Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Paul- 3. Propunerea
Autor : GabNico - 2021-03-20
Citita de 10859 ori - Nota 6.05 (240 voturi)
Buna dimineata doamna ! Am trezit-o pe Magda cu un sarut pe obraz.
Buna dimineata domnule ! Mai vreau sa dorm 10 minute. Pana vine cafeaua, veni raspunsul Magdei ciufulita, cu gatul gol subtire si perfect aliniat cu marimea umerilor.
Am baut cafeaua, dus, bagaj si ne-am pornit toti 4 catre sediul firmei.
Am mancat ceva in fuga la sediu si ne-am concentrat pe sedinta care s-a finalizat la ora 16:30.
Ma bucur de tot ceea ce s-a intamplat intre noi si cu drag as mai veni la astfel de sedinte, spuse Roxana in parcarea subterana in timp ce ne pupam si ne luam la revedere.
Ne auzim la telefon si cu siguranta vom mai avea astfel de ocazii.
Drumul aglomerat pana la autostrada A1, l-am parcurs in tacere. Magda a vorbit la telefon cu sotul ei si inca si inca 2 persoane.
Eram imbracati amandoi in costum, eu costum negru cu camasa alba cu butoni si Magda in fusta pana la genunchi si sacou albastru cu camasa alba. Si-a scos pantofii cu toc din picioare si le-a asezat pe bord in dreptul ventilatiei din lateral. Fusta stramta s-a ridicat mult lasand sa se vada banda dresurilor negre.
Am picioarele reci si iarna abia a inceput. Am nevoie de mai multa caldura si in birou. La cate persoane intra in contabilitate se raceste foarte repede in interior.
Pot sa montez un aer conditionat cu incalzire si il punem langa usa.
Stiam eu ca poti rezolva, spuse Magda zambind apreciativ.
Traficul pe autostrada era lejer, masina era pe pilot automat si puteam sa privesc linistit acele picioare lungi si sexy in dresuri negre transparente. Dintotdeauna m-au fascinat dresurile negre...
Ce parere ai daca incercam sa o facem in 3 si cu Gabriela? M-a intrebat brusc Magda. Nu m-a uimit intrebarea ei.
Am mai incercat o data inainte sa nasca acum 3 ani, insa nu a fost incantata de tipul cu care ne-am intalnit la o cafea. De atunci nu am mai deschis subiectul. A venit sarcina si restul situatiei il cunosti.
Totusi de la o femeie propunerea suna diferit.
Ai mai facut asta ? Intreb eu.
De cateva ori in facultate cu colega de camera. Ne futea prietenul ei pe amandoua. Eram pustoaica si nu aveam experienta si trairile de acum. Ceea ce s-a intamplat aseara m-a uimit si pe mine, spuse Magda razand! Intelepciunea sexuala vine de la multe pahare de vin!!
Nu stiu ce sa iti raspund acum. Trebuie sa gasesc momentul sa ii povestesc Gabrielei. Recunosc ca mi-ar placea sa va am pe amandoua in acelasi timp, insa nu vreau sa stricam nimic din ceea ce avem acum. Sotul tau stie de fanteziile tale? I-ai propus ceva vreodata?
Nu ! Cu siguranta nu ar fi de acord. Si a incheiat subiectul.
Stiam de sotul ei Edi, ca era mai mare cu 7 ani si era cadru MApN. Ne-am interesectat de cateva ori cand venea sa o ia pe Magda de la birou, in zilele cand nu venea singura cu masina. Nu parea genul de barbat dispus sa isi vada nevasta fututa de altii.
Incercam sa ma gandesc la scenarii posibile in care sa ii spun sotiei de propunerea Magdei...
Vreau sa-ti sug pula. Nu am reusit sa o fac in astea doua zile si ma tot gandesc la ea.
Au fost momente extraordinare si nu m-ai lasat sa ii simt lipsa, raspund zambind.
Oricum vreau o simt in gura, tare si groasa, in seara asta.
