Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO PUSTOAICA MICA LA O POSTA MARE
Autor : saqqqara - 2013-02-28
Citita de 46858 ori - Nota 8.25 (114 voturi)
CONTINUARE LA SERIA “CADOUL DE NUNTA” SI “DUPA NUNTA”.
Dupa seara de orgie bestiala, stropita la sfarsit cu inca doua sticle de coniac, toti sase, storsi de vlaga, dar pe deplin satisfacuti, am dormit tun cum am apucat si cu cine am apucat. Dimineata m-am trezit in pat cu Mia si Carmen. Deja sculate, cele doua stateau imbratisate, se mangaiau tandru si faceau schimb de impresii.
- Cum te simti fa ? o cerceta Carmen pe Mia.
- Tu…, n-am cuvinte, cata pula a intrat in mine aseara, m-au stors baietii, iar Gelu…
- Fu-te monstruos frate-tu, cred ca te-a rupt in pizda…
- De cand asteptam amandoi…, ahhh…, s-a desertat in mine de trei ori, simt ca ma ud din nou numai cand imi aduc aminte…
- Astazi mi-l lasi si mie mai mult, are o pula…
- Nu stiu, ar trebui sa plecam, eu cel putin…
- Pe naiba, nu se poate, da si tu un telefon lui ma-ta…, sau ce, se intoarce barbata-tu ?
- Nu ala vine maine sau poimaine, dar i-am promis si lui Geta ca trec pe la ea impreuna cu Gelu.
- Ei, bravo, cine-i Geta ?
- O prietena din scoala primara, mai mica cu an si ceva decat mine, abia a intrat la liceu…, o fute Gelu.
- E draguta pustoaica ?
- Super, e scunda, cu un cur mic si obraznic, dar deja are niste mamelele foarte bine facute.
- Si e tot atat de buna de pula ca tine ?
- Ha, ha, ha…, nu stiu, tot ma intreba cum e…, eu i-am pasat-o lui Gelu, el i-a facut felul acum vreo doua, trei luni si inca ii da «meditatii», mi-a zis ca a futut-o si la nunta mea, se pare ca promite, ii place, la muie a trecut clasa, dar la gaoaza e corijenta, inca face pe nebuna…, mai are de invatat curva mica.
- Super, de ce nu o chemi aici, le facem o surpriza si baietilor cu o prospatura pusa posta, iar ea va invata cum sa-si traiasca viata cu adevarat.
- Sa-o rupa astia la cur din prima, cu patru… ?
- Cu unul, cu patru, vom vedea. Eu intre buci am luat-o prima data tot la o posta, la inceputul liceului. M-au futut trei colegi in closetul baietilor. Totul a inceput cu o muie banala, pe care frecvent ma distram sa o dau unuia sau altuia, dupa ore, cand nu mai era nimeni in liceu. Pana atunci nu ma futusem in scoala, cum ti-am spus, numai cate o muie la repezeala. Atunci insa era prima data cu trei, iar baietii se incinserera mai mult, dupa muie au vrut sa continue si la pizda. Gustul de pula care imi umplea toata gura, dar si mirosul de pisat, altfel ingrozitor, ma excitasera la culme si aveam pizda deja uda rau. Asa ca nu am opus nici o rezistenta, dornica de pula, m-am sprijinit cu mainile de un perete, m-am cracanat bine si am impins bazinul in spate, spre ei. Unul mi-a ridicat poalele rochiei, mi-a dat snurul de la bikinei intr-o parte si apoi pe rand m-au futut cu totii in pizda. Nici asa nu se saturasera golanii, mai ales ca nu se desertasera. Intai am crezut ca o sa se termine la mine in gura ca deobicei. Insa au vrut tacam complet, adica sa mi-o dea si-n cur, dar la gaoaza pentru mine era prima data. Cand am simtit ca unul imi umbla cu pula intre buci, am incercat sa ma opun, dar este adevarat fara prea multa convingere. De ceva timp imi umbla prin cap fantezia s-o fac si-n cur, dar