Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO vara fierbinte
Autor : dannmircea - 2014-01-02
Citita de 16236 ori - Nota 8.13 (60 voturi)
Totul a inceput in vara anului trecut. Sunt o femeie de 29 de ani, 1,75 metri inaltime, sani numarul 4, fund bombat si cu tendinte de nimfomana. Sunt casatorita cu Cristi de doi ani. In vara trecuta acesta a venit cu propunerea de a merge la mare cu familia sefului , cu care de altfel Cristii se integele foarte bine. Fiind o fire super sociabila nu am avut nimic impotriva, ceea ce vroiam era sa ajung la mare.
Astfel ca pe data de 20 iulie am pornit toti cinci spre mare. Cei cinci fiind: eu (Mona) , Cristi, Mihai (șeful sotului), Doina (sotia șefului) și Alina (fica șefului). Mihai era un tip sociabil, cam la 55 de ani, Doina o femeie draguta, mai tinara decat Mihai cu circa 5-6 ani, dar care nu isi arata varsta . Alina o pustoaica de 19 ani super indrazneata din toate punctele de vedere. Din considerente materiale, am hotarit sa mergem cu o singura masina, cea a lui Mihai. Tin sa precizez ca aveam de traversat toata tara, caci drumul de la Timisoara la Mamaia este destul de lung.
Avind in vedere de destinatia noastra pentru drum am avut in vedere o costmatie lejera compusa dintr-o fusta scurta (sa fiu sincera foarte scurta), un maieu mulat pe corp si o pereche de sandale cu toc inalt, care sa imi puna in valoare picioarele.
Am observat ca si Doina si Alina optasera pentru ceva extrem de lejer. Doina o fusta lunguta, larga dar extrem de transparenta care lasa sa se observe o pereche de chilotei tanga, o bluza larguta, lejera dar care punea in valoare o pereche de sani extrem de mari, jucausi si cel mai important fara sa poarte sutien. Alina o pustoaica zvelta bine proportionata, semanind cu mama la marimea sanilor, purtind o pereche de pantaloni scurti si o camasa foarte vaporoasa fara sutien.
Pe Mihai il mai vazusem, venise pe la noi de doua ori impreuna cu Cristi.
De cum ne-am vazut, prezentat, pupat am observat un zimbet larg pe chipul Alinei. Pe tot parcursul drumului discutind despre lume si viata Alina era foarte patimasa, gesticula si de multe ori ma trezeam cu mana ei pe piciorul meu. La inceput nu am bagat in seama gestul dar la un moment dat Alina care statea in dreapta mea, eu stand in mijloc pe bancheta din spate, s-a ridicat sa ii dea replica lui Mihai, care conducea si tot gesticulind imi atingea in mod repetat si din ce in ce mai apasat sanul ci cotul. Sutienul pe care il purtam nu avea burete astfel ca sfircul meu deja dadea semne de bucurie.
La un moment dat ne-am oprit sa mancam ceva la un popas. Cand am coborat, Alina care imi tinea usa ca sa cobor am observat ca isi pironise ochii in bichinii mei, pe care era imposibil sa ii ascund in impostaza respectiva. Pina seara cand am ajuns pe litoral mi-am tot facut ganduri daca sunt sau nu paranoia.
In sfarsit, odata ajunsi ne-am cazat si am mers fiecare in camere ca sa despachetam. Micile jocuri ale Alinei ma cam incinsesera, astfel ca odata intrata in camera am tabarat pe Cristi, si desi acesta nu se astepta s-a trezit cu pizda mea pe fata . A incercat sa comenteze ceva dar eram atit de incinsa incat fara pauza ii indesam pizda iar si iar in gura tinindul de strins de cap iar el stiind ce imi place isi afunda cu putere limba in adincul pizdei mele. In scurt timp am simtit ca explodez, i-am umplut gura si fata cu zeama mea apoi am cazut pe pat cu picioarele larg deschise. In acel moment Cristi, care ma cunostea foarte bine si care nu se descarcase imi spune:
- Ei mica mea curva crezi ca s-a terminat? Stai sa te satur de futai! Si a tabart pe mine, m-a intors cu fata in jos si fara sa apuc sa mai fac ceva m-am trzit cu pula sa in adincul curului meu.Am simtit ca mor de placere. Ma tinea de par si ma futea ca pe ultima curva , tatele imi sareau in toate partile iar vaginul inca imi zvagnea de la orgasmul anterior. Dupa circa 10 minute imi umplea curul cu sperma si imi mai tragea si o palma la cur.
Ne-am linistit, am facut un dus si apoi a sunat telefonul. era Mihai care ne propunea sa iesim la plimbare. Imbracata intr-o fusta lejera , o bluzita si un ploveras subtire am iesit sa ne vedem cu Mihai, Doina si Alina. Am mers la o terasa pe malul marii , am mancat, am baut , am dansat ! Totul parea sa fi fost o nebunie in capul meu in cursul zilei caci nu mai vazusem nici un gest exagerat al Alinei. Cand imi faceam mea-culpa ma trezesc in mijlocul unui dans cu Alina care isi baga piciorul intre picioarele mele, ma simt provocata si nu stiu de ce raspund avansului si intru in jocul pustoaicei. La urma urmei deocamdata nu era nimic exagerat, dansam ca doua pustoaice in club. Din tot grupul eram singurele care dansam , destul de departe de masa unde erau ceilalti, astfel ca la un moment dat Alina prinde curaj si ma stringe mai tare de coapse astfel incat simt cum pizda mi se sprijina pe piciorul ei. Zambesc dar incep sa ma umezesc, ii simt sanii imensi fara sutien pe pieptul meu. Vad cu sfircurile ii sunt iesite mult in relief. Incepe sa se lase din ce in ce mai jos, obligindu-ma sa imi sprijim din ce in ce mai mult pizda de piciorul ei. Simt ca inebunesc, ma salveaza muzica care se opreste. Alina zimbeste, ma elibereaza din imbratisare si porneste ca si cum nimic nu se intimplase catre masa.
