Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Partida de Poker
Autor : alexgh - 2019-10-22
Citita de 21262 ori - Nota 6.17 (249 voturi)

Ca si restul povestilor publicate de mine, este scrisa "din prima" fara corectura, asa ca imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale.


De multe ori am stat si m-am intrebat daca putea exista compatibilitate mai mare intre doua persoane cum am eu cu sotul meu Stefan. Ne-am cunoscut acum 4 ani la o petrecere si a fost dragoste la prima vedere. Eu aveam 27 de ani iar el 29, nascuti in aceeasi zi de 29 dar in luni diferite. Tin minte si acum, ii remarcasem ochii albastri, un albastru pur, rece, ochi "de rus" cum imi place mie sa spun, care te sfrederesc mai ceva ca un burghiu. Era o petrecere la un club privat, o atmosfera relaxanta, muzica de jazz si la o masa cu niste prieteni viitorul meu sot, jucand poker.
Desi am aflat ulterior ca aprope toti erau prieteni foarte buni inca din perioada liceului, partidele lor de poker erau adevarate batalii pe care le luau mai in serios decat orice si pe care le disputau cu o regularitate aproape nebuna. Nu exista motiv sau scuza ca in ultimul weekend dintr-o luna sa nu aiba loc acest joc al lor. Pana si concediile si le programau in functie de asta si ma amuza teribil cat se puteau ciondanii din acesta cauza. In ultima vreme jocul se tinea la noi acasa, avem o curte si o casa mare dar nu ma deranjeaza deloc ca intr-o sambata seara (sau chiar si aproape toata duminca) sa le acorde lor mai multa atentie decat mie. Sunt niste tipi de nota 10 si stand pe langa ei de atata timp, am invatat si eu jocul, chiar daca nu ma pasiona cum ii pasiona pe ei. Radeam de ma prapadeam de cum se intepau, de glumele lor, de cum incercau sa-si puna "mastile" de poker face si cum esuau lamentabil de cele mai multe ori. Le mai aduceam cate o bautura, ceva gustari si toti ma acceptasera in grupul lor fara retineri, ceea ce nu putea decat sa-l incante pe Stefan. Imi spusese mai in gluma mai in serios ca pana sa apar eu avusese o relatie de aproape 3 ani cu o tipa de care s-a despartit din cauza ca nu putea fi de acord cu mica lor gasca de patru fanatici ai pokerului. Dar cu toate ca mi-a spus-o razand, stiam ca e cat se poate de adevarat. Imi iubesc sotul la nebunie si sa-l vad fericit e tot ce-mi doresc.
Din cei 3 prieteni care trebuiau sa soseasca, primul a ajuns Razvan. Era cel mai vechi prieten al lui Stefan, se stiau inca din copilarie si amandoi lucrau la aceeasi firma de avocatura. Daca i-ar fi vazut cineva din exterior, ar fi zis ca sunt ca soarecele si pisica, atat de seriosi pareau cand faceau misto unul de altul ca dupa cateva minute sa rada cu gura pana la urechi. Razvan avea 35 de ani si era un celibatar convins. Ori de cate ori ii pica cu tronc vreo fata, era imposibil sa nu ii gaseasca un defect si dupa scurta vreme sa treaca la alta. Era un tip la fel de inalt ca Stefan, bine facut dar nu la modul exagerat. Parul negru ca pana corbului il porta tot timpul ingrijit si dat pe spate iar tenul mai bronzat si barba ingrijita si tunsa scurt, il faceau un adevarat "latin lover". Era cel mai aratos dintre prietenii lui Stefan.
La scurt timp, a ajuns si Catalin, fost coleg de clasa cu Stefan. Catalin era sufletul grupului lor, omul asta din trei fraze pe care le rostea, doua erau sigur glume deocheata cu care ma obisnuisem si incepusera sa-mi placa si la care toti ceilalti radeau mereu cu pofta. Nu era foarte inalt, avea putina burtica, niste ochi vioi, de nevastuica, tot timpul curiosi si neastamparati si un inceput de chelie desi nu avea decat 33 de ani, de care facea singur misto, fiind demult impacat cu soarta. Era contabil la o mare firma din Bucuresti si desi castiga o caruta de bani, era vesnic nemultumit de nevasta-sa aia cicalitoare care ii toca banii si care "e mai rea decat nenorocitii care conduc corporatiile", din care bineinteles facea si el parte.
