Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO sotie buna de pula-continuare
Autor : haltameki - 2011-05-17
Citita de 18613 ori - Nota 7.93 (43 voturi)
In sfarsit a venit si ziua Mihaelei.Incepusem sa ne pregatim cu o saptamana inainte, prima oara am cumparat bauturile, cele mai importante din punctul meu de vedere, si pentru mancare am optat pentru bufet stil suedez.Mihaela, ca mai toate femeile nu avea cu ce sa se imbrace, cu toate ca are de cel putin 5 ori mai multe haine ca mine, asa ca a trebuit sa mergem sa-si ia si ceva special pentru ziua ei.
Intr-un final dupa multe ore petrecute prin magazine, s-a decis bineinteles oarecum influentata de mine, la o fustita destul de scurta si mulata pe fund, si un tricou alb cu un decolteu adanc care ii scotea in evidenta sanii mari si sfarcurile semete.
Acum mai ramanea sa o conving sa renunte la sutien, era atat de sexy fara sutien incat nu vroiam sa pastrez doar pentru mine imaginea ei cand purta tricoul fara nimic pe sub el.
I-am spus ca oricum suntem acasa la noi, e ziua ei si ar trebui sa iasa in evidenta, ca doar ea este sarbatorita.
Pana la urma am reusit sa o conving sa poarte acel tricou fara sutien, si va spun sincer asa cum ii statea reusea sa scoale si cea mai moarta pula.
Invitati au sosit pe la ora 20, erau opt colegi ai Mihaelei, 5 fete si 3 baieti, mai tarziu venind si inca 2 perechi, prieteni de familie.Bineinteles ca nu lipsea Liviu, colegul pe care eu insistasem atat de mult sa il invite.Colegii Mihaelei i-au adus un buchet mare de trandafiri, un parfum si o rochita pe care
eu nu am observat-o prea bine, fiind ocupat cu directionarea lor catre sufragerie.Cei trei colegi, in momentul in care au vazut-o pe Mihaela, cu tricoul acela decoltat care parea agatat de sfarcurile ei, au ramas pur si simplu hipnotizati, privirile lor se miscau odata cu sanii Mihaelei.
Ne-am instalat in sufragerie, i-am invitat sa se serveasca singuri cu batura si mancare, si am incept sa fac pe Dj-ul, incercand sa le ghicesc gusturile in materie de muzica.
Deja dupa vreo doua ore atmosfera se incinsese, probabil din cauza bauturilor servite, se dansa, si Mihaela era in centrul ringului.Mihaela se misca foarte bine pe muzica alerta, sanii ei uneori mai aveau un pic si ieseau din decolteu, ceea ce facea ca baietii sa se mute mereu astfel incat sa o poata privi din fata si sa aiba o imagine cat mai buna a sanilor ei care nu stateau locului nici o clipa.
Dupa un timp Liviu a iesit pe balcon sa fumeze, convenisem cu totii sa fumam pe balcon, si m-am dus dupa el, hotarat sa sa-i spun ca Mihaela imi povestise ce se intamplase in toaleta la ea la servici.
-Te simti bine?...Iti place cum a iesit pana acum ziua Mihaelei?....l-am intrebat.
-E foarte bine....sper sa dureze cat mai mult....si sa nu plece toata lumea la 12 noaptea.
-Cum ti se pare Mihaela, arata bine in seara asta?
A stat un pic pe ganduri si a raspuns:
-Daca nu era sotia ta....nu plecam fara ea de aici.
-Stii ca mi-a povestit ce s-a intamplat intre voi in toaleta la servici?
A ramas blocat, s-a uitat la mine si intr-un final mi-a spus:
-La cat de bine arata Mihaela, ar trebui sa ma intelegi ca nu am mai putut sa ma abtin.
-Stai linistit,nu m-a deranjat, si tocmai din cauza asta am insistat pe langa Mihaela sa te invite si pe tine.
-Aha....deci asa se explica, eu nu ma asteptam sa ma invite si chiar a fost o supriza pentru mine.
-O sa fiu direct cu tine.....vreau sa-i fac o surpriza Mihaelei....si numai tu ma poti ajuta.
-Ce trebuie sa fac?
-Sa o futi!
-Stiu ca vrei....si eu as vrea sa o vad in pula la tine.
-Ce zici?...Te bagi?
-Ma bag, dar sti ca Mihaela nu vrea sa ma lase sa o fut.
-De asta o sa ma ocup eu, trebuie doar sa ramai ultimul la petrecere, si iti spun atunci ce trebuie sa faci.
