Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataParty de socializare
Autor : swapf - 2012-03-07
Citita de 15510 ori - Nota 8.12 (67 voturi)

Sotul fiind mai mult plecat prin delegatii in ultima vreme (deh, trebuie sa munceasca mai mult din cauza crizei), m-am apucat din plictiseala sa intru pe net. Tot navigand am dat de un anunt: "cautam persoane de sex feminin cunoscatoare de limbi straine" . Am sunat si o tipa Oana m-a invitat sa stam de vorba la o cafea. Locuia intr-o vila impunatoare si mi-a placut sa stau la taclale cu ea, zicea ca lucreaza la o agentie de turism si avea nevoie de insotitoare pentru grupuri de turisti, trebuia sa ma plimb cu ei, sa-i acompaniez la mese la restaurant, prin cazinouri,sincer mi-a placut ideea. Oana era o femeie frumoasa de vreo 35 de ani, volubila si plina de umor. Ne-am imprietenit repede si a ramas sa ma sune cand are ceva pentru mine. Dupa cateva zile ma suna:
-Buna iubita uite maine seara organizez o petrecere pentru niste greci, poti sa vii?
- Bineinteles, cum ar trebui sa ma imbrac?
- E un party, fii si tu cat mai sexy ca asa primesti si bacsis gras, ii stiu eu pe astia cum sunt.
- Ok, ne vedem maine, pupici.
A doua zi m-am imbracat intr-o fusta mini care-mi puneau picioarele lungi in evidenta, ciorapi negri plasa , pantofi cu toc cui de 15 cm , o bluza alba decoltata si la ora 21 eram la Oana acasa. Acolo erau vreo 6 barbati la 45-50 de ani , Oana si inca o tipa. Oana m-a prezentat tuturor si imediat langa mine aparu unul din barbati cu doua pahare cu bautura in mana si-mi oferi galant unul. Am inceput sa conversam banalitati in engleza si dupa un timp eram deja la al treilea pahar de whisky, ma ametisem dar ma simteam bine, mai ales ca tipul nu contenea sa-mi faca complimente. Oana veni si ea langa noi si ma lauda lui Giorgios, asa-l chema pe grec:
- Vezi ce femei frumoase avem noi in firma, nu-i asa ca-ti vine sa le mananci, hai draguta arata-i ce picioare frumoase ai, ma incuraja ea.
- Esti nebuna Oana ce o sa creada Giorgios, protestai eu mai mult de forma, deja simteam ca se-nvarte camera cu mine de ametita ce eram.
- Lasa tu nu mai fii asa timida, hai sa va arat ceva dincolo, continua ea si ma lua pe mine si pe Giorgios de mana si ne trase in camera cealalta si incuie usa cu cheia. Apoi veni la mine si-mi sopti la ureche:
- Lasa-te pe mana mea si-ai sa vezi ce de bani o sa faci, si ma mangaie pe spate cu un gest tandru apoi continua: - Lui Giorgios ii place sa vada doua femei impreuna, hai sa dansam putin, si se duse sa puna o melodie lenta la combina stereo din camera apoi veni la mine si ma lua in brate. Grecul se asezase comod pe canapea si se uita la noi zambind pervers. Eram déjà beata tare dar incercai totusi sa protestez: -Esti nebuna, sunt maritata…nu vreau, dar Oana ma stranse mai tare in brate si-mi zise pe un ton dur: -Nu fi proasta déjà mi-a dat 100 de euro pe care-i impart cu tine, i-o sugi putin si gata, hai la el ca e excitat, si fara sa-mi lase timp sa protestez ma impinse catre Giorgios care intre timp isi scosese pula afara si si-o freca incet. Apoi Giorgios ma prinse de mana si ma trase in jos fiind nevoita sa ma pun in genunchi, ma mangaie pe par si ma trase de cap catre pula lui.Mirosul de barbat incins si whisky-ul baut imi indeparta si ultima bruma de rusine si deschisei gura inghitind lacoma madularul excitat.
- Asa fetita ai vazut ca nu e greu, suge-l bine ma incuraja Oana desfacandu-mi nasturii de la bluza. Excitarea puse stapanire pe mine si in timp ce-l sugeam pe Giorgios m-am lasat dezbracata de Oana care se misca rapid si ma lasa si fara fusta si chilotei.
-Vezi sa nu se pateze pe pantaloni zise Oana vazand ca grecul incepe sa gafaie din ce in ce mai repede. Am incuviintat mormaind iar imediat dup-aia pula se-ncorda ejaculand jeturi de sperma groasa pe care o inghiti toata desi nici cu sotul nu faceam asa ceva. Zambind satisfacut Giorgios se ridica in picioare si iesi din camera. M-am asezat pe canapea si Oana se puse langa mine zicand:
- Esti excelenta, ai talent sa stii.
- Am pe naiba, sa stii ca e prima oara cand inghit, si m-a lasat si excitata prostu dracului, am raspuns tragandu-mi rasuflarea.
- Stai ca ma duc sa-ti aduc un prosop de la baie sa te stergi, si Oana iesi din camera grabita lasandu-ma goala pe canapea. Dupa nici un minut Oana se-ntoarse …dar nu singura, era cu un alt tip care cand ma vazu incepu sa zambeasca .
- Esti nebuna ce faci nu mai vreau ripostai indignata, si-asa nu e bine nici ca l-am supt pe Giorgios.
-Uite o sa fiu sincera cu tine, iti dau 100 de euro pentru fiecare tip pe care-l futi, eu de fapt asta fac, gasesc femei maritate curate pentru barbatii cu bani care vor sa se distreze discret iar tu esti foarte frumoasa si e p...



    Login