Ultimul a ajuns George, pe care il stiau din liceu si care era cel mai serios din grupul lor. Era insurat de la 25 de ani cu o fata pe care o cunoscuse in liceu, cu o familie putred de bogata. El era angajat la una din firmele socrului, care il pregatea ca pe un soldat pe bietul George, fiind convins ca o sa-i conduca afacerile in viitor. Bietul George spunea ca doar intalnirea lor lunara ii era permisa, in rest trebuia sa petreaca ore peste ori pe langa batran "ca sa te indrum baiete" si cand nu facea asta, statea acasa si era terorizat de cei 3 draci de copii care aveau o energie aproape nepamanteana. Oricat iubesc copiii, eu nu as fi rezistat cu argintul ala viu mai mult de o zi. De aia George era tot timpul cu umerii lasati, posomorat si tiinta eterna a glumelor lui Catalin. De altfel, cum a intrat in curte, Catalin a si sarit cu gura pe el:
- Iaaa, uite sobolanul, am zis la ora 20:00 el vine la si 20 ca e Pizdirea Voda, trebuie sa se lase mereu asteptat.
- Te rog eu nu incepe iar eu am co..
- Da, da ai copiii care te obosesc, e socra-tu, bla, bla stiu placa. Al dracu, da il CLS-ul ala nu plangi cand te duci la munca! Sobolanule!
- Esti dus cu capul Cataline, am venit cu..
- Cu Uber, nu? adauga el repede. Vezi ba, stiu dinainte ce vrei sa zici, pac, pac, te-am inchis ca la Bingo sobolanule.
George se lasa pagubas si Catalin il lua vesel de dupa gat si il pupa frateste pe obraz in timp ce ii intindea un pahar cu vin.
- Hai ca a ajuns si zdreanta asta, ne bagam da? Hai ca ma mananca palma, ma simt norocos azi.
Scosesem din garaj o masa ovala si Stefan intinse aproape ceremonial "fata de masa" cum ii spuneam eu, de un verde crud.

Cand veneau baietii pe la noi imi placea sa ma aranjez si sa nu ii primesc in papuci de casa. Stefan imi zisese din prima ca ii place chestia asta si sa fiu sincera, carei femei nu ii place sa fie admirata?! De data asta parca mersesem prea departe. Aveam o rochita alba cu motive florale, scurta, putin vaporoasa, niste platforme albe pe care le purtam doar la asemenea ocazii, pentru ca Stefan, superstitios din fire, castigase in primavara mai mult decat de obicei si de atunci ma punea mereu sa le port. Eram machiata destul de strident, parul blond si lung il facusem in bucle si imi dadusem cu rujul favorit al lui Stefan, Pur Couture Gold Attraction de la YSL. Nu purtam sutien si asta se vedea clar, mai ales ca natura fusese foarte generoasa cu mine la capitolul asta. Decolteul era aproape indecent si cu siguranta nu as fi iesit asa in oras. Dar tinand cont ca nu era prima oara cand baietii ma vedeau imbracata destul de provocator, nu am dat atentie. La 1.65 si cu platformele in picioare, pot sa spun fara falsa modestie ca eram o adevarata vampa. Stefan ma sorbea din priviri cand m-a vazut asa aranjata mai sa sara pe mine dar cu greu l-am controlat razand, spunandu-i ca nu as fi avut timp sa ma rearanjez. Ii sopteam, desi eram doar noi in casa in clipele alea, ca o sa-l las sa ma futa cum vrea el dupa ce pleaca musafirii, indiferent cat e de tarziu. I-am atins delicat pula mare si groasa prin pantaloni si am simtit cum pulseaza de dorinta. S-a stapanit, gandindu-se cat de dornici o sa fim amandoi la sfarsitul serii. Adoram sa facem jocuri de genul, sa ne intaratam pana la extrem si cand in final cedam dorintei, efectiv sa ne devoram unul pe altul, intr-un sex salbatic, total. Eram extrem de dezinhibati in pat, probabil domeniul la care compatibilitatea era 100%.
- Te rup diseara matzo, imi spuse el. Uite si tu cat de bine poti sa arati! Stii ca te iubesc nu?
- Pentru tine arat asa, i-am raspuns eu privindu-l in ochi. Si eu te ador. Mereu voiam sa zic mai mult ca el, era un joc copilaresc dar ne placea asta.
- Eh lasa Deea, stiu eu ca iti place sa te admire si baietii, diavolito.