O sa ne oprim undeva pana la Targoviste si poti face tot ce iti doresti.
Nu ! O vreau acum?
In mers? pe autostrada?
Da!
Nu cred ca este o idee buna.
Esti un sofer bun si tu nu trebuie decat sa fi atent la drum. Eu stiu ce am de facut.
Usor de zis !!!
Si-a scos fusta si pe langa chilotii negrii isi baga 2 degete in pizda umeda, dupa care mi le baga incet in gura, a repetat gestul de cateva ori...
Vezi ce imi faci? Numai gandul la pula ta ma face sa ma ud instantaneu.
Mi-a deschis fermoarul pantalonilor, a scos centura de siguranta si cu o miscare rapida penisul meu semierect era in mana ei micuta si rece.
Am redus viteza la 130km/h si m-am apropiat cat mai mult de banda de urgenta.
S-a asezat in genunchi pe scaun, cu curul in sus si s-a aplecat spre penisul meu.
Am simtit buzele ude cum ii cauta capul si il lingea circular cu varful limbii. Incet incet o avea toata in gura, intr-o erectie maxima. Se ineca putin de fiecare data cand o lua toata in gura, umezind-o abundent.
Nu am realizat ca marisem viteza la 160km/h si senzatia de excitatie cu cea de viteza producea o cantitate mare de adrenalina. Era extraodinar !!
Miscarile erau limitate de volan si schimbatorul de viteze, insa Magda parea ca stie ce face si a reusit fara prea mare efort sa ma duca in pragul orgasmului...
M-am impins de cateva ori mai adanc in gura ei, pana cand sperma a tasnit si i-a umplut buzele cu lichid alb iesit printre pula si buzele ei care o tineau strans.
A fost o experienta unica si extraordinara!!
Da, acum sunt multumita! Pula ta se potriveste la fix cu gura mea. Si ma stergea cu servetele umede , lasand totul ca si cum nimic nu s-a intamplat.
Restul drumului a fost placut, mi-a povestit despre casnicia ei, de care era multumita, mai putin de relatia sexuala cu sotul ei. Il mai inselase de cateva ori in urma cu 6 ani cu un fost coleg de liceu.
La 20:30 eram in fata blocului ei. Ne-am sarutat si ne vedem luni la birou.
Weekend-ul a decurs normal, m-am odihnit si am revizuit subiectele sedintei, dupa care mi-am facut planul pana la sfarsitul anului.
A ramas mai putin de 2 saptamani pana la Craciun si trebuie sa ne gandim ce cadouri luam, imi spunea Gabriela duminica seara, in pat.
Nu am foarte mult timp la dispozitie, insa daca te hotarasti ce cumparam, imi fac timp intr-o dupamiaza.
As vrea sa o invit pe Magda la o cafea si poate ne ne ajutam reciproc cu cadourile, ce zici?
Stii ca nu am nimic impotriva. Sun-o maine si discutati.
Saptamana a trecut repede, cu intalniri , sedinte si analize. Insa 2 aspecte sunt de precizat. Marti am primit un mail in care, conducerea fiecarui punct de lucru era invitata la petrecerea de sfarsit de an, in perioada 31.12-2.01, la un hotel din Sinaia inchiriat in totalitate pentru firma.
Asta insemna director, dirctor adjunct, director de vanzari si contabila impreuna cu partenerii lor.
Joi, Gabriela si Magda s-au intalnit sa discute depre cadouri si tinuta de revelion de la intalnirea anuala. Au hotarat ca sambata sa merga impreuna la cumparaturi.
Maine merg cu Gabriela la cumparaturi, mi-a spus Magda la ea in birou vineri dimineata la cafea.
Da, stiu! Ma bucur ca va intelegeti bine.
Te deranjeaza daca incerc vre-un gest cu ea? La o cabina de proba sau pe unde am avea ocazia?
