Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataORGIE IN FAMILIE –1
Autor : luci888 - 2013-09-08
Citita de 45982 ori - Nota 8.33 (279 voturi)
Intotdeauna am simtit-o pe Mihaela, sora mea geamana ca pe o dusmanca. Am raspuns mereu la fel si eu. Ne piram mereu, ne vinam greseli pe care sa le spunem cu satisfactie la mama sau la tata. Dormeam in doua camera separate de un hol mic, un fel de hol-anexa al unui hol imens de unde se intra in mai toate incaperile de la etaj. Aveam o casa mare, pe masura amplorii pe care o avea activitatea agricola a familiei noastre. Hectare intregi cu de toate. Parintii nostril munceau de dimineata pina seara tirziu. Parterul casei era al matusii, sora mamei care nu avea copii insa. M-as fi si mirat sa faca vreun copil cu morocanosul ei barbat. Era mai mereu bolnav si mai mereu facea bai termale. Rar statea acasa. Mama si sora ei erau mostenitoarele terenurilor si era normal sa se ocupe de ele. Era o afacere de familie din care prosperau toti, inclusiv angajatii care lucrau efectiv paminturile.
De citeva zile o slabisem pe Mihaela pentru ca era cam bolnava. Nici nu a venit la scoala. Eram amindoi in clasa a X – a la acelasi liceu din oraselul aflat la 5 km de satul nostru. Ea era buna la invatatura, mai buna decit mine. Era atractia clasei pentru ca arata si bine pe deasupra. Toti baietii se uitau dupa ea. Ea era mai zvapaiata, mai rasfatata decit restul fetelor. Practic avea cam tot ce-si dorea, ca si mine dealtfel.
Abia venit de la scoala, am urcat, mi-am lasat servieta si am mers in camera sorei mele.
- Ne-a adus lucrarile la mate si ai luat 10, toanto!
- Tont e fiul lui ma-ta! raspunse sora mea oftind lung.
- Nesuferito!
Am plecat la bucatarie si am mincat, apoi m-am uitat putin peste temele de casa. Nu prea aveam chef de ele, dar se intunecase repede si ma plictiseam. Era toamna destul de tirziu doar. Am auzit cum ma striga sora mea dar m-am facut ca nu aud dar in final am intrat in camera ei, totusi.
- Imi aduci un pahar cu apa? Te rog! Nu pot lua medicamentele ca nu mai am nici un pic de apa.
Era transpirata. Nu am spus nimic, doar m-am executat, desi nu aveam nici o placere. Dar ma temeam sa nu ma spuna la mama sau la tata. Am venit cu apa si am privit-o cum isi ia medicamentele. Se aseza din nou in pat si inchise ochii. Am privit-o cu un soi de mila, invidie si ciuda. Era frumoasa. Era frumoasa rau! Bine dezvoltata la virsta ei, avea o fata curata, imaculata, cu niste forme care frizau perfectiunea. Parul lung, negru, ochii negri patrunzatori, fruntea mica, nasul usor arcuit, obrajii proeminenti, barba mica, gitul lung si frumos. Furoul in care era imbracata era umflat in zona sinilor. Nu cred ca mai vazusem vreodata sini mai frumosi ca ai ei. I-am privit curul mare, rotund, picioarele superbe, apoi am privit-o in intregime. Era trasnet! Pacat ca era asa de nesuferita.
Sora mea nu a coborit la cina. I-a adus mama ceva de mincare in camera ei si m-a rugat pe mine sa mai trec pe la ea pina o ia somnul ca doar sint fratele ei si asa se cade. Nici prin gind nu mi-a trecut sa ascult de mama. Ce? Eram servitorul ei?
