Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataOrgia perfecta la care nici n-am visat (3)
Autor : RazvyB - 2021-03-22
Citita de 9605 ori - Nota 7.84 (56 voturi)
(continuare la fantezia anterioara)

Noaptea se termina pentru noi toti. Am ramas cu amintirea acelei nopti mai bine de un an, intalnindu-ne de mai multe ori, dar fara sa repetam experienta. De obicei intre barbati se nasc orgolii, de ce nu si intre femei, dar faptul ca toti 6 ne-am avut unul pe altul, in acelasi timp, mod si cu aproximativ aceeasi intensitate, ne dadea un confort mental sa nu ne simtim amenintati unii de ceilalti. Aveam totusi relatii solide, de 15, 10, respectiv 6 ani.

Desigur ca dupa bine urmeaza rau. Si invers! Am revenit cu totii la monotonia casniciei, la responsabilitatiile casnice, la cresterea copiilor, etc.

Daca sotia mea ar fi ramas jumatate din persoana din acea noapte, nici n-as mai fi inselat-o din cand in cand in acel an. Dar am facut-o! Nici ceilalti baieti n-au fost mai cuminti. Nu stiu cum sunteti voi, dar noi 3 suntem insetati dupa sex. Sotiile noastre insa au o pofta moderata. Pentru ele un orgasm pe saptamana este suficient pentru o viata complet functionala.

Si dupa un an ne vorbiram sa zburam in Teneriffe, pentru a petrece o vacanta altfel. Si am stabilit sa incercam ceva nou: sa ne impartim concediul in mai multe parti si sa petrecem aproximativ doua zile fiecare cu alt partener. Sa vedem daca suntem mai copatibili cu alte persoane decat cu cele pe care le-am ales sa impartim viata zi de zi. Dupa o aluzie de-a mea, un prieten din copilarie s-a oferit sa vina si el cu sotia lui.

Exista si o parte buna si o parte rea. Partea buna era ca sotia lui avea 25 de ani, fiind mai mica cu 8, 11, respectiv 12 ani fata de sotiile noastre. Sa futem o astfel de femeie ar fi fost pentru noi precum o intoarcere in timp. Partea proasta insa era EL. Copilarind impreuna, stiam totul despre EL. Mai ales ca avea o pula de 20 cm si extrem de groasa. Daca noi eram baieti sensibili ca fire si manierati, el era un tip dur si mai badaran. Eu unul care il stiam foarte bine ma simteam amenintat ca decizia asta se poate intoarce impotriva mea. Am vorbit cu fetele noastre si nu stiu cum sau de ce, fetele bune se simt si ele atrase de badarani, asa ca au spus DA, fara sa stie ce avea omu` in pantaloni, dar avand si ele retineri cu varsta frageda a sotiei lui, care DA, reprezenta o amenintare pentru ele.

Un calcul matematic arata ca in cele 7 nopti trebuie sa ne schimbam sexual 4 parteneri. Si ale noastre sotii puturoase au zis ca ele nu pot face atata sex si sa se simta si bine, ca vor doar companie, sa incercam swap-ul, pentru a vedea modul in care ne petrecem timpul liber.

Totusi, ne-am gandit noi baietii mai bine, care ar fi totusi modul in care sa ne simtim si noi bine, dar nici sotiile noastre sa nu se strofoace prea mult cu noi. Si sa ne indeplinim de altfel si o fantezie.

Si am ajuns la concluzia ca daca organizam 4 gangbang-uri, cu cate o sotie la munca si cu 3 care sa se uite, noi ca barbati o sa futem de 4 ori in 7 zile, iar fiecare sotie se va fute o singura data, dar extrem de bine.

Au chicotit fetele, dar au acceptat, fiind o provocare si o fantezie pentru ele sa fie futute de 4 barbati in acelasi timp.

Am ajuns in Tenerife si ne-am rotit partenerul. Am ajuns la concluzia cu totii ca am ales bine cand ne-am insurat, ca ne-am obisnuit unii cu ceilalti si nu avem nevoie sa divortam, ca apoi sa ne recasatorim cu altcineva. 

