Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPartida de poker
Autor : gemenii - 2009-12-25
Citita de 11539 ori - Nota 7.93 (30 voturi)
Mihai a fost invitat la un chef. Era ziua de nastere a unei colege de faculta si mai multi colegii de grupa au fost invitati. Era parca prin primul lui an de facultate. Mihai a venit la petrecere impreuna cu toata gasca. Prietena nu avea pentru ca Manuela ii lua toata energia cu escapadele lor sexuale nici nu mai stiu pe unde, prin ce coltisor al casei lor, sau chiar nici nu mai stiu prin ce hoteluri de doi bani au mai fost numai ca sa isi astampere pofta lor nebuneasca de sex. La aceasta petrecere, Mihai nu a venit cu ea pentru ca desi toata lumea ii stia ca cei mai buni prieteni, nu se prea cuvine ca sa apari la petrecerea unei colege insotit de verisoara ta. Asa ca de data asta a venit singur. Nu numai el venea singur, mai erau si alte fete din anul lui care nu aveau prieten pe moment, asa ca sigur avea cu cine sa se combine. Cand a venit el petrecerea deabia incepea. Era prieten cu unii, s-a imprietenit si cu altii si altele si distractia a fost la locul ei. S-a distrat de minune, a baut asa ca la o petrecere, doar cat caracterul lui prietenos si pus pe sotii si distractie, sa fie putin si mai tare accentuat. De fapt motivul pentru care era invitat la asa de multe petreceri si chefuri era felul de a fi, un tip mereu pus pe distractie, care la majoritatea chefurilor este centrul atentiei si daca nu era el parca distractia nu era asa de buna. Dar Mihai are obiceiul sa intre in niste incurcaturi pe care nici el nu stie cum de are parte asa de multe. Asa si acum…
Fata cu parul lung si negru a pierdut din nou. Incet, tachinator, Tina a inceput sa dezbutoneze mici nasturi in jos din fata bluzei lui. In timp ce fiecare nasture aluneca printre degetele ei, materialul se deschidea si mai tare ca sa arate pielea bronzata a pieptului ei, si sa reveleze sanii ei mari care mereu erau pregatiti sa explodeze prin sutienul negru pe care inca il mai purta.
In timp ce Mihai privea admirator la sanii ei fermi, dezmierdand curbele cu ochii lui, fata cu par castaniu din dreapta lui a amestecat cartile pentru urmatoarea runda a jocului lor. Pana acum, era doar un joc de poker pe dezbracatea, dar fetele, cand l-au convins sa li se alature, I-au promis ca ceva variatie interesanta va fi mai tarziu…
Era tarziu dupa miezul noptii, si el tocmai se pregatea sa paraseasca petrecerea cand cele patru fete au venit la el. Ei erau singurele persoane care inca mai erau in casa, toti ceilalti baieti au plecat deja. Dupa cateva jenante chicoteli si sovaieli printre fete, o blonda inalta l-a intrebat daca vrea sa joace poker cu ele. Mihai a ezitat pentru cateva secunde, intrebandu-se oare ce pun la cale. In afara de gazda, un bruneta mai scunda pe care o cheama Mina, cu lung si carliontat par si mici si fermi sani, el pe celelalte fete nu le cunostea chiar asa de bine. Cu totii parea sa fie cat de cat ametiti, si intr-o dispozitie pentru prostii. Dar blonda, vazand ezitarea lui, a pasit mai aproape, si punand bratele ei in jurul lui, I-a promis un joc destul de interesant. El putea sa simta sanii ei atintiti frecandu-se de pieptul lui, si condus de crescand reactie dintre picioarele lui, s-a auzit zicand da. Mai ales ca Manuela nu l-a mai servit cu pasarica ei fierbinte de vreo doua zile, si cum atunci nu avea o prietena stabila la care sa mearga pentru a-si potoli setea lui anormala dupa sex, macar putin pana cand mai prindeau o ocazie cand nu era nimeni pe acasa pentru cateva zile. Asa ca acum s-a lasat dus de val, si credeti-ma, nu e genul de om care sa zica nu la patru femei asa de frumoase ca cele de fata.
