Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pe plaja in Grecia, cu sotia 1
Autor : Dragonescu - 2023-03-27
Citita de 15610 ori - Nota 6.75 (1003 voturi)
Salutare, numele meu este Mihai, iar pe sotia mea o cheama Ruxandra. Cateva date despre noi: eu am 1.70m si 75kg, iar sotia 1.55m , 53kg, tate foarte mari, un cur bombat si maricel.
Acum vreo 7 ani am hotarat sa petrecem o saptamana in Grecia, numai noi doi, fara copil. La acea data eu aveam 34 de ani, iar Ruxandra 28. Am plecat dimineata devreme cu masina si am ajuns undeva dupa orele 21.00, ne-am cazat si am cazut frantic de oboseala. Primele zile le-am petrecut mai mult la plaja, seara la terase, cluburi si noaptea ne retrageam in camera si ne futeam ca iepurii. Nu sunt foarte dotat, cam 14cm, dar Ruxy ma iubeste foarte tare si e satisfacuta de fiecare data cand o facem.
Mai erau doua zile din vacanta noastra; dimineata urmatoare ne-am facut planul sa mergem la plaja, ne-am echipat corespunzator, apoi am luat-o la pas sa cautam o plaja cu mai putina agitatie, eventual cu ceva nudism. Am luat-o de-a lungul apei cautand un loc propice dorintelor noastre, am tot mers de-a lungul coastei vreo 20-25 de minute cu picioarele prin apa pana am ajuns la o stanca ce iesea aproape pana apa, era lovita ocazional de valuri, am presupus ca nu multi indraznesc sa treaca de zona asta. Am trecut repede pe langa stanca si ne-am trezit pe o plaja aproape goala, in departare se mai zareau cateva cupluri, probabil tot in cautarea linistii si discretiei. Ne-am gasit si noi un loc si ne-am intins prosoapele, ne-am lasat straiele si ne-am apucat sa ne ungem un pic. Ruxandra avea un micro costum de baie, genul ala care are un petic mic in zona intima iar topul era doar cat sa-i acopere sfarcurile. Topul oricum l-a dat jos imediat ce am inceput sa o dau cu lotiune. Am acoperit-o toata cu un strat gros uleios pe spate, pe coapse pe sani. Luceau strasnic formele ei voluptoase sub razele soarelui. Parea goala doar cu sforicica aia intre picioare care-i acoperea doar deschiderea pizdulicei. Ne-am intins unul langa altul gata sa prindem tot soarele si sa ne bucuram de liniste.

Am tot alternat momentele sub soarele toropitr al Greciei cu scaldatul in apa turcoaz racoritoare. Dupa cateva schimburi de soare cu mare Ruxandra m-a rugat sa o ung din nou cu lotiune, am inceput sa o dau pe tatele ei mari si grele, apoi am masat-o pe bucile ei mari si rotunde, am bagat lotiune pana in gaura fundului.
Ne-am intins apoi, unul langa altul si mi-am intins mana intre picioarele ei desfacuta si am inceput sa-i frec cu pofta lindicul.
Nu dupa mult timp, am auzit un ” Hello” de sus cu voce puternica. Imediat am deschis amandoi ochii si am zarit o silueta neagra, masiva imperecheata cu un zambet larg unde contrasta o dantura alba. Ne-am ridicat in fund sa vedem ce voia individul. Era un tip de culoare, masiv, inalt ,cred ca se apropia de 2 metri, o constitutie solida, nici gras dar nici musculos, chipul afisa un zambet cald si vesel, avea pe el doar o pereche de bermude gen trei-sferturi cu o pereche de slapi. Era un vanzator ambulant, vindea bratari si coliere colorate, facute manual, fabricate din sforicele colorate.
Pentru cateva momente, si eu si ea, am fost un pic blocati si intimidati, eu cu o erectie strasnica ce impungea prin slipul de baie, iar Ruxandra aproape goala, incerca sa-si acopere tringhiul carnos cu acei microbikini dupa ce ma jucasem cu lindicul ei. Tipul s-a prezentat zambind vesel, ca si cum nu ar fi vazut nimic, il chema Solomon si tot indruga ceva de „hakuna matata”. Bratarile si colierele erau „hakuna matata”, adica alungau grijile si belele, am aflat mai tarziu acasa cautand pe internet ce insemna termenul respectiv.
Trecand momentul jenant de la inceput, Ruxandra s-a aratat foarte entuziasmata de podoabele lucrate manual si a inceput sa se uite printre ele, sa-si aleaga niste combinatii de culori. Ca un bun negustor, i-a oferit si un discount Ruxandrei, doar sa cumparam mai multe. Ne-am dat la vorba cat s-a uitat Ruxandra prin claia de podoabe colorate, am aflat ca e din Nigeria, ca toata vara umbla pe plaje si vinde astfel de suveniruri turistilor. Ruxandra si-a ales 2 bratari si un colier pe care am platit in total 8 euro. Solomon s-a oferit sa-i lege pe maini bratarile, acesteea se prindeau printr-un nod special care cerea un pic de indemanare in realizarea lui.
Solomon s-a lasat jos langa Ruxandra si i-a cerut politicos sa intinda mana spre el. Solomon se uita insistent cand spre sanii mari si luciosi, cand spre ochii verzi ai Ruxandrei. Din pozitia in care statea o vedea pe Ruxandra in toata splendoarea, era aproape goala in fata acestui tip necunoscut, doar petecul ala mic de material mai statea intre privirea lui Solomon si goliciunea completa a sotiei.
Solomon, poate putin surprins de situatie, a inceput sa faca complimente, spunandu-i Ruxandrei ca e foarte frumoasa, iar mie ca sunt foarte norocos ca am o asemenea sotie. Era la cativa centimetri de sanii ei voluptosi legand bratarile pe mana ei dreapta, era o situatie un pic bizara, eu si Ruxy unul langa altul in fund si Solomon aplecat un pic deasupra ei legand bratarile alea. Odata terminata operatiunea, Solomon s-a dat un pic in spate si privea satisfacut, nu stiu acum daca admira formele Ruxandrei sau felul in care se asezau bratarile la incheietura ei. De data asta Solomon a facut o remarca care a a facut-o pe Ruxandra sa treasara, i-a spus ca are niste sani foarte frumosi iar Ruxandra i-a multumit timida si politicoasa. Solomon ezita sa se ridice de jos, o admira in continuare pe Ruxandra zambind. In momentul ala i-am aruncat o privire Ruxandrei, ne-am intalnit privirile si am constientizat ca si ea incepe sa gandeasca la ce ma gandesc eu.
Am aruncat o privire in jur pe plaja sa ma asigur de discretie si ca nu atragem priviri apoi i-am spus lui Solomon ca poate sa-i mangaie sanii daca vrea. Solomon s-a apropiat incet, privind de parca nu stia de unde sa inceapa si i-a apucat sanul stang cu mana ca si cum l-ar fi cantarit. Pe cat de mari erau sanii Ruxandrei, pe atat de mari erau mainile lui ...



    Login