Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Party
Autor : Sisi_orade - 2017-12-21
Citita de 10090 ori - Nota 4.84 (19 voturi)
PARTY
Implinisem 18 ani si am fost invitata la un majorat al unei colege de clasa asigurandu-ma ca vor veni si tineri numai buni pentru a ne cunoaste.
M-am decis sa merg asa ca le-am spus lor mei ca merg impreuna cu Mihai la petrecerea organizata de colega mea intr-o vila dintr-o zona buna a orasului.
-Adriana ai grija ce faci pe acolo. Stii ca nu pot sa dorm toata noaptea pan ace te intorci acasa., imi spuse mama in timp ce ma conducea spre iesirea.
-Stai linistita mama stii ca merg cu Mihai, asa ca nu fii ingrijorata, asa am asigurat-o eu.
Am coborat scarile impreuna cu Mihai, apoi ne-am urcat in masina si am pornit spre locatia de pe strada Horea. Am ajuns si Mihai a parcat masina cam la 100 de metri de locatie. Nu gasisem loc ca erau multi invitati.
Inainte de a cobori din masina am mai aruncat ochii in oglinda pentru ultimile retusuri.
Am intrat in locatie si ne-a intampinat sarbatorita Maria cu mama ei o femeie la vreo 45 de ani. Inauntru erau multe perechi care se distrau. Unii erau déjà bine afumati de la bautura.
Am servit si noi ceva apoi am inceput s dansam la gramada cum se spune.
Apoi am inceput sa servim ceva cocktail ce continea alcool care ni s-a urcat repede la cap. Am vazut ca prietenul meu se lasa molesit pe o canapea care se afla la marginea camerei.
Eu leganandu-ma printre invitatii care dansau am cautat drumul spre baie sa vomit. Simteam ca se invarte casa cu mine. Baia de la parter era ocupata asa ca o invitata mi-a aratat o alta baie cere se afla la etaj.
Tinandu-ma de pereti am reusit sa ajung pana acolo si am intrat fara sa tin cont daca este cineva inauntru. Am dat de mancare la pisici in wc stand in genunchi. Apoi am stat asa cred ca vreo 5 minute tinandu-ma de vasul WC cu mainile si cu fata in toaleta. Lumina era stinsa pentru ca in graba mea nu am mai cautat intrerupatorul.
La un moment dat am simtit ca fustita mea este trasa in sus pe spate, iar chilotii sunt trasi in jos. Apoi ca vaginul este patruns de un madular excitat la maxim. Printre vomitaturi cel din spatele meu ma lucre frenetic. Eu am incercat sa bolboresesc ceva, dar cam atat.
Nu stiu cat timp am adormit si am fost trezita de mama Marie ice venise acolo dupa o matura.
M-am spalat pe fata si am coborat. Lumea petrecea in continuare si printre invitati l-am cautat pe prietenul meu Mihai. M-a intrebat pe unde am fost si i-am rasuns ca mi-a fost rau.
In timp ce dansam am simtit ca c...



    Login