Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO vara fierbinte II
Autor : dannmircea - 2014-01-03
Citita de 15098 ori - Nota 7.94 (62 voturi)
Zis si facut, Doina merge dupa camerista bineinteles imbracata doar in slip si un tricou care lasa sa se vada frumusetea de sani in toata splendoarea ei. Eu merg la baie cand aud voci, era Doina cu camerista, care se scuza ca pina la ora aceasta nu reusise sa ajunga la camera . Avind in vedere ca a schimbat cearceaful, da buzna in baie sa schimbe si prosoapele sis a ia cosul, asa ca ma trezesc cu ea peste mine in baie, eu goala pusca inca transfigurata de la orgasmul avut, ea mirata, surprinsa si putin rusinata.
Se scuza , roseste putin , isi termina treaba si iese din baie. Era o femeie in jurul varstei de 37-38 ani, cu un halat ce scoatea in evidenta un decolteu generos, pircioare lung ice zburdau frumusel din capotul al carui ultim nasture se inchidea cu circa 10 cm sub pizda.
In fine, dup ace aceasta a plecat, totul Durand cam 15 minute, ma trezesc cu Doina peste mine in baie, goala pusca si foarte pornita. “Pina acum doar eu am prestat, treci te rog cu gura la pizda mea ca simt ca iau foc” . Fara a comenta mi-am afundat fata intre bucile rotunde ale Doinei, ii dezmird intai rozeta cu limba, apoi imi fac curaj si ii desfac buzele pizdei cu limba. La inceput putin, apoi din ce in ce mai mult. Pe de o parte eu ma chinuiam sa patrund cat mai adanc, pe de alta parte ea incepuse sa ma futa in gura , miscind bazinul intr-un ritm alert. Devine chiar putin dominanta, ma tine cu o mana de par iar cu cealalta imi indeasa capul in pizda. O aud : “Asa curva ordinara linge pizda asta nesatula, hai ca o sa te fut in gura tot concediul” . Putin surprinsa dau sa imi retrag capul, ea ma tine strins de par si cu cealalta mana simt cum primesc o palma zdravana: “Linge pizda cand iti spun”. Desi putin speriata, simt ca toata atitudinea ei imi umezeste pizda. La un moment dat dintr-o borseta aflata in baie ma trezesc ca scoate un ditamai pula de cauciuc. Eu stateam in baie intinsa pe jos, ea imi calarea gura cu pizda foarte zemoasa si cu o mana imi baga pula in pizda incapind sa faca o miscare de dute –vino, la inceput cu miscari lente, dar apoi din ce in ce mai rapide. Nu dureaza mult si simt cum gura imi este umpluta cu zeama. Doina se ridica putin cat sa fie cu pizda la circa 10 cm deasupra mea si isi freca nebunesc lindicul, juisand din ce in ce mai mult. Ma spala efectiv pe fata, pe cap cu zeama ei. Apoi se ridica in picioare deasupra mea si se uita de sus la mine. Aveam o imagine care desi veneam dupa trei orgasme in acea zi ma facea sa ma umezesc toata. De jos ii vedeam picioarele lungi, pizda larga si zemoasa si curul bine si frumos proportionat iar peste toate acestea venea imaginea sanilor imensi vazuti de jos, cu sfarcurile ridicate.
Doina zimbea si imi spuse sa incercam sa ne ridicam ca acum ne trezim cu baietii. Zis si facut, nu dura mult si in circa 30 de minute soseau si masculii, incinsi intr-o disputa despre norocul la zaruri. Noi aranjate, primenite i-am servit cu cate o bere rece si dup ace au facut si ei un dus scurt, aflind in acest timp ca Alina a ramas sa i-a masa cu colega intilnita, am pornit cu totii catre restaurant. Pe drumul spre restaurant ne intinim cu camerista, care ne zambeste strengareste sin e doreste pofta buna. La reactia acesteia, Crsti se infoaie in pene : “Ei, inca mai atrag priviri!”. Eu stiind intimplarea de mai devreme zambesc !
A doua zi, spre surprinderea noastra, un telefon ne cam strica concediul, Mihai si Cristii trebuind sa plece catre casa. Am decis cu totii ca sa ramina fetele pentru a se bucura de vacanta si a nu pierde banii deja achitati. Astfel ca mai aveam de stat cinci zile singurele pe litoral.
Dup ace in jurul orei 10 baietii au plecat spre casa, imbracate sumar am plecat spre plaja. Eram trei pizde despuiate, bune de pula si singure pe litoral. In preajma Alinei Doina nu mai facea gesturi care sa tradeze pasionala noastra partida de futut in gura. La un moment dat am mers in apa eu si cu Doina, Alina raminind pe rogojina impreuna cu Delia, colega sa care venise si ea linga noi.