Toti cinci au mers in camera de zi si s-au asezat jos pe covorul moale intr-un cerc. Mina statea in stanga lui, si cum ea era gazda si sarbatorita pentru cheful din acea seara, a adus un pachet de carti si a inceput sa le amestece. In dreapta lui era ofrumusete cu par castaniu, foarte bine curbata in toate partile esentiale pe nume Adina, si langa ea statea Tina, o tipa cu par lung si negru. Lori, blonda mai nebunatica, statea intre Mina si Tina, completand cercul. Dupa ce Mihai a taiat cartile, Mina a impartit cate cinci carit la unul, si partida de poker a inceput.
Fata cu par lung si negru a pierdut prima runda, dar tot ce a costat-o a fost o pereche de sandale inalte. “Asta nu e corect, Tina” s-a plans blonda. “Amandoua Adina si cu mine suntem desculte din start.” Tina a zambit si I-a raspuns “Prea tarziu, Lori, trebuia sa te gandesti la asta inaite sa incepem, pe langa asta, tu porti niste strampi si eu nu.” “Si cum e cu tine, Mina, tu ce ai sub imbracamintea aia pompoasa?” Mina purta o rochie rosie sub-umeri, si niste strampi negri cu cusatura pe spate. “In curand o sa afli,” a zis ea. “Hai mai bine sa incepem, vreau sa vad ceva actiune. Haide, Mihaie, e timpul sa faci tu cartile,”
Mihai a amestecat cartile, si jocul a continuat. In urmatoarele maini, el rapid a pierdut amandoua sosete si tricoul lui. Fetele nu puteau sa nu observe acei pectorali asa de bine formati, si acel abdomen unde muschii se distingeau foarte bine. Toate nu au putut sa nu lase sa le scape cate un suspin. Adina s-a oferit sa il ajute sa dea jos tricoul de pe el, si tachinator si-a razuit unghile dealungul pieptului lui cand dadea tricoul jos de pe bratele lui. Apoi si el a reciprocat cand ea a pierdut fusta ei, prinzand oportunitatea sa ii cupeze fundul ei prin chilotii ei dantelati si albastrii. Tina apoi a pierdut o mana in fata celor trei regi a lui Adina si a trebuit sa se ridice si sa isi dea jos jeansii ei stramti de firma reveland o pereche zgarcita de chiloti negri, mai bine zis tanga. Mina a pierdut urmatoarea mana si si-a ridicat rochia de vara ca sa arate o pereche de strampi negri care incet I-a rulat in jos pe picioarele ei.
Apoi Tina a piedut din nou… Mihai a incercat sa nu se holbeze prea evident cand ea a inceput sa-si dezbutoneze bluza, mainile ei zvelte reveland putin cate putina piele aurie pe masura ce fiecare nasture aluneca dintre degetele ei. Dar ea l-a observat cum o privea, si I-a returnat un timid, dar invitator zambet cand s-a asezat din nou jos pe covor.
Apoi, Lori si-a pierdut pentru prima data. Cu um zambet, si-a ridicat marginile mini-ului ei si a aratat o pereche de ciorapi tubulari care I-a rulat in jos pe picioarele ei lungi, svelte si bronzate. Apoi a fost randul Adinei ca sa arate ce cauza fortarea nasturilor bluzei ei. Ea doar a dezchis doar un nasture dupa celalalt, si cand toti nasturii erau deschisi s-a intors inspre Mihai cu un zambet invitant. El si-a pus mainile in interiorul bluzei ei, in jurul mijlocului ei, apoi le-a miscat incet in sus, oprindu-se pentru o clipa cand mainile lui au cupat movilele sanilor ei prin sutienul alb. Si-a lasat degetul sa tachineze sfarcurile ei pentru un moment si apoi mainile lui au continuat, moale peste sanii ei generosi si in sus, alunecand bluza peste umerii ei si in jos pe bratele ei. Mihai si-a miscat mainile inapoi la mijlocul ei, s-a aplecat in fata, si a sarutat prima data un sfarc, apoi celalalt. Ea nu s-a retras inapoi, asa ca el a continuat sa sarute pana cand respiratia ei a devenit mai rapida. Dar Mina a intrerupt acest moment. “Hey, e timp berechet pentru asta mai tarziu! Prima data o sa batem pantalonii jos de pe tine, baietica.”
