Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O seara de neuitat
Autor : arkatana - 2009-10-31
Citita de 9540 ori - Nota 7.39 (23 voturi)
Era noapte, o noapte racoroasa de octombrie, imi petrecusem ziua impreuna cu o amica , Diana, micuta ..nu prea draguta...foarte slaba....nu prea arata bine dar imi placea de ea din cauza caracterului bun. Eram potriviti.
Asteptam maxi taxiul pentru a se duce ea acasa. Ma uit la ea cu o insistenta profunda, incepe sa zambeasca usor rusinata si ma apropii mai mult de ea. Imi apropii buzele de ea iar ea ma opreste putin.
-Daniel, nu...nu pot...
-Diana taci, vei strica momentul! iar atunci i-am atins usor buzele, am sarutat-o de parca o iubeam de multa vreme, buzele ei micute dar dulci incepusera inceteze sa opuna rezistenta la atingerea fina a buzelor mele. Dupa cateva secunde in care am crezut ca eram in rai , ea se retrage.
-Imi pare rau Daniel, nu pot. Inca ma mai gandesc la el si nu vreau sa iti dau sperante aiurea, te rog sa ma scuzi....ma duc la masina , pa. Am ramas uimuit, nu am stiut daca am gresit eu cu ceva ...
-Bine, pa atunci.....
Atunci erau doua fete iesite de la un liceu din apropiere care se uitase la noi, ma apropii de ele si le intreb de parca le cunosteam deja.
-Spuneti voi fetelor, am gresit cu ceva? am sarutat-o cat am putut de bine si ea pleaca fara sa zica nimic..nu inteleg ce am facut prost.
-Pai, nu stiu...nu stiu exact ce ai facut ca sa spun ce ai gresit. spune una din ele. erau doua fete cam micute pentru mine, insa aratau foarte bine, asta era imbracata intr-o pereche de pantaloni negri si mulati , ii conturau forma fundului si coapselor extrem de bine, pe ea avea o geaca alba din fas si nu se puteau vedea sanii, avea un par roscat , cret si lung, deobicei nu ma dau in vant dupa crete insa aceasta te facea sa uiti de orice nu iti placea.
-Asta am facut! si ma duc la ea ,o apuc cu o mana de spate si cu cealalta ii dau parul peste urechi si o sarut la fel de senzual ca si pe Diana.
-Ahh....umm...da..pai...nu...nu ai gresit cu nimic...nu stiu...ce era in capul ei. spune ea vizibil derutata de acel sarut pasional. se vedea ca este virgina si fara prea multa experienta cu baietii.
-Mda, asa mai...nici nu te cunoastem si deja imi saruti prietena....si mai ales ca pe mine ma lasi balta. prietena ei arata si mai bine, avea un par brunet lung si drept, imbracata intr-un palton negru tot cu o pereche de pantaloni negrii si niste cizme negre, adoram sa vad fete imbracate in negru cu cizme negre incepusem deja sa mi-o imaginez goala si incepe sa mi se intareasca pula. ma intorc repede cu spatele la ele sa nu se observe si ma pun langa ele.
-Eh , treaba cu Diana e o poveste lunga...vreti sa vi-o povestesc?
-Da, ne-ar face placere, desigur daca nu ai altceva de facut...
-Ah nu, e prea devreme sa ma duc acasa, so ..ma primiti acasa la voi? imi incerc norocul pentru ca deja ma apropiasem destul cu acel sarut.
-Sigur, eu stau aici aproape si poti sa vii si tu, sunt doar eu cu mama asa ca nu e nici o problema.
-Bun, atunci sa va povestesc. si incep sa le povestesc despre mine si care este treaba cu Diana in timp ce ne indreptam spre casa uneia din ele.
-Apropo nu v-am luat numele.
-Eu sunt Alina. cea cu parul cret
-Si eu sunt tot Diana. cea cu parul drept
Dupa 15 minute ajungem la blocul ei, intram si urcam cu liftul pana la etajul 2, in fata usii Diana ne opreste si imi spune.
-Deci, ii spunem lu mama ca tu esti un prieten care a venit sa ne ajute la niste probleme pentru scoala ca tu deja ai terminat liceul si te pricepi, ok?
-Da.
Intram in apartament unde raman usor surprins de un miros placut de parfum si de femei. Se cunostea ca in acel apartament nu a mai locuit un barbat de multa vreme. Intru in living, unde era mama ei care se uita la tv.