Nu ! Totusi vreau sa ii spun Gabrielei ce s-a intamplat intre noi, este corect sa stie inainte sa se intample ceva intre voi sau noi 3.
Diseara Edi este in tura de noapte, daca poti, suna-ma dupa ora 19 sa imi povestesti cum a decurs discutia.
Ne-am sarutat scurt si am plecat in birou, iar in 10 minute eram in drum spre casa.
Casa o cumparasem cu 3 ani in urma din banii stransi pana atunci si ajutorul parintilor nostrii. Era in afara orasului la mai putin de 20 minute distanta de birou. Aveam o curte mare, cu mult gazon si flori. Gabriela se ocupa de flori si de doua ori pe saptamana venea o femeie, care o ajuta cu gradinaritul si curatenia in casa.
Holul de la intrare facea trecerea in livingul mare, cu baie , birou si camera tehnica,care se contiuna cu bucataria spatioasa, iar din bucatarie ieseam pe terasa si aleea care ducea spre foisor.
La etaj sunt 4 dormitoare cu 2 bai si cele 2 dresinguri. In holul de la etaj erau intotdeauna jucari si multe piese de lego, era spatiul de joaca al copiilor.
Dupa cina, copii au mers sus, in camera lor... Pentru noi seara de vineri era cea mai frumoasa seara din saptamana, stiind ca urmeaza doua zile libere.
Gabi vreau sa discutam ceva, am spus eu in timp ce puneam vin in pahare, iar sotia aranja vasele in masina de spalat.
Din tonul vocii se pare ca este serios!
Hai sa ne asezam si sa iti povestesc.
I-am relatat tot ce s-a intamplat in cele 2 zile, cu destul de multe detalii, inclusiv despre cuplul Roxana si Andrei. Cu cat ma apropiam de final, am vazut cum i se umezesc ochii din ce in ce mai tare.
Magdaaaaa !!!! Nu pot sa cred spuse Gabi printre suspine de plans. Stii ca nu ti-am interzis niciodata o partida de sex cu o femeie care iti place intr-adevar, dar cu Magdaaa !??? Nu pot sa procesez situatia acum. Refuz sa cred !
Am lasat-o sa se descarce, timp in care a baut 3 pahare de vin si tot repeta “Magda? Nu cred”, “Magda? Parea asa cuminte si prietenoasa!”....
Gabi, inca nu ti-am spus tot!
Uimeste-ma !! Ce s-a intamplat mai mult de atat? Eu am izbucnit in ras datorita modului in care vorbea.
Pe drumul de intoarcere, Magda mi-a povestit despre relatia ei sexuala cu Edi, ca fiind una nereusita.
Sa divorteze si sa caute altul, dar nu cu tine!!
Problema este alta, ea de fapt nu pe mine ma vrea. Eu am fost doar modul prin care ea putea ajunge la tine. Mi-a spus ca este indragostita de tine.
Pofffftimmm?!?!? A reactionat inecandu-se cu vinul din gura. Voi sunteti nebuni. Nu cred! Ti-a spus ea asta ? Nu pot sa cred! Mai adu vin, simt nevoia sa ma imbat. Si nu mai rade ca nu este nimic amuzant, mi-a replicat cu privirea in lichidul din pahar.
Discutia a continuat decent. Gabi s-a mai linistit si incerca sa inteleaga ce anume a atras-o pe Magda la ea. Am prins momentul cand Gabi a fost strigata de copii si am iesit pe terasa sa fumez.
Buna Magda, poti vorbi?
Buna, sigur ca da! Cum a decurs discutia?
Bine! I-am povestit tot.
Tot tot?
Da! Iar la final i- am spus ca tu de fapt esti indragostita de ea, iar eu am fost cel care a facut posibila o eventuala intalnire intre noi 3. Este posibil sa te sune. A plans si a baut destul vin.
Acum este bine?
Da! Ne auzim maine la telefon. Noapte buna!
Noapte buna!
