Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Parntel Ghideon si fundul enoriasei Eugenia
Autor : toni-iasi - 2020-07-21
Citita de 11768 ori - Nota 1.60 (831 voturi)


În care Părintele Ghideon descoperă fericirea în fundul enoriașei Eugenia

Părintele Ghideon din Vaslui, cînd nevasta nu era acasă, deschidea pe laptop o poză la cer se uita cu nesaț, străbătut de mari fiori. Era poza unei femei de 30 de ani, șatenă, cu păr ondulat, cu ochelari și nas cam coroiat. Se uita la poză minute în șir, întrebîndu-se dacă ceea ce făcuse cu această femeie fusese real sau doar fusese un vis. Eugenia. Se uita, și ofta... în timp ce la pîntec ceva îi zvîcnea, retrăind acea dimineață de mai. Trecuseră deja doi ani... dar senzațiile acelea încă trăiau în corpul și mintea lui. Și o batistă roz, de femeie, parfumată, ascunsă în șifonier... îi spuneau ca nu, nu fusese vis. Sub palme, ca aievea, încă simțea pielea fierbinte și catifelată a bucilor ei.

Slujea la biserica sfîntul Ioan de doi ani.

O remarcase imediat, în mulțimea de moși, babe și țăranci de 35 care arătau de 50, de la muncă. Era înaltă bine, probabil 1m77, și, în biserică domina pe toți cu statura ei maiestuoasă. Era planturoasă, dar nu grasă, cu fund mare dar talie îngustă, și sîni generoși... ceva gen Sophia Loren. Purta părul într-o coadă groasă. Din clipa aia părintele Ghideon nu mai fu om, cu imaginația lu aprinsă de ireala apariție feminină. Era femeia din vis pentru Ghideon. Pentru că era înaltă. Iar el nu atinsese în viața lui una înaltă cu fund mare. (Părintele nu era ușă de biserică și, în secret mai regula femei din Vaslui. Descoperise că alea măritate în special au fantasme sexuale cu popi... și le îndeplinea dorințele.).
Făcu investigații și află unele. Eugenia cea înaltă era bibliotecară la o școală, află el ulterior. Avea 32 de ani, și avea o fetiță de 4 ani. Iar soțul ei lucra la Cadastru.

Apoi într-o zi ea apăru la spovedanie (Ghideon primea enoriașii la spovedanie nu după tipic, ci într-o odăiță mică, lipită de biserica, unde oamenii puteau sta comod pe un fotoliu, nu în genunchi cu patrafirul în cap.).

Aștepta acest moment cu sufletul la gură, să facă cunoștință cu această femeie de vis.

După utrenie ea îl oprise. ”Părinte, la ce oră mă puteti primi la spovedanie?”. Era cît el de înaltă, fără tocuri. Îi simți parfumul. Sînii, fundul... Doamne ce muiere. Vorbea încet, mereu cu ochii plecați. Era timidă? Îi spusese ora 3, pe final de program, să nu-i deranjeze nimeni. Oricum, ea avea serviciu.

Se făcuse cald bine, ca în iunie. Eugenia apăru pe la trei jumătate. Purta o rochie albă și sandale plate, albe. Îi văzu picioarele goale, mari față de picioarele femeilor de 1m60 sau 1m65... dar armonioase, cu talpa îngustă. Unghiile îi erau ojate cu roșu.

Încuie ușa și o invită să ia loc. Oftînd, bibliotecare se așeză pe fotoliu, părea foarte stînjenită. Ghideon îi vedea acum genunchii rotunzi și albi, goi. Nu părea să aibă păr pe picioare. Respira agitat și îi vedea cum sînii mari îi tresaltă sub rochia de vară. Era un contrast între baticul de țărancă și picioarele ei goale, așa de sexy.

Încercînd să pară calm, părintele făcu apoi introducerea, cu voce răgușită de excitare (intrase într-o erecție enormă):

"Spovedania este destainuirea rostita a faptelor, si cuvintelor, si gandurilor viclene, facuta de buna voie, cu frangerea inimii, cu osandire de sine, limpede, fără rușine, cu hotarare, catre un duhovnic randuit canonic."