cu unul nu cu trei odata. Dar ei au fost fara indurare, cand au vazut ca opun rezistenta, doi m-au proptit bine si mi-au dat jos chilotii. Al treilea m-a injurat amenitandu-ma sa-mi tin ciocul mic, sa nu tip, m-a plesnit zdravan peste buci, apoi m-a pus sa stau cat mai cracanata, aplecata mult peste un pisoar, cu mainile sprijinite de el. «… e prima data la gaoza…» m-a intrebat el mai grijuliu, «…da… », «… stai relaxata fa si o sa fie bine… », apoi am simtit cum imi baga in cur, intai un deget, apoi doua, rotindu-le in gaoaza, pe care a si flecmat de cateva ori. Dupa care si-a frecat iara pula intre bucile mele. Cand i-am simtit capul pulii la intrarea in cur, eram toata incordata, dar pula lui se prelingea incet in mine, apoi de durere am zvagnit puternic din buci si am crezut ca altul nu poate sa o aiba mai mare. Ma inselam, dupa ce mi-am tras-o la bostanel si cu nu stiu cati altii am realizat ca avea o pula nu prea mare, dar buna, care stia cum sa ma faca ca lumea. N-am sa i-o uit niciodata, a fost prima pula in cur si tipul m-a futut extraordinar de misto. La inceput am tipat tare si gemeam, asa ca ceilalti baieti au trebuit sa-mi bage in gura un calus facut din proprii chiloti. Repede, insa, pe masura ce ma pompa din ce in ce mai rapid, am uitat de durere si mi-a placut, mai ales la final cand m-a umplut cu seva lui calda. Si cu celilalti doi a fost la fel, nu ma mai opream din orgasme, iar cand au terminat si ei aveam numai sperma pe buci si bulane. Ce sa-ti mai povestesc, am ramas cu una din cele mai frumoase amintiri din scoala, iar astazi, ai vazut si tu, ori de cate ori am ocazia, nu ma satur sa mi-o trag la buci.
- Eu cu Gelutu ne-am frecat de la inceput numai la gaoaza, asa am cunoscut primele bucurii ale futaiului. Si eu simt ca futaiul fara muie si cur, e ca nunta fara lautari.
- Corect fa, ai dreptate…, dar, apropo, ia zi cu sotioru cum merge ?
- Nu ar fi rau, are si asta o pula buna, cam ca a lu’ Nelu si nu fute rau, am orgasm, dar pana acum mi-a dat-o cuminte, numai in pizda. E ingust la minte, zice ca numai curvele se fut in gura si-n cur. Taran, stiu ca se fute in fel si chip cu cine ii cade in pula si acum s-ar putea sa fie la vreo pizda de-a lui mai veche, dar nevasta si-o fute pe muteste si pe intuneric, cu patura in cap. Aici e nepotrivirea noastra. Nu concepe sa mi-o dea la cioc sau in gaoaza, ca sa numai vorbim ca nu ar accepta…, Doamne fereste…, ca Marius al tau, sa ma futa impreuna si cu altii sau sa ma vada cum dansez cand imi intra in pizda sau in cur si pula unui prieten comun. Mai repede cred ca in curand o sa mi-o trag cu tata-socru. La aproape 45 de ani arata foarte bine si simt cum ma dezbraca cu privirile si la cat de flescaita e soacra-mea sunt convinsa ca abia asteapta sa-si bage pula intr-o pizda frageda. Din intamplare, dar cred ca nici nu s-a ferit prea tare, cand se pisa in spatele magaziei de la magazinul din Campina, am vazut si ce pula mare are. Daca nu apareati voi zile astea ma gandeam ca poate ma tavalesc cu el, dar nu-i timpul pierdut sa-i fac si lui o bucurie.
- Bine, bine, sunt convinsa ti-o vei trage si cu ala batranu’, dar acum vezi cum faci cu Getuta, m-am excitat toata la gandul ca o sa ne jucam cu o pustoaica…,
- Si daca nu vrea… ?
