Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O zi din viata unei femei.
Autor : mosionroat - 2017-05-04
Citita de 21641 ori - Nota 3.69 (141 voturi)
O zi din viata unei femei . Mama si femeie buna .
Ma numesc Cristina. Am 36 de ani. Sunt o femeie casatorita, cu copii si cu barbat acasa! Astazi am plecat de acasa spre liceul lui fiu-meu, sa vorbesc cu profu’ lui de fizica care-l lasase corijent pe primul trimestru si acum deja ii trantise inca un trei in catalog! L-am gasit cu greu pe profu, era in atelierul de fizica, intr-o cladire din fundul curtii liceului! L-am zarit printre mesele de aparatura si mesterea pe acolo!
L-am salutat, a venit spre mine, m-a invitat pe un scaun si a inceput sa-mi vorbeasca de problemele baiatului meu...! Am inceput sa plang, stiam ca nu invata, dar era copilul meu, ce puteam face?
Proful a venit langa mine si m-a mangaiat pe obraji. Printre lacrimi i-am vazut umflatura mare din partea din fata a pantalonilor lui si mi-am dat seama ca ma vrea, ca ma doreste, ca vrea sa ma aiba, acum si acolo. Mi-am sprijinit obrazul ud de lacrimi pe umflatura lui si l-am simtit zvacnind si mai tare. L-am cuprins incet de fund cu amandoua mainile si am apasat mai tare obrazul pe umflatura care devenise uriasa. Eram uda in chiloti si doream sa fie bine. Sa fie bine pentru el si pentru baiatul meu.
I-am tras fermoarul in jos, m-a lasat, am bagat degetele in chilotii lui si i-am tras-o afara. A iesit cu greu, era o pula tare ca lemnul si in secunda urmatoare i-o sugeam ca disperata de capul umflat tinandu-l strans de buci, sa nu o scoata cumva afara din gura mea. L-am simtit ca ma apuca cu mainile de ceafa, tragandu-ma puternic cu gura in pula lui de cremene. Simteam ca ma innec dar am rabdat loviturile lui in gat tinandu-mi respiratia. A gemut lung si in cateva secunde jeturile lui de sperma imi inundau beregata si cerul gurii! Am acceptat situatia, inghiteam la greu, proful era tanar si avea sperma suficienta cat sa insamanteze toate fetele din Liceu. Cand am simtit ca a terminat tot am inceput sa-I sug ultimele resturi de sperma din canalul pulii care se muia in gura mea, incet, incet!. A scos-o din gura mea, capul pulii era curat, doar o picatura de sperma stralucea inca in varf. I-am cules-o, delicat, cu buzele! S-a aplecat si m-a sarutat, am vrut sa intorc capul, aveam inca sperma ape buze, pe limba si sub limba dar el m-a tinut strans de cap, mi-a bagat limba in gura si mi-a sorbit sperma pe care o mai gasea prin toate cotloanele gurii mele!
Eram fericita cand am iesit pe usa, in fata mea proful ii trecuse baiatului meu un 10 in catalog, apoi mi-a zis, zambind; - Sa vii si pe urmatorul trimestru sa-i mai punem un 10… tot impreuna! Si m-a mai sarutat o data, lung, sorbindu-mi limba in gura lui fierbinte si tanara! “Da, dle profesor, voi veni s-o punem, cu siguranta!” am gandit eu. Am plecat spre piata, sa caut carne, era frig si fulguia cu fulgi mari si reci. Era in timpul lui Ceausescu, cozile erau imense iar oamenii stateau cate doua-trei zile sa bage carne la macelarii. Am intrat intr-o macelarie, oamenii se uitau urat la mine si strigau sa ies afara, sa iau coada de dincolo de usa. Am apucat sa-l vad pe macelarul sef, i-am facut grabita cu mana si el a dat din cap, afirmativ. Am iesit grabita afara, am ocolit cladirea si am intrat pe usa din spate deschisa de Sefu, personal. Mirosea a carne proaspata inauntru, a inchis usa de metal, si m-a tras de cot spre o camera calda.
- Stai aici si asteapta-ma . Sa nu pleci ca fraiera, ca data trecuta. Am zambit, stanjenita, fara sa dau explicatii. Nu mai plec... In frigiderul de acasa nu mai era nimic.
