Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O revedere surpriza
Autor : RedFox2023 - 2023-09-08
Citita de 8051 ori - Nota 6.78 (99 voturi)
La scurt timp dupa ce Lavinia si-a incheiat socotelile cu doctorandul despre care v-am povestit in postarea precedenta, pe la inceputul lui iunie 2014, Dragos ne-a anuntat ca va lipsi in weekend pentru a merge la ai lui si a-i ajuta in rezolvarea unor probleme drept pentru care m-a rugat sa-l invoiesc si de la job inca de joi. Ramasa fara armasarul ei favorit, Lavinia mi-a propus ca vineri la amiaza de la ea de la facultate sa mergem direct la shopping in AFI Cotroceni. Ca de obicei in astfel de situatii, o las sa bantuie prin magazine iar eu ma postez undeva la o masa unde imi iau o cafea sau un suc ceva, de data asta fiind eu soferul, si astept cuminte sa-si faca damblaua clatindu-mi ochii cu muieretul care se freaca prin mall. Si, Slava Domnului, are balta peste din belsug de fiecare data.

Cum cautam eu o masa cu o pozitie strategica in zona de food&drinks imi apare in fata un zambet iliescian cu toti dintii urmat de un salut in gura mare: „Ce faci, omule, sper ca iti mai amintesti de mine ca eu nu v-am uitat pe voi in niciun caz!”

Era Octav, prietenul lui Dragos, la a carui pensiune din Muntii Buzaului fusesem in septembrie 2013 si care se delectase cu nurii Laviniei in timpul sederii noastre acolo, asa cum v-am povestit deja.

Salutare, i-am raspuns si eu, bineinteles ca imi amintesc de tine! Bei ceva, imi tii companie?

Desigur, cu mare placere!

Ne-am asezat la prima masa care ne-a sarit in ochi si am comandat fiecare cate ceva.

Unde ti-e frumoasa sotie sau esti la agatat pe aici prin mall si ai lasat-o pe mana lui Dragos acasa? Recunosc ca va invidiez si pe tine, si pe el, sunteti norocosi sa aveti parte de asa o femeie atragatoare, frumoasa si mai ales destupata la cap!

E pe aici pe undeva la cumparaturi, apare ea cand isi termina turul magazinelor, Dragos e plecat la ai lui pana duminica seara. Tu cu ce ocazie in Bucuresti, plimbare sau treburi?

Ceva treburi, am fost la o intalnire a crescatorilor de cai de rasa si cum tocmai am obtinut certificarea pentru Aldo, armasarul pe care il stiti si voi, vreau sa il inscriu intr-un program de monta, se castiga bani buni. I-am facut o prezentare video si cum a primit numai reactii admirative, am depus actele pentru inscriere. Iar acum venisem sa mai casc gura pe aici un timp inainte sa ma intorc la Buzau.

E graba sa te intorci?, l-am intrebat eu cu mintea deja plina de filme.

Nu neaparat, de ce intrebi?

Ma gandeam sa mancam ceva cand apare si Lavi si apoi, daca vrei, sa ne faci o vizita, ce zici?

Cred ca iti dai seama ca n-as rata pentru nimic in lume sa-ti revad sotia. Am tot incercat sa-l conving pe Dragos sa va mai aduca pe la mine, dar s-a eschivat de fiecare data, chitrosul ala o tine numai pentru el, mi-a replicat el razand.

Am ras si eu dar fara a mai spune ceva pe tema asta. Pret de vreo doua ore am stat de palavre despre afacerile fiecaruia. Intr-un final a aparut si Lavinia care venind cumva din spatele lui Octav nu si-a dat seama de la inceput cu cine sunt la masa.

Dragule, n-am cumparat mare lucru, dar ceva, ceva tot am luat si am si dus sacosele la masina, a tinut ea sa ma anunte cand a ajuns langa noi, moment in care privirea i s-a intalnit cu cea a lui Octav.

Draga mea, cred ca ti-l mai amintesti pe Octav, am spus eu zambind, i-am fost musafiri in toamna cand am facut acea drumetie calare de pomina.

Bineinteles, a raspuns ea, intinzandu-i mana pe care acesta se ridicase sa i-o sarute.

Ma bucur sa te revad, Lavinia, i-a spus el privind-o patrunzator in ochi.

Propun sa mancam ceva, apoi l-am invitat pe Octav sa ne faca o vizita si daca vrea sa bea si un pahar ma gandesc ca poate sa ramana la noi peste noapte, nu-i asa?

Bineinteles, a raspuns consoarta mea in secunda doi.

