Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO vizita de toamna
Autor : apetulburi - 2012-10-28
Citita de 16002 ori - Nota 8.37 (84 voturi)
O plimbare la o ruda indepartata

Era inceput de octombrie, afar inca foarte cald si frumos… Sotia isi aminteste ca nu mai vorbise de ceva vreme cu verisoara ei indeparta, ca grad de rudenie, de ceva vreme si o suna. “Verisoara” sotiei locuieste cu sotul ei intr-o localitate de pe langa Resita, desi ei lucreaza in Resita, dar fac naveta. Dupa o lunga conversatie, asa cum fac femeile, verisoara, Oana, ne invita sa trecem pe la ei. Sotia mea ii spune ca am putea in weekendul urmator, pentru ca ducem copii la socrii si putem face o vizita scurta de 2 zile. Oana se arata incantat si ne spune ca si ei raman singuri in perioada aia , pentru ca isi trimit si ei copii la bunici.
Oana si Sorin sunt proaspeti trecuti de 40 de ani, ambii cu studii superioare si preocupari serioase. Totusi Oana in cateva randuri ii spusese sotiei ca s-a maritat virgina si ca mai mult ca sigur va incerca ceva pe langa casnicie. Discutia asta a fost cu foarte multa vreme in urma.
In drum catre ei , vorbeam cu sotia despre ei si mi-am amintit de discutia cu “calcatul stramb”. Mi-am mai amintit ca in ultimele intalniri ale noastre, discutiile noastre s-au invartit in jurul subiectului de sex extraconjugal si Sorin vedea problema foarte strict, in sens ca la barbati ar fi ceva normal, pe cand la femei…nu prea. Discutiile erau in gluma, dar orice gluma are un sambure de adevar! Sotia observase si ea lucrul asta, dar nu era ceva deosebit ca sa atraga atentia in mod deosebit.
Vineri la ora 16 eram la ei. Ne asezam in curte, pe niste scaune si incepem sa vorbim. Fiecare povesteste ce a mai facut de cand nu ne-am mai vazut, etc. Dupa 2 ore de povesti, Sorin ne intreaba ce vrem sa facem a doua zi , pe unde am vrea sa mergem, pentru ca el are vreo trei ore de munca pe la birou si apoi e liber. Eu ii spun ca noi ne gandeam de ceva vreme sa mergem pana in Sebia, la Beograd, daca tot suntem atat de aproape si ca nu ne deranjeaza chiar de loc faptul ca el trebuie sa mearga la servici. Oana se declara incantata si ne intreba daca avem loc si pentru ea. Era o gluma, pentru ca nici nu se punea problema sa nu avem.
Sambata dimineata pe la ora 7 plecam spre Beograd. Noi mai trecusem prin el si ne-a placut ca asezare, dar acum voiam sa poposim cateva ore bune in oras. Era o zi superba de toamna. Frunzele erau galbene-ruginii, cerul de un albastru intens, foarte frumos. Pe drum am discuta tot felul de lucruri si treptat am ajuns la relatii extraconjugale. Oana ne povesteste de o colega de a ei care avea un amant si care a fost prinsa in fapt de catre sot si ca incepuse divortul, apoi s-au impacat, dar ea in acelasi timp era si cu amantul… De la subiectul asta discutia s-a indreptat spre perceptia societatii si dorintele noastre, etc. Am tot discuta chestiuni de principii multa vreme, pana cand sotia mea i-a destainuit Oanei ca noi am facut swing cu prietenii nostrii , cand am fost la mare si mai apoi la Viena. Oana a ramas ca la dentist pentru cateva secunde. Cand si-a revenit a inceput sa ne intrebe cum evolueaza relatia noastra, cum am depasit mometul, etc. Parea foarte curioasa, dar in acelasi timp repeta mereu ca Sorin nu ar putea accepta lucrul asta. Apoi sotia mea a intrebat-o direct, daca ea chiar vrea sa incerce cu altcineva sau traieste doar cu o fantezie care devine refulare? Oana s-a fastacit rau, nu prea reusea sa lege un raspuns coerent, astefel incat sotia mea, ca s-o scoata din impas, a venit cu o propunere soc. I-a propus s-o faca la Beograd cu mine. A fost momentul in care Oana a inlemnit. A reusit sa spuna doar : nu pot! Am reluat discutiile pe alte teme, dar Oana era oarecum absenta, nu prea era cu gandul la discutii. Apoi eu si sotia mea ne-am cerut scuze pentru propunere, dar Oana a zis ok, dar tot absenta era.
