Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pe plaja in Grecia, cu sotia 2
Autor : Dragonescu - 2023-03-30
Citita de 13840 ori - Nota 6.74 (992 voturi)
Am mai zabovit un pic sporovaind cu Solomon care era un tip foarte jovial si incantator, apoi Ruxandra s-a ridicat sa mearga din nou spre apa, l-a invitat si pe el sa-i ofere companie. S-au ridicat amandoi si au luat-o agale spre apa, se vedeau tare ciudat din spate, ea tipa miniona, voluptoasa cu fundul mare si Solomon urias, masiv, negru cu pula aia uriasa care-i atarna intre picioare.
Era incitant sa o privesc pe Ruxandra alaturi de negrul asta impozant, o vedeam chicotind aproape de el in valuri acolo cu mainile sub apa, mi-am dat seama ca ii verifica scula lui Solomon in discretia valurilor. In scurt timp au iesit, am remarcat faptul ca tatele mari ale Ruxandrei nu erau la o inaltime mare desupra pulii lui Solomon care acum nu mai atarna, statea oarecum orizontal, un pic aplecata in jos, cred ca din cauza greutatii ei mari.
S-au asezat din nou jos, unul langa altul. M-am ridicat sa o dau pe Ruxandra iar cu crema, dar privindu-l pe Solomon ce pofticios se uita i-am spus sa o dea el cu lotiune. A reactionat imediat si a turnat din abundenta pe trupul ei lotiune apoi a inceput sa intinda tacticos pe gat, pe burta, pe coapse. Ruxandra i-a facut semn sa nu fie timid, a tras snurul ce prindea petecul de material dintre picioarele ei si a scos la lumina pizdulicea carnoasa. Solomon i-a desfacut coapsele sa expuna pizda ei frumoasa si a inceput sa o frece cu mainile lui uriase. Cand degetele lui mari au desfacut pizda ei carnoasa Ruxandra a gemut de placere, era deja uda si excitata cu gandul la monstrul de pula a lui Solomon.
Ruxandra s-a apucat cu mana de pula lui si a inceput sa-i frece madularul pe care nu-l putea cuprindea cu mana, se vedea cum puloiul ala se marea si crestea in mana ei. In scurt timp Ruxandra era toata unsa din nou, de sus pana jos pe fata cu lotiune dar si foarte excitata. Statea cu picioarele desfacute intre noi, un picior peste mine si altul peste Solomon si isi desfacea pizda excitata cu ambele maini.
Le-am spus ca ar fi mai bine sa ne retragem intr-un loc mai adapostit si mai umbros, apoi ne-am ridicat si ne-am asezat la umbra aproape de stancile ce margineau latura cu plajele populate. Ruxandra nu a stat mult pe ganduri, s-a pus in fata lui Solomon si cu ambele maini a inceput sa-i frece vartos puloiul de cal. M-am postat in spatele ei in genunchi, i-am desfacut bucile si am inceput sa o ling in cur si in pizda, stiam ca o sa aiba nevoie de lubrifiere suplimentara daca avea de gand sa ia pula aia in ea. E de prisos sa spun cum arata maciuca aia acum ca era erecta, nu se ridica in sus, statea la orizontala dar era gigantica, este 25cm lejer.
M-am ridicat apoi si i-am facut semn lui Solomon ca e pregatita pentru el daca vrea sa o futa. Acesta s-a mutat in spatele ei si si-a potrivit cu mana mataranga la gaurica Ruxandrei si a inceput sa o impinga usor, putin cate putin, desfacand-o cu forta. Ruxandra are o pizda normala dar elastica si poate deveni destul de larga cand are parte de un sarpe ca al lui Solomon, ulterior revine la dimensiunile ei obisnuite; ne place sa ne jucam cu dubla penetrare si uneori mai facem si fisting, pizda ei e una care poate primi usor puli de dimensiuni mari, mataranga lui Solomon era mai mult decat primise vreodata. Putin cate putin, in gemetele ei sacadate a primit-o pana la jumate, apoi Solomon a inceput sa o pompeze usor, se vedea cum pizda ei adera la pula lui groasa, labiile pizdii cuprindeau cu greu grosimea lui, desfacandu-se la maxim ca o conserva. Am luat-o in brate, si-a pus capul pe umarul meu si i-am ridicat un picior sa poate primi mai usor loviturile ciocanului negru. A futut-o incet dar vartos, cu ritm precis, se vedea ca stie ce face si cum se manevreaza o femeie. Ruxandra urla si gemea de placere combinata cu durere la fiecare impingere, era prima pula neagra a ei, si ce maciuca nimerise ca premiera.
Ritmul era un pic mai accelerat dar Ruxandra tot nu putea primi toata pula in ea, nici nu credeam ca o sa reuseasca.
I-am lasat-o pe maini lui Solomon si m-am asezat alaturi sa privesc. Si-a scos pula din ea si s-a asezat pe spate pe prosop cu catargul in sus, apoi a invitat-o sa se aseze ea deasupra sa dicteze ea cat de mult intra pula in ea. Ruxandra s-a infipt in madularul gros dar, ca si inainte, nu-l putea dovedi pe tot, gemea ca o curva in calduri in timp ce pizda ei mustinda se chinuia sa primeasca ceva mai mult de jumatate din monstrul ala carnos.
N-a rezistat mult si valuri de orgasm au inceput sa-i strabata trupul, tremura din toate incheieturile si era terminata. Nu-l putea dovedi pe Solomon, era pentru prima data cand se intampla asa ceva, de obicei barbatii sunt aceia care nu pot dovedi poftele Ruxandrei; frustrate, voia sa-l termine pe Solomon cu orice pret, a inceput un mix de laba combinat cu supt pula sa-l faca sa termine. Era delic...



    Login