Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O seara de neuitat - 2
Autor : arkatana - 2009-11-02
Citita de 7506 ori - Nota 7.43 (14 voturi)
Dormeam toti in patul acela mare din camera Dianei, Alina era ca un ingeras, ghemuita cu spatele la noi, Diana si mama ei Cristina dormeau langa mine, amandoua cu capul pe pieptul meu. Ma trezesc, in camera era un miros puternic de transpiratie, sperma imbinat cu parfumul fetelor. Ma scol usor din pat sa nu le trezesc, iau o patura mare din dulap , le inveles si deschid geamul pentru a se aerisii camera. Imi iau hainele de pe jos si ma duc la baie pentru a face un dus.
-Doamneee ce noapte nebuna, iti multumesc ca in sfarsit te-ai uitat si la mine. vorbesc eu singur foarte fericit de norocul care m-a lovit. Ajung in baie si imi arunc hainele pe jos.
-Mai bine ma duc sa vad daca au cafea si apoi fac dus. eram prea cheaun pentru a ma inmuia si cu dusul fara sa ma intaresc cu o cafea. Intru in bucatarie si incep sa caut cafeaua.
-Asaaa cafea, zahar.....ibric..unde naiba gasesc un ibric....
-In dulapul din colt dreapta, vezi ca e dupa oalele alea. imi spune deodata Cristina cu un zambet de o femeie indragostita iar eu ma sperii putin, nu ma asteptam sa vina cineva.
-Hahaha , ce faci ma , te sperii asa usor, si aseara te-am speriat , si acum...esti culmea.
-Sunt doar cam adormit si nu ma asteptam sa se ma trezeasca vreuna din voi.
-Stii sa faci cafea? sa pui 6 lingurite de cafea si 4 de zahar la doua cesti de apa.
-Ok, eu beau doar ness dar stiu sa fac si cafea. Cristina isi ia un scaun si se aseaza la masa, iar eu fac la fel. Era o atmosfera "matura" , ma simteam de parca stau la o cafea cu sotia inainte sa mergem la munca. Imi placea si ma gandeam cu un zambet larg la asta, atragand atentia lui Cristina.
-De ce zambesti?
-De asta, de tine, de intamplarea asta, nu m-am simtit asa ...implinit de mult, ma simt foarte bine.
-Ma bucur, sa stii ca....esti bine venit la noi cand vrei si poti sa stai cat vrei. Imi place mult de tine, si ma bucur ca nu esti rusinat sau timid tinand cont de ce am facut aseara.
-Pai aseara.....ne-am simtit bine. iau cafeaua de pe foc , iau doua cesti si o torn in cesti.
-Da, ne-am simtit bine. Dar doar atat?
-Pai ce vrei sa spui? intreb eu foarte curios, banuiam cam ce vrea sa spuna, pentru ca am facut sex anal cu ea si ea era totusi o femeie matura care pune pret mai mult pe sentimente.
-Nimic, nu conteaza. Hai sa ne bem cafeaua.
-Ok, astazi lucrezi? era sambata dimineata asa ca fetele nu se duceau la scoala deci puteam sa raman macar cu ele.
-Nu lucrez in weekend, dar vreau sa fac cumparaturi in Cora.
-Pot sa vin si eu? ador sa fac cumparaturile.
-Da, de ce nu? ne terminam cafeaua iar eu ma indrept spre baie pentru a face acel dus.
-Si tu? intreaba ea
-Da, vreau sa ma spal cat mai repede.
-Te-ar deranja daca as intra si eu la dus cu tine? intreaba ea muscand usor de buza de jos.
-Aaaa.....ok. raman putin surprins, insa nici prin cap nu imi trecea ce vom face la dus.
Ajungem in baie si ne dezbracam fara nici un fel de inhibitii. intram in cabina de dus iar eu dau drumu la apa si o potrivesc cum imi place mie.
-Asa e ok? nu e prea fierbinte nu?
-Da, e foarte buna. Vrei sa ma speli tu pe spate?
-Doar daca imi returnezi favoarea. Se intoarce cu spatele la mine, stau putin si privesc acel spate frumos cum linia spinarii se pierde in jos intr-un fund rotund si obraznic. Iau gelul de dus imi pun mult in mana dreapta si aplic pe spatele ei, O ung bine peste tot , incet , savurand fiecare particica din pielea ei fina. Ma uit curios la ea cum isi da capul pe spate si cum mainile ei isi mangaie sanii in timp ce eu o masez si pe fund. Nu trece mult timp si pula incepe sa prinda viata impungand usor fesele ei parca gandea singura vrand sa intre intre acele doua fese apetisante.
-Hey, ce tot faci...incerci sa ma futi iar? intreaba Cristina, insa nu cu iritare ..ci parca vroia asta. Eu nu ii raspund nimic de rusine si ma intorc cu spatele.
-Hai, acum e randul tau. Cristina isi unge mainile cu gel insa nu vrea sa ma spele pe spate. Se lipeste de spatele meu si ma ia in brate, impingandu-ma in spate cu sanii, incepe sa ma frece pe piept si pe burta.
-Ce faci? parca...trebuia pe spate. o intreb eu insa nu imi mai pasa daca ma spala sau nu vroiam doar sa ma apuce de pula erecta si sa mi-o frece. Dar parca citindu-mi gandurile imi prinde pula cu mana dreapta si mi-o freaca incet, ma tachina nebuneste.
Eu usor iritat pun mana peste mana ei si incep sa frec mai repede, imi intorc capul in dreapta si il dau putin pe spate, Cristina intelege gestul meu si ma saruta senzual. Ma intorc cu fata la ea si o apuc de sani, ii strang sfarcurile intre degete in timp ce o sarut nebuneste. Cobor cu buzele pe gat si spre surprinderea mea aud un geamat cand o sarut in gaura gatului, se pare ca am dat de un punct erogen. Ma concentrez cateva secunde cu saruturile acolo in timp ce ma joc frenetic cu sanii ei, apoi cobor cu buzele pe sfarcuri si ii strang cu buzele puternic. Cristina gemea si tipa de placere, imi soptea numele "ah Daniel te doresc, te vreau tot" atunci coboara jos si dintr-o miscare capul pulii era in gura ei. Incepe sa ma suga tot mai tare in acelasi timp frecand-o cu mana.
-Nu mai folosii mana, nu vreau sa imi dau drumul asa repede. ii spun eu cu gandul sa o ia cat mai mult in gura. imi placea sa imi simt toata pula in gura unei femei, sa simt cum se ineaca. Imi pun mainile la cap si il dau pe spate cu ochii inchisi in timp ce Cristina se chinuia sa mi-o ia pe toata pana in gat. Dupa 5 minute se ridica si imi "ordona".
-Bagami-o in pizda, nu am mai simtit de mult o pula in pasarica mea, dar vreau sa ma faci posta. Eu cam surprins de schimbarea ei de femeie blanda ma supun dorintei ei. O prind puternic de maini si o intorc repede cu spatele, o lipesc cu fata de geamul cabinei de du...



    Login