Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O vacanta la verisoara Angella
Autor : toni-iasi - 2023-07-01
Citita de 9104 ori - Nota 1.59 (311 voturi)

Letiția și vacanța ei la verișoara Angella

Letiția avea 17 ani și în vara aia mersese la Brașov la o verișoară, Angella. Era o fată frumoasă și înaltă, cu păr buclat negru și ochi verzi.
Angella avea 28 de ani și era măritată. Angella era o brunetă micuță, cu corp fain, deși era cam urîțică. Soțul ei, Mirel, era un scundac atletic, cu moacă de gorilă, cam brută, deși era de treabă.
Imediat Letiția îl poreclise Gorila.
Din primele zile Angella o atrăsese în dialoguri sexuale (Letiția era virgină dar foarte tensionată). Îi vorbise de experiențele ei, de plăcerile bărbaților și de multe altele (Angella mai fusese măritată).
Apoi îi spusese, privind-o cu subînțeles:
”Știi că eu am fantasma ca o fată să se uite la mine cînd fac felație? Nu mă ajuți tu? Ești așa de dulce și Mirel e foarte excitat de tine...”
Era prea mult. Letiția i-a zis ”Ești dusă!!”, s-a ridicat și a plecat în camera ei.
Era foarte enervată. Dar și ciudat de excitată.
Peste două zile, într-o dimineață ploioasă, Angella și-a dus planul la capăt. Cu acordul Letiției.
În sufragerie toți își beau cafeaua, era șapte dimineață, toți în pijama.
Angella era pe canapea lîngă Mirel-Gorila și deodată Letiția o vede cum aia pune mîna deodată la pîntecul lui Mirel, fix pe umflătura aia ce era erecția lui matinală. Jucîndu-se cu degetele la penisul lui. Apoi o auzi:
”Mă lași să i dau jos pijamaua? Te roooog...”
Gorila se holba la ea.
Capul Letiției începuse să vuiască, ceva s-a revoltat în ea.
A zis, încet.
”Sunteți nebuni. De legat.”
Dar a rămas să se uite. Vedea cum Gorila se holbează ca vrăjit la picioarele ei goale.
Angella era foarte pornită, și nu a mai așteptat acordul ei.
Ca în vis a văzut-o apoi cum dă jos pantalonii Gorilei, eliberînd în lumina dimineții un penis gros și lung, arcuit și erect. Total bărbierit și cafeniu. În timp ce Mirel dădea un geamăt lung de plăcere (exact ca un sunet de gorilă) în care era și uluirea că ea Letiția e în continuare dinaintea lor. Privind la ei cu ochii ei mari rotunjiți.
Angella s-a uitat la ea.
”Hei dar nu pleci?”
Nu, Letiția nu fugise de acolo. Stînd cuminte pe fotoliul de lîngă canapeaua unde era Gorila cu penisul exhibat Letiția rămăsese acolo holbîndu-se la ei, dîrdîind de o tulburare sexuală grea. În ea zvîcnea o greață amestecată cu o enormă curiozitate sexuală.
Cu ochii mereu spre ea verișoara își plimbă apoi degetele pe mătărînga lui Mirel-Gorila, care se făcuse enormă. Ca o banană cafenie. Degetele ei mici se plimbară de la testicule la gland și înapoi. Alintat de soția lui și privit de puștoaica Letiția Mirel, cu coapsele strînse, icnea și zvîcnea acum din șolduri în sus, repetînd un vaier:
”Văleu, văleu, văleu...”
Sub ochii Letiției și sub degetele Angellei care îi alinta fără pauză penisul.
Angela se uită le ea, iar.
”Vezi cum arată scula lui? Banană-babană... Doamneee...Niciodată nu a avut așa erecție fato. Acum e așa pentru că tu te uiți la noi... Doamne, ce enormă e... Doamne m-am aprins... Cred că acum trebuie musai s-o iau în mine...”.
Letiția de-abia respira. În nări, de la penisul ăla de gorilă, îi venea un miros de body săray Antonio Banderas, amestecat cu un miros de hormoni. Îi venea să verse. Dar se uita, se uita...
Angella se aplecă și încetișor, începu apoi să sărute umed capul penisului Gorilei, penisul cel enorm, mereu cu ochii spre ea. Gura ei mică și rujată mozolea mădularul cel mare. Alene, plescăind, umed.
Tresări cînd auzi strigătul de plăcere al lui Mirel-Gorila, care acum răcnea copleșit de ciudata senzație ca soția să ți facă felație, însă sub ochii unei străine,străina fiind o fată de 17 ani frumoasă și cu picioare perfecte.
Angella mai mozoli penisul zece minute apoi fierbințeala de la pîntec se ceru ostoită. Urgent.
”Vai de mine, nu mai pot!!”
Verișoara sări în picioare și își dădu jos pijamaua, după care nudă, verișoara ei se instală repejor călare pe Mirel-Gorila, lăsîndu-se pe acel penis care lunecă lesne în vaginul ei ud leoarcă de la excitația sexuală nouă și nemaipomenită provocată de acceptul frumoasei Letiția.
Apoi, sprijinită cu palmele în umerii lui, cu capul întors spre Letiția, verișoara Angella începu să salte pe penisul cel mare, copulînd și rotind fundul, încît marele falus s-o scormonească adînc în cele mai secrete zone ale vaginului ei, și scoțînd mici icnete ritmice, pradă unor plăceri sexuale noi și enorme. Sub ea Gorila o strîngea cu furie de sînii ei mari. Canapeaua pîrîia.
Iar săraca Letiția, pe fotoliu, privea totul gîfîind, paralizată.
Bum-bum-bum, Angella cea micuță se ridica și cobora de pe Gorilă și Letiția vedea penisul enorm și cafeniu ce intră și iese dintre bucile ei mari și albe.
”Letițiaaa... Letițiaaa... Te uiți daaa?... Daaa?... Uaaaaaah...”
Verișoarei îi veni apoi orgasmul. Angella se opri brusc din dansul împreunării, dădu capul pe spate și imediat în ea se deșertară spasmele unui orgasm enorm, ce o zgudui pînă în tălpi cu niște contracții zvîcnitoare cum nu mai simțise.
Letiția o văzu apoi cum se face moale, și se prăbușește epuizată pe canapea lîngă bruta de Mirel, gîfîind, cu ochii închiși, cu ultimele spasme stingîndu-i-se între picioare. Penisul ce o fericise nu se golise, ci trona acolo enorm și animalic, zvîcnind în sus la pîntecul Gorilei.
După ce și reveni, Angella o privi moale.
”Letiția, te rooog... Mirel a rămas plin... Ajută l tu să se golească, te roog... Cu mîna... Doar cu mîna...Te rooog... Vreau să văd și asta...”
Letiția simți că ia foc, și roșie ca focul îngăimă:
”Nu, nu trebuie... Dar eu nu am mai atins așa un bărbat...”
Gorila în erecție gemea gros, uitîndu-se le ea,ridicînd din șolduri, cu mădularul erect spre ea, ca o invitație. Acum omul îi rostea numele, ca o litanie.
”Letițiaa ! Letițiaa ! Letițiaa ! Letițiaa ! Letițiaa !”
Acea l...



    Login