O văzu cum ascultă și își frînge mîinile. Cu o expresie parcă îndurerată.

”Și acum spuneți doamnă ce aveți pe suflet. Sunteți cu mine, slujbaș al Domnului.”

Eugenia îl privi o clipă doar, apoi vorbi, cu ochii plecați. Avea o voce profundă, ciudată, aproape masculină.

”Părinte... Doamne, cum să vă spun?... Sunt și eu o femeie măritată... Mamă... Soție iubitoare... Dar uite că acum șase luni am păcătuit părinte...”.

Își puse deodată palmele pe ochi și suspină. Părea foarte tulburată.
Ghideon respiră adînc. Desi fotoliile erau la doi metri, parfumul ei venea pînă la el. Parfum de crini.

”Doamnă. Văd în dumneavoastră o mare tulburare... Dar calmați-vă. Și vorbiți, eliberați-vă conștiința. Aici e casa Domnului, tot ce spuneți aici rămîne. Hai să vă ajut eu: ați avut act sexual cu altul?”

Ea oftă iar. Acum era roșie-roșie. Cu ochii plecați, ca o școlăriță prinsă că copiază la teză.

”Da, părinte. Cu cumnatul.”

Ghideon simți un val de căldură. Hopaaa. Ie-te-te, mîța blîndă... Sex în familie?... Mădularul i se sculă mai tare.

”Spuneți tot.”

Ea iar oftă, și sînii i se ridicară.

”Of Doamne... Cumnatul venea pe la noi, des... De ce să mint, îmi plăcea de el, era așa diferit de soțul. Mă privea... nu știu cum. În același timp soțul nu se mai ocupa de mine, deloc-deloc. Și deodată un alt bărbat se uita cu interes la mine... un bărbat drăguț... Așa că... Vă dați seama ce tensiune era în mine... Și uite-așa am ajuns în pat cu el... La el acasă... Că e burlac... M-a pupat... Mi-a dat o vișinată... Și, cum să spun... Dar asta nu e tot...”

Și bibliotecara își luă capul în mîini, suspinînd.

”Că eu aici voiam să ajung... Să mărturisesc... Oof, mi-e greu... Părinte cum să vă zic?... Mi-e așa de rușine...”.

Erecția lui Ghideon, sub sutană era la cote maxime. Asudat, zise:

”Ca la doctor doamnă, sunt doctor de suflete...”

Eugenia ridică capul. Și iar oftă.

”Părinte, cumnatul m-a iubit, m-a dus la plăcerea cea mare... De vreo trei ori, m-a deșelat... Nu mai simțisem așa ceva cu soțul... El nu se golise... și m-a rugat să-l las să-mi intre cu mădularul... dincolo. Și l-am lăsat părinte. A intrat... acolo. Că visam demult și asta. Și uite, am făcut sodomie părinte... Și mi-a plăcut părinte... E grav tare părinte?”

Ghideon nu putea vorbi. Avea gura iască. Își drese glasul.

”Doamnă dragă... Femeie măritată... Cu cumnatul... Sodomie... Desfrînarea asta e păcat mare de tot doamnă dragă... (Apoi deodata ii veni o idee nebunească). Dar părintele Cleopa a zis că cea care păcătuiește așa se poate curăța de păcat doar într-un singur mod...”.

Apoi Ghideon – de la confesiunea aia - nu mai rezistă. Sări de pe fotoliu, îngenunche lîngă ea și îi puse palma pe gamba goală. Era cărnoasă și fierbinte.
Ea tresări... și făcu ochii mari, intrigată. Dar nu-și feri piciorul.

”Heeei, dar ce faceți, părinte?”

Ghideon apoi îi vorbi repede, mîngîind febril gamba ei goală.

”Sssst... Doamnă... Păcătoasa sodomită... trebuie să facă același lucru cu duhovnicul ei. Astfel, dacă trupul ei e atins de slujbașul Domnului, va fi purificat de alte atingeri... Și mai ales dacă preotul are adorație pentru corpul ei, așa cum am eu pentru dumneavoastră, de două luni de cînd vă văd...”