- Atata timp cat nu te deranjeaza, privitul nu consta nimic, nu? Nu am avut nevoi de un raspuns, privirea lui a fost de ajuns ca sa stiu ca eram o "Trophy wife". Daca ma deranja ca se mandrea cu mine? Numai o nebuna ar spune asta, ar fi o minciuna gogonata.
Baietii se uitau mai insistent decat de obicei la mine si Razvan chiar m-a intrebat fluierand usor:
- Cu ce ocazie asa aranjata stimata doamna? Se apleca si-mi saruta teatral mana, privirea oprindu-i-se intre sanii mei care abia stateau la locul lor.
- Daca tot e asa cald, am zis sa incerc si rochita asta, ii raspund eu nonsalant. Iti place? Am facut o pirueta lenta pana sa raspunda si am vazut ranjetul de multumire de pe fata lui Stefan. Oricat adora sa ma vada admirata, pentru el chestia asta avea si dublu sens, stia ca baietii or sa fie mai mult cu ochii la mine decat la joc, crescandu-i lui sansele. Desi jucau pe sume mici, de cateva sute de lei, Stefan era un adevarat rechin la joc si efectiv nu suporta sa piarda. Nici la procese nu era asa inversunat sa castige cum era la poker si nu degeaba era cel mai bun jucator din grupul lor.
- Auzi daca imi place, de parca nu stii raspunsul diavolito, raspunse Razvan, care ma privea fara pic de jena.
Eram obisnuita demult cu chestia asta, chiar daca atunci cand l-am cunoscut m-a luat prin surprindere si i-am spus asta si lui Stefan.
- Stai linistita, asa face cu orice femeie, asta nu poate sa-si iasa din pielea de mare gagicar orice i-ai face, spunea el amuzandu-se.
Dupa 4 ani, ne permiteam destule glume si apropouri dar niciodata nu depasise linia.

In jur de ora noua s-au pus sa joace, in timp ce eu le aduceam la fiecare ce bautura dorea. Aveam in living un bar in adevaratul sens la cuvantului si desi Stefan nu era un bautor inrait, ii placea sa colectioneze bauturi de tot felul iar in beci avea si o colectie frumusica de vinuri.
Erau foarte concentrati si dupa vreo doua ore de joc, Stefan avea cele mai mult cipuri iar Razvan, ca de obicei, cele mai putine. Bausem si eu vreo doua pahare de votca cu suc de mere si ma plimbam ca un adevarat pit boss printre mese. Pe turn a venit un 10 si l-am vazut pe Stefan cum zambeste aproape imperceptabil.
- Andreiutzo, vino si da-mi un pupic sa-mi poarte noroc, imi spuse el.
Am incepu sa rad si m-am aplecat sa ii dau un pupic scurt. Am vazut cu coada ochiului cum baietii raman cu gura cascata si abia dupa ce m-am ridicat mi-am dat seama ca stand asa aplecata, sanii mi se vedeau in toata splendoarea. M-am facut ca nu observ desi o mica roseata stiam ca o sa am in obraji dar i-am lasat sa creada ca e din cauza bauturii. George a dat si urmatoarea carte si pe river a venit un 9 si cand Razvan si Catalin crescura miza, Stefan nu s-a putut abtine si le-a aratat razand chinta. Trase avid toate jetoanele castigate in fata lui si imi dadu o palma la fund, spunandu-mi vesel:
- Stiam eu ca imi porti noroc.
- Pai ce facem, jucam cu talismane acum, spuse Razvan razand. Vreau si eu un pupic runda viitoare in cazul asta.
Radeam toti in afara de Stefan care iar a inceput sa se intepe cu Razvan:
- Ok, castig oricum spuse el increzator. Deea, da-i si lui un pupic sa vedem daca ii poarta noroc.
Am intrat in joc amuzata si dupa ce au dat cartile, Razvan si-a cerut pupicul. M-am aplecat si pot sa spun ca a fost aproape un sarut. Imi cuprinsese antebratul cu palma lui mare si stiam ca baietii sunt toti cu ochii la sanii care din nou se vedea fara probleme. M-am intors repede spre Stefan si radea foarte bine dispus.
Am repetat figura cu toti, trecand de la unul la altul pentru pupicul "norocos" si deja dupa cateva runde si inca un pahar baut, nici nu am dat atentie cand un san imi iesi de tot din rochita.
- Opaaa, striga Catalin triumfator.
- Ups, a fost tot ce am zis eu, razand cu gura pana la urechi.
Stefan radea cel mai tare si radia de cat era de incantat. Castiga mana dupa mana, baietii ma sorbeau din priviri si nu era niciun secret cat il invidiau.
