Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O sotioara buna
Autor : albastru86 - 2018-01-06
Citita de 19132 ori - Nota 5.47 (87 voturi)
Ai fost cuminte ubitel? Nu ai dat la laba? Sa știi ca soțioara ta a fost la pula și a luat multă pula asta seara. O să îți povestesc și apoi o să îți fac o surpriză. Dezbracă-te și i-ați pula la frecat.
Așa e foarte bine. Freacă bine ca o să ai nevoie de asta.
Iubitule hai sa îți povestesc cum a fost asta seară.
Știi ca am plecat de acasă îmbrăcata în fustița mea neagră super scurta.
Nu mi-am pus chiloței pentru ca vroiam ca sa mi se vadă pizda când ma aplec și sa pot sa ma fut mai repede.
Am chemat un taxi care a venit destul de repede. M-am urcat în el și am plecat spre discoteca.
M-am așezat în asa fel încât sa ma poată vedea șoferul. Mi-am desfăcut încet picioarele și l-am văzut ca se uita în oglinda la pizda mea. Tocmai o răsesem de floci și era asa frumoasa. Iți venea sa o mănânci.
Nu prea mai era atent la drum ci mai mult la pizda. I-am zis dacă ii place ce vede și a zis ca sunt foarte buna și ca ar vrea să mă fută dacă vreau.
I-am spus ca sa îmi dea numărul lui de telefon și îl sun eu să vină să mă fută.
Mi-a mulțumit și mi-a zis ca abia așteaptă sa îmi dea o pula buna.
Am ajuns la discoteca, i-am plătit și am coborât.
M-am dus înăuntru. Acolo lume multe. Mulți masculi buni.
M-am dus la bar și imediat a venit un tip bine făcut care mi-a oferit o băutura. I-am mulțumit și mi-a zis ca dacă vreau pot sa vin la masa lui. Era cu încă 4 colegi. I-am zis ca o să vin.
Ma trecea o pisare și vroiam să mă piș. Am plecat încet spre baie.
Pe drum ma abordează un alt tip care zice: Mmmm ce buna ești, vrei să facem un dans?
Eu zic ok și începem sa dansam. Era un slow și simt cum mana lui cobora pe spate, ajunge la fund și ridica încet fustița. Simțind ca nu am chiloței îmi zice la ureche: Ai venit după pula după câte văd. Vrei să mergem sa îți dau puțina muie?
Zic: Hai să mergem.
Ma ia de mana și ma trage încet prin mulțime spre veceului. Ajungem la zona vece-ului. Era destul de întuneric. Ma baga la bărbați la veceu. Aici mai mulți bărbați se pisau. Se uita la mine și se întorc cu pulele spre mine. Cel cu care am venit zice: Dacă vreți sa o futeți puteți sa așteptați aici sa ii dau eu și apoi puteți sa o futeți și voi dacă nu te deranjează zice uitându-se spre mine.
Eu zic: Nu ma deranjează.
El ma trage de mana și ma baga într-un vc. Aici se desface la pantaloni și își da jos chiloți lăsând să se vadă o pula de vreo 20 de centimetri semi erecta. Îmi pune mana pe cap și ma împinge în genunchi. Ma las în genunchi și deschid gura sa primesc frumusețe de pula. Își baga capul pulii în gura mea apoi ma prinde de par și începe un du-te vino cu capul meu. Pula intra și ieșea din gura. Era așa de gustoasa. Ma trage așa vreo 5 minute după care ma apuca puternic de cap și ma trage spre el. În acel moment o cantitate enorma de sperma începe sa curgă în gura mea. Încep sa înghit cât pot de mult. Aproape ma înecase. Am reușit cu greu sa o înghit pe toata. Mi-a dat drumul la cap și eu m-am lins pe buze.
Ce curva ești, mi-a zis el.
Acum hai du-te la băieți sa te futa puțin. M-am ridicat și am ieșit din vc. Aici am găsit 3 tipi cu pulele scoase care se frecau.
Hai curvo treci la aparat, zice unul mai brunetel. Ma trage de mana și cad în genunchi de pe tocuri. Ce te uiți ca proasta. Treci și suge. Și îmi baga ditamai pula în gura. Ma îneacă. Începe un dute vino rapid și în 3 minute îmi umple gura cu sperma. Înghite tot curva. Așa. Foarte bine.