Prima data am intalnit-o pe Gabriela intr-o discoteca din Codlea, in urma cu 12 ani. Aveam prieteni comuni si de cateva ori am stat la aceasi masa sau dansam in acelasi grup. Era intr-o relatie cu un tip, cu care am fost coleg in scoala generala. Ea era cu doi ani mai mare decat mine si intrase in primul an la facultatea de limbi straine. Eu eram in penultimul an de liceu.
Ma atragea la ea parul blond saten uimitor de lung, picioarele interminabila si fustele scurte si foarte colorate in care o vedeam de fiecare data. Ea era persoana rationala din grup, calma si mereu zambitoare.
Dupa liceu am plecat la facultate la Cluj si nu ne-am mai vazut timp de aproape 5 ani.
Ne-am intalnit intamplator in vara anului 2003, la o florarie, unde ea cumpara o coroana pentru bunicul ei care decedase si eu flori pentru ziua mamei mele.
Am facut schimb de numere de telefon si asteptam sa imi accepte invitatia la un suc, dupa ce se linisteste cu inmormantarea. Ne- am intalnit din nou o saptamana mai tarziu.
M-am indragostit iremediabil de femeia cu parul gri argintiu, drept, lung pana la umeri, ochii albastrii mari, pantofi portocalii cu toc inalt si rochia alba vaporoasa trecuta putin de genunchi.
Vorbea calm, in fraze cu cuvinte frumos imbinate. Ce chior am fost atatia ani, imi spuneam singur in gand.
Dupa cateva intalniri, am decis sa ne dam o sansa, povestind fiecare ce asteptari are de la o relatie si de la viata in general. Ea lucra ca traducator la un birou notarial in Brasov. Tatal ei era un avocat cunoscut in oras.
In mai putin de doua luni am inchiriat un apartament si ne-am mutat impreuna.
In Ianuarie ne-am casatorit in cadru restrans, iar luna urmatoare a ramas insarcinata. In Noiembrie 2004 s-a nascut fetita noastra Ana Maria.
Eu lucram la o firma de publicitate, iar in timpul liber imi ajutam parintii impreuna cu fratele meu la vanzarea tonelor de fructe, din livezile familiei. Imi completau substantial veniturile, neavand grija banilor castigati la serviciu.
A urmat o perioada extraordinara in care noi, ne-am descoperit ca parinti, relatia noastra era din ce in ce mai placuta, iar in februarie 2007 a ramas din nou insarcinata, luna in care m-am angajat la firma la care sunt si acum. In noiembrie 2007 s-a nascut baiatul nostru Alexandru...
Buna Magda! Ce faci ? Am auzit-o pe Gabi la telefon vorbind in living.
Ia un taxi si vino la noi, dupa care a incheiat apelul.
Ai chemat-o aici, acum ?
Da!
Puteati discuta maine voi doua, singure in liniste.
E singura si a baut doua pahare de vin. Eu mai multe si am curaj. Tu te ocupi de copii in seara asta si nu vreau sa fim deranjate.
Da sa traiti! Am raspuns eu razand zgomot in drum spre bucatarie.
In 20 minute am deschis poarta, si am invitat-o pe Magda in casa, in living. Gabriela si-a facut dus si si-a pus un halat de baie grena inchis. O astepta pe canapea in living, cu doua pahare de vin pe masa.
Buna Magda! Intra! Cu curaj, ca am vazut ca nu iti lipseste.
Buna Gabi! Esti suparata!
Da! Si ma astept sa ma impaci.
Am ciocnit toti 3 un pahar de vin, dupa care am urcat sa stau cu copii pana adormeau.
Mi-am facut un dus si dupa mai bine de o ora am coborat in living.
Gabi era goala intinsa pe canapea si Magda intinsa pe o parte, cu jumatate de corp peste Gabi, ramasase in chiloti albi minusculi. Se saruta incet si mana Magdei mangaia pizda Gabrielei perfect rasa.
Lumina era stinsa si televi...



    Login