Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Orgie la inaltime / fantezia sotiei
Autor : RazvyB - 2023-07-29
Citita de 10799 ori - Nota 6.36 (73 voturi)
Am fost de acord cu sotul meu sa merg pentru prima data pe munte. Sunt o fire lenesa si nu-mi place sa ma obosesc prea tare. Imi plac filmele si somnul, nu sa-mi tarai picioarele pe munte, alergand dupa himere. Dar i-am pus o conditie. Il chemam si pe Tecucean cu noi, un baiat de pe fantezii.ro care si-ar dori sa fie cu noi.

Okay, dar hai sa ii chemam si pe nasi din Qatar si pe sora`ta si barba`su mutati de un an in Spania. Sa facem o revedere din aceea ca pe vremuri. Am stabilit o data comuna in lunile de vara.

Totusi, Tecucean avea fantezii cu haine scumpe si pantofi cu toc lung, nu trasee de munte. - zise sotul meu.

Decat nimic, mai bine asa, completez eu.

Pe sora mea si pe cumnat i-am luat noi cu masina, in timp ce nasii au venit cu masina lor. Nasa fiind prietena mea cea mai buna, iar sotul ei fiind un austriac mai in varsta cu 10 ani decat noi, pe la 50 de ani.

Sotul si cu cumnatu` stateau in fata, in timp ce noi fetele stateam cu Tecucean pe bancheta din spate. Era clar ca ne era dor de o orgie, numai ca nu se mai ivise de mult oportunitatea de a o avea. Era 4 dimineata si plecam spre Fagaras. In intunericul diminetii incepusem sa ma joc cu mana deasupra pantalonilor lui Tecucean, fara a ma vedea baietii din fata. Tecucean simti oportunitatea si imi lua mana, bagand-o pe sub pantalon, respectiv pe sub chilot. Omul deja se excitase la primele atingeri. Avea o pula rasa si marisoara, interesanta pentru jocul actual. Sora`mea zambea langa mine si ma intreba daca am nevoie de ajutor.

Mie imi e somn, voi incerca sa mai dorm putin, spuse sora`mea in timp ce se aseza cu capul in poala lui Tecucean, doar ca sa o auda baietii din fata. Eu ii dezvelisem penisul din pantaloni, iar sora`mea il lingea usor in cap, cat sa se joace cu el, in timp ce eu il masturbam. Tecucean o lua de par pe sora mea si o impingea mai mult in el, in timp ce eu il masturbam la fata. Adina era cu limba scoasa pe marginea penisului si imita penetrarea intr-un mod foarte placut. Apoi am pus eu capul in poala lui Tecucean si am inceput sa ii ighit madularul, in timp ce mana surorii mele il mangaia tardiv la baza scrotului. Ne-am jucat cu el pana l-am amagit, dar n-aveam de gand a-l finaliza. Era prima ora a diminetii si mai era mult pana departe.

La prima benzinarie am schimbat putin locurile. Nasa a venit cu noi in masina, dar Tecucean a trecut in fata, in dreapta soferului, in timp ce cumnatul meu a venit in spate cu noi. Nasa n-a mai stat pe ganduri si a inceput a-l suge bine, in timp ce eu n-am mai rezistat si m-am urcat pe el, lasandu-l sa-mi invadeze vaginul in vazul tuturor. Barbati-miu` se mai uita la zambetul meu in oglinda retrovizoare, in timp ce Tecucean isi musca buzele ca nu m-am lasat penetrata si de el. Nasa a vrut si ea deasupra. Cu spatele la el si flexat de cateva ori genunchii si s-a impins cat a putut in barbatia lui. Eram amandoua ude, excitate de la atingerile lui, cand cu mana, cand cu gura. La fel ca pe primul barbat, nici pe el nu l-am finalizat. Era doar un preludiu. Voiam ca incitatia sa fie mai mare, nu sa-l finalizam.

Lucru ce nu s-a intamplat in masina cealalta. Sora`mea a inceput sa-i faca o muie lui nasu` in timp ce conducea cu 130 km/h si nu s-a mai oprit pana n-a fost insamantata in gura. Sau cel putin asta ne-a spus cand ne-am reintalnit.

Se facuse 7 dimineata. Am luat corturile usoare si rucsacii si am inceput sa urcam. Eu aveam o pereche de colanti negri, sora`mea o fustita scurta de munte, iar nasa o pereche de pantaloni normali.

Sora`mea si-a scos chilotii si in roua diminetii mergea cu vaginul descoperit, baietii inghesuindu-se sa mearga in spatele ei, admirandu-i crapatura dintre picioare sub privirile lor.