Lori a pierdut urmatoarele doua maini si repede si-a pierdut bluza si mini-ul lasand-o intr-o camizola roz si in niste tanga foarte decoltati. Perechea Adinei de treiari a fost urmatoare mana pierduta si s-a indreptat langa Mihai si l-a rugat sa o ajute sa-si deschida sutienul ei dantelat negru. Mihai s-a ridicat in fata ei si s-a intins in jurul ei pana la spatele ei, l-a deschis, si l-a alunecat inainte cu mainile lui dedesuptul alor ei, simtind textura neteda a pielii ei sub varfurile degetelor. Cand mana lui s-a apropiat de curbele rotunde ale sanilor ei, ea repede s-a dat inapoi inafara razei mainilor lui, zicand “Priveste, dar nu atinge, Mihaie – cel putin inca nu!” Adina si-a scuturat umerii, facand ca sutienul sa cada pe covor, fericind ochii lui cu miscare sanilor ei mandrii si goi. Lungii, tari si rosii sfarcuri facand un frumos contrast cu pielea cremoasa a sanilor ei. Adina si-a cupat si strans sanii la olalta si si-a ciupit sfarcurile intre degetele ei.
Adina a impartit o mana rea pentru Mihai si era timpul pentru ca el sa isi dea jos jeansii. Purtand doar bikini ei albastrii, ea a ingenuncheat in fata lui si I-a zis sa se ridice in timp ce ea incepea sa-I desfaca slitul. Inaite ca ea sa-I poate trage jos, el a simtit inca cateva maini alunecand in interiorul beteliei. Lori s-a mutat langa Adina, si Mina s-a ridicat in spatele lui, sanii ei fermi presandu-se de spatele lui, mainile ei simtind fundul lui tare prin pantalonii scurti pe care ii purta. “Vrem ceva distractie, de asemenea” a zis Lori cand si-a alunecat degetele in pantalonii scurti/chiloti, miscand varfurile degelor ei dealungul salamului lui tare. Eforturile unite a trei perechi de mainii in final au dat jeansii lui jos, salamul lui impingandu-se sa fie retinut de pantalonii lui scurti pe care ii purta pe dedesupt.
Dupa ce au impartit urmatoarea mana si si-au aratat cartile, Mina a chicotit si a zis “Se pare ca asta e…” cand a stat langa el, si-a desfacut rochia ei si a stat cu fata inspre Mihai. El s-a ridicat de asemenea, si-a pus mainile pe umerii ei, si incet a dat rochia jos de pe bratele ei. A alunecat usor in jos, aducand la vedere sanii ei perfecti, susi si rotunzi. Ea statea fara sa faca nici o miscare, doar cutremurandu-se putin in timp ce Mihai isi razuia buzele peste sfarcurile ei. El a lasat gura lui sa urmeze rochia, respirand moale pe stomacul ei in timp ce era gradual adus la vedere. Apoi a tras rochia mai departe in jos, peste soldurile ei. O pereche tanga rosii foarte mici era tot ce avea Mina pe dedesupt. Rochia ei a cazut jos la picioarele ei si Mihai a cupat semisferele fundului ei in mainile lui, gentil framantandu-le in timp ce el planta moi si umede saruturi peste partea din fata a coapselor ei. Mina a gemut usor, miscand soldurile ei inspre el. Mihai putea sa vada o pata umeda crescanda si s-a asezat din nou jos. Cu promisiunea ca va urma mai multe, el nu se grabea.
Tina a pierdut sutienul ei la mana urmatoare, si Mihai a fluierat apreciativ cand ea si-a reversat sanii ei mari afara din sutienul ei negru. Albul pielii sanilor ei era intr-un contrast minunat cu bronzul auriu ce acoperea restul corpului ei. Tina s-a imbujorat adanc si a facut un X cu mainile ei peste sanii ei cand s-a asezat din nou jos.
