Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pary din studentie
Autor : Sisi_orade - 2017-12-29
Citita de 8067 ori - Nota 3.07 (29 voturi)
Amintiri din studenție
Stăteam împreună cu încă trei fete într-o cameră dintr-un cămin studențesc și eram fascinată de viața din marele oraș. Prin 2000 nu erau atâtea fițe ca azi. Mă bucuram dacă ieșeam cu colegele de cameră la un suc unde mergeam pe jos și tot pe jos ne întorceam.
Bănuții îmi ajungeam, nu aveam problemă. Erau alte prețuri înainte de venirea crizei de prin 2008.
Fetele cu care stăteam erau de treabă. Daniela de prin Bihor era la Informatică, Crina de prin Alba, veselă pusă pe șotii care era la Medicină, Ioana care era fată de preot de pe lângă Zalău ce se pregătea să devină cadru didactic și eu care mă pregăteam să lucrez în Turism.
Cel mai bine mă înțelegeam cu Daniela, o brunet cu ochii albaștrii. Nebunatică.
Eu eram blondă, tunsă scurt, ochi albaștri, corpolentă, dare ram frustrată din cauza taliei mele mici de numai 1, 55 m. Pentru acest lucru purtam tot timpul tocuri. Vedeam diferența dintre mine și fete atunci când umblam prin cameră în șlapi.
Pe când mă întorceam de la cursuri am văzut un afiș cu o trupă dans format din băieți bine făcuți care veniseră tocmai din SUA.
Seara în cameră începuseră să se facă glume pe seama spectacolului susținuți de băieții veniți de peste ocean. Din afișurile care erau lipite și pe stâlpii de electricitate de lângă stația de autobuz de la Universitate se vedau că sunt și câțiva de culoare, un arab Omar, câțiva hispanici, doi blonzi și un asiatic.
Trupa care cuprindea vreo 12 persoane acoperea toată gama de masculi meniți să satisfacă cererea de bărbați.
În timp ce așteptam autobuzul să ne ducă seara în oraș , Daniela a aruncat ochii pe afiș, spunându-mi în glumă:
-Ce zici mergem?
-Mai sunt locuri oare? I-am răspuns eu cu o întrebare.
-Cred, a dat ea de înțeles că dorea să meargă.
Am urcat în autobuz și după 5 stații ne-am dat jos la Club Tropical unde se ținea acel spectacol. În parcare erau plin de mașini. Ne-am uitat la ceas. Era 6 fără un sfert și se făcuse întuneric pentru jumătatea lui decembrie. Lumea se aduna. Mai bine zis am observant că numai doamne și domnișoare.
Am ajuns la casă. Biletul costa 100 de lei pentru prima parte care dura de la ora 18 la ora 20, c o reducere de 50% pentru student. Dar dacă doream și la partea a doua biletul era de 200 de lei, bineînțeles cu aceași reducere de 50% pentru studente.
Am întrebat în ce constă spectacolul. Tipul de la caserie ne-a zâmbit și ne-a răspuns amabil:
-Prima parte cu diferite dansuri ale băieților, mângâieri și chiar prezentarea corpurilor și a mușchilor.
-Iar a doua parte? A întrebat Daniela.
-A doua parte nu știu dacă mai sunt locuri. Eu o recomand pentru doamnele și domnișoarele mai dezinhibate. Ne-a spus tipul care avea în jur de 45 de ani.
Am spus că ne gândim și că ne întoarcem. Apoi am ieșit și ne-am oprit pe treptele de la intrarea din Club.
În timp ce Daniela mă lămurea că nu ne mai întâlnim noi cu așa ceva, o doamnă cam la 40 de ani, îmbrăcată elegant își sărutase soțul care o adusese cu mașina pentru show.
Ne-am întors și am optat pentru întregul pachet. Bărbatul s-a scuzat 1 minut și l-a întrebat pe cineva din spate dacă mai sun locuri pentru partea a II-a a spectacolului.