Se încheie la pantaloni și pleacă. Vin și ceilalți doi și le sug și lor pulele și le înghit sperma.
Ma saturasem. Nu mâncasem nimic dar sperma a fost așa buna și hrănitoare ca eram plină.
M-am ridicat și am ieșit de la baie de la băieți și am vrut să mă duc la fete să mă piș însă când sa intru o mana ma prinde de mana și ma trage puternic în spate aproape căzând. Așa îmi ești curvo? Eu sunt băiat finuț și te invit la masa și tu te fuți prin veceuri. Hai să ne distram atunci. Era tipul de mai devreme. Încerc sa scap de strângere însă nu am nici o șansa așa ca decid sa merg cu el. Ma trecea tare pisu.
Ma trage la ușa din spate și ieșim într-o curte. Aici îmi zice: Dezbracă-te. Încep sa îmi dau jos rochița. Nu ai chiloți pe tine curva? Am înțeles. Lasa ca vezi tu ce o să ne distram noi. Și îmi trage pe cap rochița. Rămân în sutien. Pe asta de ce îl mai ai pe tine. Îl trage puternic și îl rupe și îl arunca pe jos. Lasa ca nu îți mai trebuie.
Rămân doar în pantofi cu toc. Goala. Îmi pun mâinile peste sâni și pe pizda. Ce ești acum timidă? Mâinile sus, îmi zice. Le ridic încet și el im da o palma pentru sânul drept. A dat destul de tare ca m-a usturat. Așa. Acum în genunchi. Și-a desfăcut pantaloni și apoi și-a dat jos chiloții. Avea o pula destul de mare. A venit cu ea la gura mea și a băgat-o în gura mea. M-a prins cu mâinile în sus și a început să mă fută în gura. Pula se mărise bine și ma îneca la fiecare contra pentru ca încerca sa mi-o bage toată pe gât. În timp ce ma futea în gura se deschide ușa și intra și cei 4 prieteni ai lui.
Gata ai luat-o la muie, zice unul dintre ei. Abia aștept sa o futem și pe treanța asta. Și se desfac la pantaloni.
Vin apoi în jurul meu. Erau 5 pule care ma înconjurau. Am început sa trec de la unul la altul sa le-o sug. Le zic: Băieți am și eu o rugăminte la voi: Puteți sa ejaculați în prezervative ca vreau sa fac o surpriză soțului meu.

Hmm. Iubi, ia uite cum ți s-a întărit pula. Ce crezi ca au zis băieții? Au zis: Cum sa nu, îți dam câtă sperma vrei.
Și au continuat sa îmi dea pula prin gura. M-au pus în patru labe și unul a venit pe la spate și fără prea multă pregătire și-a înfipt pula în pizda mea. A fost așa de brutal de am crezut ca ma rupe. Nu eram foarte uda. A început un dute vino rapid în timp ce altul ma futea în gura. După vreo 5 minute zice: Cred ca o să ejaculez. Își scoate pula rupe un prezervativ în pune pe pula și începe sa spermeze. Aproape l-a umplut. L-a legat la cap și la pus lângă mine. Așa au făcut su ceilalți patru. Așa ca am aici în posetuta 5 prezervative cu sperma proaspătă special pentru iubitelul meu. O să papi unul acum și restul le punem la frigider pentru zilele ce vin.
Hai deschide gura sa îți vars prezervativul asta. Așa. Sa nu înghiți sperma pana nu termin de povestit. Ia arată-mi gurita ta plină de sperma. Așssa. Ce frumos iti sta. Da la laba în continuare. Asssaaa.
Deci după ce m-au futut toți în pizda cel care ma dusese îmi zise: Curvo sa știi ca venim sa te futem și la tine acasă dacă zici ca bărbatul tău nu zice nimic. De acum înainte ești curva mea. Când te sun sa fi gata de pula. Vezi ca mâine seara vin sa te fut. Mâine sa nu iei pe tine la serviciu nici chiloți, nici sutien. Sa te îmbraci în fustita scurta și sa arăți la toată lumea pizda. Ai înțeles?
Am zis da și ei au plecat razand. M-am sculat de jos, mi-am luat rochita pe mine și am venit la tine acasă.
