Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O zi la tara
Autor : mrddominic - 2016-04-07
Citita de 20316 ori - Nota 6.17 (87 voturi)

Imi placea de cativa ani sa merg la tara vara. Eram in ultimul an la facultate si urma sa plecam mai multi la mare in Grecia. Asa ca in prima saptamana din iulie am fugit la tara. Abia asteptam sa ma bronzez si relaxez inainte de distractia de la mare. Apropo, ma numesc Giulia, sunt studenta, am 22 ani. La tara mergeam la matusa mea, inca din copilarie.
M-am urcat in tren si dupa 8 ore , 6 cu trenul si 2 cu microbuzul, am ajuns la destinatie. Dupa prima zi de revederi si povestiri, a doua zi m-am decis sa ma duc la locul meu de plaja. Mi-am luat prosop, patura, o carte, apa si am purces la locul cu pricina. Locul - la 3 km distanta de localitate, era o zona unde paraul ce trecea pe langa sat se largea. Acolo era o zona cu cativa copaci si arbusti si nu era un loc frecventat. Cum am ajuns, mi-am aruncat hainele de pe mine si m-am bagat in apa. Da, imi placea sa ma balacesc goala si apoi sa stau la soare.
Apa era recisoara, dar placuta dupa un pic de timp. Eram goala, apa imi trecea un pic de buric, in punctul cel mai adanc. Simteam cum trece repede printre picioare, iar cand ma apropiam de mijlocul cursului, unde erau mici curenti, simteam cum labiutele imi sunt mangaiate si desfacute rapid de acestia. Am iesit din apa si m-am intins la soare.
Despre mine: 171, 54kg, sani micuti, dar fermi, cupa B, marimea 75, dar picioarele si posteriorul erau totul. Din liceu fac volei, asa ca aratam bine, cel putin eu asa consideram.
Mi-am deschis cartea si picioarele, lasand ca si petalele mele cele mari si roz sa se deschida si sa primeasca razele soarelui. Ma si gandeam ca dupa o saptamana, o sa fac furori cand voi merge la mare. Bronzata complet, fara urme, si costumul meu alb abia cumparat, o sa faca toti baietii din grup sa aiba fantezii.
Pe la pranz am mers acasa, am mancat, m-am odihnit, iar dupa-amiaza am plecat spre locul meu de plaja. Pe drum m-am Intalnit cu Vasile, un barbat pe la 45 de ani, care lucra cu ziua pe la matusa mea.
-Saru-mana! Ce faci nepoata? Cu ce ganduri pe la noi?
-Buna-ziua! Am venit pe la matusa, sunt in vacanta. Si acum pe la plimbare!
-Aha, ca vad ca ai ditamai rucsacul cu tine! Mergi la garla?
-Nu, doar ma plimb. Am apa si o bluza mai groasa daca se face frig.
-Mergi cu bine.
Am ajuns la locul cu pricina. M-am dezbracat si mi-am aranjat lucrurile. Cand m-am incins bine, m-am dus sa fac o baita. Am intrat usor in apa, parea f rece, asa ca simti cum pielea mi se face de gaina si sfarcurile ca piatra. Am inceput sa ma ud usor pe maini si apoi pe corp sa ma obisnuiesc. Cand mi-a ajuns apa la pasa, am simtit-o uda rau.. M-am balacit si m-am plimbat prin apa, apoi m-am uitat dupa pietricele pe fundul apei, cand am auzit o voce:
-Ia te uita Costi, ce fund bombat are asta mica!
M-am intors rapid sper voce, acoperindu-mi sanii cu mainile. Erau 2 barbati, Vasile cu care m-am intalnit si un tip mai tanar, acel Costi. Erau langa patura mea. Costi tinea in mana bikini mei si radea.
- Intorceti-va cu spatele si aruncati-mi hainele, va rog! Nu fiti nesimtiti!
Ia te uita, Vasile, pizda asta are tupeu, vine aici, sta in curu gol si tot noi suntem nesimtiti?
Ha, ha! Papusa, ti se vede pizdulicea, dar bine ca ascunzi tatele! zise Vasile.
Mi-am dus o mana in fata la pasarica si le strigai:
Sunteti doi porci! O sa va zic pe amandoi! Daca nu plecati, tip!