Am scris numele sotiilor noastre pe 4 biletele si am tras la sorti. Pentru prima oara a picat cumnata. Ma excita foarte tare pentru ca 50% din trasaturile ei sunt precum ale sotiei mele si sunt foarte indragostit de sotia mea. Daca sotia este roscata, cumnata este blonda, deci sunt atat asemanatoare, cat si diferite. Cumnata este mai mica ca inaltime decat sotia mea, si are vreo 2 kg in plus fata de ea, dar acele kilograme o fac sa se impinga parca mai tare in pula. Plus de asta, suge pula al naibii de bine. Si faptul ca o simt indragostita de mine ma face sa o simt mai profund decat as fute o bucata de carne.

Tipa era obisnuita cu pulile noastre de 16-17cm, grosime medie, insa s-a speriat cand a vazut pula lui B. care era precum un monstru pe langa ale noastre. B. i-a dat-o direct la supt, pentru ca daca ar fi baga-o direct in ea ar fi rupt-o in doua. Asa ca lubrifierea era importanta. Ne-a supt pe toti 4 la gramada, cate putin pe fiecare, dupa care am arcuit-o in diferite pozitii, cate doi penetrand-o in vagin si gura, iar ceilalti doi palpandu-i sanii mici si dandu-i palme peste curul rotunjor.

Futaiul la gramada nu e tot timpul placut. Trebuie sa te simti compatibil cu acei oameni, altfel risti nici pula sa nu ti se scoale. Cand B. i-a bagat-o in vagin, in timp ce doi tipi o muiau, a oftat din greu, iar dupa pula de 20 cm si groasa perfect lubrifiata i-a intrat in cur. E incitant sa fut o femeie pentru mine doar daca si ea e incitata de ce i se intampla. Si femeia era atat satisfacuta, cat si depasita de tot ce i se intampla. B. i-a scos pula din cur si i-a bagat-o in gura, in timp ce noi o mangaiam si mai intram in ea din cand in cand.

A doua oara sotia lui A. a fost cea norocoasa. Dupa cum ziceam in fantezia anterioara, ea e mai plinuta si pizda o are mai labartata, asa ca ne-am permis sa incercam ceva ce n-am facut cu cumnata. I-am bagat doua puli in pizda in acelasi timp, iar B. ii baga in cur pula lui mare, in timp ce sotul ei i-o dadea la supt. Pfoai, ce senzatie, pula mea sa fie in contact direct cu pula cumnatului in aceeasi gaura. Femeia era absolut plina de pula, mai multi daca eram, n-am fi avut loc sa intram in ea. Celelalte 3 sotii se uitau stupefiate, in timp ce sotia lui A. incepu sa lacrimeze intr-o forma de durere amestecata cu placerea. A. o regula in gura si nu-i pasa parca de durerile ei, in timp ce noi traiam parca o fantezie vie.

Cand a venit randul sotiei mele, eu am zis ca ma retrag din Gangbang. Abia rezista 1 la 1 cu mine, cand chiar aveam chef de sex, nu ar fi facut fata cu 4 barbati, asa ca m-am retras ca sa admir peisaju` din jur.

Ea are gaurile atat de stramte, ca abia intra o pula in fiecare dintre ele, ca sa nu mai zic ca pula lui B. a produs paguba cand i-a intrat in cur. A plans de durere, s-a oprit, a reluat apoi futaiul cu greu. Fiind al 3-lea gangbang, baietii ejaculau mai greu si au futut-o prea mult parca, pana cand oboseala a depasit capacitatea ei de a face sex.

La sfarsit au pus-o capra si i-au dat si in pizda si in cur precum unei panarame. In timp ce unul o futea pe la spate, un altul ii ejacula in gura si tot se roteau, ejaculand cu totii in acelasi loc. Unul a stropit-o in gat, altul pe fata, iar un altul i-a dat jetul de sperma pe sani.

Apoi au bagat-o in cada si au urinat cu totii pe ea. Urina calda pe pielea ei si mai calda depasea cu mult temperatura maxima suportabila din casa. Statea precum o zdreanta, in timp ce restul de sotii erau absolut consternate, iar barbatii extrem de plini si de satisfacuti de isprava lor.

Ultima era tipa de 25 de ani. Cu pielea perfect intinsa si lipsita de riduri, cu sanii mici si fermi, precum doua merisoare, cu un fund bombat rau, avand 1.65m inaltime si vreo 48 ...



    Login