-Buna seara. spun eu cu respect
-Buna mami, buna seara doamna Cristina.
-Buna copii, ce faceti? El cine este? din fericire era o femeie vesela si buna, avea in jur de 35 de ani dar arata mai bine decat fata ei, se vedea de unde mostenea Diana formele. Mama ei era imbracata in pantalonasi roz foarte mulati aratand usor conturul pizdei si cu un maieu alb putin larg insa tot se vedea bine sfarcurile sanilor marisori, inghit in sec la gandul de a linge acei sani si raspund.
-Sunt un amic al Dianei, am venit sa o ajut cu liceul...stiti cum e, cu matematica asta:)
-Daaa , nu vreau sa imi amintesti ca ma deprim. imi raspunde razand usor.
-Doamne dar sincer prima oara cand v-am vazut era sa zic "Diana dar nu mi-ai ca ai o sora mai mare"
-Eh na, hai fugiti in camera ca va aduc imediat niste prajituri si suc.
Intram in camera ei si primul lucru care il observ este un pat dublu cu asternuturi de catifea roz si 4 pernute rosii in forma de inimoara, o camera tipica pentru o fata rasfatata de liceu.
Ne asezam cu totii in pat si se lasa o tacere apasatoare. Era tacerea timiditatii.
-HEY , ce-i aici....am venit sa vorbim , nu? hai ...sa povestim , sa ne cunoastem. sparg eu gheata.
-Diana , i-a spune...cum e viata ta sentimentala? merge bine cu baietii?
-Eh da de unde, nu am avut decat un iubit timp de un an , dar m-am despartit de el acum o luna.
-Ah, imi pare rau, si...ai facut ceva cu el? mereu pun fetelor intrebari personale chiar daca nu le cunosc, si vroiam neaparat sa aflu daca are gagic sau nu.
-Da, am facut dragoste cu el...dar a fost aiurea de tot. Nu mi-a placut deloc, oricum nu prea am chef sa vorbesc despre asta. Tu? ai prietena ? sau ..cum e?
-Eu? pai, ai vazut ca am incercat sa imi fac o prietena, insa nu vrea ea. Am mai avut doua relatii pana acum de lunga durata ..si mai multe aventuri asa...imi place mai mult sa ma distrez.
-Alina, tu nu spui nimic? ai ramas acolo tacuta.
-Eu nu vorbesc asa mult, nu am avut un prieten pana acum, insa imi place de cineva dar parca nici nu ma vede.
-Atunci e orb daca nu vede o fata asa de frumoasa ca tine. Mai bine nu iti bati capul cu asta, o sa vina baietii la tine.
Intra mama Dianei cu sucul si prajiturile, le lasa jos si pleaca.
-Cam suparata mama ta. Ma duc pana la ea..sa vad poate pot sa vorbesc cu ea.
-Poate te dai la ea ca sa vezi ce iti faci. zice alina uitandu-se cam urat la mine.
-Nuuu cum sa fac eu asa ceva....e cu 15 ani mai mare ca mine , ce naiba.
Desii nu ma oprea nimic sa fac avansuri mamei ei, mai ales ca arata super bine.
-Ma scuzati doamna Cristina, pot sa vorbesc putin cu dvs?
-Te rog , spune-mi Cristina, ma face parca prea batrana cand imi zice cineva doamna. Spune, ce ai nevoie?
-Pai vroiam sa va intreb daca pot sa raman aici peste noapte. Este destul de tarziu si imi este frica sa umblu prin zona asta singur noaptea.
-Da, stai linistit...oricum nu te lasam sa pleci la ora asta. Poti sa dormi aici pe canapea.
-Ok , va multumesc. ma apropii de ea si ma asez langa ea.
-Stiti..ma intrebam, v-am vazut putin suparata si am venit sa vad daca va pot ajuta cu ceva, imi place sa ascult oamenii si sa ii consolez.
-Ah, nu e nimic...doar...sunt singura de atata vreme, si mi-ai adus putin aminte de fostul meu sot. Ai ceva care seamana cu el.
-Ma scuzati atunci...ma simt prost acum.
-Stai calm ca nu e nimic, tu nu ai facut nimic. imi da un zambet praca cu subinteles si observ ca imi priveste buzele de parca ar vrea sa le guste si abia se abtine. Atunci ma aplec inspre ea si simt ca incepe sa fie incordata si agitata. Duc mana piciorul ei si ii ating buzele usor, le gust incet pentru a savura aroma unei femei mature. Aveau alt gust, mai special, mai copt, ma coplesea insa mi-am adus aminte ca fata ei este in cealalta camera si frica de a nu fi prins ma trage in spate.
