Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO seara de neuitat
Autor : DavidRai - 2018-12-25
Citita de 10530 ori - Nota 8.50 (113 voturi)
Mă dusesem într-o seară friguroasă de iarnă la o prietenă de-a mea. Roșcată, 1.65m, cu fundul bombat și sânii mici dar îndrăzneți, o cunoscusem cu ceva timp în urmă și lipsa de inhibiții dar și pofta de sex ne-au adus din nou împreună. Era singură, fiindcă prietena ei plecase la o petrecere și de obicei se întorcea dimineața, fiind o petrecăreață înrăită. Astfel avea toată casa pentru bunul ei plac.
Ajuns acolo m-a întâmpinat îmbrăcată lejer cu o bluză subțire prin care se vedeau îndrăznețe sfârcurile ei întărite și cu niște
pantalonași scurți care-i evidențiau fundul ei bombat. M-a invitat înauntru într-un living unde se afla o canapea de piele iar pe masa din fața ei se aflau o sticlă de vin rose și două pahare. Ne-am așezat, oferindu-mi un pahar de vin și a pornit o muzică lentă. Am început niște discuții banale la început, dar din moment ce amândoi beam mai mult din licoarea roz ea începuse să mă tachineze cu întrebări îndrăznețe. Din vorbă în vorbă, am ajuns să ne sărutăm.
-Nu vrei să continuăm în dormitor? M-a întrebat cu o privire inocentă, dar care avea în spatele ei senzualitatea unei ispite care până și pe un credincios fanatic l-ar fi împins la păcat. Cum eu nu eram nici pe departe unul, m-am lăsat vrăjit de farmecele ei și am luat sticla de vin și cele două pahare și am urmat-o pe niște scări în spirală la etaj unde se afla un dormitor. O lumină slabă, dar plăcută, un pat imens și aceeași muzică lentă ofereau ambianța perfectă unei seri de neuitat. Am turnat din nou în pahare și în timp ce turnam și în paharul meu, m-a îmbrățișat pe la spate coborând cu mâna spre mădularul meu. Am lăsat paharul pe jumătate plin jos și am lăsat-o să-mi desfacă pantalonii. Mi-a ridicat bluza ușor mângâindu-mi abdomenul și a început să mă sărute coborând de la buric în jos până a găsit ce căuta. Mi-a luat toată pula în gură jucându-se cu limba ei moale pe toată lungimea ei. Simțeam cum îmi explora fiecare venă și penisul îmi devenise erect în gura ei. Am ridicat-o și am luat-o în brațe începând să o dezbrac în timp ce ne sărutam nebunește. I-am dat bluza jos și i-am luat sânii în gură, după care i-am dat pantalonii jos și am întors-o cu spatele la mine și am lipit-o de zid. Ea a profitat de acest lucru și a început să se frece cu fundul de pula mea, în timp ce eu cu o mână îi frecam buzele
cărnoase ale pizdii iar cu cealaltă mă jucam cu sfârcurile ei. Pentru că nu mai rezistam, am așezat-o pe pat, în fața mea. Mi-a dat jos pantalonii și a început sa o sugă. Avea grijă de toată și niciun milimetru nu a scăpat neexplorat. Îi plăcea să se joace cu capul, după care o făcea pe toată să dispară. S-a ridicat de pe pat și s-a așezat în genunchi în fața mea, continuând să o sugă cu sete, lăsând să curgă prin colțul gurii picături de salivă.
Apoi s-a întins pe pat, și-a desfăcut picioarele și mi-a cerut să-i ling pizda. De abia aștepta acest moment. Era nebună după limbi. Dintre toate fetele cu care mi-o trăsesem, ei îi plăcea cel mai mult. O exploram în profunzimea pizdei ei și o înnebuneam. Se arcuia și mă trăgea de păr, în timp ce mă apăsa cu limba pe clitorisul ei dulce și fierbinte. Îi plăcea să se lase răsfățată minute în șir. Era o răsfățată când venea vorba de limbi, dar dacă o făceam fericită știam că nici eu nu voi rămâne nesatisfăcut.
I-am lins pizda și clitorisul minute în șir, în timp ce se arcuia și mă trăgea de păr. Dar venise timpul să începem lucrurile serioase. M-a împins pe pat și s-a urcat pe mine. Și-a desfăcut picioarele și mi-a potrivit pula în pizdă ei strâmtă, a gemut ușor și a început să se miște cum știa ea mai bine. O trăgeam de sfârcuri în timp ce mă futea și își freca clitorisul. Îi mai trăgeam câte o palmă peste fund pentru că mă înnebuneau mișcările ei. Își pusese mâinile pe abdomenul meu și mă călărea, dând nebunește din cap și sărea pe mine încât patul începuse să scârțâie. Știa să mă fută așa cum îmi plăcea mie. Era mică și energică, și mișca din fund repede sau încet, după cum vedea pe fața mea că îmi plăcea. O futeam repede, cum știam că îi place, și umezindu-mi un deget, mă jucam cu clitorisul ei, așteptând cu nerăbdare să-i ofer un alt orgasm. Scârțâitul patului ne excita pe amândoi și ne mișcam simultan, sporindu-ne plăcerea. Apoi s-a dat jos de pe mine și a început din nou să-mi sugă pula. Îmi cunoștea dorințele și plăcerile și știa că îmi place să mă surprindă.Și-a întins mâna până când a ajuns la paharul ei de vin. A băut puțin din el și apoi a continuat să mi-o sugă. Amestecul de alcool și sex ne învăluia pe amândoi într-o aură de excitație maximă. Se așezase paralel cu mine, și în timp ce îmi sugea pula, se juca cu sfârcurile ei întărite. Mi-o umezise de sus până jos și îi intra încet în gură toată și ce-i drept mă înnebunea. Gemea ușor și scotea uneori sunete în timp ce mi-o sugea, excitându-mă și mai tare. A terminat și ultima picătură de vin din pahar și a continuat să mă sărute pe abdomen urcând la sfârcuri, sărutându-mă pe gât până când buzele noastre s-au întâlnit din nou.
-Vrei să mă fuți? M-a întrebat cu aceeași inocența și senzualitate.
-Da, întoarce-te.
S-a ridicat și s-a pus capră, ținându-se cu o mână de tăblia patului, iar cu cealaltă își deschisese buzele pizdii. M-a prins de pulă și a potrivit-o spre ea. Am penetrat-o dintr-o singură mișcare, tăindu-i respirația și având un orgasm subit. După ce și-a mai revenit a început să-și miște fundul ei mare și bombat înainte și înapoi. Am lăsat-o câteva minute să-și facă pe plac, întorcându-se și aruncându-mi priviri perverse.
-Îți place pizda mea? Întrebă ea, zâmbind ...



    Login