Norocul Adinei a inceput sa o paraseasca la urmatoarea mana si si ea a stat cu mainile pe solduri si unghile ei in betelia chilotilor ei albastrii. S-a intors cu spatele la Mihai si I-a aratat curbele rotunde ale fundului ei cand a dat materialul dantelat in jos pe coapsele ei cremoase. Cand chilotii ei erau la picioarele ei, ea a pasit afara din ei, si-a deschis picioarele mai tare si si-a plimbat mainile printre coapsele ei si in sus la pasarica ei. Mihai putea sa vada degetele ei masand intre picioarele ei si a mirosit parfumul ei moscos. Adina a gemut moale si s-a cutremurat cu un mic climax.
“Acum e timpul sa explicam urmatoarea faza a jocului nostru” a declarat Mina. Mihai a privit-o expectativ, curios de ceea ce il va astepta. “Pana acum, cel ce pierdea trebuia doar sa se dezbrace. Dar ce se intampla daca esti deja gol pusca deja?” In timp ce o asculta, el si-a lasat privirea sa se aventureze in jos, peste sanii ei rotunzi cu sfarcurile lor erecte, in jos la inca ascunsul petec dintre picioarele ei, si in sus la sanii ei din nou. “Ce se intampla e ca mai tragi inca o carte si numeri in cerc de la dreapta, pana cand ajungi la numarul cartii. Daca e prima ta penalitate goala petreci exact un minut sarutandu-te cu cel care sta in acel loc. Doar sarut, fara atingeri sau dezmierdari. A doua oara cand pierzi, acea persoane poate sa te atinga oriunde cu mainile ei, in timp ce tu nu faci nimic. A treia oara, el sau ea poate sa foloseasca limba si gura pe tina. Si daca pierzi si a patra oara…” l-a privit pe Mihai direct in ochi “…iti alegi partenerul si faci orice vrea el sa faci cu tine.” “Si ce se intampla daca pierd din nou?” a intrebat Mihai. Mina a facut o pauza si a zambit, “Atunci toata lumea sare pe tine, si sta acolo pana cand le-ai satisfacut pe toate.”
Mihai a simtit o crescanda excitatie cand amesteca cartile pentru urmatoarea runda. S-a uitat roata la toate patru fete… Adina, in costumul Evei si foarte excitata sexual…Mina in tanga ei foarte mici, cu un zambet viclean pe buzele ei… Lori, in camisola ei roz si tanga… si Tina, doar in bikini ei negrii, inca putin timida, si poate mai putin experimentata ca celelalte. Tina a intalnit ochii lui si el I-a zambit, si Mihai a primit un moale si emotionant zambet inapoi inainte ca ea sa roseasca si sa priveasca in alta parte.
Camisola roza a Lori a fost urmatoarea care a disparut pe covor, si statea cu fata la Mihai si si-a incrucisat mainile in fata pieptului ei. A luat camisola si amandoua maini si incet a tras-o peste capul ei si jucaus a aruncat-o inspre Mihai. Cu o scuturare a parului ei blond, s-a miscat si mai aproape de Mihai si si-a rotit soldurile intr-o sexi ciocnire chiar in fata lui.
Si acum a fost randul lui Mihai sa isi piarda pantalonii lui scurti. Adina era cea care a fost aleasa pentru aceasta onoare. Si-a pus mainile in interiorul pantalonilor lui, prinzand o ferma tinere a salamului lui si l-a eliberat din captivitatea lui. Ea a dat pantalonii lui mai departe in jos, ea singura ingenunchind in acelasi timp, lasand sanii ei plini sa alunece peste erectia lui iesita din comun, terminand cu buzele ei infasurate in jurul salamului lui pentru un sarut rapid. “Oooooh, woow, uite-te la monstruozitatea aia” a exclamat Mina, “In viata mea nu am mai vazut una asa de mare… si de lunga… si de groasa… Deabia astepta sa imi pun mainile pe ea!” “Numai mainile, Mine?” a intrebat tachinator Lori. Dar Mihai nu le prea dadea atentie, o privea pe Tina care statea incremenita holbandu-se la salamul lui erect, neputand sa-si ia ochii de la el, o privire de Mihaitta amestecata cu apreciere pe chipul ei.
