Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Orgie cu cadre didactice
Autor : toni-iasi - 2024-03-01
Citita de 8413 ori - Nota 1.64 (266 voturi)




Bițu, era în clasa a doișpea și făcea pregătire la mate cu o profesoară de 30 de ani, Lușa Ohanesian. Era o femeie drăguță, scundă, dar cu corp foarte proporționat, și extraordinar de frumoasă. Semăna cu Angela Similea, și avea un păr creț și negru, ce-i cădea pe umeri. Bițu era foarte tulburat și îndrăgostit de ea. Doamna era și diriginta clasei lui.
Era prin mai cînd se petrecuseră lucrurile alea incredibile.
În dimineața caldă aia sunase la ușa ei, și ea îi deschisese ușa, de data asta îmbrăcată doar cu un capot vaporos și scurt, rozuliu.
-Bună, Bițu.
Mirosea a parfum, excitant. Și era așa straniu să și vadă diriginta, care l primea mereu cu rochia ei gri, sobră, așa, cu picioarele goale.
Picioarele ei goale fu primul șoc al dimineții. În sufragerie urmă al doilea șoc, pentru că pe canapeaua cea roz se afla o altă femeie, o șatenă, drăguță și ea, probabil de vreo 40 de ani, care stătea relaxată, cu rochia ridicată, și cu un picior gol ridicat pe canapea. Pe o măsuță se afla o trusă de pedichiură și un flacon cu ojă. Tresări iar văzînd că femeia era... bibliotecara liceului.
Doamna dirigintă îi zîmbi.
-Ce faci puișor? Iartă-mă, dar azi nu facem lecții, mă cam doare capul. Uite, ea e bibliotecara noastră, o știi nu-i așa pe Luminița, Luminița pe care o ajut să-și facă unghiile. Vrei să stai cu noi? Că, ce să zic, suntem cam singurele...
Zîmbea mereu, foarte straniu. Dar și bibliotecara îi zîmbea.
Bițu simți că se sufocă, mai ales că doamna cealaltă stătea așa, fără jenă, cu piciorul ăla ridicat, și putea să-i vadă direct chiloțeii roz. Ea, o femeie care îi putea fi mamă! Mamă, sau nu, bibliotecara Luminița arăta bine pentru 40 de ani și pe loc, lui Bițu i se aprinse o erecție enormă.
Stînjenit și amețit de parfumul femeilor, și de picioarele alea goale, Bițu se așeză pe fotoliul de lîngă canapea, după ce profesoara îi oferi o cafea. După care doamna de mate se așeză pe canapea și atentă se apucă să vopsească ultimele unghii de la acel picior gol de femeie, alb și armonios, la care el se holba acum ca un lup flămînd. Tremura așa tare că de-abia ținea ceașca.
Cele două sporovăiră un timp despre școală, dar tot zîmbind parșiv spre el, apoi deodată doamna Lușa se uită la el curioasă.
-Ce e puișor? Dar de ce tremuri așa? Auzi îți plac picioarele doamnei bibliotecare? Ce părere ai, arată bine pentru o doamnă de 40 de ani?
Luminița chicoti.
Bițu se înecă cu cafeaua, de emoție și se bîlbîi, asudat tot.
-D-d-d-daaa... Do-do-doamna este pe-pe-perfectă...
Diriginta rîse amuzată. Apoi ceva ireal se petrecu dinaintea lui: profesoara se aplecă, și, cu ochii în ochii lui, începu să sărute senzual gamba bibliotecarei, plimbîndu-și palma pe ea. În ochi îi jucau niște luminițe perverse.
-Vezi puișor, și mie îmi plac picioarele ei. Nu-i așa că ai visat să vezi o femeie ¬¬de 30 de ani făcînd așa ceva? Nu prea e normal, nu?
Apoi ridică piciorul și începu să muște încet călcîiul mic și roz al doamnei Luminița, care scînci ușor de plăcere.
-Vaaaai, Lușa, ce faaaaci? Stricăm băiatul...
Dar stătea așa, cu un picior ridicat.
Bițu simțea că moare.
Profesoara rîse pervers, în timp ce, atentă, mozolea degetele de la piciorul gol al bibliotecarei.
-Nu stricăm nimic, purceii ăștia ei numai pornăciuni au în cap. Nu-i așa, Bițu? Nu-i așa că numai asta visezi? Vezi ce fac cu gura?
Atinsă de gura firebinte a profesoarei, și sub ochii băiatului, doamna Luminița începu acum să geamă, apoi ridică complet un picior pe spătarul canapelei. Total crăcită....
Apoi diriginta trecu la acțiune serioasă: sub ochii holbați ai lui Bițu, doamna Lușa își strecură două degete pe lîngă dunga chiloțeilor roz, apoi le vîrî în vulva umedă, alintînd adînc sexul bibliotecarei desfăcute. Bițu se sufocă - doamna de mate acum masturba pe bibliotecară!! Lușa, cu degetel în pizda celeilalt, acum se tot uita la Bițu, parșiva.
-Hei Bițu, tu vezi ce fac eu acum cu degetele?
Atinsă acolo adînc la partea intimă, sub ochii băiatului de 18 ani, bibliotecara icni și ridică șoldurile.
-Lușaaaaa, văăleu... ce faaaaci? Sub ochii puștiului????
Dar tot crăcită stătea. Masturbînd încetișor vulva femeii, diriginta chicoti.
