Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO zi mortalaaa..
Autor : Emitzu69 - 2019-06-28
Citita de 8796 ori - Nota 7.86 (35 voturi)

  E fierbinte! E rece! Acum e din nou fierbinte!
Cam asa se intampla cu mine in diminetile in care ma bag sa fac un dus si stiu ca peste aproximativ o ora sunt cu bby langa mine.
Deschid usa dulapului (cad peste mine cateva haine) : Futete-as sa te fut, acu am facut ordine pe aici! (dulapul e plin cu haine, dar eu tot cu ce e pe afara ma imbrac pentru ca "nu imi sta bine nimic", deci orice e binevenit)
Deschid frigiderul(e plin cu mancare) : Ce plm sa mananc de aici? Nu mi-e pofta de nimic, mai bine nu mananc.
Ma asez in pat si astept. Defapt nu. Stau in pat pe ganduri. Oare cum va fi? Cum e imbracat? Defapt asta nici nu conteaza ca oricum nu va sta prea mult imbracat. Ce vom face? Cum vom face? Daca va spune ceva si iar ma rusinez ca mai mereu?..Am noroc cu stomacelul meu infometat care m-a scos din starea de stres la maxim. Am luat o banana. M-am uitat lung la ea cu gandul la multe nimicuri deodata.
"bling" imi piuie telul. Sar repede sa ma uit, sigur e ursuleț ca e pe aproape. Plm ca nu am avut timp de nimic! (noo, mai stai un pic pe ganduri stresante si vezi cat timp vei mai pierde fara rost)
"Neatza gagico!! Ajung imediat!!! :*:*:*" Nu stiu de ce, dar citind asta am inchis telefonul, am mancat banana aia in nici un minut. Am fugit pana la baie si cand m-am vazut in oglinda am zis NU! Mai fata unde ti-e capul? Saracu barbat cand te va vedea ii va zbura tot cheful de sex.
Ies repede din baie, intru in camera si deschid iar dulapul. Acum is atat de emotionata si stresata incat imi vine sa plang de ciuda ca nu imi place nimic din ce am pregatit, pentru ziua de azi, ieri.
"bling" No imi bag picioru, asta e deja aici si eu ce probleme existentiale am? Acu serios, is nebuna?!?! Mai bine citesc mesajul. "Am ajuns nebunici, e totul ok?" de ce sa nu fie ok? Aaa, da, ca l-am lasat adineaori cu seen si a fiert si el putin de stres. Mno, ii trece. "Da, e totul ok, vin imediat 🙂" "Te asteeept :*:*"
Ma incalt rapid, iau geanta pe spate si ies pe usa. Nu fac nici 3 pasi, ma intorc. Am uitat cheile. Ies din nou, inchid usa si poarta. De aici, dumnezeu cu mila, si pornesc pe strada in jos unde ma asteapta EL. Observ masina parcata iar din oglinda din stanga ma privesc doi ochi albastrii si maari. Deschid usa si urc.
-Hei ursuleț! zic eu abia sufland.
-Hei matzulici! ai obosit?
-Daaa..(apai la cate emotii am, nici nu ma mir dar..mai bine ii spun altcv) e lung drumu de la mine pana aici. radem amandoi.
Porneste masina iar eu iau telefonul la butonat sa aranjez "treburile mele" sa nu fim deranjati de nimeni. Intre timp el incepe sa vorbeasca, dar daca cineva m-ar intreba ce spunea, as zice ca nici nu a vb. Dau din cap de cateva ori cand vad ca se opreste din vb si ma priveste asteptand ceva sau spun cate un "da", dar habar n-am pt ce.
Ajungand la casa prietenului lui, locsorul nostru de nebunii ma uit la el si el la mine si zambim. Am emotii atat de mari! In sfarsit suntem doar noi doi si nu ne va deranja (sper) nimeni.
Coboram din masina si deschid poarta. E destul de joasa, trebuie sa ma aplec ca sa nu dau cu capul in ea, fix ce dragutul de ursuleț a cam uitat si mergand linistita spre usa "bumm". M-a bufnit rasul dar totodata imi era mila de el.
- Csf, daca suntem inalti..ranjesc eu in timp ce el deschide usa si ma pofteste inauntru.
Pun pe masa din bucatarie tot ce e in plus la mine, ne descaltam..si cand se indreapta iubiticul meu sar pe el ca o "maimutzica" ce sunt.
-Imi era dor de tine ursuleț! Ma bucur atat de tare ca suntem aici.
-Si mie imi era dor de tine matzulica.