Din spate am văzut că un bărbat la vreo 50 de ani ne analizeaza pe amândouă și ne confirm că mai sunt. Apoi tipul ne-a dat să semnăm o fișă că aveam peste 18 ani, după care am plătit, am intrat în sală unde spectacolul începuse.
Cred că erau 200 de fete, femei de toate vârstele. Începând de la cele ca noi până la doamne de 60 de ani rușinate ce stăteau ascunse prin vre-un colț întunecate să nu fie văzute.
Unele dintre doamne care prinseseră curaj și de la alcoolul consumat la bar, au început să se dea la bărbații care se dezbrăcau și dansau printer noi.
Apoi doi bărbați creoli au intrat pe scenă să danseze în costum de Moș Crăciun. Alți bărbați invitau fetele pe scenă și le îndemnau să-I atingă pe mușchi sau să le pună mâna pe penis.
A urmat apoi dansul a doi bărbați îmbrăcați în uniforme militare și încălțați în bocanci.
Au urmat apoi dansuri cu invitate in public. Doamnele sau domnișoarele erau trase pe scenă de băieți și împinse de colegele lor. Apoi urmau să fie întinse pe spate. Bărbatul se suia peste pieptul femeii și-I punea penisul pe față.
Cu căt doamna era mai timidă cu atât dansatorul insista mai mult să i se facă sex oral. Uneori pentru a fi cât mai hazliu se punea pe gland frișcă pe penis, pe care doamna trebuia să o lingă.
Noi stăteam lângă un perete, ne luasem câte un suc cola și priveam spectacolul.
La un moment dat am văzut că pe scenă era trasă o fată de un negru. Era Ioana, colega noastră de cameră. Am amuțit. Fata se zbătea să scape. Al doilea bărbat de culoare a mai tras încă o fată din mulțime. Era Crina, cealaltă colegă a noastră de cameră.
Fetele veniseră la spectacol fără să ne spună.
Apoi cele doă tete au fost puse în genunchi cu fața una către alta. Și pentru că Ioana nu vroia să stea în acea poziție, a mai venit un bărbat Hispanic care i-a șoptit ceva la ureche. Crina mai cuminte râdea ca proasta și își băga mâna prin părul lung.
Unul dintre bărbații de culoare ce avea o tunsătură în creastă de cocoș, s-a așezat în picioare cu fața spre spectatoare, astfel încât penisul să îi vină la nivelul botului celor două college ale noastre. Apoi hispanicul și negrul au luat un prosop mare pentru a le masca capetele fetelo îngenuncheate. Hispanicul era în partea dreaptă unde îngenunchease Ioana, i-ar celălalt negru ținea prosopul în cealaltă parte unde era Crina.
Apoi brusc am văzut că prosopul dispare lăsând să se vadă ceea ce făceau colegele noastre. Bărbatul le ținea pe amândouă cu palmele de cefe, în timp ce penisul lui era masat de gurițele lor.
Apoi văzându-se fără paravan, fetele au sărit în picioare și au zbughit-o spre a se pierde în publicul care le aplaudase.
A urmat apoi doamna care fusese adusă de soț cu mașina. Tot același scenariu.
I-am spus Danielei:
-Hai să plecăm, până nu ne obsearvă colegele de cameră.
-Nu-ți fie frică mi-a spus Daniela, ele sunt cu musca pe căciulă.
Apoi am încercat să urmărim spectacolul. Era rândul asiaticului îmbrâcat în pompier. Tocmai atunci am observant că Ioana și Crina părăsesc sala.
Am mers să văd dacă întradevăr pleacă cu totul sau se duc numai la baie.
Au plecat definitive, mi-a spus paznicul de la intrare. În timp ce se certa cu un bărbat ce venise să intre pentru a-și căuta nevasta.
-O aștepți afară. După ce termină vine la dumneata. La acest spectacol au accest doar doamnele și domnișoarele peste 18 ani. Dumneata nu faci parte din aceste categorii.
Am intrat înapoi amuzată de acest incident pe care i l-am povestit Danielei.
A urmat apoi a doua parte.