-Ok, sper sa o convingi.
Am intrat inapoi in sufragerie, si am contiunuat sa petrecem pana pe la 1 noaptea cand rand pe rand colegii Mihaelei si prieteni nostrii de familie au inceput sa plece.
Atunci cand au plecat si ultimii colegi, Liviu le-a spus ca el mai ramane un pic sa mai bea un pahar de vin cu mine.
Am ramas doar eu, Liviu si Mihaela in sufragerie, si vazand ca noi eram un pic ametiti, Mihaela s-a scuzat si ne-a spus ca ea este obosita de la cat a dansat si se duce sa se culce.
-Vin si eu, draga mea dupa ce mai beau un pahar cu Liviu, i-am spus.
-Vezi poate nu vii chiar dimineata, a spus indepartandu-se spre dormitor.
In scurt timp am auzit usa de la baie si atunci i-am spus lui Liviu:
-Uite cum facem:
-Mai asteptam 10 minute dupa ce intra in dormitor, dupa care eu ma duc si trantesc usa de la intrare si iti spun noapte buna, astfel incat sa auda si Mihaela ca ai plecat.
-Tu ramai aici, si nu te misti pana nu vin eu sa te chem.
-Intre timp, eu o sa o incalzesc pe Mihaela, astfel incat sa nu mai aiba nici o retinere cand o sa o futi.
-Si ca masura de precautie, o sa o leg la ochi, si o sa-i spun ca e o fantezie de a mea sa o fut legata la ochi.
Intre timp Mihaela a terminat dusul si a intrat in dormitor.Eu am mai stat un pic de vorba cu Liviu, si dupa ce am considerat ca au trecut cele 10 min m-am dus la usa de la intrare, am deschis-o, i-am spus destul de tare noapte buna lui Liviu, si am trantit usa.
M-am dus in sufragerie la Liviu, si i-am spus inca o data sa nu se miste de acolo, pana nu vin eu sa-l chem.
Apoi, am intrat in dormitor si am gasit-o pe Mihaela intinsa in pat, pe spate, cu picioarele departate si aproape adormita.
Era imbracata cu o camasuta de noapte pana la genunchi, care se ridicase aproape de mijloc dezgolindu-i coapsele in interiorul carora se vedea in cele mai mici detalii pizda cu buzele carnoase acoperite de parul cret negru ca taciunele.
M-am asezat langa ea, am inceput sa o mangai pe interiorul coapselor atingand-o din cand in cand peste flocii de la pizda care stateau ridicati de parca erau electrizati si i-am soptit la ureche:
-Nu vrei sa te fut?
Mihaela si-a pus mainile in jurul fetei mele si mi-a spus:
-Nu vreau numai sa ma futi, dragul meu, vreau sa ma saturi de pula in noaptea asta, si sa nu-ti fie mila de pizda mea.
-M-am excitat foarte tare vazand cum ma privesc colegii mei cand dansam, si am chef de pula.
-Mihaela, sa stii ca chiar asta aveam de gand sa fac!, i-am spus eu stiind ca Liviu este in sufragerie si abia asteapta semnul meu pentru a intra in actiune.
-Dar, as vrea sa fie ceva mai deosebit, si sa ma lasi sa te leg la ochi astfel incat sa nu ma vezi cand te fut, si in acelasi timp poti sa-ti imaginezi ca esti fututa de cine vrei tu!
-Sunt de acord, daca imi promiti ca nu te culci dupa primul numar, asa cum faci tu de obicei.
-O sa te fut pana dimineata, draga mea!.
M-am ridicat din pat, si am luat din dulap cordonul de la halatul meu de baie, l-am pus peste ochii Mihaelei si l-am legat intr-o parte astfel incat sa nu o deranjeze cand sta culcata pe spate.
I-am dat camasuta jos, si m-am asezat intre picioarele ei, jucandu-ma cu nasul printre flocii de la pizda si adulmecand mirosul placut.Am inceput sa o ling, luandu-i pe rand in gura labiile carnoase sugandu-le cu pofta, si din cand in cand imi introduceam limba in vaginul ei, care deja se umezise in asteptarea pulii mele.Am continuat sa o ling, pana cand Mihaela a ridicat capul si mi-a spus:
-Nu mai pot, baga-ti pula o data ca simt ca mor daca nu o bagi acum!
M-am ridicat, mi-am potrivit capul pulii la intrarea in vagin, si am patruns-o pana la capat, acompaniat si excitat in acelasi timp de gemetele Mihaelei, pe care cu siguranta le auzea si Liviu din sufragerie.
