Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

oameni liberi
Autor : danbogdan - 2012-02-08
Citita de 6326 ori - Nota 5.72 (18 voturi)
Eram la unul din desele stagii de formare la care ne trimit adesea sefii, pentru formare continua, insa eu cred ca mai degraba pentru socializare si team building.
In trimestrul acela, caci stagiile sunt trimestriale, sefii ne-au trimis la mare, undeva spre Vama Veche. Idee buna, liniste, peisaj ...
In a doua seara de formare, dupa cina de la ora 19, am iesit sa ma plimb pe malul marii. Desi apusul nu se vedea, totusi linistea inserarii si zgomotul valurilor erau suficiente pentru a ma relaxa. Era cald, si a sta in camera de hotel era plictisitor.M-am plimbat vreme de jumatate de ora, singur, obosit, doar cu gandurile mele, incercand sa ma curat de avanlansa de informatii cu care am fost sufocati toata ziua.
La un moment dat, accesul pe mal s-a blocat din cauza unor stanci, sau, in fine, niste bolovani foarte mari gen stapilopozi. Am ocolit adunatura de pietre insa imediat dupa ele am ramas aproape blocat: doua colege de-ale mele stateau intinse pe nisip gol-golutze, facand un soi de nudism banuiesc. Am avut tendinta sa imi cer scuze si sa ma retrag. Situatia era penibila deoarece le cunosteam foarte bine pe acele cologe. Insa una din ele m-a salutat firesc:
- Buna !
Nu am stiut ce sa raspund si nici ce sa fac. Gura mi se uscase iar inima imi batea cu putere. O caldura si o durere brusca de cap ma cuprinsese cu putere.
- Nu te speria. Nu suntem nici curve si nici exhibitioniste. Vrem doar sa ne simtim libere si sa ne bucuram cu tot corpul nostru de briza marii la apus de soare.
Mintea mea nu mai functiona. Colega care imi vorbea nu avea nicio inhibitie si nu se ferea nicicum de privirea mea. Cealalta, mai tanara, isi stranse picioarele la barbie incrucisandu-le in forma de X. Parea rusinata si ea de situatie si intinse mana catre un tricou sa se acopere cumva.
- Acum ca ne-am intalnit, continua colega cea indrazneata, aseaza-te langa noi. Hai scoate-ti tricoul si da-ti jos sortul. Intra daca vrei in clubul oamenilor liberi! Invata cu noi sa-ti accepti corpul tau si al celorlalti, invata libertatea si simte cu fiecare ungher al trupului tau pamantul, marea, aerul si toate daruruile acestei lumi.
Eram complet, dar complet zapacit. Mi-am dat jos tricoul insa i-a spus ca am chiloti si nu slep si ca nu prea as putea sa imi dau jos sortul. S-a uitat la mine mirata.
- Nu iti vei accepta niciodata corpul tau si iti va fi mereu dusman si stapan. Nu suntem aici sa cautam aventuri si placeri trecatoare ci a ne stapani rusinea deci si frica si ne controla mai bine propriul corp. Da-ti jos sortul si chilotii. Treci peste rusine, gol te-ai nascut iar trupul trebuie sa iti fie cel mai bun prieten.
Mi-am dat jos sortul, cu miscari tremurande. Frig si cald ma treceau in acelasi timp iar inima galopa asa cum nu o mai facuse niciodata. Am stat pret de cateva clipe in chiloti in fata colegelor care se uitau cu curiozitate la emotiile mele.
- Daca nu vrei sa te dezbraci de tot atunci imbraca-te si pleaca. Nu intelegi nimic din ce vrem sa facem si nu vrem sa ne strici seara. Deci?
- In regula, am ingaimat ragusit si fara aer aproape.
Mi-am dat jos chilotii. Daca initial, din cauza emotiei, penisul meu aproape se blocase, acum, privit de cele doua colege incepea sa se trezeasca la viata. Mi s-a facut rusine si m-am asezat jos, incercand sa imi ascund penisul ca un catarg.
- Intindete-te pe spate. Te inteleg. Inca te gandesti egoist ca ai putea sa ai o aventura, ca am putea fi niste jucarioare sexuale pentru tine. Nu te condamn, insa in clubul nostru noi vrem altceva, mult ma mult. Hai intinde-te pe spate, departeaza mainile si picioarele si inspira adanc si rar. Adanc si rar. Inspira rar, tine respiratia un pic si apoi expira incet, incet.
M-am intins pe spate si am facut cum mi-a zis. Am luat in serios ce m-a pus sa fac. Nu stiu de ce, poate ca intr-adevar realizasem ca nu putea avea o aventura tracatoare, dupa care sa imi iau palaria si sa plec. Am respirat rar si adanc cum mi-a spus. Briza marii, zgomotul valurilor, nisipul fin si respiratia m-au facut sa ma relaxez si sa ies din starea de erectie. Nu stiu cat am facut exercitiul cerut. Mie mi s-a parut ca a trecut mult timp insa banuiesc ca de fapt a trecut foarte putin. In asemenea situatii simturile te inseala. Toate.
Ma simteam relaxat. Insa privirea imi alunea fara sa vreau spre corpurile lor.
- Poti sa te uiti cat vrei la noi....



    Login