Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO zi de primavera tarzie
Autor : anacondaa - 2013-04-04
Citita de 9044 ori - Nota 7.77 (22 voturi)
O zi de primavera tarzie la Carei, in judetul Satu Mare cu parintii. Ne vizitam rudele din zona.
Trebuia sa stam acolo de vineri pana luni. Ajungem la rudele nosatre vineri spre seara pe la ora 7. Trebuie sa specific ca tatal meu are in zona 4 verisori, fiecare cu familiile. Dupa ce ne spalam, suntem pusi la masa si stam la o poveste cu matusa unchiul si verisoru meu. Nu trece mult timp si isi face aparitria un alt unchi unchi al meu impreuna cu cele 2 verisoare si o prietena de-a lor. Se ajunge la concluzia ca ar fi mai comod pentur toata lumea ca eu sa ma duc sa dorm peste noapte la unchiul cu verisoarele. Pentru ca aici nu aveau decat un pat in plus si fie ar fii trebuitr sa dorm pe jos fie cu parintii in acelasi pat. Deci sa decis ca eu sa ma duc sa dorm acolo. Am stat la povesti pana seara tarziu ca in in final am hotarat sa plecam.
Verisoarele mele erau de 19 ani, Anca, si respectiv 14 ani Roxana, iar prietena cu care venisera era Monica de 18 ani. Eu aveam pe atunci tot 18 ani. Verisoara mea cea mica avea camera ei intr-o parte separata a casei. Anca avea de asemenea camera ei la etajul unu, iar eu am primit camera alaturata si urma sa impartim baia. Monica urma sa doarma in camera cu Anca.
Am facut un dus si m-am dus la culcare. Dupa mine au venit fetele sa faca dus si auzindu-le nu m-am putut abtine sa nu trag cu ochiul pe gaura cheii. Am fost surprins sa vad ca erau impreuna la dus si pareau foarte lipsite de inhibitii. Radeau si se juacau cu apa si se sapuneau reciproc. Probabil din neatentie am atins clanta sau usa nu mai stiu, cert este ca fetele m-au auzit si si-au dat sema ca trag cu ochiul. Anca si-a pus un prosop si a venit si a deschis usa, eu abia apucand sa ma trag sa nu ma loveasca.
-Ce faci aici? Imi spune pe un ton care se vroia suparat
-aaa, nimic! Am auzit numai ceva galagie.. spun eu cam jenat
-Si? Te-ai gandit ca ar fii bine sa vezi ce intampla? intervine Monica
-Imi pare rau, stiu ca nu trebuia, spun eu si ma duc inspre patul meu.
Fetele inchid usa si termina de facut dus. Eu incerc sa adorm, dar imi venea greu, eram cu gandul doar la cele doua trupuri superbe. Spre norocul meu nu trece mult si, dupa ce terminara de facut dus, fete au venit sa ma cheme la ele in camera sa mai povestim. Nu am asteptat a doua invitatie. Am desfacut o sticla de vin si neam asternut la povesti. Povestim noi de una de alta, dar eu eram numai cu ochii la trupurile fetelor ce se ghiceau de sub pijamaua usoara. Anca era o fata subtirica, inalta, picioare lungi si frumos definite, cu sani mari, par brunet si ochi verzi. Prietena ei, Monica, era o fata atletica, ceva mai mica de inaltime, cu sani micuti, par castaniu, ochi caprui si un fund obraznic, sa opresti traficul cu el. Nu stiu daca mi se parea mie sau nu, dar parca cele doua fete se tot atingeau una pe alta. Ba se tineau de mana, ba se mangaiau paraca in trecat pe picior.
Dupa cateva pahare am ajuns sa vorbim si despre lucruri mai intresante. Am aflat ca momentan Anca nu are prieten, iar Monica are pe cine cu care era de aprox 6 luni. De asemenea am ajuns la concluzia ca se plac una pe alta asa ca le-am incurajat mai in gluma mai in serios sa se sarute.
- Asa direct, aici? zice Anca stanjenita dar dorinta i se citea in ochi.
- De ce nu? spune Monica. Toata lumea doarme, suntem numai noi trei.