Tina inca se mai holba incremenita in timp ce urmatoarea runda era jucata, si nu s-a uitat in sus pana cand Adina I-a zis. “Trezeste-te din visurile tare, Tina… esti pierduta. E timpul pentru un strip tease fierbinte!” Tina ezitand, a inceput sa traga inapoi chilotei ei dantelati, apoi s-a razgandit si a pasit in fata lui Mihai. Statea cutremurandu-se in fata lui, fara sa-l priveasca in ochi. El gentil s-a intins inspre ea, si-a pus mainile in jurul mijlocului ei, tragand in jos chilotii ei negrii, cu grija. Ea statea goala in fata lui, parul ei lung si negru in cascade in jos pe spatele ei. Doar un petic mic de par negru acoperea pasarica ei, buzele netede colorate in roz ale labilor ei clar vizibile. Inca neuitandu-se la el, inca ezitand ea s-a intins si a atins penisul lui, apoi repede si-a retras mana si s-a asezat din nou jos.
Mihai si-a verificat respiratia. Pielea aurie a Tinei, cat si timiditatea ei evidenta, erau o irezistibila combinatie. El doar trebuia sa o aiba, inainte ca noapte sa se termine. Dar pentru moment, el doar s-a bucurat doar cu privirea, si a asteptat pentru mai mult noroc la carti ca sa ii aduca oportunitatea.
Perechea de zecari a Minei nu a fost indeajuns ca sa castige urmatoarea runda si s-a ridicat doar in bikini ei rosii. I-a tras in jos peste soldurile ei intr-o miscare rapida, si I-a lasat sa cada la picioarele ei. Parul ei pubian era oaches, gros si matasos.
Lori a fost urmatoarea care a pierdut si s-a ridicat in fata lui Mihai sa isi dea jos tanga in jos pe picioarele ei, cate un cm pe secunda, stand cu pasarica ei chiar in fata chipului lui Mihai, aproape cat el sa ajunga cu limba lui. El putea sa miroase sucurile ei, puternic. Tipa asta e fierbinte! Statea nuda acolo, cu picioarele deschise larg, mandra aratand trupul ei splendid. Soldurile ei s-au impins in fata, inspre fata lui, si el a prins un foarte bine conturat fund si si-a scufundat limba in parul ei pubian de blond adevarat. “Oh, nu, nimic din asta. Placere rationata, bine?” a zis Mina, intrerupandu-i. Lori s-a retras inapoi si s-a asezat jos, dar Mihai putea sa auda respiratia ei greoaie, si el inca mai avea gustul ei pe limba lui.
Mina a pierdut urmatoarea runda. “Oh, saraca de mine” a exclamat, tragand o carte din pachet. Era un doi. A numarat. “Mihai unu, Adina doi… haide Adina.” Cele doua fete s-au aplecat innainte, prin fata lui Mihai, buzele lor intalnindu-se si unindu-se pentru un sarut pasional si adanc. Cele doau perechi de sani se pendulau la cativa centimetrii de fata lui, ocazional atingandu-se. Dar fara atingere era regula momentului, tentant asa cum era sa se intinda si sa prinda doua maini pline. Fetele au rupt sarutul lor dupa un minut, amandoua putin fara respiratie.