-Puștiul e foarte fericit că e aici, nu-i așa Bițu? Ți-ai dorit o porno-profă, nu?
Bițu gîfîia deja ca o locomotivă, cu ochii ieșiți din cap, privind cum diriginta lui masturbează ritmic sexul celeilalte. Asudat, băiatu clătina din cap, de parcă creierul lui refuza să creadă că vede ce vede.
Scoasă din minți, bibliotecara de 40 de ani icnea ritmic, zvîcnind din fund, uitîndu-se fix între picioare.
-Lușaaaa, chiloții... scoate-i, te rog, scoate-i...
Imediat diriginta o ajută să scape de chiloți, pe care îi aruncă cître Bițu. Care îi prinse – chiloți de femei coaptă, ce miroseau a secreții intime.
Apoi, dezvelită, doamna Luminița ridică și îndoi picioarele, desfăcute în lături, ca la ginecolog, și rămase așa pe canapea, cu sexul total expus, o vulvă cu labii groase, total epilate, deasupra cărora trona un clitoris mare și gros, și el umflat de excitare. Avea o burtică cam lăsată, dar picioarele le avea de nota zece.
În nările lui Bițu veni un miros nou, mirosul de vagin încins, combinat cu aroma de parfum intim.
Se holba la goliciunea bibliotecarei, ce stătea așa desfăcută, obscenă și ireală în lumina dimineții, arătîndu-i sexul și anusul. Diriginta se uită la el.
-Cum e puișor să vezi două doamne măritate făcînd așa pornăciuni? Ești excitat? Du-te acum repede și apuc-o de picior, că imediat îi vine, și cred că ești curios să ții în mînă glezna unei doamne mature ce-și dă drumul, nu?
După care diriginta se aplecă și își băgă gura între acele picioare frumoase și începu să mozolească plescăind vulva bibliotecarei, suspinînd de parcă mînca o prăjitură bună.
Ca în vis Bițu veni alături și apucă cu o mînă talpa goală și îngustă și asudată a bibliotecarei care se zbătea în plăceri, în timp ce cu cealaltă mînă începu să alinte un sîn cărnos și mătăsos și fierbinte.
De plăcere, cu clitorisul mozolit de dirigintă și sînii masați de Bițu, doamna Luminița strigă, apoi se împinse cu călcîiele în canapea așa tare, că mobila trosni. Apoi umplu sufrageria de gemete sacadate, emise în ritmul în cer dădea din fund, apropiindu-se de orgasm. După care, cu ochii în ochii lui Bițu, cu o expresie ca de durere, femeia gemu ”Puișooor... Îmi vineee...”. După care expiră aerul din plămîni, cu un ”Hăăăăăăă...” cavernos, după care dădu capul pe spate, o apucă de păr pe doamna Lușa ce îi mesteca harnică labiile și lindicul și pîntecul începu să i tresalte în spasmele plăcerii de femeie, emițînd o serie de chirăituri ciudate.
Bibliotecara Luminița se goli deci de plăcere pe canapea, orgasmînd violent, în timp ce Bițu, cu mîna pe piciorul ei gol, înregistra în palme zvîcniturile ei de orgasm, contracțiile alea care efectiv îi curgeau din șale pînă în tălpi.
Bibliotecara zvîcni îndelung, apoi mai chirăi odată, tare, se opinti iar în călcîie, apoi căzu fleașcă pe canapea, inertă, cu ochii închiși, gemînd, în timp ce la pîntec spasmele i se stingeau încet, încet.
Bițu rămase acolo, gîfîind, și mîngîind mecanic piciorul gol al doamnei Luminița. Diriginta, cu ochii sticlind, chicotea.
-Hehe, ai văzut puișor ce orgasm de femeie adevărată? Dar și tu ai avut un rol iubirică! Dar acum nu vrei și tu să te facem fericit, și să-ți dai afară plăcerea peste doamna Luminița?...
Și imediat Lușa se apucă să i dea jos blugii, și, în cinci secunde, penisul lui Bițu era afară, dezvelit, și alintat ritmic de degetele meseriașe ale doamnei Lușa. Care privea cu drag ditamai mătărînga lui Bițu.
-Ohooo, iubirică, dar știu că ai un instrument ca lumea!!... Ți l-ai băgat vreodată în vreo fată?...
Printre gemete, Bițu zise că da, dar Lușa rîse.
-Nu prea ești convins băiețel... Ei o să te învățăm noi. Dar acum eu zic să variezi, ca să reziști la futai dup-aia.
Pe canapea bibliotecara își revenise ți deschisese ochii. Excitată iar, se ridică alene și cu mișcări leneșe bibliotecara scăpă de rochie. Apoi, goală-pușcă, stînd într-un cot pe canapea se uită cu drag la scula lui Bițu, apoi șopti.
-Acum hai, dă-mi-o sus, puișor. Hai, nu vrei să ți dai mehlemul o doamnă goală și încinsă de 40 de ani?... Îs și eu curioasă, că chiar cu un puștan asta nu am mai făcut...
Doamne, cum vorbea! Bițu, ca în vis, se împinse cu pula spre capul doamnei, care, gura ei rujată imediat începu să-i mozolească penisul, făcîndu-l să geamă gros. Din stătea cu un picior în sus și din nou diriginta Lușa îi alinta între degete clitorisul.
În minutele următoa...



    Login