Eugenia se uită la el, întrebătoare. Nu părea prea șocată. Ci doar curioasă.

”Vai de mine. Adică eu să mă culc cu dumneavoastră?... Cum așa??? Și chiar vă place de mine?... Eu știu de mine că-s cît un cal și urîtă...”

Ghideon gîfîia acum. Nu-i venea să creadă, era cu mîinile pe picioarele ei goale și Eugenia nici nu-l pocnise, nici nu fugise din odaia de spovedanie. Dialoga cu el în continuare, deși palmele lui i se plimbau curioase pe picioarele goale. Se uita cu adorație la ea, cu mîinile pe genunchii ei. Rotunzi și catifelați și foarte fierbinți. Îi sărută un genunchi.

”Nuuu... Sunteți frumoasă... Și înaltă... De o viață visez o femeie înaltă doamnă dragă... Și uite, sunteți aici, în odata de rugăciuni... Cu poveștile astea sexuale... Și... Adevărul e că eu niciodată... nu am intrat în fund de femeie... Niciodată... Și vreau așa mult... Ajutați-mă, vă implor... Vă implor...”

Bibliotecara rotunji ochii. Se uita cu milă la el.

”Vaai... Dar soția nu?...”

Ghideon nu mai răspunse. Scos din minți fugi la ușa principală și încuie biserica. Apoi reveni în odaia de spovedanie. Și o luă în brațe pe Eugenia. Era mare, solidă și fierbinte. Mirosind a parfum floral și a hormoni.
Părintele, tremurînd, își plimbă palmele pe spatele ei, pe sîni, pe fund, în timp ce Eugenia stătea inertă bălmăjind proteste.

”Părinteeeee.... Nuuu... Vaiii nu se poate.... Nu se poate... Așa deodată??...”

Capul lui Ghideon vuia, și în creier nu avea decît acea nevoie: să dezvelească cît mai iute fundul bibliotecarei sodomite, și să-și vîre mădularul în șezutul ei în care mai fusese un bărbat. Acolo, dinaintea icoanelor de sfinți. Nevoie diabolică.

Ghideon deci continuă să o pipăie pornit peste rochie, grohăind.

”Te rooog... te rog... Fă cu mine aia.... Fă-o...acumaaa...”

Așa în picioare, Ghideon băgă apoi o mînă sub rochia femeii, și, pe lîngă chiloței, vîrî degetele în sexul ei; despicatura avea un păr scurt și creț, și mustea de o zeamă caldă. Avea o pizdă cu labii groase si umflate. Simți și clitorisul, întărit. O mîngîie acolo și bibliotecara scoase un geamăt, arcuită. Tot bălmăjea, că nu, că nu se poate, că o să ardă amîndoi în Iad... dar desfăcuse picioarele.

Apoi o așeză pe fotoliu, și ea îl ajută să o scape de chiloței, ridicînd picioarele... și dup-aia, minute în șir părintele Ghideon mozoli vaginul ei fierbinte și parfumat și curat, palpînd curios și gaura învecinată, care se relaxa, pe măsură ce el dădea limbi la pizda bibliotecarei. Sub icoanele de pe perete.

O mozolea la pizdă și în acelasi timp își plimba palma pe picioarele alea lungi și cărnoase și mătăsoase de femeie înaltă. Ea îl ținea de păr, icnind.

Apoi întrebă:

”Doamnă, dimineață ai făcut clismă?”

Știa ce fac femeile iubitoare de sex anal.

Eugenia a gemut, că da... că e ”curată” acolo...

Ghideon simți că înnebunește. Trase de ea, să i schimbe poziția.

”Hai... hai... pune-te capră... te rog... Cum ai stat cu cumnatul...”

Ea gemu iar. Ca o ultimă încercare.
”Nuuu.... Nu părinte... Nu se poate... Sub icoane??... Vai de mineeee... Vai de mineeee... Vai de mineeee... ”

Dar apoi, așa mare și greoaie, bibliotecara ea singură, se așeză în genunchi, cu pieptul aplecat pe fotoliu, și capul pe brațe. Sub ochii su...



    Login