In timp ce o futeam, imi imaginam cum Liviu si-o freca in sufragerie si intr-un fel imi era teama ca nu cumva sa termine inainte de a-l chema.
Atunci am intrebat-o pe Mihaela:
-Nu ai fi vrut sa ramana si Liviu, sa ti-o dea si el un pic la buci?
-La cat sunt de excitata acum, cu siguranta l-as fi lasat sa ma futa cu pula aia mare a lui.
-De fapt, nu numai pe el, pe toti care ar fi ramas.
-Asa ca sa faci bine si sa rezisti cat mai mult, ca eu nu ma satur cu putin in noaptea asta.
Eu eram atat de excitat incat nu a mai durat mult si mi-am dat drumul in pizda ei, si bineinteles ca Mihaela mi-a reprosat ca am terminat asa repede.I-am spus ca noaptea abia a inceput, sa ma astepte un pic fara sa se dezlege la ochi pentru ca ma duc pana in sufragerie sa imi mai pun un pahar de vin si revin cu forte proaspete.
Am iesit din dormitor, am intrat in sufragerie si l-am gasit pe Liviu stand pe fotoliu dezbracat si frecandu-si cu miscari ample pula, care era cum sa spun...peste orice imaginatie de a mea, nu mai vazusem in realitate asa o pula mare.Era mult mai groasa decat a mea si lunga cu un cap mare vanat de la cat de excitat era.Mihaela nu se inselase, avea pe putin 25 de cm.
Mi-am pus un pahar de vin, dupa care i-am facut semn sa vina dupa mine, si am intrat in dormitor unde Mihaela ma astepta in aceiasi pozitie, cu picioarele larg desfacute si legata la ochi.Liviu a ramas nemiscat uitandu-se la femeia pe care vroia atat de mult sa o futa si oarecum surprins de faptul ca va fi
atat de usor.
Mihaela m-a simtit ca am intrat in camera si mi-a spus:
-Serban, esti gata?....daca nu, as putea sa iti sug un pic pula pana se scoala din nou.
-Mihaela, nu este nevoie, de cand am terminat stau cu pula sculata si abia astept sa te fut din nou.
I-am facut semn lui Liviu ca poate sa inceapa si am ramas in picioare, savurand cate o gura de vin si asteptand ca Liviu sa treaca la actiune.
Liviu a urcat in pat, s-a asezat intre picioarele Mihaelei si cu mana isi freca capul pulii de sus in jos si invers de flocii Mihaelei.Mihaela isi ridica bazinul si gemea cand pula lui Liviu trecea pe la langa intrarea in vagin incercand sa faca in asa fel sa intre macar capul pulii in pizda.
Liviu nu mai avea rabdare, si-a potrivit capul pulii la intrarea in pizda Mihaelei si a inceput sa impinga usor intrand cm cu cm de pula in pizda ei.Mihaela gemea, dar in acelasi timp se citea pe fata ei faptul ca simtise ca pula care intra acum in pizda ei era mult mai mare decat cea cu care era obisnuita, si o umplea cum nu o mai umpluse nici o pula pana atunci.
Intre timp Liviu reusise sa-si bage mai mult de jumate de pula in pizda Mihaelei si dadea din cur din ce in ce mai repede, eu ma uitam si nu imi venea sa cred ce usor a intrat.
Pizda Mihaelei era intinsa la maxim,moment in care Mihaela nu a mai rezistat si-a dus mana la ochi si a indepartat cordonul cu care era legata.
Cand l-a vazut pe Liviu intre picioarele ei si-a dat seama ca nu se inselase si pula aia mare care isi croia drum prin pizda ei era a lui Liviu.Pentru cateva secunde nu i-a venit sa creda ca cel care o futea era chiar Liviu, s-a uitat spre mine, m-a vazut zambind si cu pula sculata, si si-a dat seama de ce pusesem eu la cale.
Atunci i-a spus lui Liviu:
-Fute-ma, bag-o pe toata, vreau sa-mi spargi pizda cu pula ta mare.
-Si tu ce stai acolo?...daca iti place sa te uiti cum ma fute Liviu, vin-o aici pentru ca vreau sa sug o pula in timp ce sunt fututa.
Liviu, interveni in discutie si ii spuse Mihaelei:
-Ai vazut ca tot te fut pana la urma, chiar daca tu spunei ca nu vrei!
-Daca ma futi bine, poate o sa te mai las sa mi-o bagi cateodata, a replicat Mihaela.
Atunci Liviu, a apucat-o de picioare si...



    Login