-Va rog sa ma iertati, nu stiu ce m-a apucat.
-...Nu te scuza....mi-a placut si mie la fel de mult cat ti-a placut si tie. ii zambesc si fug in camera fetelor. Diana vede ca sunt agitat si incepe sa banuiasca, insa nu mi-a spus nimic.
-Haide Alina sa ne schimbam. in timp ce fetele se duc sa se schimbe in pijamale eu imi dau jos tricoul si ma intind in pat. nu ma gandeam decat la acel sarut cu mama Dianei, oare ce s-ar fi intamplat daca nu erau fetele in casa? gandul acesta imi fusese rapid spulberat cand fetele intrase in camera.
Diana era imbracata cu niste pantaloni roz de matase si o bluzita asortata cu un decolteu imens. acum vedeam mai bine pieptul Dianei, avea un decolteu foarte mare , se vedeau jumatate din sani, iar Alina avea un tricou alb lung pana aproape de genunchi insa si ea era la fel de sexy ca si Diana.
Diana se apropie de mine merg in pat in patru labe si se pune peste mine. Eu inmarmurat de scena aceasta nu stiam unde sa ma mai uit, la frumusetea ei sau la sanii aceia imensi care erau doar atat de aproape de fata mea. Alina statea in picioare uitandu-se cu placere la indrazneala Dianei.
-Te-am socat Daniel? iti place de mine asa? stii...de cand te-am vazut mi s-au aprins calcailele dupa tine. am sperat sa vii cu mine acasa si sa pun stapanire pe tine.
-Poftim? ce ai de gand?
-Nu este evident? vreau sa o facem!! te doresc, stii cat de mult doresc sa fac sex? vreau sa te simt in mine, vreau sa iti simt caldura pe tot corpul.
-Dar, mama ta, daca intra peste noi...si Alina?
-Daniel , mi-ai dat impresia ca esti obisnuit cu asa ceva, te-ai rusinat? ce s-a intamplat?
-Nu , nu m-am rusinat, deci daca tu ma vrei, atunci ma vei avea.
atunci capat curaj si ii dau jos bluzita, raman o secunda uimit de acei sani mari dar putin lasati , stateau la baza lor niste sfarcuri roz si mici , m-am aruncat cu gura asupra lor , faceam cerculete pe areola si trageam cu buzele de sfarcuri , ea gemand usor.
Alina statea in picioare si ne privea, isi musca buza de jos si isi mangaia sanii. Pula incepuse sa ma doara prinsa in boxeri si blugi. Diana incepe sa o simta si coboara , imi da jos blugii apoi boxerii lasand la iveala o pula mare cum nu mai vazuse pana atunci. Era uimita sa vada o pula asa mare pe viu. Alina ramase cu gura cascata dar deodata simt cum niste maini delicate ma apuca si mi-o freaca, inchid ochii instinctiv iar cand ma uit, o vad pe Alina cum imi freca pula cu ambele maini, dorinta pusese stapanire pe ea. Si Diana a ramas surprinsa de prietena ei, insa nu vroia sa i-o ia inainte si isi apropie buzele ei carnoase de capul pulii rosu si umed al pulii mele. Il pupa , apoi gusta usor din el. Eu nerabdator nu mai astept , ii apuc capul cu ambele maini si il imping mai jos spre pula mea. incep sa o fut in gura insa incepe sa impinga cu mainile in pat desprinzandu-se de pula mea. se uita speriata la mine.
-Iarta-ma Diana, nu am vrut sa te fortez.
-E ok. Alina statea intinsa pe bat cu picioarele desfacute, isi freca clitorisul, degetele ei despartind labiile deja umflate, lasand la iveala vulva ei virgina si umeda. la vederea aceasta nu mai suport si ma asez cu gura la pizda ei, ii dau mainile la o parte si ii ling clitorisul ca un nesatul, ma joc cu degetele printre labiile ei si cobor cu limba spre gaura, o patrund cat pot frecand clitul , ea gemea puternic atunci spun ca este pregatita si imi aduc pula spre pizda ei. ii introduc putin varful si inaintez usor pana cand deodata alina scoate un tipat scurt dar puternic, imi scot pula din ea plina de sange. Diana imi da o carpa si sterg ...



    Login