La urmatoarea mana, castiga George care daca si-ar fi dat interesul ar fi fost un jucator senzational de poker, avand mereu aceeasi fata mohorata.
- Iubire, am nevoie de noroc spuse Stefan luat de val. M-am aplecat si de data asta m-a sarutat apasat si din reflex am deschis gura. Ne-am sarutat asa vreo 3-4 secunde si i-am simtit mana cum ma strange de fund fara rusine. Am facut ochii mari parca sa-l intreb ce faci????? dar el mi-a ranjit si apoi a anuntat ca acum sigur o sa castige iar. Ma incinsese sarutul lui, nu pot sa neg dar trebuia sa mai am rabdare si apoi sa-l las sa ma futa pana ma zapaceste.
Broboane de sudoare aparusera pe fruntile celorlalti si nu stiu daca de la caldura sau de la ce vedeau. Razvan a fost primul care a luat cuvantul:
- Primim si noi talismanul Fane sau iar trisezi?
Orice puteai sa-i zici lui Stefan, doar ca triseaza nu. Evident, nu era niciun trisat dar dupa cateva pahare date peste cap, perspectiva e alta. Stiam ca o sa ii zica nu si sa revenim doar la pupicul nevinovat dar el, fara sa ma intrebe spuse scurt:
- Da, normal. Am ramas cu gura cascata ! Intelesesem pana atunci joaca dar acum ma luase prin surprindere. M-am uitat la el cu ochi intrebatori si eram convinsa ca e un bluff ca la jocul lor. A adaugat rapid: Numai daca vrea si Deea, evident.
Aa, deci vrei sa ma testezi am zis eu. Ok, hai sa vedem cand ma opresti.
Am luat-o in sens invers si m-am dus sa-l sarut pe George primul. Ma cuprinse de barbie si ma saruta destul de senzual. M-am intors apoi repede spre Stefan dar el continua sa rada si sa aplaude alaturi de ceilalti. Mana o castiga tot el si spuse pe un ton afectat:
- Degeaba vreau sa va dau si norocul meu ca nu se prinde de voi ca apa de gasca. Incepura toti sa rada si mana urmatoare m-am dus la Ciprian. Ma privea de sus pana jos si il vedeam cat era de nerabdator sa ma sarute. Cu el sarutul a durat si mai mult si am simtit si o mana pe fund, tresarind usor. Eram sigura ca acum Stefan o sa opreasca totul dar nicio sansa.
Ma cam excitase situatia si nedumerirea cu jocul facut de Stefan si chiar ma rugam sa se termine mai repede jocul asta, pentru ca voiam rau de tot sa fiu fututa. I-am facut cu ochiul lui Stefan, sugestiv, sa scurteze cumva intrunirea dar nu ma lua in seama.
Cand s-a dat urmatoarea mana si am ajuns la Razan, acesta se trase putin cu scaunul si fara sa apuc sa zic ceva, ma aseza pe piciorul lui.
- Ca sa nu te ia ameteala de la atata aplecat. Ceilalati incepura sa rada si sa fluiere tinundu-i isonul.
Apoi incepu sa ma sarute, tare, cu patima, strecurandu-si limba puternica in gura mea si intinzandu-mi rusul care si asa abia ma rezista. Intr-o clipa ma prinse cu ambele maini de fund si imi trase aproape brutal de rochita, descoperindu-mi fundul si chiloteii minusculi.
M-a sarutat cel putin 10-15 secunde in timp ce imi framanda fundul, netinand cont de mainile mele care ii impingeau pieptul. Dupa ce s-a oprit, respiram greu, sacadat si m-am uitat in ochii lui intrebandu-l din priviri ce dracuuu a fost asta?!!
Ma asteptam ca Stefan sa faca o criza dar l-am auzit pana sa intorc capul cum fluiera si zice vesel: asta da sarut!
- Bai, pauza, ma duc sa ma pis repede, spuse Ciprian. Plus pauza de hidratare, s-a incins atmosfera, rase el.
Ne-am ridicat toti si cat timp George si-a aprins o tigara si i-a intins si lui Razvan una, l-am tras pe Stefan de maneca si am mers cativa pasi mai incolo:
- Iub, ce dracu a fost asta?! Te-ai imbatat?
Ma privea serios apoi a izbucnit intr-un ras zgomotos dupa niste clipe care mi s-au parut o eternitate
- Vai daca ti-ai vedea fata, spuse el printre sughituri. Ne-am jucat si noi putin, nu e mare paguba un sarut.
