Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O zi de primavera tarzie
Autor : anacondaa - 2013-05-15
Citita de 7433 ori - Nota 6.56 (9 voturi)
Ma duc la dus si ma pregatesc de ce urmeaza, dau jos orice urma de par pubian, pregatesc totul cum se cuvine. Dupa ce termin, ma duc direct la fete in camera. Erau amandoua intinse pe burta cu fata spre mine, imbracate doar intr-un tricou si chiloti.
- Waaau, exclama ele intru-un glas vazandu-ma fara par pubian. Super misto, zice Monica. Vezi , s-a pregatita special pentru tine, sa vedem ce-ai invatat azi, spune ea zimabind catre Anca.
Anca imi mangaia deja coaiele si pula care se facea mare sub atingerea ei.
- Imi place cum se simte, zise ea luandu-mi pula in gura.
Incepu sa o linga si sa imi suga usar varful pulii. Monica imi mangaia coaiele. Anca incepu sa ma frece in timp ce ma sugea. Apoi facura schimb, Anca imi magaia si-mi lingea coaiele iar Monica imi lua pula in gura. Facura asta o vreme. Se vedea ca Anca nu arvea in ca tehnica Monicai si era putin mai stangace , dar parca chiar asta ma excita mai mult, iar aceasta alternare intre ele imi placea. Ba imi lua Monica pula in gura si o inghitea toata , ba venea randul Ancai care nu reusea sa inghita mai mult de jumatate, dar facea o treba buna ajutandu-se de mana. Incet incet invata si ea. Dupa o vreme Monica s-a intors pe spate si-a dat jos chilotii si tricoul si a inceput sa se masturbeze uitandu-se la Anca cum imi suge pula. Am oprit-o pe verisoara mea pentru un moment cat sa ii dau jos si ei chilotii si sa o ajut sa se aseze de-a lungul patului in asa fel incat sa ajung sa o mangai si eu in timp ce ea ma sugea. Mi-am umezit un deget si am inceput sa o mangai usor la intarea in vagin. Apoi m-am juacat putin cu labiile si din nou la intarea in vagin umezindu-mi bine si des degetele cu saliva. Am simtit ca incepe sa se umezeasca si ea si mi-am bagat usor degetele in pizda. Cu degetul acum umed cu un amestec de saliva si seva Ancai am inceput sa ii dezmierd usor clitorisul. Am mangaiat-o asa facand naveta intre vagin si clitoris pentru cateva minute pana a devenit uda de-a binelea. In tot aces timp Anca exersa cele vazute la Monica mai devreme si era o eleva foarte buna pot spune.
Am inceput sa ii mangai clitorisul alternand miscari de sus in jos mai incet cu cele de dreapta stanga, mult mai rapide. Anca incepuse treptat sa gafaia si sa gema si o facea acum destul de tare. Se oprise din a mai suge pula. Abaia daca isi mai misca mana sa mi-o frece. Dar nu vroiam sa o las sa termine inca. M-am oprit si am pus-o capra cu spatele pe marginea patului. Monica, care se masturbase privindu-ne pana atunci, a venit si ea si s-a pus in aceiasi pozitie langa Anca.
Am incepeu sa o fut intai pe Anca in timp ce ii mangaiam clitorisul Monicai. Apoi am patruns-o pe Monica si i-am bagat degetele in pizda Ancai. Gemeau si gafaiau amandoua. Am trecut din nou la Anca si am inceput sa ma misc din ce in ce mai repede, in timp ce o futeam cu dgetele pe Monica. Au inceput sa se masturbeze atat Anca cat si Monica in timp ce eu le futeam. Mi-am dat sema ca sunt ambele aproappe de oragsm si am inceput sa le fut cat puetam de repede cand pe una cand pe alta . Gemeau si gafaiau si la scurt timp ambele trupri au fost cuprinse de tremurul uni orgasm exploziv.
Ne-am intins toti trei in pat. Nu pentru mult imp insa. Anca s-a lipit cu spatele la mine in pozitia lingurita si si-a introdus singura pula. Era foarte uda si primitoare. Am inceput sa o fut cu miscari repezi si lungi, o sarutam si ii masam sanii in acelsi timp.
- Daaaa, asaaa, e asa de bine! imi soptea ea.
Nu stiu cat timp a trecut, ne miscam in acelasi ritm,ii mangaiam trupul frumos ne tineam de mana ne sarutam, savuram fiecare moment , faceam dragoste cu Anca. Orgasmul ei a venit ca o incununare a acelor momente sublime, simtind-o cum trupul ii tremura in imbratisarea mea, n-am mai rezista si mi-am dat drumul pe coapsele ei. Am ramasa cateva momente asa inlantuiti. Monica se uita la noi parca geloasa.
Ne-am dus sa facem dus , impreuna toti trei dupa care ne-am intins din nou in pat. Am mai stat la povesti si am ras din nou pe sema celor inatmplate in dimineata aceea. Am trecut asa o vreme dupa care fetele m-au intrebat daca sunt gata de runda a doua.
Inca nu eram, dar n-am apucat sa zic nimic caci Monica se delecta deja cu pula mea, care dupa putin timp a inceput sa creasca in gura ei. Anca nu statea nici ea degeaba si a inceput sa o linga pe Monica in pizda. M-am ridicat in genunchi si am puso pe Monica pe spate astfel incat Anca putea sa o linga in voie iar eu putem sa o fut in gura. I-am dat muie asa o vreme apoi m-am intins pe spate si Monica s-a urcat peste mine , era leoarca de uda, seva ii picura pe abdomenul meu. S-a asezat in pula si a inceput sa se miste repde in sus si in jos. Anca ii masa sanii si ii man...



    Login