Chiar as bea ceva, a completat si Octav care cu siguranta se gandea deja la varianta de a ramane la noi. Nu era deloc genul sa lase sa-i scape o astfel de ocazie, mai ales ca lipsea Dragos din poveste.

Cum masa la care ne aflam era una rotunda iar pozitiile noastre erau de asa maniera incat ii aveam in raza vizuala simultan pe cei doi, am constatat ca ardeau de nerabdare sa termine mancarea comandata, si asa putina, si sa plecam odata de acolo.

Intamplarea a facut ca si in parcare masinile noastre sa se afle la o distanta de doar 15 metri cu aproximatie.

Octav, ma urmezi, te rog cu masina ta, avem loc suficient in garaj!

Ce-ați pus la cale?, m-a intrebat Lavinia privindu-ma iscoditor de indata ce am inchis portiera masinii.

Chiar nimic, am raspuns, doar l-am invitat pe la noi, fara sa pun ceva la cale cu el, dar daca ai vreun gand, nu ezita sa ti-l pui in practica!, am indemnat-o eu.

Ajunsi acasa, am facut fiecare cate un dus, Octav in baia lui Dragos, eu si Lavinia impreuna in baia noastra, nu de alta dar voiam sa o ating pe ici, pe colo, prin locurile esentiale pentru a o excita putin.

Dupa dus am coborat in living unde Octav se afla deja imbracat intr-un tricou și un sort de ale mele.

Dragii mei, va las putin singuri, vreau sa mai probez o data ce mi-am cumparat azi, ne-a anuntat sotia mea si a urcat din nou la etajul casei.

Hai sa-ti arat prezentarea lui Aldo, daca vrei, am stick-ul la mine, mi-a propus Octav mandru nevoie mare de armasarul lui acceptat de specialistii in cai de rasa.

Am conectat dispozitivul la TV-ul imens si ne-am asezat comod pe canapea in fata ecranului cu cate un pahar de vin rosu in mana. Prezentarea consta intr-un film de o ora si 15 minute in care maiestuosul animal aparea in diferite ipostaze inca de cand era manz pana in prezent. Dupa o jumatate de ora s-a auzit vocea Laviniei care cobora pe scara interioara:

Hei, baieti cum imi sta?

Sotia mea era imbracata intr-o rochita noua rosie cireasa foarte scurta si foarte decoltata si purta in picioare o pereche de sandale noi, aceeasi culoare, cu toc de 12 cm. Rosul acela aprins in combinatie cu pielea ei alba aveau un efect naucitor. Cum nu spuneam niciunul nimic muti de admiratie, cand si-a terminat coborarea s-a intors putand sa observam ca rochia care avea ca sustinere doar o singura breteluta trecuta peste cap nu avea spate aproape deloc pana aproape de fundul Laviniei. Ca sa ne intarate si mai mult a facut o pirueta care a dezvaluit ca nu purta chiloti.

Nu-mi pune nimeni si mie un pahar de vin? Vai ce cavaleri neindemanatici!

In momentul in care m-am ridicat sa-i umplu paharul si i l-am intins am vazut-o cu ochii tintiti a uimire spre ecranul televizorului. Prezentarea lui Aldo ajunsese la momentul cand acesta era infatisat ca si cal de monta inseminand diverse iepe din zona lui.

Woww!!, a exclamat ea cu aceeași intensitate a vocii si aceeasi surprindere ca atunci cand ii vazuse erectia in drumetia noastra ecvestra pe munte. Dotat si strong calul asta al tau, a mai adaugat ea, asezandu-se intre noi pe canapea fara a-si lua insa ochii de la ecranul televizorului.

Da, a raspuns Octav, recordul lui pana acum este de opt iepe montate in aceeasi zi la o herghelie cu cai de munca din zona noastra.

De opt ori??!!! Asta barbat!!, a exclamat ea.

Sa stii ca nu esti singura care spune asta, am avut anul trecut inaintea voastra un alt cuplu in vizita si doamna chiar s-a jucat un pic cu el

Da??? Wowww!, a exclamat Lavinia rosie toata la fata. Nu e violent, i se putea intampla ceva grav, nu-i asa?

Nu ne-am mai inteles cu ea, se cam pilise si i-a cerut sotului sa mearga in grajd sa vada caii, iar acesta m-a solicitat sa-i fac hatarul, era pe la 11 seara traziu, si cand am ajuns in grajd cu ei Aldo era cu falusul scos dar nu erect. S-a dus la el si atingandu-i penisul a inceput nebunia, noroc ca e foarte ascultator si fiind eu acolo care il tineam strans de capastru i-am strunit miscarile sa nu se intample nimic grav, oricum e un cal bland chiar si cand fute dupa cum vezi, a zis Octav razand.