- Ei nu vrea, o facem sa vrea…, ii punem de la inceput doua pastile de futut in paharul de cola, am ceva irezistibil, ii mai dam si vreo doua pahare cu coniac si apoi niste crema intinsa bine pe la pizda…, sti tu din care, te-am uns si pe tine aseara…,
- A da, a fost super, mai vreau si astazi…,
- Ai vazut fa…, hai la bucatarie si sun-o. Apoi cele doua putori s-au sculat incet din pat si-au iesit din dormitor. Iar eu, care faceam pe adormitul, m-am intors pe burta gandindu-ma cu drag la scumpa mea gagica care plecase sa-mi pregateasca iarasi o zi plina de placeri perverse.
Dupa aproape doua ore, cand ne faceam cu totii siesta, dupa un mic dejun copios, savurand o cafea si un pahar de cola, a aparut si prospatura. Baietii, inclusiv eu, am fost surprinsi cand in camera de zi a intrat Geta. Mia avusese dreptate, arata misto, cu un trup adolescentin, dar cu mamele deja formate si un cur obraznic, care exploda din blugii bine mulati pe buci.
- Ce-i fa cu tine aici…, a luat-o direct Gelu
- M-a invitat Mia, a raspuns ea usor intimidata.
- Geta, prietena lu’ Mia, dar si a lu’ Gelu, ei sunt Marius si Misu, pe Nelu il sti…, a facut zambitoare Carmen onorurile de gazda …, hai asaza-te langa mine…, o cafea…, un pahar de cola… ?
- Cola…
- Asa iubita mea, relaxeaza-te, simte-te bine, esti intre prieteni… ! a indemnat-o Carmen in timp ce-i turna cola intr-un pahar in care am observat cum strecurase discret si doua pastile pentru stimulat fetitele la nebunii, din care de regula lua si ea cand vroia sa se tavaleasca ca o curva.
- Buna bucatica…, mi-a soptit Misu, care statea langa mine.
- Mi-e imi spui, perechea Miei.
Dupa un schimb de banalitati, Carmen a luat intiativa, lund-o in brate pe noua venita.
- Ce tatisoare superbe are fetita, i-a sa le vedem…, si-a desfacut bluza…, a n-ai nevoie de sutien la asa pepenasi, ce scumpi sunt, buni de pula…! a ras Carmen, a ciupit-o de sfarcuri si-a continuat s-o mameleasca.
- Ahhh…, daaa…, dar stiti eu…, a schitat un gest de retinere Geta.
- Hai fa, lasa mofturile…, uita-te la mine…, rase Mia, care nu avea pe ea decat un tricou lung, pe care si l-a ridicat peste mamele, aratandu-si totodata si pizda, ...i-a arata-ti curisorul, intoarce-te fa…, a indemnat-o ea.
Geta s-a ridicat, s-a intors spre noi, iar Mia i-a tras in jos blugii.
- Asa fa…, n-ai chiloti…, vad ca te-ai pregatit de examen cum te-a invatat Mia…, i s-a adresat Carmen in timp ce-i baga mana intre craci si-a inceput s-o frece la pizda.
- Da…, ahhh… ce bine e… !
- Daca esti cuminte astazi e ziua ta cea mare…, i-a zi fa, tu esti fata ascultatoare?
- Da…, asaa…, daaa… !
- Bravo fa…, fara mofturi…, da…, daca ne asculti sa va vezi ca o sa-ti placa…, ti-am zis…, la ce buci bune de pula ai, trebuie puse la bataie… si o plesni peste ele, … hai cracaneaza-te…, a indemnat-o si Mia din ce in ce mai excitata si pusa pe nebunii, …hai mai mult, cracaneaza-te mai mult, … asa, trage-te si de buci…, asa fa…, sa-ti se vada gaoaza, asaaa fa…, bravo…, va place bulangiilor…, e stramta, dar buna de pula, nu… ? Raspunsul a fost un sir lung de fluieraturi admirative si aplauze. Apoi cele doua profesioniste au prins-o pe pustoaica intre ele, continuand, Carmen sa-i foreze pizda cu degetele de la o mana, iar cu cealalata mamelind-o, in timp ce-i cauta gura sarutand-o, bagandu-si limba in ea, iar Mia a inceput sa-si bage degetele in gaoaza fetei.