A urmat o noapte fierbinte in care am fost iar curva lui Cristian , am luat muie, am inghitit sperma iar am luat muie . Sexul nostru era cu tematica, azi imi dadea limbi pina inebuneam, maine ma fute in cur, poimine mimam ca isi cheama o curva din ziar si facea cu mine tot ce dorea si tot asa.
A doua zi am mers la plaja si nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca atit Doina cat si Alina faceau toples, ambele avind niste bichini minusculi. In urma glumelor facute pe seama rusinoasei de mine si a insistentelor lui Cristi, m-am aratat dispusa sa renunt si eu la sutien, dar inca nu o faceam. Astfel ca la un moment dat ma trezesc cu Doina in spatele meu, se apleaca lasindusi imensii sani pe spatele meu, imi cuprinde sanii cu ambele palme si ma intreaba :
- Nu vrei ca țâțele astea obraznice sa scoale cateva puli pe plaja?
- Cum sa nu! Chiar pe toate as vrea sa le vad la verticala ! Ii raspund in gluma
- Atunci hai sa ne balacim putin! In acelasi moment ma trezesc ca imi trage cupele sutienului intr-o parte lăsând sa iasa afara doua țâțe tari, jucause intradevar care de la atingerilor ei prezentau si doua sfârcuri roșii si ridicate. Am avut timp doar sa ma trezesc cu Alina in fața mea, aceasta m-a luat de maini si m-a tras pentru a ma ridica de pe rogojina si a merge in apa. Am reusit sa scot de tot sutienul, sa il arunc pe rogojina si apoi m-am lasat dusa de jocul celor doua, alergind efectiv spre apa. Eram trei pizde aproape goale, cu tatele sarind in toate părțile, râzând si bălacindu-ne în apa mării. Ne stropeam, ne impingeam incercand sa ne imbaiem una pe alta astfel ca la un moment dat m-am trezit cu mina pe sânii Doinei. Aceasta radea si ma imbratisa strins in incercarea de a ma tranti in apa. Cu o mana pe spatele meu si cu alta intre picioare Doina incerca sa ma dezechilibreze. Tot inaintam in apa pina cand apa ne ajungea pina la gat. Am observant ca atunci strinsoarea Doinei se transforma in mangaiere si simt cum mana ei se strecoara in chilotul minuscule de plaja soptindu-mi :
- Cred ca Cristi e inebunit dupa pizda asta simpatica!
Inlemnesc si incep sa respire sacadat, nu mai am puterea si nici vointa de ai trage mina din chilotii mei. Dimpotriva incep sa imi misc solduril cand simt cealalta mina pe sanii mei, tot ce mai apuc sa fac este sa ma apropii de fata ei si sa ii soptesc la ureche:
-Fute-ma !
-Asta o sa fac iubire dar toate la timpul lor! Acum doar te incalzesc!
Si simt cum doua degete patrund in interiorul pizdei mele. Observ ca Alina a ramas mai la mal intr-o discutie cu o tipa.
Doina cu o mina imi fute pizda si cu cealalta imi trezeste simturile jucanduse cu un sfirc. Prind curaj si strecor o mina in chilotul ei, simt pe marginea pizdei un lichid vascos si imi dau seama ca si ea este umeda. Se apropie un tinerel , dau sa ma retrag dar Doina imi sopteste incet: mie imi plac chestiile perverse, stai asa si lasal sa vada.
Nu imi venea sa cred dar idea imi place asa ca nu incetam sa ne futem. Tipul, cam la 17 ani trece si incet incet isi da seama ce se imtimpla. Se opreste cam la 2 metri de noi si isi face de treaba. Ne aflam cam la 100 metri de plaja si circa 200 metri de rogojinele noastre. In afara tânărului nu prea se mai afla nimeni in imediata apropiere. Astfel ca noi ne vedeam de treaba iar el prinde usor, usor curaj si se intoarce spre noi si nu se mai sfiieste sa priveasca direct. La un moment dat simt ca sunt aproape de orgasm si incep sa tremur toata, scot un icnet scurt si infundat. Doina ma sprijina si imi revin rapid. Aveam slipul dat mult deoparte astfel ca lasa sa se vada pizda rosie in toata splendoarea ei. Observ ca tipul este deja la circa 1 metru de noi si tresar, insa aceiasi Doina are prezenta de spirit si ma linisteste – Stai linistita ca il rezolvam imediat si pe junior.
Vad ca se departeaza usor de mine si pune mina pe pula tânărului care era deja scoasa din slip. Aproape ca nu imi vine s...



    Login