Ne sarutam cu foc si simtindu-l atat de aproape de mine sunt atat de fericita incat uit de emotii si incep sa ma mai calmez. Ma mangaie usor pe spate. Ii tin capul putin mai cu forta, sa nu ma poate saruta, si ma uit adanc in ochii lui mari cu pofta si nerabdare.
-Hai ca mai tre sa fac si un dus nebunico. si ma da jos de pe el, dandu-mi inca un "ultim" sarut.
-Pai atunci eu te astept dincolo, in camera. incerc eu sa maschez rasul cu o perversitate serioasa rau. Se uita si el la mine cu o privire perversa si intra repede la baie.
Imi iau telefonul de pe masa si ma duc in camera cum i-am si spus. Imi dau jos pantalonii si tricoul, ramanand in chilotii deja fleasca si sutien. M-am gandit mai demult ca il voi astepta asa mai ales ca acum, cateva zile, mi-am cumparat sutien nou. In camera, langa pat, e o vitrina si cum am trecut in fata ei si m-am vazut am zis NU! nu pot sa-l astept asa, arat ca naiba. Csf? Csf??? Dupa o gandire rapida, gandindu-ma sa nu fie prea tarziu si sa apara el pe usa, dau jos sutienul si iau tricoul inapoi. Fiind tricou alb, este destul de transparent. Ma intind in pat, gasindu-mi o pozitie confortabila si sexy(cred). In pozitia asta tricoul s-a mulat pe mine iar sfarcurile mele excitate sunt destul de vizibile.
Aud pasi. Se aude cum isi da jos ceasul de pe mana si il pune pe masa. Dupa o mica pauza in care nu am mai auzit nimic apare in usa. E gol. Pula lui e deja excitata iar ochii lui cu o privire perversa ma scaneaza lingandu-si buzele gen "de abia astept sa te mananc". Ma excita rau. Nu ma pot controla si privirea mea se muta de la ochii lui la scula ce balangane in fata ochiilor mei. Imi mut picioarele putin si se indreapta spre mine. Incepe sa imi sarute picioarele mergand prima oara in jos, sugandu-mi degetele de acolo, iar mai apoi in sus. Imi ocoleste vulcanul din care deja lava fierbinte mi-a umezit rau chilotii,lasand o urma umeda, stralucitoare in jurul chilotilor ca un melc. Se urca cu buzele pe burtica iar mai apoi imi musca sfarcul stang facandu-ma sa il imping cu pieptul. Se urca la buzele mele, care impreuna cu buzele lui formeaza bara din jurul scenei unde limbile noastre danseaza cu foc. Fiind urcat pe mine simt carnatul gros pe picioarele mele, mangaindu-mi pasarica. Se muta inapoi la sanii mei si sarutandu-le asa, prin tricou, cu o mana ridica tricoul si mi-l da jos, bagandu-si botul direct intre gemenii mei. Arunca tricoul unde apuca si ma mangaie usor pe picior mergand tot mai in interior. Imi ia de data asta sfarcul drept intre dinti si incepe sa ma mangaie jos. Simte cat de uda sunt si se uita adanc in ochii mei, dar fara sa imi lase sanul nesarutat. Se ridica, imi da inca un sarut dupa care, hopp, ma lasa fara chiloti. Dupa un gand rapid, nici nu avea timp sa ajunga intre picioarele mele, ma ridic si il imping, culcandu-l pe spate in pat. Ma asez cu pizda fleasca pe fata lui. Isi baga limba direct in mine fara nicio ezitare si ma fute cu ea asa. M-i se inmoi genunchii si ma aplec la pula, care de abia asteapta sa o bage cineva in seama. O ling lung si apasat, dupa care o bag pe toata in gura si incep sa o sug cu pofta. Ursuleț ma linge super tare jos si dupa putin timp, incontrolabil mi se strang picioarele si ma apuca un tremurat. Revenindu-mi din orgasm, rapid ma ridic, ma intorc si ma asez in pula incepand sa sar pe ea ca o nebuna. L-am cam luat prin surprindere, dar nu bag in seama asta ci continui ce am inceput. Ma prinde de buci si ma trage si mai adanc in pula. Ma aplec peste el, il sarut dupa care uitandu-ne adanc in ochii celuilalt ma strange puternic la pieptul lui si trage in mine ca niciodată. Aaaahhhh... Cred ca saracu e deja surd, nu mai aude cu urechea dreapta. Nu ma pot controla si tip ca o nebuna. Ii place la nebunie si sa fie si mai excitant incepe sa vorbeasca porcos.
-Asa iti trebuie pizda mica?! Pula iti trebuia? Pula iti dau!
