Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Omu ie perfect!
Autor : Manfred99 - 2023-12-15
Citita de 5060 ori - Nota 5.11 (56 voturi)
Rătăceam fără țintă. Nu reușeam să găsesc nimic de muncă și eram aproape lefter. Ușor, ușor depresia punea stăpânire pe mine. M-am plimbat pe locul cu restaurante din Sun Plazza și îmi era o foame de mă amețea, nu-mi permiteam nimic de mâncare. Un tip aflat la coadă la MacDonalds mă privea insistent și deși am încercat să-i evit privirea ochii noștri s-au întâlnit de câteva ori. Ochii îi zâmbeau și aveau culoarea verde intens. M-am hotărât să plec, îmi făceam mai mult rău. Fără să realizez am trecut pe lângă coada de la Mac, m-a apucat de mână și m-a întrebat cu voce blândă dacă vreau dă împart un BigMac cu el, că face cinste cu ce vreau. Îmi era atât de foame încât nu am putut decât să îngân niște sunete aprobatoare.
La masă am aflat că-l cheamă Ionuț, că are 30 de ani și că lucrează în IT. Mi-a pus o grămadă de întrebări despre mine. După ce am mâncat mi-a spus că i-a făcut plăcere să stea de vorbă cu mine și a dat să plece. Eu nu știam cum să-i mulțumesc mai mult, după ce a făcut doi pași, s-a întors și cu un zâmbet ștrengar m-a întrebat dacă nu vreau să ne plimbăm prin delta Văcăreșți. Trebuia să îmi caut de lucru, mai ales că acum prinsesem puteri. Nu mi se mai părea viața la fel de neagră și parcă aveam din nou speranță. A insistat cu privirea lui verde adânci ca marea și mi-am zis că o până la urmă aș putea să mă liniștesc un pic, și am acceptat. Am plecat, am intrat pe potecile parcului și după ce am vorbit banalități mi-a aruncat-o direct:
- Uite, îmi place de tine, dacă vrei să-mi sugi pula îți dau două sute de lei.
Gândul că aș putea avea două trei zile ce să mănânc m-a făcut să-mi treacă un junghi prins stomac. Dar, era o opțiune, așa că l-am întrebat
- Unde, aici? Ne vede lumea
- Căutăm un loc discret, ascuns de privirile curioșilor. Sunt destule
Ne-am afundat printre boscheți pe alei, și de câteva ori ne-am oprit în câte un luminiș privindu-ne întrebători din ochi dacă e potrivit locul. Când am ajuns la un consens, a scos bancnota de 200 din buzunar și mi-a dat-o zâmbind. Am primit-o încurcat, tremuram de emoție, nu o mai făcusem niciodată dar văzusem destul porno ca să știu cum se face așa că m-am pus în genunchi înaintea lui.
S-a desfăcut la centură apoi din chiloți a scos o daravelă uriașă, parcă scoasă dintr-un film, mare, groasă, fină, complet epilată, semi-erectă. Am apucat-o cu mâna și mi-am apropiat fața de ea, cu gura deschisă și cu limba scosă un pic. Mi-am pus-o pe limbă și i-as simțit căldura. Mirosul era mai plăcut decât mă așteptam și tot felul de senzații mă luau în stăpânire. Am început să o sug de cap, îi împingeam ușor pielea înapoi și sugeam. Am supt și parcă nu i se se întărea. Atunci mi-a spus.
- Uite, îmi place ce faci, dar se pare că sunt un pic stresat de faptul că suntem în public. Dacă îți dau încă 400 de lei mergi cu mine aici-aproape, unde are un prieten un apartament?
În genunchi, cu pula în gură, l-am privit de jos în sus în ochii lui de smarald și am dar aprobator din cap îngânând un “îhî”.
Pe drum am tăcut amândoi. Mintea îmi era tulbure, mă gândeam la bani, la gustul pulii, la ce ar putea să mi se întâmple, la parfumul lui și la verdele din privire.
Am ajuns într-un apartament cochet, a pus pe masă 400 de lei, a turnat două pahare cu vin, unul mi l-a dat mie, l-a dat repede pe al lui peste cap și a început să mă dezbrace, hotărât dar tandru în același timp. Când mi-a tras pantalonii jos împreună cu chiloții și pulicica mi-a zvâcnit afară gata sculată a zâmbit și a pupat-o pe capul semi-decalotat și plin de bale. Am lăsat paharul din mână tocmai la timp pentru că mi-a făcut vânt în pat, am căzut pe spate drept ca o scândură. Sub privirile mele s-a dezbrăcat rapid dezvăluind un corp bine, lucrat la sală, fără să fie excesiv, și între picioare avea pula aia imensă. s-a urcat în pat efectiv încălecându-mă s-a frecat cu pelvisul de pula mea sculată când a ajuns în dreptul ei apoi a continuat să urce prinzându-mi mâinile pe lângă corp. Acum pula îi era sculată toată și se sprijinea de buzele și de nasul meu. Apoi a făcut o piruetă și s-a răsucit cu 180 de grade chiar deasupra ochilor mei. Și-a lăsat coaiele grele și pline pe ochii mei și pula și-o freca de nasul meu cu capul pe buzele și limba mea. Încercam să o iau în gură dar nu mă lăsa, doar mă necăjea. Am împins capul pe spate ridicând bărbia și atunci s-a lăsat înduplecat. Fără să-mi dau seama toată pula aia îmi intrase cu ușurință în gură și-mi ajunsese în gât. În mod curios nu aveam reflexul de înecare pe care-l văzuse la atâtea gagici. Coaiele i se frecau de nasul meu pula îmi pătrundea până în gât și eu îmi frecam pula. Era bine cu gura plină.
Apoi, s-a retras și fără să spună o vorbă s-a dus la picioarele mele, mi le-a îndepărtat și a început să se se apropie în timp ce mă ținea de gambe ridicându-le și privindu-mă drept în ochi. Am tresărit când capul pulii lui mi-a atins bucile.
- Stai cuminte! mi-a spus poruncitor
A desfăcut un prezervativ pe care și l-a tras pe pulă ținându-mă așa cu cracii în sus, sprijiniți de umerii lui. A luat gel lubrifiant și m-a uns pe găoază apoi a uns bine și prezervativul ...



    Login