Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPariul
Autor : deeaBca200 - 2019-09-13
Citita de 14562 ori - Nota 7.83 (53 voturi)
-Hmm...îți ador pizda, știai asta?
Eu gem ușor, fiindcă nu mă pot mișca sau vorbii din cauza frânghiilor cu care sunt legată de mâini iar gura îmi este ocupată cu pula unuia dintre prietenii iubitului meu. Da, am ajuns să o facem în grup. Un pariu ne-a adus la asta, și uite așa am ajuns și eu, și el să ne chemăm prietenii pentru a ne distra împreună. El împreună cu doi prieteni iar eu cu încă o prietenă. Fiindcă de ce nu?
Îmi place când sunt tratată așa în timpul unei partide. E excitant rău.
Pur și simplu nu îmi pot mișca mâinile și simt că ajung în al nouălea cer atunci când iubitul meu îmi dă limbi, trasând cerculețe cu limba și aproape mă înnec de tot cu pula care mai are puțin și îmi ajunge până în gât. Dau ochii peste cap, mă las pe spate și sug cuminte, masându-i coaiele.
O privesc pe prietena mea care acum e futută de cei doi prieteni. Stă capră și ia pula adânc și în pizdă, și în cur. Sare în pulă ca un copil mic când vede o jucărie nouă și o vrea doar pentru el. Cei doi îi fac semn iubitului meu să i-o dea în gură iar ea se înneacă imediat cu ea, sugând-o și lingând-o pe toată în timp ce eu stau întinsă și îi sug coaiele, făcându-l să geamă. Îi simt picioarele tremurând. După ceva timp schimbăm rolurile și primesc și eu același tratament.
Suntem puse amândouă capră,față în față, una într-o pulă, cealaltă în alta,murind de plăcere la fiecare izbire a coaielor de fund. Suntem futute tare și adânc, în timp ce ne sărutăm și ne pipăim sânii reciproc. Cel care privea nu se mai poate abține și începe să ne lingă sfârcurile și să ne tragă ușor de sâni în timp ce își freacă pula. Arată atât de bine în cât o iau în gură imediat și nu mă las până nu îl fac să își dea drumul și înghit tot.
Fac schimb de locuri între ei și noi suntem futute încontinuare, în pizdă și cur. Sunt foarte duri și se mișcă în noi din ce în ce mai tare.
Ne dau palme peste fund, în timp ce suntem trase în pulă, într-un ritm alert.
Trecem la o nouă rundă de supt, pentru că nu ne putem abține. Suntem trase de păr spre pulă până o luăm în gură și o lingem și sugem bine, fiecăruia pe rând.
Pentru că ne dăm seama că nu mai durează mult, ne punem în genunchi amândouă, așteptând lichidul cald pe față și sâni. Îmi place să îl gust iar ea vine spre mine și îmi linge toată sperma de pe sâni.
La un moment dat, adormim toți, băieții ținându-ne în brațe.
Mă trezesc să beau apă și încep să mă ud iar fără să vreau Îmi vine iar pofta de pulă și mă întorc în pat, lângă iubitul meu și încep să îl mângâi ușor, să-l sărut apoi mă las în jos și încep să mă joc cu ea lingând ușor capul, apoi o sug ca lumea pe toată. Începe să se miște un pic dar nu se trezește. În schimb, prietena mea mă vede și îi arunc o privire perversă, apoi vine lângă mine și începe să i-o sugă unuia dintre prieteni.
Facem asta ceva timp, dar în cele din urmă se trezesc mai excitați de cât erau înainte.
-Deci să înțeleg că vreți pulă, zice unul dintre ei și se ridică, trezindu-i și pe ceilalți. Iubitul meu se ridică și mă ia în brațe pe la spate, sărutându-mă pe gât. Era atât de dulce. Dintr-o dată îmi strânge părul cu o mână și mă trage în jos, până ajung să ating capul pulii,care era deja în erecție totală. Ok, începem iar. Ce îmi place să o sug..și să mă joc cu ea, să o ling. Dar oare pot băieții mai mult de atât?
O aud pe prietena mea cum geme fiind futută în pizdă de unul dintre cei doi prieteni iar celălalt masându-i sânii și dându-i limbi.
Totul devine mai serios și mult mai pervers atunci când îmi văd iubitul cu două lese și cătușe în mână.
-O să devină interesant...,gândesc eu în timp ce îmi ling buzele
Mă duc către cei doi tipi lăsându-mă în jos și încep să îi sug simultan. Ador pula. În timp ce eu sugeam ca o nebună, îmi simt mâinile legate apoi ceva care mă strânge ușor de gât. Același lucru în pățește și prietena mea.
Acum eram pur și simplu în lesă, băieții ținându-ne. De aici au preluat controlul în totalitate.
Ne făceau să facem exact ce vor ei, fără ezitări fiindcă altfel eram pedepsite și mai rău. Ea a încercat să nu se supună, și a ajuns să fie "torturată", ușor ușor.. A fost întinsă pe pat, cu picioarele desfăcute și au început să îi dea limbi, foarte încet, apoi ritmul devenea foarte alert iar atunci când simțea că moare de plăcere, încetineau iar. Au ținut-o așa c...



    Login