-Daaaa.fute-ma taareeeee, ohhhh, nebunuleee!!!
Ma excita rau de tot cand sunt deja excitata si mi se vorbeste asa. Simt ca nu mai pot si mutandu-mi gandul de la nimic la ceva, imi dau seama ca el inca nu a terminat si...
-Aahh..nebunuleeee, termina in mineeee!!!!
Auzind asta ma strange tare de buci si in cateva secunde tremur ca frunza de pe copac cand e vijelie si apucandu-l si pe el orgasmul reusim sa facem cel mai puternic si faaain cutremur, ce sigur nu a simtit inca saracutul patut de sub noi.
Sperma fierbinte ma arde in interior si ma face sa tip una tare asa, ca de sfarsit.
-Ne..bu..buna ...mea!!reuseste sa zica rasufland.
Ma intind peste el si il sarut apasat.
-Te iubesc!!
-Si eu te iubesc nebunici!
Ne mai sarutam de cateva ori dupa care se ridica si ma priveste cateva clipe, imi trimite un pupic si iese in bucatarie. Se aude cum ea ceva de pe masa si chicoteste.
-Ce ai maa?
-A, nimic..Mi-a aparut ceva p aici. Ma duc sa fac rapid un dus pana iti mai revii putin, dupa care facem schimb, ce zici?
-Din partea mea, e perfect.
Nu inchide usa de la baie, ce ma pune pe ganduri. Sa intru peste el? Oare d-aia a lasat usa asa?
Porneste apa si ascultand cum curge uit de ideile de dinainte. Ma pierd printre amintirile momentelor tocmai traite si ma trezesc brusc cand opreste apa si striga dupa mine.
-Matzulicoooo..imi aduci te rog chilotii??
Chilotii? Dar gata? Atat a fost? Nu mai vrea? Am facut ceva ce nu i-a placut? Deobicei nu se comporta asa..ce s-a-ntamplat?
-Matzaaa!!!
-Da, da. strig eu ducandu-i chilotii. E excitat, i-am vazut pula aia..de ce i-au trebuit chilotii?
Imi iau repede telefonul la butonat cand observ ca iese din baie sa nu ma dau de gol cu gandurile mele, poate chiar fara rost.
-E randul tau, cabina de dus te asteapta.
Ma apuca rasul, desi nu prea inteleg ce e amuzant in ceea ce a zis, dar intru in baie, inchid usa si ma opresc in fata oglinzii. 1.si-a cerut chilotii desi are pula sculata. 2.m-a trimis sa fac un dus. Oare nu ma mai vrea? Atat de praf am putut fi? Stiu ca sunt naspa si fara prea multa experienta, dar chiar in halul asta? Se comporta foarte ciudat, ceva nu e in regula. Imi dau doua palme, zambesc Uitandu-ma adanc in ochii mei si ma bag sub apa calda a dusului. Imi masez sanii, savurand apa calda pe pielea mea fierbinte iar dupa imi bag o mana intre picioare sa ma spal putin si p-acolo..totusi. Nu ma pot abtine sa nu Imi bag prima oara un deget apoi doua scotand putina secretie sa il gust. Imi place la nebunie sa fac asta, dar acum nu am timp de asa ceva, ursuleț..pff,oare ma asteapta? Opresc apa, ma sterg cu prosopul ce era langa mine si ma opresc din nou in fata oglinzii. Hai fato, e totul ok.imi spun in gand si ies dea baie. In bucatarie e liniste. As vrea sa intru in camera dar, mi-e cumva frica. Observ telefonul pe masa si deschid repede fb-ul sperand ca se intampla repede ceva. Gasesc o gluma si o citesc cu voce tare.
-Daa, e veche.aud glasul lui din camera. Da evident, asta stie tot. Si mai spune ca nu simtim diferenta de varsta intre noi. - Totusi te mai astept mult? Sau ti-a fost deajuns?rad si inchid telefonul.
-Sti bine ca sunt o nesatula, mai ales cand e vorba de asa ceva.
Ma linistesc dupa ce imi spuse asta, ma mai vrea si se pare ca totusi nu am fost atat de naspa. Intru in camera si..Block. Rusinea, teama si din nou emotiile au luat controlul asupra mea. Ridic o mana repede sa imi acopar sanii, dar deja degeaba iar cu cealalta dorind sa nu se observe prea tare imi acopar pasarica, care e din nou uda fleasca. Tremur. Nu stiu ce sa fac. Gandurile imi alearga aiurea. Ursuleț sta intins, gol, langa prietenul lui, careia ii apartine casa, la fel si el, gol, jucandu-se fiecare cu jucaria lui. De asta se comporta el asa si pantofii aia "noi" din fata usii de aceea au aparut acolo. Ma simt prost ca sunt asa fricoasa doar e una din fanteziile mele sa o fac cu ei doi, desi pe prietenul lui nu l-am vazut decat in poze. Gata! Nu are ce sa se intample naspa.
