Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O vara fierbinte, cu dragoste - 1 -
Autor : mosionroat - 2017-04-01
Citita de 14390 ori - Nota 5.56 (177 voturi)
O vara fierbinte, cu dragoste. Inceputul
Eram intr-o vara in tabara la munte, intr-o zona mai putin vizitata!
Stateam intr-o cabana mare, lunga, ridicata pe o temelie inalta de piatra! Jos, la parter erau bucataria sala de mese si baile comune iar sus la etaj, era o camera mare, la fel de lunga, cu paturile mari de doua persoane si lipite cate doua unul de altul! Apoi erau despartite de un perete de scanduri inaltate cate o jumate un metru mai sus de inaltimea patului pentru a pastra o bruma de intimitate.
Terminasem clasa a saptea si venisem in tabara la insistentele profesoarei mele de romana, care organizase tabara cu clasa ei, de a cincea, si ramasesera cateva locuri goale!
Profesoara insistase la maica-mea ca sa ma lase, ca eram baiat mare, bine dezvoltat si clasa ei era in majoritate din fete. Am auzit-o pe mama cum ii spunea dirigintei pe hol cand o conducea spre iesire ca sa aiba grija sa ma supravegheze noaptea sa nu umblu prin paturile fetelor!
Diriginta a ras cristalin apoi a spus ca o sa aiba grija sa ma tina sub ochi ca nu vrea probleme cu mamele fetelor din clasa ei...!
Iata-ne ajunsi in dormitorul mare ca un pod de hambar din lemn.
Cu noi mai venise si o alta profesoara, de geografie, mai tanara si mai tacuta, venita cu fetita ei, eleva in clasa doamnei Lia.
La stabilirea locurilor doamna Lia a hotarat ca primele paturi, cele dinspre usa de intrare sa fie ocupate de ea si mi-a cerut, zambind, sa ocup patul lipit de al ei!
Doamna de geografie, cu fetita ei au ocupat ultimele paturi spre coltul indepartat al dormitorului acolo unde era si o usa ce dadea intr-un balcon de lemn, astfel ca amandoua usile sa fie supravegheate!
Luminile electrice din dormitorul urias erau asigurate de patru becuri atarnate de tavan, cu intrerupatoarele chiar langa patul doamnei Lia!
Dupa o scurta excursie primprejurul taberei pentru a vedea cum sunt amplasate drumurile si acesul la tabara, am mancat cu totii in sala de mese de la parter unde am avut parte de priviri foarte zambitoare din partea unor eleve din grupul nostru!
Doamna Lia chiar a remarcat privirile si chicotelile lor si le-a cerut fiecareie sa isi vada de mancarea din fata lor!
Seara, la culcare, doamna profesoara Lia mp-a cerut sa ma schimb in pijamale dar cat mai asezat pe pat posibil, ca sa evitam privirile curioase ale celorlalte fete, exagerat de curioase!
Asa am facut si in 5 minute eram in pat, in pijamale, invelit cu cearsaful si cu patura pe deasupra!
Doamna Lia le-a cerut fetelor ca in 10 minute sa fie in pat, apoi a stins lumina si a inceput sa se schimbe!
Aici a inceput durerea mea...
Cand am vazut in penumbra luminii lunii trupul invelit al doamnei Lia, cum se misca, se unduieste si se desface in toate partile anatomice componente. trupul cu mijloc subtire, mainile cu brate rotunde, pieptul plin desfacut in cei doi sani plini si ascutiti la varf, picioarele cu glezne fine si cu forme conice spre pulpele care se terminau intr-un fund obraznic... m-au luat caldurile...!
In pantalonii de pijama pula crestea amenintator impingand cu putere in nasturii mici ai prohabului...
Am simtit aromele si parfumul trupului ei invaluindu-ma ametitor... iar zvacnetul ritmic si puternic al pulii mele sculate mi se parea la fel de zgomotos ca limba clopotului cel mare din turnul catedralei orasului!
Inima mi se urcase in gat... parca nici nu mai aveam aer si ma fortam sa respir ca sa nu ma sufoc!
Doamna Lia se cuibarise in pat cu cearsaful peste si si ofta lung, obosita!
Peste un timp auzi gafaitul meu de alaturi si ma intreba, infrijorata, daca am febra!
- Nuuu, nuuu, am gafait eu drept raspuns frecandu-mi incet pula sub patura groasa!
Peste alte cateva minute in care ea ascultase gafaitul si zgomotul ritmic de sub patura mea imi sopti, ingrijorata, dar cu grija sa nu fie auzita decat de mine:
- Puiu, ce faci, ti-o... freci...? O freci... cu mana?
Am incremenit si am bolborosit icurcat:
- Nnnuu... Nnuu... de loc!.. Mi-era teama ca ii va spune mamei si eu nu voiam asta pentru ca maica-mea tinea sa fiu barbat, nu labagiu, si imi repeta mereu asta!