In urmatoarea runda, Mihai a fost cel care a pierdut, daca pierzator era cuvantul potrivit pentru situatia lui. El a tras o carte, a nimerit un opt, si a numarat roata cercului, terminandu-se cu Lori. Ea s-a ridicat si s-a alaturat lui pentru sarut, presand corpul ei de al lui, sarutandu-l cu limba foarte pasional pentru intre minutul. Taria lui pulsand in timp ce era stransa de pielea neteda a abdomenului ei plat. Mina a fost urmatoarea. Parea foarte imbujorata si excitata cand a tras cartea ei, un zece si a numarat, apoi expresia ei s-a schimbat intr-una ganditoare. “Dar am numarat inapoi pana la mine! Acum ce trebuie sa fac?” “Exact asa cum zice regula” a raspuns Adina, “Pentru un minut trebuie sa atingi si sa dezmierzi persoana pe care cartea o indica. Asa ca incepe sa te atingi singura, Mina, exact acolo unde iti va face cel mult bine.” Mina a rosit, cu siguranta nu avea obiceiul sa se masturbeze in public, dar cand s-a asezat pe spate, si incet si-a dezmierdat abdomenul si sanii, ea nu putea sa ascunda placerea ei. Mihai a privit, fascinat, cum isi misca o mana mai departe in jos, deschizand picioarele ei si dandu-I o buna priveliste asupra pasaricii ei inainte ca mana ei sa ajunga in cel mai senzitiv loc al ei, si un geamat puternic a scapat buzelor ei. Cand minutul s-a terminat, Adina a trebuit sa o oblige sa se opreasca si sa-si ia mana, zicandu-I “Placerea noastra e rationalizata, draga mea, asta e o parte a jocului.” Dupa un ultim tipat de placere amestecat cu frustrare, Mina s-a ridicat si a incercat sa restaureze putin décor asupra fetei ei imbujorate si traspirata.
Apoi, Lori a putut sa o sarute pe Mine, cu o considerabila ardoare, si Adina a scos un sarut de la Mihai. De data asta ea a fost indeajuns de atenta incat sa respecte regulile, o promisiune ca mai mult va urma. Pentru a doua penalitate, Lori l-a nimerit pe Mihai. El I-a spus sa stea nu stea cu fata inspre el, si a procedat prin asi apasa salamul de posteriorul ei, aducand mainile lui roata si in sus in fata, tinand-o si dezmierdand sanii ei. Respiratia ei a devenit mai rapida pe masura ce el aducea cate o mana in jos, lasand-o pe cealalta sa se joace cu un sfarc. Gentil a atins carliontii ei moi si blozi, continuand in jos, simtind matasoasa piele a interiorului coapselor ei, apoi si-a adus mana in sus din nou, deschizand picioarele ei si mai tare, atingand buzele ei, simtind umezeala ei, proband atent cu un deget intre buzele pasaricii ei, retragand din nou si eliberand-o complet cand Adina a zis ca timpul a expirat.
Tina a sarutat-o pe Mina. Era clar ca nu era ce vroia ea, Tina a verificat timpul de doua ori, si apoi I-a dat un sarut minimal cu buzele inchise. Apoi a pierdut din nou, si de data asta a avut un mai mare noroc la tragerea ei. Tina a stat in fata lui Mihai, stand in fata lui obraznic in timp ce el se intindea si o imbratisa, I-a dat sarutul pe care ea il dorea, in timp ce el ii dezmierda spatele, in jos peste fundul ei, gentil masand fesele ei. Ea s-a topit in imbratisarea lui cu un suspin moale, presand toata lungimea trupului ei de a lui, incet miscandu-si soldurile. El doar o tinea gentil asa pentru un moment, apoi fara tragere de inima a lasat-o, a facut un pas inapoi, si si-a pus mainile pe umerii ei, admirand eleganta ei frumusete. Apoi el si-a miscat mainile in jos, dezmierdand fiecare cm al pielii ei aurii, sanii ei, abdomenul ei, soldurile ei, coapsele si picioarele ei zvelte, in jos pana la talpile ei. Cand el a terminat ea doar tremura, dar s-a asezat os din nou fara nici un sunet.
Mihai avea probleme controland propria lui respiratie acum, si salamul lui era fierbinte si pulsa. Jocul asta era cutremurator de excitant, si in acelasi timp asa de frustrant. Inconjurat de patru frumuseti nude, dar permitandu-I-se doar sa primeasca placere cu ele doar in atent masurate partitii, simtea excitatia si asteptarea crescand pas dupa pas… pasind un pas mare in runda urmatoare, pentru ca Mihai a pierdut, si a tras-o pe Adina drept cea care va avea grija de el. Adina I-a zis sa se aseze de tot pe spate, si el deabia se putea abtine sa nu strige in timp ce ea aplica mainile ei experte pe bilele si salamul lui. Apoi rolurile au fost inversate in runda urmatoare, cu Mihai dandu-I Adinei o gustare, masand movila e...



    Login