- Promit sa nu spun nimanui!zic eu
Mana Monicai urca in spre talia Ancai. Cele doua fete incep sa se sarute, chiar in fata mea. La inceput timide doar cu varful buzelor. Se ating reciproc, parca le simt respiratia, atmosfera se incinge treptat si sarutul lor devine pasional si profund. Buzele se musca reciproc, limbile se ating intr-o desfatare a simturilor. Manile lor incep sa alerge pe truprile incinse. Monica pare a fii persona cu mai multa initiativa, minile ei incep sa exploreze trupul frumos al Ancai. Ii prinde sanii si ii mangaie usor dupa care coboara in jos presind-o usor intre picioare. Ii desface incet nasturii de la pijama lasand sa se vada frumosii sani ai Ancai.
Nu-mi venea parca sa cred ca toate acestea se intampla sub ochii mei. Evident aveam pula sculata inca de cand le vazusem la dus.
Sarutarile Monicai coboara incet pe gatul verisoarei mele inspre sani. Incepe sa-i sarute usor fara graba. Trece de la un san la altul fara insa ai atinge sfarcurile care erau deja ridicate ca doi mugurasi. Anca era deja foarte excitata, sarutarile Monicai in timp ce mana ei presa usor in zona pubiana o adusesera intro stare de exitare avansata. In sfarsit Monica se opreste pentru o secunda dupa care incpe sa ii suga sfarcurile smulgand un geamat de placere de pe buzele Ancai. In acel moment Anca is deschise ochii, pana atunci inchisi. Eu stateam langa ea si imi frecam pula prin pijama. Imi zambeste si imi face semn sa vin mai aproape. Ma conformez rapid. Mana ei inceraca sa imi frece pula peste pantalonii de pijama fara prea mult succes.
-Da-i jos! imi sopteste ea,
Pijamaua mea zboara prin camera. Anca incepe sa ma masturbeze si sa ma mangaie pe coaie. Era o priveliste minunata. Aveam sub ochii mei o supeba fata cu fata radiind de plecere si care ma masturba. In tot acest timp Monica nu incetase sa ofere plcere verisoarei mele. Buzele ei trecusera de la sarutatul sanilor la suptul mai intai usor al sfarcurilor si mai apoi din ce in ce mai pasional. Buzele ei coborau acum spre locul acela firebinte dintre picioarele Ancai. Anca imi lua pula in gura si incepu sa ma suga. Din pacate pentru mine nu pentru mult timp deoarece atentia ii fu acaparta de de sarutarile Monica care ajunsese in zona firebinte. M-am intins in pat langa Anca si am inceput sa-i magai si sa ii sarut sanii. Am continuat asa pentru cateva minute, eu sarutand si mangaind-ui sanii in timp ce Monica ii dezmierda clitarisul si labiile cu sarutarile ei. In acel moment am simtit mana Monicai care incerca sa-mi ghideze pula spre vaginul Ancai. Am ajutat-o putin pe Anca sa se puna pesta mine eu stand pe spate iar ea tot pe spate peste mine. Mana Monicai m-a ghidat spre intrare.
- Incet, imi sopteste ea.
Am penetrat-o incet in timp ce Monica ii sugea clitorisul. Ma miscam incet in ea, cu miscari lungi, imi scoteam pula de tot afar din ea si o penetram din nou incet fara sa ma grabesc.Nu cred ca am facut asta pentru mult tim cand trupul ei a fost cuprins de placeriile oragsmului. Monica s-a oprit iar eu am asezat-o pe Anca intr-o parte cu spatele la mine si am continuat sa o fut, de data asta din ce in ce mai repede.
Monica s-a asezat in fata noastra si a inceput sa se masturbeze. Am futut-o pe Anca asa cateva minute dupa care am intins-o usor pe burta si m-am urcat peste ea penetrand-o adanc pe la spate. O futeam din ce in ce mai repede ca un nebun.N-am trecut mult si corpul Ancai inceput sa tremure, aproape pierzandu-si orice control fiind cupriinsa de un al doilea orgasm frenetic mult mai intens decat primul. M-am oprit si m-am lungit langa ea in pat mangaind-o pe spate si pe fese.
Am asteptat cateva momente lasand-o pe Anca sa–si revina. Nu tin minte sa fii vazut prea multe femei avand un orgasm de o asmenea intensitate cum a avut Anca in noaptea aceea.
Monica s-a intins in pat linga noi. Anca era la mijloc, Monica in stanga ei iar eu in dreapta ei. La scurt timp dupa ce si-a revenit, mana Ancai mi-a cautat pula pe care a inceput sa o frece la inceput usor si mai apoi mai repde. Mi-a facu semn sa vin peste ea sa o fut intre sani. Avea niste sani superbi, cred ca am mai zis asta. Nu am asteptat a doua invitatie si m-am conformat. Monica si-a pus capul pe pi...



    Login