Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO singura data cu sora mea virgina.
Autor : tendero - 2010-05-16
Citita de 47780 ori - Nota 7.79 (19 voturi)
Eram pusti, nu foarte pusti, cam de liceu.
Intr-o vacanta, ma plimbam cu sora mea pe drum. Ea inalta, bine dezvoltata, pulpite, fundulet obraznic, sani nu foarte mari dar incredibili de tari si rotunzi....Pana atunci n-am privit-o niciodata ca pe o femeie. Dar s-a dezvoltat subit.
Am fost separati o perioada. Cand am revazut-o era deja femeie, desi n-avea decat 17 ani. Eu, foarte putin mai mare.
Pe vremea aia aratam traznet, brunet, inalt, practicam cateva sporturi, atletic, cu haine scurte si mulate sa mi se observe bicepsii si pectoralii, dar nu genul culturist.
Si nu stiu cum vorbeam noi si dintr-una-n alta incepem sa vorbim despre sexul intre frati.
La modul general, nimic care sa aduca evenimentele ce au urmat.
In una din zile ne jughineam ca de obicei, un soi de lupte. Dar se simtea si altceva. Atingerile erau din ce in ce mai dese si mai lungi. Incepea sa ma excite teribil, se apasa cu sanii de fata mea in stransoare, dar nu parea s-o deranjeze. Ea practica arte martiale. Printr-o miscare am lasat-o sa ma puna la podea imobilizandu-mi mainile cu genunchii. In momentul acela am vazut pantalonii ei foarte scurti si mulati la cativa cm de fata mea. Am avut instantaneu o erectie. Mi-o doream. Mi-o doream mult. Cred ca s-a vazut atat de clar incat ea a ras. As fi ridicat cativa cm capul pentru a-i simti mirosul vaginului cald si zemos. Il stiu, l-am vazut demult cand o spionam in timp ce se schimba. Cele 2 labii se vedeau mulate prin pantalonasii subtiri. Mari si umflate. Ce-as fi vrut in momentul acela sa le devorez. Dar ne-am oprit.
Apoi ne-am pus in pat, vroia s-o strang in brate. Mana mea a atins doar un pic unul din sanii ei. Sfarcul se simea tare. Am vrut sa ma retrag, mi-era frica de ce va spune. Insa n-a spus nimic. Am incremenit asa minute, ore....cine mai stie...La un moment dat se intoarce cu fata spre mine. Si ea ma dorea. O simteam din privire, din sprancene. Am inchis amandoi ochii si cred ca a durat o ora, timp in care ne apropiam buzele milimetru cu milimetru. Cand ne-am atins, aproape ca inima sa-mi sara din piept. Amandoi gafaiam de emotie. De frica, de rusine, de dorinta.
Ne-am sarutat, incet, cu buzele, ah....ce gust avea. Dulce si neprihanita. Am inceput sa ne sarutam frenetic. Unghiile ei deja rupeau carne din mine de atata pasiune...nu-mi pasa, putea sa rupa din mine, eram...eram acolo. Am zacut asa cred pana dimineata.
Intr-o zi jucam carti, ca in fiecare seara in camera mea. Deja simteam ceva, o tensiune apasatoare. Jucam pe porunci. Pe dezbracate, Ea, ca sa-mi tina piept se baga. Pierdem fiecare si incepem sa ne dezbracam de cate un obiect vestimentar. Eu mi-am luat teapa, isi pusese vreo 4 perechi de chiloti si radea de mine.
Pana la urma tot am resit s-o bat si s-a dezbracat. Dar nu inainte de a stinge lumina. S-a intins goala pe pat. N-o vedeam foarte bine dar ii distingeam formele. Sanii erau ridicati, dornici de atingere. Eu m-am dezbracat si eu. M-am pus deasupra ei. Penisul meu ii atingea coapsele. Era....cum n-a fost niciodata. Am sarutat-o incet, ne-am jucat cu limbile, apoi am coborat pe gat, ea cu uncghiile pe spatele si umerii mei ma directiona catre sani. I-am cuprins sanii cu palmele. Sani de fecioara, dulci, tari si cu sfarcurile mici. Am lins-o incet. Ea a inceput sa geama. S-a arcuit intr-o secunda. Suferea de placere. Nici un barbat n-o mai atinsese asa ca mine, nu stia ce inseamna placerea.
Am continuat s-o ling usor pe sani, facand rotocoale in jurul sfarcurilor intarite. M-am jucat cu ele in gura, sugandu-le incet si din ce in ce mai tare.
Apoi am coborat pe abdomen, incet, in jos, aproape de parul pubian. Mirosea demential, facusem dus amandoi si mirosea atat de fresh,,,,si acum ii simt mirosul.
Am abandonat pentru moment zona si am trecut spre picioare. I-am luat degetele in palma si am inceput usor sa i le sug. Gemea si scancea, prinsese ceraceaful intre degete si-l strangea de parca vroia sa-l rupa. Nu mai suporta.
Usor am urcat pe gambele ei superbe si lungi, i-am desfacut usor coapsele si am inceput sa-i sarut pulpa interioara. In sus, usor, o simteam cum e gata sa explodeze.
Stand in genunchi pe covor, in fata ei, am tras-o mai aproape de margine. i-am desfacut picioarele si am inceput s-o sarut usor pe vulva. Cate un sarut, incet pe clitoris, pe vagin, pe anus. Mainile ei imi cuprinsesera capul si parca ma ruga sa ma misc mai repede. I-am desfacut cu buzele labiile si am inceput sa ma joc cu limba pe clitorisul ei. Gemea. Gemea de mi-era frica sa nu se trezeasca cineva. Am coborat usor cu limba catre vagin si l-am introdus inauntru. In acel moment mi-am intarit limba si ea imi tragea capul in ea, penetrand-o adanc cu limba mea.
In cateva secunde a avut un orgasm atat de violent incat am simtit ca sunt inundat de lichidul ce i se scurgea din pisicuta ei dulce, umeda si parfumata. Tin minte si acum gustul. Dulce, ca mirosul unui copil de lapte. Am zabovit la ea lingand-o in continuare pana ce am curatat bine toata zona. Si n-a fost usor, imi spunea sa ma opresc, ca nu maipoate, este prea extenuata.
In acel moment m-am ridicat in picioare in fata ei. Era pe jumatate amortita. Am ridicat-o in fund s...



    Login