Ne-am dus fiecare in camerele noastre. Eu am dat drumul la televizor si am prins un crimpei dintr-un film. Se facuse tirziu cind Mihaela se infatisa in usa camerei mele, cu degetul pe buze, cerindu-mi sa tac si imi facu semn sa o urmez. Instinctiv, m-am ridicat si am acceptat sa ma ia de mina. Am urmat-o iesind pe holul mare spre camera parintilor. Continua sa tina degetul la gura, sa ma faca atent sa nu fac galagie. Cum ne apropiam de usa camerei parintilor, distingeam din ce in ce mai clar gemetele, preponderant ale mamei, in timp ce facea sex cu tata. Am intrebat-o pe sora mea din priviri si prin gestica: “ce este asta, de ce m-ai adus aici?” Ea continua sa ma tina de mina, sa tina degetul la gura, cerind liniste, si se uita pe gaura cheii citeva secunde. Dupa care ma invita sa fac acelasi lucru. Se vedea atit de bine ce se intimpla acolo! Gaura cheii era mare, ca si usa dealtfel. Mama si tata, erau dezbracati in pielea goala, in pozitia 69, cu tata pe spate si mama peste el. Eram captivat. Vazusem doar la televizor. Mi se scula pula cit ai clipi. Era ceva de vis sa vad in realitate asa ceva. Mihaela ma trase de la gaura cheii si isi facu ea loc, tinindu-ma in continuare de mina. In citeva clipe am simtit cum incepe sa tremure si sa ma stringa de mina din ce in ce mai tare. Un fior imi cuprinse tot corpul. Un fior strain, ceva ce nu mai simtisem niciodata pina atunci. Ceva din interior ma indemna sa ma sui pe sora mea in momentul ala. Nici nu stiu cum de m-am abtinut. Gemetele mamei erau la apogeu cind sora mea, tremurind, m-i a prins pula in mina, peste pajama, si a inceput sa o stringa puternic. Orgasmul mamei a innebunit-o pe Mihaela. Nu se mai tinea pe picioarele ei si in prima faza am crezut ca este din cauza faptului ca este bolnava. Am dus-o in camera ei si am asezat-o pe pat. Eram inca extaziat de ceea ce vazusem. Am asteptat de la sora mea un semn, un indemn, o vorba. Nimic! Mie mi-era rusine, jena, eram pierdut si fara vlaga. Am plecat in camera mea. Pula era sculata si eram sigur ca nu se mai culca in vecii vecilor. Scena cu parintii mei facind sex m-a incintat si m-a captivat deopotriva. O vedeam in fata ochilor doar pe mama in pielea goala, sugindu-i pula tatalui meu, gemind intr-una. As fi futut-o pe mama acum, in momentul asta! Apoi mintea mi-a fugit la sora mea. La felul in care tremura de excitatie, la strinsoarea miinii si apoi la modul cum imi luase pula in mina stringind-o. Simteam ca plutesc. Era prea deodata. In decurs de citeva minute s-au intimplat atitea!
De obicei nu coboram la micul dejun. Doar imi luam ceva de mincare la scoala. Acum am fost primul la masa. Voiam s-o vad pe mama. Simteam ca plesnesc daca n-o vad. Ca de obicei cobori ultima. Am privit-o lung, fara sa clipesc. Doamne, ce mama aveam! Cum de nu vazusem pina acum? Cum am fost asa de orb, sa nu vad ce frumusete debordanta este in mama mea? Cind ma privi cu ochii aia negri, patrunzatori, am simtit ca incremenesc. Era zvelta, inaltuta, cu parul lung, prins la spate, cu forme rotunde, feminine, mai mult decit placute. Privita pe de-a intregul insa, iti sareau in ochi sinii superbi care te indemnau sa ii atingi, sa ii saruti, sa le sugi sfircurle. Nu-mi puteam lua privirea de la mama. Ceva, ceva, sesiza ea:
- Ce te uit asa la mine ma, ca la amenda?
- Nu am voie sa ma uit la tine, mama?
- Ai voie dar te holbezi asa la mine, ca ma sperii.
Relatia dintre mine si Mihaela se imbunatatise oarecum. O priveam cu alti ochi. Am simtit limpede ca si ea ma priveste altfel. Am incercat sa aduc vorba despre ceea ce am vazut amindoi in seara aia dar sora mea nu a scos vreun cuvint. Doar ca uneori isi musca buzele. Toata saptamina, in fiecarea seara trageam cu urechea la camera parintilor, ma mai uitam pe gaura cheii. Nimic! Sora mea vedea asta si incuviinta tacit. Din priviri ma intreba si din priviri ii raspundeam ca nu se intimpla nimic in camera parintilor. Eram dezamagiti amindoi si asteptam sa se repete scena. Cu monotonia de rigoare, trecu toata saptamina. Stiam doar ca simbata dimineata urma sa plece barbatul matusii la niste bai termale. Tot simbata cazu si prima zapada. Mama ordonase ceva curatenie generala. Toata ziua am trebaluit in camera . Este drept ca m-a ajutat si sora mea.