Ne jucam in apa tot stropindu-ne cand la un moment dat observam linga noi zambind larg acelasi tanar pe care Doina il fericise cu o zi inainte. Ne uitam amindoua, ne bufneste rasul iar Doina il trateaza cu: “Juniorule, iar iti e a fute?” , la care tanarul foarte indraznet: “ Mie nu dar pulii da, a vazut iar pizdele astea doua si tot nu imi da pace”. Surprinse oarecum de faptul ca tanarul in loc sa fie jenat de atitudinea libertina si indrazneata a Doinei devine chiar foarte franc, ne dispare putin zambetul. Doina cu calmul sau pervers ii scapa: “ Toate la timpul lor tinere”
Ne departam incet miscandu-ne cururile in ciuda pulii juniorului si o intreb in glum ape Doina: “Doar nu ai de gand sa te futi cu el”. La care ea : “ Eu, cine stie, poate, dar cred ca tu chiar ai de gand sa te lasi fututa”. Ma pocnit rasul. Dupa plaja am mers la hotel, am facut un dus, recunosc imi cam lipsea pula lui Cristi, m-am echipat pentru masa intr-o fusta scurta, cu o bluza vaporoasa si daca tot ma invatasem, fara sutien. In picioare aveam o pereche de sandale cu toc cui, foarte inalte, astfel ca intradevar faceam in ciuda pulii care nu era linga mine. Vazindu-ma cele doua prietane au zambit sagalnic, nici ele nefiind departe cu tinutele, dar eu fiind intradevar cea mai indrazneata. Delia care venise si ea cu noi era o tipa mai scunda dar bine proportionata , purta un pantalon scurt si un tricou mulat.
In timpul mesei observ ca la masa de linga noi servea prinzul chiar tinerelul care ne aratase pula cu o zi inainte in mare , fiind cu parintii, un tata la circa 50 de ani, mama cam la aceiasi varsta si un fratior mai mic (circa 10 ani). Cu fata la masa noastra statea atit tatal cat si fiul cel mare. Nu de putine ori am surprins privirea celor doi pe picioarele mele sic red ca incercau sa surprinda chiar si sub minuscule fustita pe care o purtam. Nu stiu ce imi vine si hotarasc sa ma joc cu ei. Ca din intimplare imi las picioarele sa se destinda putin lasind sa mi se vada albul chiloteilor care deja simteam ca sunt uzi. Vad doua priviri flaminde, doua perechi de ochi mari si instantaneu aud cum tatal se ineaca cu ciorba pe care o servea. Strang picioarele si zambesc singura. Doina, care era de aceiasi parte de masa cu mine, zambeste usor si ea. La un moment dat imi face semn dicret : “ Eu merg la baie sa imi pudrez nasul, nu vii si tu?” Nu stiu ce are in cap dar raspund afirmativ. Ajunse acolo, Doina zimbeste si imi spune: “ Am zis eu ca esti pusa pe futut” , “ Nu mi-ai sugerat tu initial sa scol ceva puli pe plaja? Ei eu sunt o tipa hotarita si cum am spus le vreau pe toate la verticala”. “ Ei atunci hai sa iti fac un cadou” zise Doina si scotind ceva micut din poseta ma trezesc cu maina ei in pizda mea deja umeda, scurt a introdus ceva. “ Te va face sa te simti bine”. Baniuam ca era un ou vaginal, insa steam ca acestea sunt vibratoare si au un fir cu o telecomanda. Intrucat imediat a intrat cineva in baie, nu am mai comentat nimic si am plecat spre masa. Deja simpla lui prezenta ma facea sa imi frec peretii pizdei de el, incingindu-ma. Dupa circa 15 minute in care tot imi desfaceam si imi stringeam picioarele jucamduma cu inimile celor doi masculi, am o surpriza: incepe ceva sa tremure in pizda mea, era un tremurat lejer dar care ma facea sa inebunesc. Eram la masa sin u puteam face nimic, simteam ca inebunesc. Ma uit la Doina si observ ca se juca cu ceva in mina stanga in timp ce zambea la mine. Se oaca asa timp de circa 10 minute, cand opera vibratorul cand il pornea, aducandu-ma in stare sa ma fut acolo. Cred ca daca in momentul ala veneau 5 barbati sa ma faca posta as fi fost cea mai fericita. Profit la un moment dat de plecarea la baie a celor doua : Alina si Delia, si ma reped la Doina : “ Esti nebuna, mai am putin si mor aici” . Replica ei vine scurt: “ Chiar imi amintesti de mine in tinerete – o adevarata curva”. In acest timp familia vesela de linga noi terminase masa, insa tatal mai ramasese cu un digestiv in fata. Profita de lipsa fetelor si ne trezim cu el la masa.
“ Buna ziua doamnelor, ma numesc George si as vrea daca este posibil sa va invite in oras” . Eu stupefiata, Doina ca de obicei cu initi...



    Login