- Pentru tine nu, i-am spus eu, vrand sa par furioasa dar pentru mine cum e?? Si i-am tras repede mana si i-am pus-o sub rochita, peste chilotei.
- Mama in ce hal te-ai udat, facu el ochii mari cat cepele. M-a tras cativa pasi unde nu batea asa tare lumina si mi-a bagat repede mana in chilotei. Ahh, esti fleasca !!!!! constata el evidentul situatiei.
- Zau?! ii raspund eu sarcastic apoi nemaiputand sa fac pe suparata ii zic dulce: Hai trimitei acasa si fute-ma, ca iau foc, nu mai rezist, imi trebuie.
- Asa rau vrea fata mea pula? Continua sa-si miste incet mana in chiloteii mei si deja imi tremurau picioarele in ultimul hal. E abia 1 jumate iubire, mai aveam de jucat ce dracu. Scoase mana si imi baga degetele in gura si mi-am gustat singura sucurile calde care se prelingeau pe ele. Hai inapoi la masa, uite ca vin si baietii.
- Hai termina mai repede in seara asta, te rog. Ma manca pizda mai rau ca niciodata si stia asta dar voia sa "castige" el meciul care pe care intarata mai mult. Si de data asta ii reusea de minune.
- Mai pune si tu un pahar la toata lumea si incerc sa terminam mai repede si sa fie toata lumea multumita da? Ma saruta repede, pe buze si apoi pe frunte, asa cum facea cand voia sa-mi spuna ca sunt "fetita lui". I-am cuprins antebratele musculoase si l-am sarutat:
- Bine dar te ia mama dracu daca nu te tii de promisiune. Te omor azi.
Rase, rasul ala puternic care imi umplea inima de bucurie, care imi umplea sufletul de dragoste, de...el !

Baietii s-au intors veseli la masa si se vedea ca si-au aranjat erectiile pe care le provocasem fara sa ma gandesc la asta. M-am dus in pivnita cum mi-a zis Stefan si am luat o sticla de sampanie si am pus la toata lumea un pahar. Jocul a reinceput si contrar obiceiului, Razvan a inceput sa castige iar Stefan pierdea mana dupa mana.
- Iubireeee, spuse el aproape pisicit.
- Da, da, talismanul, am ras eu.
- Hai, treci aici in brate mana asta. M-a pus cu spatele la el in poala si mi-a dat sa tin eu cartile. Am tresarit vizibil cand efectiv mi-a tras bretelutele rochitei si mi-a cuprins sanii in maini. Am intors capul si el imi sopti la ureche, fara sa-mi dea atentie:
- Doi zecari !!! Si cu ala din flop avem deja trei bucati. Hai ca s-a intors norocul. Si miza o groaza de jetoane, in timp ce cu o mana imi framanta sanii. Abia mai puteam sa fiu atenta la joc, ceilalti fluierau si tot strigau "talismanul, talismanul" ! Stefan ma saruta pe ceafa, era punctul meu sensibil si am zis ca lesin de dorinta.
- Fii atenta la joc iubire, jur ca asta e careu, il simt.
Imi ciupea sfarcurile si a trebuit sa-mi musc tare buza de jos ca sa nu urlu de placere. Sfarcurile imi erau tari ca piatra si el continua cu o mana sa arunce jetoane. Nu i-a mai venit niciun zece dar a fost suficient sa castige runda.
M-am ridicat ametita de la el din brate si am vrut sa-mi ridic repede bretelele.
- Acum ce le mai ridici, oricum am vazut deja ce era de vazut, spuse Razvan.
Ma uitam la Stefan si zambind imi raspunse ca la faza asta are dreptate. Si ca oricum si ceilalti baieti vor talismanul, ase e corect...
Mi-am dat seama ca voia sa ma aduca in pragul nebuniei cu dorinta si nu aveam ce face. Puteam bineinteles sa ma duc sus in camera si sa le spun noapte buna, nu eram obligata sa stau. Dar bautura, situatia, dorinta, m-au facut sa raman si sa sar pe Stefan in secunde doi cand ceilalti urmau sa plece.
Era aproape 2 jumatate cand am ajuns in brate la Razvan, dupa ce in prealabil trecusem pe la George si Catalin. Sfarcurile mele erau rosii si dureros de tari la cat s-au jucat amandoi cu ele si ma rugam sa nu observe cat pot fi de uda.
Razvan mi-a ranjit ca un animal de prada si a aratat cu palma, batand pe picior:
- Sezi.