Am ajuns in Beograd, am facut o tura cu masina prin oras, apoi am oprit pe malul Dunarii si ne-am plimbat pe faleza. Oana parca era dintrun “alt film”,chiar imi parea rau pentru ca sotia mea i-a facut propunerea respectiva.
Dupa jumate de ora de plimbare, ne-am asezat la un restaurant situat pe un ponton. Am comandat ceva de mancare, de baut, preturile erau mai mult decat accesibile, si admiram peisajul. Oana a avut o tresarire si ne-a intrebat: si daca o fac, cu Sorin cum ramane, daca afla? Si eu si sotia am ramas surprinsi. Apoi sotia mea a luat mainile Oanei in ale ei si i-a spus: Asta e un secret care il vei stii doar tu; noi il uitam in secunda 2.
Oana: Nu stiu ce sa zic…
Sotia: Depinde doar de tine, de dorintele tale, nu te fortam, nu te presam, stiam doar de dorinta ta si ma gandeam ca mai sigur decat atat nu se poate!
Oana: Si tu ce o sa faci in timpul asta?
Sotia: Pot veni si eu, sau pot face o tura pe la un Mall.
Oana: Bine , ok… Vreau s-o fac! Pentru prima data…cred ca as vrea s-o fac in doi…
Sotia: Perfect!
M-am aplecat peste masa si am sarutat-o pe Oana pe buze. A raspuns la sarut, asa ca am atins-o usor pe sani, peste haine. Se vedea ca e super excitata.
Am terminat repede de mancat si am plecat. Desi Oana e cu cativa ani buni mai mare decat mine si decat sotia mea, in problema asta era complet depasita, era ca un copil debusolat.
Am gasit un hotel, am inchiriat o camera si am urcat, eu si Oana. In lift ne sarutam ca doi lieeni. Am ajuns la camera si eram inlantuiti. Oana a spus ca ar vrea sa faca un dus. Am zis ca ar trebui sa il facem amandoi. Am incepu sa ne dezbracam unul pe celalat.
Ca infatisare, Oana nu se remarca cu nimic la prima vedere, este chiar neglijenta cu imaginea ei. Daca te uiti atent la ea, se pot observa forme voluptoase, dar care nu sunt puse in evidenta. Are sani frumosi, fese bombate, e drept ca sunt cu celulita, dar e ceva normal pentru o femeie sedentara, la 40 de ani. Apoi, senzatia mea e ca Oana nu e motivata sa arate sexy.
Dupa ce ne-am dezbracat am tot vazut ca Oana e deranjata de privirea mea directa asupra corpului ei, asa ca am luat-o de mina si ne-am dus la baie. Am facut dus impreuna si ne-am spalat reciproc. Ea mi-a spus ca e putin stanjenita , pentru ca nu e epilata si aranjata. I-am spus ce e ok si ca e sexy si asa , naturala.
Dupa ce am iesit din bae, am sters-o cu prosopul si am intins-o pe spate. I-am desfacut picoarele si m-am avantat intre buzele vaginului ei. A fost usor surprinsa, dar nu a ripostat. Am inceput sa le ling, sa le sug, cred ca nu am facut treaba asta de 10 ori, ca am si simtit-o pe Oana cum se icoarda si apoi ajunge la orgasm.Apoi i-am introdus un deget in vagin si in acelasi timp ii sugeam clitorisul. Oana avea orgasm dupa orgasm, asa ca m-am ridicat usor, i-am desfacut picioarele si mai larg, mi-am potrivit capul penisului intre buzele vaginului si am intrat.. Oana m-a primit cu un oftat de placere. Am intrat in ea, cand mai repede , cand mai incet, o simteam umeda, iar cearsaful de sub fundul ei era umed tot. Pe cand i-am asezat picioarele pe umerii mei si o penetram, am fost uimit sa vad cat de ud era pensiul meu de la excitarea Oanei.
