta era a lui Solomon care vorbea cu un alt tip. Incercam sa prind ceva din cuvintele vorbite in slang-ul acela specific, vorbeau de Ruxandra, Solomon ii spunea tipului cum a agatat-o, ii lauda veleitatile de curva si ca o sa fie foarte misto sa-l ajute sa-i largeasca gaurile. Ruxandra era sub dus iar ei vorbeau despre ce o sa-i faca atunci cand o sa iasa.

Vocile celor 2 au inceput sa se apropie, imediat am zarit silueta masiva a lui Solomon aparand in cadru, cu pula aceea imensa flasca, atarnand maiestuos. Solomon era gol pusca pregatit de actiune, ulterior in planul mai indepartat un alt tip de culoare, gol si el, isi face aparitia si partenerul de dialog, si el dotat cu o mataranga mareata, totusi nu avea dimensiunile lui Solomon.
Amandoi pareau foarte incantati si nerabdatori de ce ii asteapta. In scurt timp apare in cadru si sotia mea draga, goala si uda, se vedea ca nu folosise prosop sa se stearga, era inca uda de sub dus, pielea ii lucea in lumina aceea difuza si arata delicios. Mi-era frica pentru ea, ma temeam pentru integritatea ei in momentul ala, stiam ca-i va fi greu cu cei doi, mai ales ca nu stiam daca ea stia ca Solomon isi va mai aduce un amic. Mi-am dat seama imediat din reactia ei ca stia ce o asteapta si ca facuse deja cunostinta cu tipul cel nou.
Imediat ce a intrat in camera cei doi au tabarat practic pe ea, Solomon s-a postat in spatele ei a cuprins-o cu bratele puternice si a inceput sa o mameleasca, celalalt negru a venit din fata si a inceput sa o sarute frecand-o la pizda. Gemete de placere au inceput sa se auda din directia ei, era fericita, imi placea ce aud. in jos a prins-o pe Ruxandra de coapse si a ridicat-o in aer pur si simplu ca pe un fulg, acum o tinea cu coapsele desfacute si cu pizda expusa exact in fata celuilalt tip care s-a coborat lingand-o pana la pizda ei. Gemetele au devenit mai intense din partea Ruxandrei, tipul o lingea bine in pasarica si nu fusese niciodata manevrata asa. Asa a avut primul orgasm, suspendata in bratele lui Solomon si celalat tip lingand-o de mama focului. Solomon a lasat-o jos si au indemnat-o sa stea in genunchi sa le suga pulile, s-a conformat imediat si am auzit-o scuipand si flegmand pe pulile alea uriase alternand de la una la alta. De fiecare data cand scotea cate o pula din gura acestea erau mai tari si mai baloase, pe coaiele lui Solomon se vedea deja cum se prelingeau bule de scuipat. Baietii s-au inteles apoi, sa o futa negrul cel nou primul, sa o largeasca si sa o ude bine pentru ca Solomon sa poata intra mai usor in ea ulterior.
Proaspata cunostinta s-a intins pe pat cu parul in sus, iar Ruxandra s-a pus deasupra lui, primind in ea intreaga pula, pana la coaie. Solomon era si el aproape, ii tinea bucile deschsie Ruxandrei si o mai plesnea peste fund. Zgomote delicioase scoatea pizda ei mustinda cand cobora pana la baza madularului, era fleasca in pizda dupa cum se auzea. Imi facuse o pofta strasnica iar eu eram singur in camera cu Ruxandra cine stie prin ce buncar cu 2 negri care-i rupeau pizdulicea.
Tipul cel nou o pompa puternic iar Solomon o plesnea peste fund mai tare, parca incercand sa o motiveze. O foloseau ca pe o curva autentica pe draga mea sotie iar ea savura fiecare moment.
Eram uimit de felul in care Ruxandra facea sa dispara puloiul ala imens la ea in pizda, gemetele erau pe masura, ocazional din pizda ei primitoare ieseau valuri de lichid, stropea de placere, se observa cu usurinta faptul ca udase tot in jurul ei.
La un moment, dat prietenul lui Solomon a dat-o la o parte si a pus-o din nou in genunchi, apoi intr-o combinatie de muie cu laba si-a dat drumul pe fata ei. Eram uimit de cat de perversa era Ruxandra, i-a curatat tacticos si cu grija pula individului de fiecare picatura de lichid seminal. Au facut schimb imediat, Solomon a inceput sa-si frece monstrul de buzele ei sa-l intareasca sa-l faca erect, era cat mana mea sula lui Solomon, Ruxandra abia putea sa-i cuprinda capul pulii in gura. Ochii ii luceau plini de dorinta sexuala, mormaia un „Fuck me” sacadat. Solomon nu a mai stat pe ganduri, maciuca era erecta si pregatita sa-i largeasca si mai mult pizda pofticioasa. A pus-o capra cu mainile in pat, i-a ridicat fundul sus apoi si-a potrivit madularul in pizda ei, de data asta a intrat mai usor in ea, se dilatase anterior pe madularul prietenului.
Solomon a inceput sa o pompeze usor, din ce in ce mai adanc, cu fiecare impingere intra mai mult in ea, Ruxandra urla ca si cum era trasa in teapa „Deeper, deeeper!!” Solomon se conforma si intra incet dar sigur, intra mai adanc in pizda ei, nu-mi venea sa cred cat de mult intrase in ea pula uriasa a lui Solomon, o luase aproape pe toata, trebuia sa fie super larga in momentul ala, era ca si cum ar face fisting, Ruxy are o pizda destul de larga insa eu credeam ca puloiul ala e prea mult pentru ea. Exact cand ma gandeam la lucrul asta am inceput sa aud coaiele lui Solomon care se plesneau puternic de bucile dolofane ale Ruxandrei, era semn ca intrase toata, pana la cotor. Privind la Ruxandra care se futea ca un star porno cu cei doi negri am inceput si eu sa ejaculez, aveam coaiele pline, m-am stropit pana sus pe piept in valuri, a fost ca o explozie, am ejaculat multa sperma. Chiar si dupa explozia asta pula mi-a ramas in continuare teapana, eram cu ochii pironiti in ecranul telefonului, imi simteam scula cum zvacnea in continuare.
Prietenul lui Solomon isi revenise si el si s-a cocotat in pat in fata ei, fluturand pula prin fata Ruxandrei dupa care fara vreun avertisment i-a bagat-o in gura si a inceput sa o futa bine. Pur si simplu o rupeau amandoi, Solomon ii largea pizda iar prietenul o futea in gura. Imi placea sa o vad largita dar ma si temeam pentru integritatea ei, despre largit vorbisem de ceva timp, era ceva ce ne doream amandoi sa experimentam pe pizdulicea ei, totusi nu ne inchipuiam ca o sa fie asa. Solomon se vedea ca era foarte experimentat, fiind posesorul acelei scule gigantice stia ca trebuie sa pregateasca, sa umezeasca, sa largeasca incet.
Ruxandrei nu parea sa-i mai faca vreun rau pula lui Solomon, se obisnuise si pizda ei cu marimea lui, aluneca mai usor in ea, mai ales dupa fiecare stropeala a ei. Au intors-o apoi cu fata in sus, pe marginea patului; Solomon i-a desfacut picioarele si a inceput sa o futa din nou la foc automat, iar prietenul s-a postat pe vine deasupra fetei ei, coaiele lui mari atarnau pe fata ei, s-a mai lasat un pic pe fata de parca voia sa o sufoce cu ele, dar mi-am dat seama ca R...



    Login