Se facuse tirziu. Mihaela inca mai stergea praful de pe o noptiera din camera mea cind am auzit amindoi niste sunete confuze, inabusite. Sora mea a ridicat cirpa de sters praful si si-a ciulit urechile cerindu-mi sa fac liniste. Ma lua de mina si ne indreptaram spre usa camerei parintilor pe virfuri, fara sa facem vreun zgomot. Ne lipiram amindoi urechile de usa. Sora mea se repezi intr-o clipa la gaura cheii. Eu ramasei tot cu urechea lipita pe usa. O auzeam pe mama soptind ceva. Era ceva diferit insa. Si ciudat in acelasi timp. Se auzeau niste gamete, dar parca nu erau ale mamei. Eram contrariat. Sora mea mi-a dat drumul miinii si m-a apucat iarasi de pula. Am tras de ea sa ma lase sa vad si eu dar nu m-a lasat. Privea doar ea. Curind, a bagat mina in pantaloni si m-a apucat de pula strins. Incepu sa faca niste miscari care ma scoasera din minti. Intr-un fel sau altul aveam parte de o masturbare in toata regula. Trase de pantalonii de la pajama si pula iesi afara. Sora mea nu se oprea, ma masturba frenetic, umplindu-mi inima de bucurie. Placerea crestea si in euforia in care ma aflam, am tras-o la o parte si m-am uitat si eu pe gaura cheii. Privelistea era de vis. Tata facea sex, dar nu numai cu mama ci si cu sora mamei. Tata, asezat pe spate, mama asezata in pula lui, jucausa, icnind de placere, iar matusa in genunchi cu pizda pe gura lui, gemind frenetic. Coplesit de priveliste, am simtit un curent electric trecindu-mi prin tot corpul. Sora mea imi luase pula in gura si sugea. Tot corpul mi s-a ravasit. Era prima oara cind cineva imi facea sex oral si parca imi iesisem din minti. Doamne, ce placut era! Am lasat gaura cheii si am inceput sa-mi mingii sora pe par. Sugea cu rautate, parca nu se satura. Eu eram pe alta lume, fara sa mai simt altceva, doar placere, imensa placere. De dincolo de usa se auzeau acum cu claritate scincete, gaemete, urlete de placere. Mama si sora ei au avut orgasm cam in acelasi timp. Era ceva ireal. Eram pe punctul de a ejacula dar nu voiam sa ma tremin in gura ei chiar daca eram nebun de fericire. Sora mea mi-a luat in continuare pula in gura si a supt pina la ultima picatura. Fusese ceva sublim, ceva ce nu mai simtisem vreodata, ceva de care eram sigur ca n-am sa ma satur niciodata. Am luat-o in brate si am dus-o in camera ei, asezind-o pe pat. Era muta. Mi-a facut semn sa plec dar nu am fost de acord. Fusese prea frumos, prea inaltator la cer ca sa plec pur si simplu in camera mea si sa dorm. Am incercat sa o dezbrac de pantalonii de pajama dar ea nu incuviinta. I-am ridicat insa bluza si am luat in gura un sfirc de la un sin. L-am supt chiar cu opozitia ei formala. Sora mea ceda. Nu mai era cale de intors. Suspina la fiecare miscare a mea. I-am supt pe rind sfircurile si sora mea parca a cazut in nefiinta. Isi musca permanent buzele si ofta ritmic. Am coborit cu limba spre clitoris, incetul cu incetul, fara nici cea mai mica retinere din partea sorei mele. Nu ma facusem niciodata asta dar vazusem destule filme. Am apucat clitorisul cu gura si am inceput sa sug. Sora mea a tras aer in piept si a scos un sunet scurt si ascutit. Parca se inecase. Parca nu mai avea aer. Pentru o clipa m-am speriat, am vrut sa o privesc dar ma temeam ca n-o sa ma mai lase sa ajung din nou la clitoris. Am scos clitorisul din gura si am inceput sa il ling cu miscari repezi si neregulate. Sora mea incepu sa zbiere inabusit, de placere. Am incercat sa fac diverse figuri geometrice cu limba, asa cum vazusem in filme. Cind am facut cercul, Mihaela a innebunit. A inceput jocul corpului. Isi rotea bazinul, mima sexul, isi misca soldurile necontrolat. Cind am luat din nou clitorisul in gura si am inceput sa sug, sora mea era pe alta lume. Gemea mai tare ca mama si ca matusa. Am simtit un pic de lichid sarat in gura mea. Doar un pic, dar a fost placut la gust. Ultimele gemete au fost de nedescris. Orgasmul sorei mele a fost de o violenta si de o acuitate cum nu mai exista. L-a trait intr-o intensitate maxima, gemind, zbierind, urlind, de parca era sfirsitul lumii. Ramase nemiscata acolo pe pat citeva minute, timp in care am avut impresia ca pentru ea sexul nu contenise. I-am atins buzele r...



    Login