-Bună baieti! Asa surpriza...ii spun eu incercand sa scot din mine curajul si tupeul.
-Bună bună!ma saluta ei si inainte sa apuce sa mai zica careva ceva pornesc spre ei si urcand in patru labe in pat spre ei ii privesc pervers in ochi, cand pe unu , cand pe celalalt. Ajungand la mainile care de cand am pornit la "drum" au inceput sa someze ma asez intre cei doi ca un turc eliberandu-mi "labutele" si mutandu-le pe cele doua scule excitate. Incep sa le masez lent uitandu-ma cu pofta, cu limba scoasa la ele. Imi ridic privirea la priprietarii lor,care sunt nebuniti si ma privesc cu atata pofta, asteptand urmatoarea miscare pe care o voi face.
-Auzi,nu te dai putin jos, te rog. il rog pe prietenul nostru deja. Se uita putin ciudat la mine, probabil se astepta la altceva dar face ce l-am rugat. Ii fac semn lui ursuleț sa vina mai spre mijlocul patului si ma urc pe el potrivind pula tzeapana la intrarea in mine. Dupa ce fac vreo doua miscari ii prind pula prietenului si il trag la spatele meu punandu-i scula la intrare in curul meu,aratandu-i cu asta ce vreau defapt. Nu trebuie sa ii si zic, isi umezeste pula si usurel intra in mine. Asta e prima oara cand am doua puli in mine si senzatia e foarte tare. Se misca amandoi usor si lent, parca deja e plictisitor.
-Ce-aveti baieti? Deja ati obosit?
Nici nu am terminat ce spuneam si incep sa mi-o traga mai rapid in contratimp. E atat de binee. Aaahh..Nu vreau sa se termine..simt fiecare particica al sculelor care ma fut atat de bine incat ma fac sa gem si sa tip necontrolabil. De ceva timp se misca amandoi deodata si simt cum incep sa imi pierd mintile si sa tremur din nou. Simtind si ei asta incep sa geama si cantecul corului alcatuit din trei persoane fac ca toata casa sa rasune si se termina cu o inundatie fierbinte de samante in mine. Respiram greu toti trei stand intinsi in pat, eu intre ei cu cate o pula in maini. (ma bucur de senzatie na, chit ca nu e niciuna din ele bună momentan pentru nimic :p)
Stam asa pana ne revenim cat de cat si pretenasul nostru se duce sa faca un dus. Asteptam cu rabdare pana iese din camera, intra la baie si porneste apa. Ma uit la ursuleț si el la mine si zambeste. Nu imi dau seama sa ma bucur de zambetul asta sau nu. Stiu ca e gelos, chiar daca se abtine si nu arata, nu are cum sa nu fie.
-Ti-a placut? intreb eu luandu-l pe ocolite ca sa aflu ce vreau eu defapt.
-Glumesti nu? rāde el si ma saruta.
-Emm..nu,nu glumesc deloc.
-Matz.. nu il las sa termine, imi pun degetul pe buzele lui sa taca.
-Te rog, lasa-ma sa spun ce am de spus. Iti multumesc pentru surpriza si nu vreau sa te mint, imi place la nebunie. Insa stiu bine ca nu ti-e usor si se cam si vede. Tu nu asa te comporti deobicei. Esti sigur ca vrei sa continuam?
M-am cam lungit si inainte ca el sa poata raspunde intra omuletul "proaspat" pe usa.
-Deranjez?intreaba el dandu-si seama ca vorbeam ceva ce nu prea doream ca el sa stie.
-emmm..
-Nu nu!ii spune ursuleț uitandu-se la mine zambind. Imi face cu ochiul si imi spune "da". Sincer nu prea stiam deja ce a fost intrebarea pusa dar pornind de la miscarea lui tocmai facuta imi dau seama ca inca nu am terminat treaba.
Se da jos din pat si susoteste ceva cu prietenul lui venind dupa la mine.
-Hai, sus cu tine, doar nu ai obosit?!rad ei imitandu-ma pe mine.
-Eu??Nu vezi ce fresh is?
Radem cu totii dupa care se aseaza in pat culcandu-ma pe mine cu c...



    Login