Am rămas cam 30 și ceva de fete în club, majoritatea eram tinere. Atunci am înțeles de ce la intrare ne-au analizat pentru partea a doua.
Am încercat să văd dacă nu cumva printre fete sunt și cunoștințe. Ca noroc că nu erau.
Apoi băieții a început dansul pe scenă. Au urmat partide de sex oral executate de unele fete, iar altele chiar mai mult.
La un moment dat a venit la mine un negru cu un piept frumos tatuat, având o tunsoare în formă de creastă și m-a servit cu un pahar de șampanie. Am refuzat, dar insistând am acceptat. După freză l-am recunoscut că era cel care le puse pe scenă în genunchi pe cele două college ale mele.
Tipul care era atletic cam de 1, 85-1,90 m înălțime cred că fusese atras de persoana mea întrucât eram blondă. De Daniela am văzut că se ocupă Omar, arabul cu penis imens.
Văzând că mă inhib de prezența prietenei mele, Daniela, Mike, negrul care mă strângea în brațe, m-a luat pe sus și m-a dus în alt capăt al clubului. Apoi m-a lăsat jos. Cu toate că eram pe tocuri îi eram până la umeri la Mike.
Apoi barbatul m-a apăsat de cap ca să cobor. Am încercat să mă țin pe picioare, dar bărbatul care-și dădu jos boxerii, insista și mai mult.
-Get down . Please. Am putut înțelege cu engleza de baltă a mea.
Am coborât și-n față mi s-a înfâțișat un penis mare, negru cu multe striațiuni.
Am început să-l sug. Nu puteam să-l iau prea mult. Era gros.
-It s big? Help yourself with your hand.
Am început să-I frec glandul în timp ce –l sugeam. Barbatul mă apucase de ceafă și încerca să mi-l îndese pe gât.
-Spit, please. A spus el in timp ce îmi ridicase bărbia să mă uit la el.
Nu l-am înțeles ce vrea să spună. Văzând că nu are cu cine vorbi, m-a apucat iar cu palma stângă de ceafă unde eram tunsă scurt, în timp ce cu dreapta îmi mângâia părul blond tuns bob. Apoi s-a oprit, mi-a ridicat capul să-l privesc și mi-a spus iar ceva:
-Without hands, please. Văzând că nu înțeleg mi-a dus mâinile la spate. După care el a continuat, open mouth , tongue out, please. Văzând că nu înțeleg ce spune, a deschis gura mare și a scos limba. You understand? Am înțeles. Trebuia să deschid gura și să scot limba afară.
Apoi negrul mă ținea cu mâna tângă de ceafă, iar cu dreapta își ghida penisul prin gura mea. Câteodată și-l scotea și mă lovea cu el peste față.
Apoi m-a ridicat brusc , m-a luat și m-a întins cu spatele peste o masă. Mi-a tras rochia în sus, și mi-a tras chiloții jos care –au agățat în capsele de la cizma stângă. Și-mi timp ce-mi desfăcea larg picioarele a strugat:
-Mary, condom please.
Printre jocurile de lumină am observat că vine o tipă ce purta o pălărie de cowboy în cap și îi dă un prezervativ. Apoi fata s-a aplecat să-mi spună ceva la ureche.
-Trebuie să te dau cu gel la păsărică. Tipul este gros. Apoi a turnat în mâna dreaptă ceva dintr-un tub pe care mi l-a aplicat la păsărică, in timp ce Mike își rula prezervativul pe gland.
-Slowly , slowly. A spus el.
Am început să mă zbat de la forțările de penetrare.
-Nu te mișca, lasă-l pe el, mi-a spus fata ce ma dase cu gel.
Apoi bărbatul mi-a arcuit picioarele pe umeri și m-a pătruns de-a lungul glandului, atingăndu-mi fundul uterului. Am strigat STOP.
Bărbatul s-a oprit. Apoi mi-a luat mâna dreaptă și mi-a așezat-o la intrarea în vagin ca să înțeleg situația.
-Ai visat la așa ceva? M-a întrebat tipa.
Apoi brusc tipul a ieșit din mine și 5...



    Login