Acum poți înghiți tot și apoi treci sa îmi lingi pizda ca ma ustura. Așa iubitule. Ce bine e.
Acum hai la toaleta ca nu mai pot să mă țin. Ma trece pisatul de nu știu când. Așa. Așează-te cu fata în sus. Eu ma pun cu pizda pe gura ta. Așa. Ii dau drumul. Ahhh, ce bine este. Așa iubitule înghite tot. Așa . Ce frumos este. Clateste gura cu pisulicul meu. Hmmm . E bun nu-i așa? Hai ca mai am puțin. Gata am terminat. Bravo ai fost un băiețel cuminte. Ai papat tot.
Acum da-ti drumul în palmuta. 3, 2, 1 acum. Assa. Acum linge tot.
Bravo. Ești așa cuminte. Hai sa te sărut.
Acum lasă-mă sa fac un dus și să mă culc ca mâine am de munca.



Ubitel te-ai trezit. Hai ca trebuie sa plec la munca. Uite aici cafeluta ta specială. Am pus în ea continutul unui prezervativ de aseară ca frișca.
E bun?
Știu ca e bun. Hai bea tot sa plec la munca. Așa. Foarte bine. Ești baitel cuminte.
Sa nu faci laba azi ca deseară o să avem treaba.

Ubitel am ajuns.
Treci pe covor. Gurita mare ca am o surpiza pentru tine. Ia de aici sperma proaspătă. Baga limba în pizda și scoate tot. Așa. E buna nu-i așa. E super proaspătă. Sa îți povestesc ce am făcut azi.
Tu poți să faci laba și să mă lingi bine.
Deci, știi de dimineața am plecat la serviciu în fusta maro. Și bluza verde. Fără chiloței și fără sutien așa cum mi-a zis Virgil. Mă indereptam spre autobuz când suna Virgil:
Ce faci curvo?
Mă duc la serviciu.
Sper ca fără chiloți pe tine.
Fără stăpâne.
Așa curva dracului. Cu ce te duci?
Cu autobuzul.
Când te urci în autobul sa stai pe scaun, dar fusta sa o ridici. Sa stai cu pizda direct pe plastic. Ai înțeles?
Da stăpâne.
Așa. Să mă suni când ajungi.
M-am urcat în autobuz și am ridicat fusta când m-am pus pe scaun. Era așa rece la pizda. Dar și excitant.
Am ajus la serviciu. L-am sunat pe Virgil. Am ajuns stăpâne.
Așa curvo. La pauza de masa sa vii în parc la Moghioros sa îți dau sa papi ceva.
Da stăpâne.
La prânz mă duc în parc.
Acolo Virgil ma aștepta cu o tipa de vreo 40 de ani, cu țâțe mari și tatuata.
Asta e cruva zice tipa.
Asta e, zice Virgil. Ia-o și sa mi-o faci cum știi tu mai bine.
Mergi cu Florina. O să îți fie stapana. Să faci ce îți spune ea. Ai auzit?
Da stăpâne.
Hai curvo să mergem ca avem treaba. Îți e foame?
Da.
Hai ca e aici un veceu sa îți dau puțina mancarica.
Intram în veceu. O mizerie pe jos de nedescris. Ma trage într-un compartiment. Închide ușa. Își ridca fusta. Fără chiloți. Zice: Stai în genunchi și deschide gura. Și începe să se pise la mine în gura. Sa înghiți tot sa nu scape o picatura. Și se pisa nu gluma. Înghit tot ce sa fac.
Bravo zice, ești ascultatoare. Hai să mergem aacasa la mine.
Ajungem într-un cartier cam de tigani. Aici la o casa zice: Aici stau. Hai în interior. Intram și mergem în casa. Îmi zice: De acum înainte o să avem niște reguli foarte stricte. Asculți de mine și faci ce îți spun. Ai înțeles?
Da stapana.
Foarte bine.
Ia dezbraca-te sa te văd.
Ma dezbrac.
Arăți bine nu am ce zice, zice tipa.
Ai dat pana acum limbi la o femeie?
Nu stapana.
Atunci hai sa îmi dai limbi. Am un chef nebun. Și nici nu m-am șters când am fost la veceu.
Și se pune pe un fotoliu, își dezvel...



    Login