Peste cateva minute care mi s-au parut lungi cat un secol am reinceput miscarea mainii tragandu-mi in sus si in jos pielea de pe capul pulii cu palma facuta caus!
Credeam ca voi scapa sa ma termin pentru ca deja mi se umflasera si ouale, cand am auzit-o pe doamna Lia, soptindu-mi, hotarata:
- Puiule, treci tu in pat cu mine ca sa nu faci vreo pozna acolo!
Am incremenit si m-am facut ca dorm.
Mana ei s-a intins spre mine cu fermitate si m-a tras, cu fermitate, mai mult cu forta, in patul ei.
De rusine m-am intors imediat cu spatele la ea, pentru ca nu voiam sa isi dea seama ce pula tare si sculata aveam in pantaloni!
M-a invelit cu acelasi cearsaf si cu patura ei, si mi-a soptit la ureche:
- Te rog sa te linistesti, noapte buna! si s-a intors cu spatele la mine!
Pe mine ma luase caldura emanata din corpul ei si tremuram acum ca un caine la injectie, cum nu mi se mai intamplase niciodata!
Trecuse, cred, mai mult de o ora, celelalte soapte si glasurile fetelor se linistisera toate si... m-a luat somnul!
M-am trezit gafaind, visam ca penetrez... ca pula imi intra alunecand in una din amintirile ultimului an de scoala... dar nu era decat lumina lunii si zgomotul inimii mele! Pula imi era acum beton, mai sculata decat in momentul intrarii mele in pat!
Am intors capul si am privit in spate... simteam fundul doamnei Lia, fierbinte pe fundul meu... simteam forma bucilor ei lipite pe bucile mele... camasa de noapte nu mai era la locul ei... cred ca se ridicase mult in sus... pe solduri...
Pula imi zvacnea ingrozitor... aveam dureri din ce in ce mai puternice... in ouale umflate si in trunchiul pulii...
M-am rasucit incet... nu imi mai dadeam seama daca e bine... si m-am apropiat milimetru cu milimetru de corpul ei, de fundul ei... voiam doar sa ma lipesc de ea
Imi tineam pula fixa cu trei degete, ca zvacniturile ei puternice sa nu o loveasca peste fund... si ma miscam alunecos, incet, incet, spre ea...
I-am ascultat respiratia adanca si sforaitul usor... trebuia sa o simt... trebuia sa termin ce imi trecuse prin capul tulbure si innebunit...
Cand am simtit pielea ei pe varful sensibil al pulii m-am oprit... am miscat-o incet in sus, in jos... pana am simti despicatura bucilor si locul de unde acestea incep sa se desfaca... capul pulii mele cobora acum si mai jos... am simtit atingerea firelor de par ale blanitei ei... erau delicate si matasoase... m-am apropiat incet, incet, si mai mult... pana cand parul dispare de sub pula mea... am mai apropiat-o si... am atins cu varful pulii pielea catifelata... erau buzele pizdii... fierbinti... umflate... Am miscat pula incet cu degetele... in sus... in jos... si am simtit pe varful pulii umezeala fierbinte izvorind in crapatura dintre buzele pizdii...
Mana mea incepu incet miscarea de du-te, vino, belind-o si invelind-o incet dar ferm... varful pulii il tineam in contact cu despicatura care acum mustea fierbine... care se desfacea incontinuu... Am apasat... simteam ca-si face loc... nu ma mai interesa nimic de ce era in jur... de scandal... voiam doar un lucru... ca un turbat... sa o patrund... acolo in umflatura desfacuta, fierbine si zemoasa... Acum tot capul pulii patrunsese brusc inauntru... si cand am simtit jetul de sperma venint vijelios... am impins profund pula inauntru... jetul de sperma era dureros de placut... era victoria mea... in fundul pizdii ei...
A tresarit brusc, cu putere... s-a incordat... a vrut sa se intoarca spre mine... simteam cum isi incordase bucile in jurul pulii care deja isi aruncase al doilea jet de sperma... am insfacat-o de mijloc ca un disperat... o tineam strans ca un nebun... cu amandoua mainile... voiam sa termin in ea toata incarcatura... s-a zbatut din nou... picioarele mele o inclestau cu putere... a gemut si a dat sa tipe... i-am acoperit buzele carnoase cu palma... m-a muscat... dar nu i-am dat drumul... Pula mea pulsa din ce in ce mai slab... sperma nu mai curgea in jeturi... se scurgea ca un suvoi continuu...
Corpul doamnei Lia s-a muiat... aproape s-a prabusit in bratele mele... am crezut ca a lesinat... dintii ei nu mai muscau acum... ma...



    Login