Lavinia nu a mai spus nimic dar privirea ei era lipita de ecran in continuare. In ce ma priveste nu stiam daca sa cred ce povestea musafirul nostru sau, mai degraba, sa fi fost o poveste scornita menita sa o incite pe Lavi amintindu-si probabil ca in timpul drumetiei noastre aceasta l-a calarit goala pe Aldo. Aveam sa ma lamuresc la un moment dat.

Dupa cateva minute de liniste deplina, nimfomana mea sotie si-a turnat singura un pahar de vin din sticla aflata pe masuta din fata canapelei, l-a dat peste cap pe nerasuflate apoi mi l-a intins mie.

Iei tu paharul, te rog?

In momentul urmator s-a intors spre Octav care era in stanga ei, l-a incalecat acolo pe canapea si a inceput sa-l sarute nebuneste frecandu-si pasarica de sortul in care erectia era deja una de zile mari. Am plecat de pe canapea si m-am asezat pe un fotoliu alaturat cu gandul sa savurez ceea ce avea sa se intample. In acelasi timp Octav i-a scos rochia pe cap Laviniei lasand-o goală, iar ea a facut acelasi lucru cu tricoul de pe el. Au continuat cateva minute bune de saruturi aprige pana cand excitata la culme, sotia mea a avut primul orgasm. A ramas 2-3 minute prabusita cu sanii peste fata tanarului pana i-au mai slabit convulsiile dupa care a coborat de pe el, i-a tras sortul de pe el si a ingenuncheat incepand sa-l suga cu o pofta nebuna. Nu pentru mult timp pentru ca Octav a ridicat-o, a luat-o in brate si a intins-o pe covorul gros incepand sa-i administreze niste limbi de zile mari. N-am mai rezistat să fiu spectator si m-am dezbracat la randul meu intinzandu-ma apoi langa capul Laviniei astfel incat să-mi poate face oral. Dupa inca un orgasm de la limbile de maestru ale lui Octav, sotia mea l-a pus sa se intinda pe spate pentru un nou oral din partea ei, asezandu-se capra astfel incat sa o pot penetra pe la spate. Dupa 10 minute, excitat la maxim de imaginea sotiei mele pusa pe futut, am finalizat ejaculand intr-unul din tricourile aruncate pe jos, stiut fiind ca privilegiul ejacularii in ea il are intotdeauna musafirul. Lavi s-a ridicat imediat dupa ejacularea mea in picioare si mi-a ordonat: „Dragule vrei sa reiei filmarea din punctul in care Aldo e cu fetele lui, te rog?!”. Zis si facut. S-a asezat pe spate astfel incat sa poata privi ecranul imens al TV-ului si desfacandu-si picioarele in acel V foarte, foarte larg de care doar pe ea am vazut-o capabila, aproape un spagat s-a uitat la Octav care se ridicase si el in picioare: „Vreau sa ma futi tare de tot, hai in mine!”. Se vedea cu ochiul liber ca sula lui Octav era beton, o erectie care cred ca era deja dureroasa. Cu ochii la televizor, Lavinia a avut orgasm inca de la primele pompari ale tanarului ei armasar, desi acestea nu erau inca foarte puternice. Cand ritmul acestuia a crescut a uitat de imaginile cu Aldo si i s-a abandonat total lui Octav care ii administra adevarate lovituri de ciocan facand-o sa-si piarda mintile de placere si de excitatie, orgasmele venind si ele in avalansa. Ca intotdeauna cand e satisfacuta bine, pofta de futai a Laviniei crestea cu fiecare orgasm in loc sa scada. „Doamne ce bine ma futi, ce-mi place cand dai cu pula aia asa in mine, imi place pula ta, sa nu te opresti, te rog sa nu te opresti! Fute-ma, fute-ma mult de tot! Ce pula buna ai, ce bine futi! Fute-ma mult de tot! Da in mine, nu te opri”, isi implora sotia tanarul futac. Fara sa exagerez, cel putin jumatate de ora piciorele ei au stat desfacute la maxim iar pizda era desfacuta si excitata suprem sub tirul infernal al lui Octav. Cand acesta a anuntat ca termina, a inceput sa urle pur si simplu: „Asaaa, si eu termin cu tine, da-mi pula toata in mine, vreau toata pula in mine, toata pula, toata pul...



    Login