La primul popas i-am cerut iertare sotului meu. Era singurul nesupt sau nefutut din cei 3. M-am asezat in genunchi si am inceput sa-l sug in vazul tuturor. Iarta-ne si pe noi. Au zis pe rand sora si nasa si au continuat sa faca lui ce ii faceam si eu. Ne-am oprit din timp, fara sa ejaculeze. Oricum ejacularea lui ii vine greu, de multe ori ma doare maxilarul sau soldurile, in functie de cum incerc sa-l finalizez.

Pauza, pauza, a strigat cumnatu`. Cine vrea sa-mi futa sotia si sa mi-o dea pe a lui. Ne-am amuzat cu totii. O futem pe rand, ti le dam pe rand. A spus nasu` in limba engleza. Adina a luat un copac in brate, iar nasu` i-a dat o flegma intre picioare pentru lubrifiere si i-a bagat capul gros. Sora`mea e ahtiata dupa sex, lichidul vaginal o inunda de fiecare data cand simte pula in apropiere. Asa era si acum. Am luat si eu copacul in brate. Nasa si ea. Barbatii nostri ne futeau pe la spate pe toate, in timp ce Tecucean si-o freca prin pantaloni.

Pot sa intru si eu in ele? Intreba el.

Desigur, frate! Raspunsesera cei 3. Sora`mea ii lua pula in gura sotului meu si o gaura de pizda devenise astfel libera, permitandu-i lui Tecucean sa penetreze, iar apoi sa schimbe, rotindu-se baietii in jurul copacului. Penisurile lor erau diferite, de diferite lungimi si grosimi, mai tari sau usor mai moi. Pe unele le simteam precum o tapusa, pe altele doar ca pe o entitate ce ne umpleau vaginul.

Bai, sa nu ejaculati, am strigat eu.

Aveam colantii in vine, nasa pantalonii in vine, iar sora`mea era fututa pe sub fustita ei. Toate aveam cururile mici, poate doar sora`mea putin mai mare si din cate spuneam baietii eram aproape toate la fel de stramte. Tecucean era multumit. A zis ca e prima lui experienta de acest fel si ii place teribil de mult. Sotii nostri nu mai erau de mult gelosi pe astfel de lucruri. Ne imparteau fara sa-si faca griji si ii excita si pe ei acest lucru.

Ne-am continuat drumul. Am tot facut popasuri lungi. Eram obosita. Nu aveam energie sa tot urc si sexul ma obosise si mai tare. Am facut pauza intr-o padure, apoi am stat langa un fir de apa si intr-un tarziu, dupa pauze lungi si dese am ajuns pe un platou, unde baietii au spus hai sa inoptam.

Am facut foc de tabara si am instalat corturile. Am scos vinul si l-am pus la fiert. Cerul era extrem de instelat, asa cum din Bucuresti nu se mai vede. Am inceput sa bem si sa dezgropam amintiri sau sa vorbim despre adevarurile sau minciunile fundamentale ale vietii. Eram atat de bete, noi fetele, incat am zis ca suntem zane si suntem dispuse sa le indeplinim cate o dorinta fiecaruit tip.

Tecucean m-a vrut pe mine timp de 15 minute in cort, departe de ochii celorlalti. Mi-a lins vaginul de m-a excitat toata si tot il imploram sa ma penetreze, iar el tot ma lingea. Era pedeapsa lui pentru azi-de-dimineata, cand l-am supt fara finalizare, acum ma lingea el fara penetrare. Am iesit din cort uda toate si nesatisfacuta, dornica sa am orgasm cu oricine mi-ar fi tras-o. Cumnatul meu a vrut-o pe nasa mea. S-a intins pe iarba cu penisul in sus si s-a lasat calarit. Ii privea sanii cum saltau deasupra lui avand fundalul stelelor in spate, iar nasul ii dadea cu putere surorii mele pe la spate, in timp ce barba`ti`miu i-o dadea la supt. Niste latraturi ne speriasera brusc, in timp ce un caine mare, ciobanesc se apropie de noi. Majoritatea ne retrasesem putin, dar sora`mea, fututa de doi, nu mai avu energia pentru a se retrage. Cainele se apropie de ea si incepu s-o miroasa pe la spate, apoi incepu` sa-i dea limbi in pizda sub privirile noastre. Incepu sa strige, strangand iarba in palme, iar cainele parca isi baga botul tot mai adanc in crapatura ei din pozitia caprei. Apoi se urca pe ea cu labele si incepu` sa dea in gol pe langa ea. Cainele nu avea sa se opreasca si a dat pana cand a intrat in ea. A nimerit-o cu pula lui mica, dar tare si a futut-o cu o repeziciune pe care n-ar fi avut-o niciunul dintre noi.La un moment dat se opri. Incredibil. Ejacula in ea.

3 ciobani venira intr-un suflet spre noi, dar nu mai aveau ce sa alunge, pentru ca acel caine se culca in iarba, multumit de ce facu`.

Ce faceti voi aici, turistilor, intreba unul dintre ei, confuz ca ne vazu dezbracati...



    Login