M-am sezat pe o canapea acoperita cu o patura aspra. Dupa cateva minute a intrat si el cu o sacosa plina de carne. - Ti-am pus doua kile de muschi, doua kile de costita cu carne buna si doua de pulpa fara grasime, spuse el si aseza sacosa jos, langa canapea. M-am ridicat in picioare si el, brusc, m-a cuprins de mijloc, mi-a infipt o limba mare in gura si mi-a bagat o mana sub fusta pipaindu-mi pulpele, in sus, pana a ajuns la chiloti. Am desfacut picioarele, sa-i fac loc, degetele lui imi intrasera in pizda printre labiile deja ude si dorite de pula dupa ce ma starnise profesorul. Mi-am adus aminte ca fusesem fututa in gura iar acum macelarul imi sugea limba mea si cu limba lui curate ultimele ramasite din sperma profesorului. Amintirea asta m-a excita si mai tare. Macelarul era acum convins ca el ma excitase, eram fleasca la pizda, mi-a ridicat fusta pana la mijloc, m-a intors cu putere cu fundul la el, si m-a aplecat in fata. M-am proptit cu mainile pe canapea, am simtit cum chilotii mi-au fost trasi cu putere pana la genunchi, mainile lui imi desfaceau acum bucile rotunde de care eram mandra printre toate colegele mele de la service, apoi am simtit capul unei puli tepene cum se centra pe gaura pizdii mele umflate si zemoase . Cand m-a tras puternic in pula am crezut ca-mi ies ochii din cap, lacrimile mi-au tasnit din ochi si am fost tintuita si patrunsa pana in uter, lovindu-ma repetat, cu putere. Noroc ca deja eram unsa in pizda, altfel as fi urlat de durere.
M-a bagat intr-un futai puternic, dar nu a rezistat mult si i-am simtit valul de sperma stropindu-ma sacadat si torential. A ramas infipt in mine, gemea, pula ii zvacnea acum mai rar, eliberand ultimele scurgeri de sperma fierbinte in fundul ppizdii mele care ma durea groaznic. Cred ca-mi lovise uterul si cu siguranta nu mai eram in stare de functionare o saptamana. Si-a tras incet pula afara, inca zemuinda. Avea o maciulie cat pumnul, uriasa si rosie, din care se scurgea inca un fir de sperma, cleios si lung.
Simteam o usurare in pantec, iar printre pulpe deja mi se scurgea in jos o sperma groasa si lucioasa. Mi-a dat un prosop sa ma sterg si si-a tras pantalonii pe el invelindu-si la loc pula inca mare si groasa, pe jumatate blegita dar cu calota desfacuta.. A iesit spunandu-mi sa astept ca vine cineva sa inchida dupa mine usa de fier. Mi-am aranjat chilotii si ciorapii, am tras fusta in jos, tocmai la timp, pentru ca pe usa intrase un baietan inalt, in mana cu o alta sacosa, ceva mai mica.
Se uita la mine, holba ochii spre fundul si spre pulpele mele si inghitea in sec. Mi-a intins sovaitor sacosa, si baiguind mi-a soptit: - Stiti, aveti aici ficat de porc, creier si momite, toate sunt proaspete. Astea sunt de la mine, pentru dumneavoastra, baigui el din nou, uitandu-se la sanii mei umflati. M-am uitat lung la el, avea mana intinsa, sacosa era aproape de pieptul meu si am inteles: voia si el sa mi-o traga, voia sa fie si el mascul ca taica-sau! Cateva secunde tacerea a domnit intre noi, apoi am acceptat jocul. Am apucat sacosa din mana lui , am pus-o jos si i-am zambit cat puteam mai frumos si mai incurajator. - Vaaai, dragule, dar ce frumusel eeesti! O sa fii un barbat adevarat peste cativa ani si toate femeile or sa fie fericite sa le-o tragi! A inghitit din nou in sec, nevenindu-i sa-si creada urechilor ceea ce auzea de la mine.
- Ai mai avut in brate vreo femeie, vreo fata ? l-am intrebat eu, cochetand sagalnic
El a scuturat din cap in semn ca nu si atunci am inteles ca trebuie sa-l invat ce inseamna o femeie adevarata.
L-am apucat de mana, tremura precum cainele la injectie, l-am tras spre mine, m-am asezat pe canapea si l-am desfacut incet la slit. Pula ii era semierecta, i-am luat-o cu mana delicat si tandru, am belit-o, am facut cateva miscari inainte si inapoi pana am simtit-o tare in mana, zvacnind!
Mi-am adunat buzele pe capul pulii, i-am dat cativa pupici tandri apoi l-am sorbit in g...



    Login