Am ignorat modul in care mi-a zis-o si m-am intors cu spatele la el ca sa ma pot aseza.
- O secunda, spuse el. Imi ridica rochita pana la brau si ma uitam ingrozita la Stefan in clipa in care m-a asezat Razvan pe piciorul lui.
Se vedea foarte clar cat eram de uda, chiloteii erau fleasca si un "uhhhhh" prelung scapat de George si Catalin mi-au confirmat ceea ce oricum stiam.
Stefan era atent la joc in timp ce eu tineam cu maini tremurande cartile lui Razvan. Cu o mana ma ciupea tare de sfarcuri in timp ce ma saruta pe ceafa, apoi pe gat iar cealalta mana, in loc sa apuce jetoanele, si-a asezat-o pe pulpele mele goale.
- Da-i call, spuse destul de ferm.
Stefan era la fel, ignore total, era atent doar la joc. Call si eu spuse el calm.
Am simtit apoi mana lui Razvan pe chilotei si am vrut sa ma ridic dar ma tinea bine acolo. Toti pareau ca sunt atenti la joc dar atata Catalin, George dar si Stefan se uitau cu adevarat la mana lui Razvan. Oricat am incercat sa-mi apropii cat de ca picioarele, aflate de-o parte si de alta a piciorului lui George, nu am putut si mana lui priceputa mi-a tras chiloteii la o parte, lasat la vedere o pizda cleioasa in ultimul hal si un clit umflat peste masura. Incepu sa ma frece usor si fara sa vreau am inceput sa gem, efectiv nemaiputand sa ma controlez.
Dadeau call, raise, raise cu un ritm leeeent, de parca mana aia urma sa dureze toata noaptea, la fel ca mana care imi freca mie pizda aflata intr-o stare de excitare cum nu mai fusese vreodata.
Ma uitam insistent la Stefan care in sfarsit m-a privit si mi-a facut cu ochiul. Nu-mi venea sa cred !!! Nu il oprea pe Razvan, ba din contra, lungeau mana asta fara rusine.
Razvan a inceput sa imi frece repede, mai repede clitorisul si mi-am pus mainile cu tot cu cartile lui pe masa, fiind scuturata de un orgasm brusc, violent. Continua sa ma sarute si sa ma muste de gat apoi mi-a intors capul si a inceput sa ma sarute. Deja nu-mi mai pasa si i-am raspuns si eu la sarut, intorcandu-mi putin si punandu-i mainile dupa gat.
Am stat asa pret de cateva zeci de secunde, cu capul pe umarul lui si m-am simtit brusc apucata si asezata pe masa.
Am vazut apoi privirea plina de dorinta din ochii lui Stefan, cum ii frematau narile ca ale unui cal de curse. Razvan ma impinse destul de ferm pe masa si fara sa apuc sa zic ceva, isi infipse gura hulpava in pizda mea suculenta. Am scos un ahhh de cred ca m-ar fi auzit toti vecinii daca nu ar fi fost destul de izolata casa. Stateam intinsa pe masa, cu cracii desfacuti, cu limba celui mai bun prieten al sotului in pizda care fremata de placere.
L-am vazut apoi pe Catalin cum isi atinge pula prin pantaloni si pe George cum isi desface usor slitul si scoate o pula incredibil de mare, curbata. Am stiut atunci ca urmeaza sa ma faca posta, sa ma futa toti, ca o sa fiu jucaria lor. Era probabil cea mai ascunsa fantezie a mea, discutasem evident cu Stefan dar numai de dragul de a-i spune, nu de a pune vreodata in practica. Chiar si pentru mine, ar fi fost ceva prea mult ca sa discut serios.
Si uite-ma acum, pregatita sa fiu fututa ca o curva ieftina, printre jetoane, sub clar de luna, de cei trei prieteni ai sotului si apoi de el.
Nu am scos niciun cuvant, ce dracu as fi putut sa mai spun?! Am inchis ochii si in cateva zeci de secunde un nou orgasm m-a cuprins si am strans intre degete jetoanele ravasite de pe masa.
- Ahh cat de uda e frate, l-am auzit pe Catalin cum ii sopteste lui George. Si ce pizda mica are, abia astept sa o fut.
Am intors capul inspre el, deja se dezbracase de tot si isi freca pula de marime medie cu frenezie.
Stefan m-a prins de mana si m-a ajutat sa ma ridic de pe masa. Aveam jetoane lipite de spate, de cur, ...



    Login