Dupa ce ajungea la orgasm, o sarutam, apoi incepeam sa ii sug sanii, apoi mergem spre urechi si ii sopteam cat de excitat sunt si ca este o femeie extraordinara, ca imi place s-o f…, apoi coboram iar spre sani. Cred ca am repetat de 4 -5 ori toata treaba asta, pana cand a sunat mobilul. Era sotia mea care m-a intrebat daca mai stam. I-am zis sa vina si ea la camera si sa plecam impreuna. Oana a facut ochii mari , dar nu a spus nimic. Am continuat s-o penetrez, de data asta pe la spate, nu stiu cata vrem, dar oricum , Oana se mai terminase de 2-3 ori, pana cand s-au auzit doua batai in usa. Am scos penisul din vaginul Oanei si m-am dus la usa. Am deschis, iar sotia mea a intrat. Cand m-a vazut cat de transpirat sunt, a ras si s-a asezat in genunchi si a inceput sa mi-o suga. Oana statea in fund si se uita la noi. Dupa 5 minute de felatie, am ridicat-o pe sotia mea, am dezbract-o si am pentrat-o pe la spate, din picioare. O tineam cu mainile la spate si ma uitam intr-o oglinda, care era langa noi, la cum ii sar sanii in timp ce eu o penetrez. Sotia mea era si ea foarte excitata asa ca s-a terminat foarte repede. Am iesit din ea si m-am dus in pat langa Oana, am asezat-o pe o parte, i-am ridicat piciorul si am penetrat-o. Sotia mea s-a asezat in pat , langa noi si a inceput sa se masturbeze. Oana dadea semne ca se apropie de orgasm, iar eu simteam nevoia sa ejaculez. Asa ca am intrebat-o pe Oana cum s-o facem, iar ea mi-a raspuns ca fara probleme sa ejaculez in vaginul ei, ca ii place foarte mult sa simta sperma in vagin.Nu a mai durat mult si am auzit-o pe sotia mea cum ajunge la orgasm, apoi eu nu mi-am mai putut controla excitatia si am ejaculat in vaginul Oanei. Oana a ajuns la orgasm exact cand am inceput sa am spasmele orgasmului.
Am plecat de la hotel foarte fericiti toti trei, am mai hoinarit prin oras, am adimirat Dunarea dintr-un parc, apoi am mai baut cateva sucuri pe la terase, oricum Oana era o alta tipa, fata de cea care venise la Beograd, iar pe la ora 16 am plecat inapoi spre Resita.
Seara ne-am petrecut-o la un gratar, Sorin a adus un vin bun, apoi am jucat carti pena pe la miezul noptii, dupa care am plecat la culcare.
De dimineata, m-am trezit pe la ora 8 si m-am dus la bae. Cand am iesit l-am intalnit pe Sorin care se grabea sa mai plece pe la servici putin, ca sa termine treaba pana la ora 10 si sa revina la micul dejun. In 5 minute era si plecat de acasa. M-am intors spre camera unde dormeam cu sotia si m-am asezat in pat. Sotia mea se trezise si ea si dicutam despre ziua de ieri si despre sexul in trei, cand auzim un ciocanit in usa. Era Oana care venise sa ne intrebe cum am dormit. Am chemat-o langa noi in pat. Era intr-o pijama transparenta, foarte decoltata. Am schimbat impresii despre sexul la Beograd, iar Oana ne-a imbratisat pe amandoi multumidu-ne pentru ceea ce i-am oferit. Ne-a spus ca a fost cel mai excitant lucru din ultimii ani si ca ar mai vrea a incerce, dar sa nu afle Sorin. I-am promis ca va ramane secretul nostru. Apoi sotia mea s-a ridicat din pat si i-a spus Oanei: Ar trebui sa prfiti cat mai poti, pana cand vine Sorin! Distractie placuta porumbeilor! ; si a iesit din camera. Eu si Oana nu am mai pierdut timpul. Ne-am dezbract unul pe celalat, ne sarutam, ne pipaiam, apoi i-am introdus doua degetete in vagin, in timp ce ii sugeam sanii. Era foarte excitat. Constatasem cu placuta surprindere ca Oana era proaspat epilata pe picoare, parul pubian era tuns scurt, arata foarte sexy. Am incepu sa ii sug clitorisul, sa ii ling buzele vaginului, sa o penetrez cu degetele, pana cand a ajuns la orga in vagin, in timp ce ii sugeam sanii. Era foarte excitat. Constatasem cu placuta surprindere ca Oana er...



    Login