Mai fata, cine crezi ca te aude aici? Si ce o sa zici ca erai in curu gol in apa si ca te-am vazut noi? spuse raspicat Vasile.
Noi porci? Sa vezi ce-ti inrosesc curul ala! Esti o pizdulice de la oras care ai venit aici sa faci nudism, sa ne intarati! Stii de cand n-a mai vazut, dar sa mai si simta, o pasarica frageda ca tine Vasile? a strigat Costi
Fata draga, hai ca venim si noi langa tine acum, ca sa nu zici ca suntem porci, tu goala si noi imbracati, spuse Vasile incepand sa se dezbrace. Am ramas impietrita vazandu-i cum se dezbraca repede si pornesc cu penisurile atarnand spre mine. Vasile sub burta bine conturata, avea un penis usor incurbat inchis la culoare si care parea destul de gros; Costi avea un corp atletic, bine conformat, dar etala un penis micut, dar cu capul belit. Intr-un minut au fost langa mine. M-am intors sa fug dar o mana ma prinse de par si ma trase inapoi. Vasile ma lua de barbie si uitandu-se drept in ochii mei imi spuse:
Daca tipi, fugi sau faci altceva va fi vai de curul tau! Acum mai bine stai cu noi un pic, ne cunostem mai bine si o sa vezi ca va fi bine. Intre timp Costi imi explora crapatura magica, cum ii spuneam eu cateodata la camin cu fetele cand ne epilam sau povesteam lucruri mai intime..
Ahh, am scapat printre buze, cand un deget imi patruse in interior si se misca in mine.
Ce uda e asta la pizda, nene, zice Costi! Nu noi o sa o futem, ci ea pe noi! Bune rau sunt orasencele astea! O sa te rupa in doua nene, o sa vezi ca va fi vai de pula ta!
S-au imbaiat repede langa mine si apoi m-au luat pe sus si m-au dus la patura. M au pus in genunchi si mi-au zis: Hai fi cuminte si profita!
Nu stiu ce era cu mine, dar ma simteam excitata. Penisul lui Vasile ma facea tare curioasa. Am pus mana pe amandoua si am inceput sa ma joc cu ele. Prima pe care am inceput sa o sug a fost a lu Vasile, era groasa, imi placea. Am inceput sa ma joc usor cu limba, dar repede am fost luata de cap si fututa la propriu in gura. Dupa 2-3 minute, am fost intinsa pe spate, iar Costi imi desparti labiile si incepu sa se joace cu limba acolo, in timp ce eu lucram de zor la Vasile. Penisul lu Vasile era gros, nu lung, dar se simtea bine. Limba imi juca pe el, alunecand cand pe o parte cand pe alta, iar buzele le foloseam pe post de ventuza. Deodata simti cum sunt patrunsa in pasarica de Costi, simti labiile despicate si penisul alunecand printre ele adanc in mine, parca pana la fund. Apoi miscari rapide de du-te vino incepura. Nu era genul dotat, dar se misca bine.
Eram foarte excitata, simteam cum tot corpul imi vibreaza, ma simteam folosita de doi barbati si aveam o pula in mine si cu una ma jucam cand cu mana, cand cu gura. Dupa cateva minute m-au pus in 4 labe si Vasile veni in spatele meu. Simti cum capul penisului sau incearca sa ma patrunda, era mare pentru gaurica mea. Incet patrunse capul, moment in care m-am tras putin pentru ca ma duru. Vasile zise:
E mai greu pana trece capul, apoi restul aluneca usor! Stai relaxata, lasa fundul moale.
Asa a si fost! Dupa ce capul ma despica aproape, Vasile impinse mai tare in mine, restul intra repede. Apoi incepu sa ma futa ritmic. Eram in culmea placerii. Simteam fiecare centimetru de penis in mine, ma excita la maxim. Tot vaginul era umplut si mulat pe penis. Intre timp Costi veni in fata mea si imi baga puta sa in gura. Da, el avea o puta pe langa Vasile. Am inceput sa o sug ritmic, sa o iau toata in gura, dandu-i pielicica de fiecare data si apoi invers cand o scoteam din gura, iar cu limba faceam miscari rapide in varful penisului. Nu dura mult si-l simti pe Costi incordandu-se, am vrut sa ma retrag, dar prea tarziu ...



    Login