- Ahhh…, nuuu…, daaa…, gemea sacadat Geta.
- Nu-ti place fa…? O mai cerceta Mia, care nu contenea sa-si adanceasca degetele in curul Getei, facand-o sa se cabreze de placere, mai ales dupa ce Carmen a pesnit-o zdravan peste buci.
- Ahhh…, nu…, daaa…, asaaa…, ce bine e…!
- Vrei sa te futi aici?
- Nu stiu…, hai freaca-ma asa… !
- Nu vrei fa…, a facut pe suparata Mia infingandu-si mai adanc degetele in curul ei.
- Ahhh ce bine e…, ahhhh…, daaa… ! a raspuns ea din ce in ce mai degajata, dand semne ca pastilele minune ale lui Carmen isi faceau efectul. Acesta a prins momentul si-a inceput sa-i unga pizda cu crema.
- Asa sa-o facem gigea pe fetita, pe buzite si pe lindic, scumpo sa-ti ia foc, asaaa… draga mea…, apoi a venit cu un sirag de bile cu care a inlocuit degetele Miei. Le-a uns bine cu lubrefiant, iar Mia a plesnit-o peste buci.
- Stai fa sa-ti impodobim si bostanelul asta obraznic ! …si-a pus-o pe Geta sa se aplece, stand cu curul la inaintare, iar Carmen i-a bagat incet in gaoaza bila dupa bila, pana toate cele cinci i-au umplut curul, afara ramanandu-i numai un snur negru de care atarna un inel rosu. La primele pustoaica a gemut un pic de durere, iar Carmen i-a mai anesteziat sfincterul cu ceva lubrefiant, treptat restul intrand in ea din ce in ce mai usor. In acelasi timp, Mia, aplecata in fata ei, a inceput la randul ei sa-o sarute si s-o frece cu o mana la pizda, relaxand-o si ajutand-o astfel sa primeasca jucaria in cur fara retineri.
- E bine fa…, mai vrei… ? o chestionau cele doua in timp ce o frecau si la pizda si la cur, masturband-o in forta, iar Geta gemea scuturata de un prim orgasm.
- Daaa…, ahhh…, daaa…, ce bineee e… !
- Nu vrei si pula fa ?
- Ba da… !
Noi, baietii eliberati de textile si din ce in ce mai excitati, ne-am asezat roata in jurul gagicilor frecandu-ne pulele deja bine sculate pregatindu-ne de atac.
- Hai fetita, atunci fa cunostinta si cu dumnealor…, treci la proba orala…, a indemnat-o razand Carmen, in timp ce-i scotea incet din cur siragul de bile, iar apoi a asezat-o in patru labe in fata noastra si apucand-o de par a dus-o intai in fata pulii lui Nelu.
- Suge fa aici…, i-a zis si acesta pleznind-o cu pula peste gura, … hai suge-o…, iar Geta fara mofturi i-a luat-o la lins, apoi si-a bagat-o in gura.
- Asaaa…, fa, daaa…, suge bine curva mica…, daaa…, a exclamat Nelu. Curand i-am luat locul fiecare din noi, dandu-i cate o muie buna, iar din ce in ce mai infierbantata Geta sugea pe rand cand o pula cand alta, treptat lasandu-ne sa i-o bagam din ce in ce mai adanc in gat, in timp ce cu o mana ii lua altuia pula la laba. Si celelalte doua i-au venit repede in ajutor, mangaindu-ne pe coie sau sugand-le, iar la nimereala mai sugeau si ele cate-o pula.
- Gata, hai sa trecem la chestii serioase, am dat eu semnalul, … haideti in «sala de examen»…, si am ridicat-o pe Geta mergand cu ea in dormitor, urmat de celailalti. Aici Carmen pusese un cearceaf rosu pe pat, pe care eu am asezat-o pe Geta, luand-o in brate, frecandu-i bucile si i-am bagat si doua degete in pizda.
- Hai fetita sa vedem noi cu ce te lauzi aici…, cracii sus…, asa…, mi-am flecmat capul pulii, am belit-...



    Login